- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #24.741
Sana da dua ediyorum su gibi gelsin geçsin inşallahben de yarın kol dan yağ aldırıcam işlemlerim yapıldı bana da dua edn ben de size edicem
Evet sigorta karşılıyor benimkini.Cok tesekkur ederim en kisa zamanda randevu alip muayene olayim ☺ bu arada orda sistem nasil sigorta karsiliyormu acaba
bana cevap vermediniz.Şimdi nasılsınızÇoooookkkk geçmiş olsun.nasılsın.sigaradan dolayı korkuların vardı.açıkçası benim korkumda sigara nedeniyle idi.şimdi napi yorsun bende günlük bi paket sigara içiyorum ne dersin korkmama gerek varmi
Evet sigorta karşılıyor benimkini.
Ve beklenen gün geldi. Sabah ameliyata gidiyorum :)
geçmiş olsun hangi hastanede yaptırdınız ameliyatı?Kizlarrrrrrrrr amaliyat oldum bitti 3. Günüm
Anestezi için erken git canım çok sıra oluyo. Amaliyatta gerçekten korktuğum gibi geçmedi ne olduğunu anlamadım sabah ilk beni aldılar amaliyat hanede ilk çizim yapılıyor bi 15 20 dk sürüyo 2.5 saat amaliyatta kaldım uyanmam felan çok iyiydi ağrım sancım yok kalkıp dolasabiliyorum suan. Sana tavsiyem tuvaletine sıkısırsan o durumda asla girme amaliyata ben utandım soyleyemedim uyandığımda patlican durumdaydim tuvaletimi yapamadigim için mecbur sonda taktilarDua ediyorum canım sana haftaya ben de aynı hastanede aynı ameliyata gireceğim. Sabah kaçta gittin bugün anestezi işi ne kadar sürdü ? Bir de yarın sabah kaçta gideceksin ?
Geçmiş olsun canım, sağ salim kurtulmuşsun. Ölçün kaçtı senin köprücükten meme ucuna hatırlıyor musun? Uzun sürmüş epey ameliyatınsabah ameliyat oldum.5saat sürdü. Çok aşırı dik olmuş ağzıma giricekler nerdeyse. Ne zaman şişliği iner böyle kalmaz dimi
Çok geçmiş olsun canım sen atlattın hadi darısı bana. Senin kısa sürmüş ameliyatın ve iyi hissetmene çok sevindim. Senin göğüs ölçün kaçtı şimdi kaç oldu ?Anest
Anestezi için erken git canım çok sıra oluyo. Amaliyatta gerçekten korktuğum gibi geçmedi ne olduğunu anlamadım sabah ilk beni aldılar amaliyat hanede ilk çizim yapılıyor bi 15 20 dk sürüyo 2.5 saat amaliyatta kaldım uyanmam felan çok iyiydi ağrım sancım yok kalkıp dolasabiliyorum suan. Sana tavsiyem tuvaletine sıkısırsan o durumda asla girme amaliyata ben utandım soyleyemedim uyandığımda patlican durumdaydim tuvaletimi yapamadigim için mecbur sonda taktilar
Ölçtü ama ben o sırada sersem gibiydim yapılan iğneden dolayı. Sormak aklıma gelmedi:)Geçmiş olsun canım, sağ salim kurtulmuşsun. Ölçün kaçtı senin köprücükten meme ucuna hatırlıyor musun? Uzun sürmüş epey ameliyatın
sabah ameliyat oldum.5saat sürdü. Çok aşırı dik olmuş ağzıma giricekler nerdeyse. Ne zaman şişliği iner böyle kalmaz dimi
Benim 105ti şuanda bilmiyorum doktor b Cup olur dedi.Bide çizimi yapan doktorum çok iyiydi ben nekadar küçülur dediğimde. Sen nekadar istiyosun dedi bende olabildiğince küçük dedim ve sonuç çok güzel tek memnun kalmadığım şey dikişler çok kaba geldi gözüme doktor krem vercem dedi ama bakalım.Çok geçmiş olsun canım sen atlattın hadi darısı bana. Senin kısa sürmüş ameliyatın ve iyi hissetmene çok sevindim. Senin göğüs ölçün kaçtı şimdi kaç oldu ?
Bu arada doktor olcutugunde biri 33 biri 34 cm diye hatırlıyorum yanındaki refekatcin iyi olsun çünkü tuvalette pijamami çekemedinmi kendim.Allahtan eşim kalıyo yanimdaÇok geçmiş olsun canım sen atlattın hadi darısı bana. Senin kısa sürmüş ameliyatın ve iyi hissetmene çok sevindim. Senin göğüs ölçün kaçtı şimdi kaç oldu ?
Amaliyatim çok güzel geçti daha ilk günüm ağrı sizi yok. İnş tüm bekleyen arkadaşlarda olur ve bir an önce iyileşir.
Bu arada bukadar küçülteceklerini hiç beklemiyordum
Benim 105ti şuanda bilmiyorum doktor b Cup olur dedi.Bide çizimi yapan doktorum çok iyiydi ben nekadar küçülur dediğimde. Sen nekadar istiyosun dedi bende olabildiğince küçük dedim ve sonuç çok güzel tek memnun kalmadığım şey dikişler çok kaba geldi gözüme doktor krem vercem dedi ama bakalım.
Keşke senle aynı gün olsaydık yanısırsin hem
Eğitim ve araştırma hastanesinde oldum canım ücretsiz yapıldıGecmis olsun darisi banada :) siz devlettemi ameliyat oldunuz
Keşke ne iyi olurdu. Annem kalacak benim yanımda. Sen böyle yazınca ben de umut doldum. İnşallah iyileşme sürecin de böyle kolay geçer. Yine haberdar et beniAmaliyatim çok güzel geçti daha ilk günüm ağrı sizi yok. İnş tüm bekleyen arkadaşlarda olur ve bir an önce iyileşir.
Bu arada bukadar küçülteceklerini hiç beklemiyordum
Benim 105ti şuanda bilmiyorum doktor b Cup olur dedi.Bide çizimi yapan doktorum çok iyiydi ben nekadar küçülur dediğimde. Sen nekadar istiyosun dedi bende olabildiğince küçük dedim ve sonuç çok güzel tek memnun kalmadığım şey dikişler çok kaba geldi gözüme doktor krem vercem dedi ama bakalım.
Keşke senle aynı gün olsaydık yanısırsin hem
Gece ayrı kesici iğne ve hap verdiler oturur şekilde yatıriyolar ama rahat uyudum biraz gerginlik hissediyorum şuandada malesef tuvalet sorunum hala var kolları pek yuklenemiyorsun.Yarın çıkıcam ins birde şu direnlerin çıkarılmasında korkuyom ins kolay çıkıyodurKeşke ne iyi olurdu. Annem kalacak benim yanımda. Sen böyle yazınca ben de umut doldum. İnşallah iyileşme sürecin de böyle kolay geçer. Yine haberdar et beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?