Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Çok üzüntü verici bir durum bu üstelik 25 bin çok büyük bir para nasıl böyle davranılıyor anlamış değilim sizin ölçünüz kaçtı?
ben daha önce burun ameliyatı oldum serhat tuncer ona gidicem tekrar sırf amerkan hastanesi iyi bir hastane diye gittim ama hiç tatmin olmadım bana sanki devlet hastanesi ve bedava yapacak gibi bi ölçü verdi benim görüşümü göz önüne almıyor kendi estetik fikrine takılmış herkesin radikal kararları vardır birisi büyük sever birisi dümdüz tahta bunu anormal karşılamak büyük bi yanlış benim göğüs bedenim 80 D cup onun yapacağı da c kapmış 500-600 gram çıkartacakmış istediğimiz kadar küçük uaprox ama kötü durur diyo ya dursun dememe rağmen tamam tamam dedi ama inanmadım para alana kadar parayı alıp ameliyat yapınca yine büyük bi c cup yapar ben yurt dılında olan ameliyatlara baktım karpuz büyüklüğünde memeleri ufacık yapmışlar onlara oluyorda bana nasıl olmuyor çok moralim bozuk ya

Benim de 32D 80 D yani aynı sizle nasıl bir ruh halinde olduğunuzu anlıyorum umarım herşey gönlünüzce olur benim ve diğer tüm kadınlar için de

Benim de 32D 80 D yani aynı sizle nasıl bir ruh halinde olduğunuzu anlıyorum umarım herşey gönlünüzce olur benim ve diğer tüm kadınlar için de
Merhaba açıkcası 22 yaşındayım ve hayattan bezdim fiziğim çok müsait hatta daha da zayıftım ama bir dönem psikolojim çok bozuktu ve kilo alayım belki biraz kaybolur dedim çünkğ vücut ölçülerim çok küçük buna rağmen istedğim ölçüleri göremiyorsam olmayacaksa zaten boşuna 20-25 oranında bi para verip bıçak altına yatmam ben çok küçük bi göğüs istiyorum sütyensiz dolaşmak yazın uzun giymek yerine askılı giymek c cup bana bunları veremez tıp bu kadar ilerlemediyse başlarım böyle işe

hepinize topluca cevap vereyim Kızlar psikoloğa git diyen doktor ayıp etmiş gerçekten o mu karar vericek o işini yapsın üzerine vazife olmayan işe karışmasın. 25 bin diyen doktora gelince tatlım sen delimisin 25 bin nedir hem çok ünlü dkr iyi yapacak lüks hastane harikalar yaratacak diye bişey mi var Bn devlette oldum doktorum hm kişilik hem akademik olarak süper biri herşeyi sordum herşeyi cevapladı. titiz davrandı. servis süperdi hizmet süperdi. odalar güzeldi evet blki şanslıydım bnm gittiğim devlet iyiydi ama bnce o kadar yüksek meblağlar ödemeyin doktor İyi olsa yeter bide temiz bir hastane olsun şımarık kendini bilmez doktorlar bildiğini okur ayrıca her bir göğüsten 500 gram Az değil bndende 500 er yüz alındı büyüktü baya küçük görünüyo sarkıktı baya dikleşti memnunum yani.

umarım iyi ve uygun bütçeli bir doktora gidebilirim ben de

Haklısın canım ama ben devlet istemiyorum birde sende demişsin sana göre iyi bi ölçü ama bana göre değil ben istediğim kadar parayı verebilirim yeter ki mutlu olayım yani ne çıkarsa bahtıma demek istemiyorum açıkcası tabi ki en iyi yerde kötü bi estetikte olabilir ama kötü bir yerde iyi iş çok azdır bunu unutma

Kartal lutfu kirdarda yapiyirlarmis bebayin 16 si icin randevu aldim ins hakimizda hayirlisi olur

benim yapılı bir vücudum var doktor iyice ölçü zaten kol omuz göğüs nasıl olsun dedi küçük olsun dedim. maddiyat iyiyse olur tabi bende verebilirdim ama imkan varsa niye sgk karşılamasın onca para kesiliyor heray maaşımdan aç susuz insanlar var. sen kafan nasıl rahat edecekse orda ol stres li girmemek lazım Ameliyat a bni ailem çok destekledi. özellikle annem n nasıl mutlu olursan dedi. istediğim gibi oldu ama sen ince yapılıysan büyük geli r sana bnmki tam istediğim gibi oldu. hatta sana resim göndericem özelden bi bak fikir olsun

Ölçün tam olarak neydi şimdi kaç oldu bana da atar mısın fotoğraf rica etsem

ölçüm 95 d di o bile dar gelirdi arkaya ek filan la giyiyodum styeni bazı doktorlar gerçekten moral bozuyor gencecik kızı motive ediceği yerde o olmaz bu olmazlarla hevesini kırmış bitanesi tek doktora bağlı kalmamak lazım bazı doktorlar var özgüveni çok iyi gerçekten işini iyi yapıyor onlar cesaretsiz , işi sadece ticarete dökmüş suratsız olan doktorları es geçin bu işte moralve güven çok önemli ve doktor da önce moral vercek peki başkabir dünya sana da foto göndericem lütfen mahremiyet durumuna dikkat et ve bakınca sil olur mu

Son düzenleme:
Ölçünü buraya yazmışsın şimdi gördüm b cup oldu değil mi fotoğrafları hemen siliyorum merak etme çok teşekkür ederim umarım ben de en doğru kararı verebilirim

sanırım 85 c oldu şöle diyim pentiye gittim daha şekli oturmadı ama merak işte neyse denedim denedim 90 aldım içi boş kaldı oh çektim 85 ver dedim c vermiş kız onu denedim hafif sıktı ama hala şişlğim var inince olucak sanıyorum bu durumda 85 c oldu diyebiliyorum b bana küçük olablir di diye düşünüyorum yapılıyım sırtım da geniş yani arka bağ kısmı kavuşmayacağı için cup ölçüsünden ya bir ölçü büyük alıcam ya ek kullanıcam ama ben şuan ki görüntüden çok memnunum düşme sarkma büyüme tekrarı olmasın bana yeter .

Çok araştırtım tekrarbüyüme söz konusu değilmiş tabi hormonal bir rahatsızlık yoksa o yüzden keyfini sür bu güzelliğin

inşallah dikkat edicem tabi bnde bi daha aynılarını yaşamak istemiyorum
Bence ölçün c değil b iyi bir tezgahtardan yardım al bazen sırt ölçünü bir beden büyütünce cup ölçün küçülüyor ben yıllardır zayıflıktan dolayı iç çamaşırı almakta hep zorlandım o yüzden biliyorum. Ayrıca senin vücudunda daha küçük olmazdı bence tam ölçü olmuş

tavsiyene uyucam 1 ay sonra sütyen alışverişine başlayacağım ozaman tam ölçü için iyi bir mağazaya gidicem ve ölçümü öğrenicem ayrıca cup ölçüsü için beden tabloları vermiş internette onlara da bakıcam şuan tam anlamıyla ölçümü bilmiyorum =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…