Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

burun ameliyatı işi bendede var et var septum var tıkanıp duruyor sürekli kolay biliyodum burun ameliyatını ama olanlar arasında memnun olmayanlar , tıkanıklığı açılmayanlar , burnu düşenler var ayrıca süreçte zor olmuş yüz olunca daha bir çekiniyor işte insan şu fani dünya da kilo hastalık şekilsizlik diye bişey olmasa ne güzel olurdu ama napalım şikayet edilecek çok şey olsa da şükredilecek de çok şey var mesela her sabah gözlerimizi açıp ışığı görmek bir mucize ama bunu Allah korusun gözlerimize bişey olmadan normal sanıyoruz. dermansız dertlerimiz olmasın inşallah...

Cesurvegüzel Sen iz kremini kullanmaya ne zaman başladın benimde 4 hafta oldu ameliyat olalı sanki artık başlamalıyım ona göre doktoruma sorucam birde contractubex mi kullanıyosun allscar mı bu iki kremi çok övüyolar ondan soruyorum

27 aralıkta ameliyat oldum 9 ocakta kreme başladım contractubex kullanıyorum . bana doktor önerdi . 1 kutu bitirdim 2 ye başladım 3 ü de kullanıp sonra başka şeyler bakıcam krem kötü kokuyor ya sarı kantaron filanda iyi iz konusunda bakalım daha karar vermedim.

nasilsin peki agrin sizin ne durumda ters t tioune ait bir kac video izledim epey mesakatli gibi canim senin kac saat sürdu devlettemi oldun peki
Merhaba canım hiç agrım olmadı.Ozelde Sadullah Karuna oldum.Çapa Medilife de 4 saat sürdü ama ben yan taraflarada liposakşın yaptırdım.Güzel bir meme oldu ters T daha güzel bir şekil oluyor izlere takılmıyorum.Şu anda kücük bantlar var nasil olacak bilmiyorum ama arkadasim ayni doktora olmuştu yillar once ayni sekilde neredeyse butun izleri solmus beyazlik var biraz

oh maşallah :) etkili oluyomu peki

Ayy kizlar sudyen beni sıkmaya basladi iki gundur cikarttim sadece kremi surup ustune gazli bez koyup atlet giyiyorum

cok heycanlaniyorum bendee kizlar medikal sutyen markasini drmu soyluyor bizmi arastiriyoruz birde bahsi gecen krem nedir markasi nedir bizmi alacagiz adi nedir soruyorum surekli bunalttım

Son düzenleme:
insallah canım benim hep tikaliydi burnum yatmisken duzelttireyim dedim 2 sene sonra sekli sacma sapan bi hal aldi ve nefes problemi devam ediyordu 2. kez yattim bu sefer nefes problemim cözuldu disi hic hayal ettigim gibi olmadi iyi bir dr bulup ilerde yeniden olmaya niyeyliyim bakalim kismet

selam kızlar. ameliyat inin üstünden bir ay geçti. sisliklerim indi. izler kabul attı. meme altında ki körlük ve acıma gitti. yerini kadintiya bıraktı. yeni hali.den çok memnunum kuş gibi hafifim göğüs uçların diklik her şey çok güzel. 2 hafta önce çekilmiş fotom bu. şu an daha iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…