Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

ben ameliyat olalı 45 gün oldu ve bende ble hala o taşıklık vr cnım doktorada sordum onlar ödem ve 3 aya anck kendine gelir şiş inince onlr da kaybolucak dedi benm hala dikişlerde kapanmama durumu bile var bugün baktı onlara hepsi normal dedi benm doktorum çok iyi dün liposakşın yaptı aynı doktor biraz yazmakta zorlanıyorum ama korkma füze gibi olayına gelince bende öyleydi ama şuan indi biraz yerine otruması da yine 3 ay ile 6 ay arasında değişirmiş sabır lazım tabi ben şuan mumya gibiyim kollarım sarılı tıbbi sütyen var =) ama biliyorum ki geçicek sonuçta kuaföre gitmiyoruz kesilende saç değil tatlım et onca yağ çıkarıldı kolumdan çıkanı gösterdiler bana aman Allahım okadar iğrençtİki bunları yerken de iğrensek ya neyse geçmiş olsun hepimize

Geçmiş olsun canım benim kola cesaretim yok ama şimdi ilk hedefim Zayıflamak. Sana birsey sormak istiyorum senedede gerginlik hissi varmiydi ve direnler çıkarken aciyomu

gerginlik oluyor evet direnlerin çıkması 5 sn ve ğrısız acısız onda hiç sıkıntı yok . ameliyat etkisi en fazla bir ay hafif sıkıntı çekersin sonra normal hayattasın . kol lipo da bişey yok ama 4 gn filan dikkat edicekmişim korseyi bi ay kullanırım şuan tek sıkıntım hamlamışım gibi bi acı var sanki ağrı yk böyle ağır bişeyler taşımışta ağrıtmışım gibi . ama morluk ve şişliğim çok çürükler vr dayak yemiş gibiyim benim şarttı kilo versemde bunlar gitmiyordu sabır artık göğüs e gelince benim 45 .gün hala ödemlerim var özellikle koltuk altımda . çizgiler pembeleşmeye başladı kremi kullanıyorum daha iyi etki ediyor.

Ondan korkma canım benim kardeşim doktor ve en az korkacağın şey diren olsun dedi anlamıyormuşsun bile. Yarın çıkıyorsan süper. Sana medikal sütyen aldırdılar mı? Ameliyattan sonra ne giydin hemen yoksa sarhılarla mısın?

Sargilarlayim canım. Benim doktor medikal sütyen istemedi sporcu sudyen yeterli dedi ama çıkarken mi takilcak bilmiyorum

Benimde 105ti . Cuma çıkıcam. Sğorcu südyenini cuma takıcak. O zamana kadar kaç bedene düştüğümü bilemeyeceğim ama çok güzel görünüyolar.
Benimde çok ağrım yok her işimi kendim yapabiliyorum çok şükür.
Size de geçmiş olsun bu arada.

Peki bedeni neye göre aldınız sporcu sütyenin?

Selam ben de bugün gittim ilk randevuya şişli etfale o kadar cins bi doktora denk geldim ki göğüslerim büyük dd cup takıyorum omuzlarım çukur olmuş kamburum çıkmış adam sana rapor vermem ben dedi başka doktor verebilir ama ben vermem dedi 4047 tl para istedi ben şok tabi anlattım ağırlar diye bugün senden daha büyüğü geldi ona da vermedim dedi şaştım kaldım illa karnıma mı inmesi gerekiyor belki karın hizamda değil ama çok ağırlar adam bana ben yapmam başka doktor yapabilir belki dedi bildiğiniz bütün hayallerim ykıldı başıma kaynar su indi bunların kodları varmış büyüklüğüne göre benim ki estetiğe giriyormuş yahu senelerdir üstüme giycek şey bulamayıp 2 beden büyük kıyafetler alıyorum sırtım olmuş kambur onuzlarım çökmüş adam rapor vermem dedi ya kızlar başka plastik cerrehta deneyebilir iyim şansımı?

Merhaba doltorunuzdan memnun kaldinizmi en yakin zamanda bende oraya gidip muayene olucam fikir almak istedim. Ve rapor almak icin hangi sartlar gerekiyor ben 80 d cup kullaniyorum umarim sigorta karsilar :

izmirde bu ameliyatı güvenle yaptirabilecegim dr tavsiye edebilirmisiniz

o adam para için demiş ve abartmış ne olmuyormuş bende 95 d di benden 1 kiloya yakın alındı ağrım sızım var dedim öyle bir verdiler ki sen malesef şarlatana denk gelmişsin onu bimere şikayet et ve başka hastaneye git senin durumunda devlet karşılıyor boşuna pislik yapmasın

Merhaba doltorunuzdan memnun kaldinizmi en yakin zamanda bende oraya gidip muayene olucam fikir almak istedim. Ve rapor almak icin hangi sartlar gerekiyor ben 80 d cup kullaniyorum umarim sigorta karsilar :

Doktorum mayısta gidiyomuş elinizi çabuk tutun gitmeden sizde olun ameliyatınızı. Ben çok memnunum.

kızlar bugün 14 gün oldu ameiyat olalı. hafif şişliklerim var. mama alt kısmında. dikişler kabuk atmaya basladı ve alttaki kabuk atmıs olan kısımlarda hiç bir iz gözükmüyor. hiç bişey yok gibi. beni tek rahatsız eden benim lolipop kesi oldu. aşağı inen dik çizginin bitiş yerinde yuvarlar büzüşük deri seklinde olan dikiş sonu kötü görünüyor acıkcası. insallah düzelir .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…