Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Saygı duyuyorum :) lakin ben zaten çok çok eski hatta 2014e kadar gittiğimi hatırlıyorum konuyla alakalı. Ve yazılanlardan yola çıkarak izlediğim yollarda pek başarılı olamadım. Açıkcası gittiğim hastanelerde pek ilgilenilmedi. İstanbul'da ameliyat olan arkadaşlarımızın bi çoğu özelde. Özellerle de görüştüm ama ölçülerim sgk nın karşılayacağı şekilde. Bu yüzden yeni ameliyat olan bi arkadaş bulabilirsem daha sağlıklı olabilir diye düşündüm. Armut piş ağzıma düş gibi bi şey söz konusu değildi yani :) ama sizde haklısınız. Teşekkürler

tatlım gözünekestirdiğin üyelere özel mesaj at yardımcı olacaklardır ben olurum mesela bazen insanlar iş yoğunluğu gibi sebeplerle nete giremiyor o sebeple bilgi alımın zorlaşabilir bu koularda tecrübelilerden yararlanmak çok önemli gerçek fikir verenleri bulabilirsen çok yardımı oluyor reklam amaçlı girenlerde var Allah onları ıslah etsin diyorum . insanlar bazen çok çaresizce buradan bilgialmaya ihtiyaç duyabiliyor bunu bile kullanabiliyorlar para uğruna . ama yinede iyi niyetli insanlar da var mutlaka . kolay gelsin Allah yardım etsin.

Ben de doktor arıyorum ama şuan sekada Şükrü diye biri yok soy adı neydı acaba

ewett eriyen dikiş benimkide .suan izler beyaz bir çizgi halini aldı. benimki lolipop kesi oldu. o aşırı sis ç silikon gibi sertlik gitti tabiki. ama diklik aynı duruyor. bir ay oldu ameliyat olalı. meme normal sertliğine döndü ama diklik aynı. benim meme başını 18 cm yee aldılar. o yüzden biraz fazla dik gelebilir. ilerleyen yıllarda sarkarsa normal 20 21 cm ye iner sanırım.

1300 gr alındı. asimetri tamamen yok oldu. çok hafifledim. herkese tavsiye ediyorum. buyuk meme istirap . istedigim sutyeni aliyorum artik.bir su ara platese başlamayı düşünüyorum.

Arkadaslar merhaba ... Ayni dertten muzdarip biri daha katildi araniza ...sirf bu konu icin ve okudugum kadariyla sohbet ortamindaki samimiyet dikkatimi cekti ve bende uyelik yapmak istedim :) sadece 2509 sayfanin hepsinin inceleme fırsatım olamdi acaba erzurumda bu ameliyati yaptiran varmi ne olur bana geri donus yapabilir mi

Arkadaşlar doktora gittim meme büyüklüğüm uygun küçültmeye ama tabi özelde olduğu için ücretli olacak 28 martta burun kıkırdak ameliyatım var bir hafta on gün sonrasında meme ameliyatı. Daha önceki doktorun psikoloğa git dediğini anlattım doktora hiç olur mu öyle şey dedi bariz belli sorununuz var dedi bu meme kilolu birinde dikkat çekmez ama siz çok zayıf olduğunuzdan dikkat çeker sizi rahatsız eder dedi bakalım meme için düşünürken kıkırdak ameliyatı da çktı umarım sorunsuz atlatırım ben de diğer arkadŞlara da tavsiyem pes etmeyin

ne dedim sana o ilk gittiğin kişinin doktorlukla alakası yok aşmış o kendini görev bilinci vs böle böle soğutuyolar insanları hayallerinden ,sağlığından vaz geçiriyolar. prim vermeyin lütfen haklarınızı isteyin ve alın .

Evet kızlar kesnlikle katılıyorum bayadır araştırıyorum benimde moralimi çok bozan bi doktor olmuştu ismi lazım değil baş harfi R. Yarın randevum var eski doktoruma gidiyorum ama önce ki doktor o kadar bozdu ki moralimi korkarak gidicem ya bu da olumsuz konuşursa vs diye bakalım inşallah duymak istediklerimi söyler .. bu arada internette çok araştırma yaptım yapıyoruz da ben bir kadın doktorun konuşmasını dinledim bir doktor eğer sizin iatediğinizi yapamam olmaz vs diyorsa o doktor ameliyat tekniklerinden sadece birini iyi bilen doktordur bu sebeple de ameliyatı yapmak istemez örn herkesten aynı kiloda yağ çıkartır memenin büyüklüğüne göre kiloyu değiştirmezmiş bu röportaj da benim keyfimi yerine getirdi ve aynı zamanda benim gbi morali bozuk olan biriler varsa bu onlara da yardımcı olsun dilerim hepimizin ki en hayırlı şekilde iyi acısız güzel geçsin

Acaba Reha Bey mi?
aba b

Mellmel umarım yarın istediğin şeyleri duyarsın cesurvegüzel ne güzel kalbin var senin ne çok yardımcı oldun bize seawoman sana da teşekkür ederim bilgilerini paylaştın bizimle. Kızlar bu arada doktorum iki çeşit meme büyüklüğü var dedi biri ergenlikle oluşan ki bu memede cilt daha sert olurmuş doktorun dikiş atması zor olsa da daha iyi sonuç verirmiş diğeri sonradan oluşan kilo ve bünyeye bağlı büyüme onda sarkma daha fazla oluyormuş. Bir de ben daha önce koltuk altında oluşan ve memedeki kistlerden patolojiye parça vermiştim 10 yıl önce doktorum sırf bunun için bile küçültme olmalı dedi bu meme yapısı zencilerde çok oluyormuş mesela bunu ilk defa duydum. Bir de size bir dorum var 28 martta burun zorunlu burun ameliyatım var burun ameliyatı beni zorlar mı ondan 10 gün sonrasında da meme ameliyatı yaparız dedi doktor iki aneliyat çok yorucu olmaz mı sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…