Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

bende portluk vardı düzelr mi düzelmezmi derken düzeldi herşey zaman

Hemen gitmeliyim o zamn :) siz taburcu oldunuzmu? Bide bu ameliyatta refakatci olmalimi benim yanimda kalicak kimse yok
refakatçi olmalı ilk 2 günkalkarken zorlanmamanız gerekiyor biri sırtınızdan tutup yavaşça çekicek ayrıca ilk 2 gün wc gidince kilodunuzu çekemiyosunuz direnler zorluyor kol hareketi kısıtlı olması gerektiğinden zorluyor refakat edecek bir arkadaşınız filan damı yok zaten 2 gün kalıcak sadece sonra güngün iyi oluyosunuz zaten

Evet aynen öle şarlatandı yani doğru sölüyorsunuz sırtım ağrıo diyorum her sırt ağrısı ondan olmaz diyo tabi kendi taşımıo ki? Kaldı ki bunun yarattığı psikolojik sorunlarla hiç ilgilenmedi bile estetiğe giriyormuş bende girsem en az 1 kilo alınır başka doktora gideyim istanbulda var mı tavsiyede bulunacak birileri lütfen

Tesekkur ederim cevapladiginiz icin. Oglum var 4 yasinda annem ona bakacak artik birini bulucam bi sekilde biran once kurtulmak istiyorum

istanbulda malesef bilmiyorum benim gittiğim doktor çok iyiydi hem rahatlattı hemde erkek olmasına rağmen sanki ne hissettiğimi anlıyor gibiydi büyük meme bayanlar için çok zor hem psikolojik açıdan hemde ağırlık açısından skolyoz yapıyor omuza yükleniyor askı yerleri acıyor yazın pişik oluyor ve istediğiniz çamaşırları değil olanı almak zorunda kalıyorsunuz dedi bana bu işlemin keyfi değil ihtiyaç olduğunu kanıtlayan bir kağıt verdi ve aynı hastanede 2 doktora imzalattım sonra sgk karşıladı benimki bir kiloya yakın yağ dokusu ve deri çıktı o doktor mutsuz galiba işini de sevmiyor n oldu yeminine kimse keyfinden yatmıyor o masaya kusura bakmasında çalışmak istemiyorsa orda zorla tutan yok sgk ya dünya para bayılıyoruz gerektiği zaman karşılayacak elbet ben olsam 184 e yada bimere onu şikayet eder hiiiiç de motivasyonumu bozmadan başka doktor ararım istanbulda seçenek çok bizim burasıilçe tek doktorumuz var plastik cerrah ama gerçekten bitane anlayışlı ahlaklı düzgün nazar değmesin Allah razı olsun allah iyilerle karşılaştırsın sizin karşınıza çıkan bence insanlıktan nasibini almamış kimsenin kimseye bu psikoliji yaşatma hakkı yok .

bu arada burada tecrübe paylaşmak çok çok önemli en ufacık bir tecrübe paylaşımı bile hayat kurtarıyor ben başka bir konuda iletişimde olduğum kişiler tarafından çok güzel yönlendirildim tavsiyesine uydumve çok byük bir hatadan dönmüş oldum lütfen kimse burada reklam amaçlı bir paylaşım yapmasın insanların sağlığı ve psikolojisi açısından Allah rızası için kimseyi yanıltmasınlar burası çok büyük bir site ve bir çok kadın burada güvenerek sıkıntısını anlatıyor biçare beklediği için elinizi vicdanınıza koyun böylece yalan söylemezsiniz sözüm elbette reklam amaçlı adres alıp paylaşım yapanlara bigün szinde başınıza gelirse pişman olursunuz ....

Peki sen eğitim araştırmada mı oldun devlet hastanesinde mi? Gidicem cnm çok üzüldüm ama derdimi tan anlatmama izin de vermedi ben zana rapor vermem daha büyüğü geldi vermedim diye saçmaladı doğru söylüyorsun bimere şikayet açayım bi de uygun koddan fiyat verebilirdi onu da yapmadı herşey doktorun elinde işte parmağında oynatıyor benim gittiğimde erkekti gerçi bayandan randevu aldım ama 3 erkek çıktı krşıma inşallaj 2 . De halledebilirim

benmki devlet hastanesi ilçelerde işlemler daha kolay yürüyor imkan varsa ilçeye gitmeye çok güzel olurdu büyük şehrler tam bir ticarethane olmuş artık

Hemen gitmeliyim o zamn :) siz taburcu oldunuzmu? Bide bu ameliyatta refakatci olmalimi benim yanimda kalicak kimse yok
Evet mutlaka refakatçiniz olmalı. Ben yarın sabah taburcu olacağım. Benim doktorum küçültme ameliyatlarını 3gece yatırdıktan sonra taburcu ediyormuş. Direnlerim sabah çıkıcak.
Direnleri çıkartırken acıyor mu kızlar?

Hemen bize yakın devlet hastanesinden randevu alıyorum bakalım inş olur çok saolasın
haberdar etmeyi unutma benim meme estetiği işim bitti ama buaya hergün bakıyorum belki yardıma ihtiyacı olan olur diye herkesi yakından takip ediyorum kim nerde oldu nasıl geçti inşallah sende istediğin görünüme kavuşursun

direnlerde hiç bir acı duymuyorsun esmer hiç sıkıntı etme

Arkadaslar doktor bana soylemedi nekadar alındığını ama çıkışta bi kagit verdiler ve söyle yazıyo bunu bilen varsa soylesin banada "her iki memede grossman patarnine göre> 1500 cc" şimdi bu her iki göğüsten birbuçuk kilomu yoksa tek göğüsten mi alınan okadar
Ücreti nedir özel odanın canım ona göre hazırlık yapayım
bizim bi hasta bakıcı vardı o ayarladi ücret odemedik canım hemşireler doktorlara tatlı aldık cikarken

Çok saol arkadaşım amin duanızı eksik etmeyin Rabbim herkese yar yardımcı olsun prosedür zor işte napalım aldım pazartesiye randevu kesin haber veririm İyi haberlerle gelirim inşallah bende

Ya dikisleri gorunce benim moralim bozuldu canim senin izler kaldimi ne durumda
ilk görünce benimde bozulmuştu koltuk altıma kadar dikiş vardı beni hep kesmişler dedim baya üzüldüm ama sonra acı hafifledi izler pembeleşmeye başladı 45 günü bitirdim diren yerleri kapanmış tabi dikiş izleri var onlar hemen kapanmıyormuş 3 -4 ay geçmesi gerekiyormuş . şuan kolum şişlik ve morluk içinde sırtımdan bileğime kadar çürük var göğsümü solladı yani bide bu geçse dua ediyorum ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…