- 12 Ocak 2017
- 3
- 0
- 16
- 29
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #25.041
Yeni üyesiniz.. Anladığım kadarıyla belki de bu işlem hakkında bilgi sahibi olmak için oldunuz üye.. Ama konuda hiç mi geri gidip okumadınız.. Buradaki insanlar gelip tek tek yazıyorlar Allah gani gani razı olsun. "Ben ameliyatımı oldum geri kalanlar ne yaparsa yapsın" demiyorlar.. Vakitlerini ayırıp yazıyorlar.. Ama hiç geriye dönmeden gelip "ben de ameliyat olucam. devlet karşılasın istiyorum. İstanbulda hastane, İzmirde hastane, Ankarada hastane??? vs" yazanları anlamıyorum.. en fazla 30-35 sayfa geriye giderseniz (ki çok kısa yazılar var o kadar uzun sürmüyor okumak) zaten çoğu bilgi yazılı..
Devlette olan, üniversitede olan, araştırmada olan, özelde olan.. Ücretli-ücretsiz her tip var.. Bu kadar zor mu araştırmak..
Olacağınız şey ameliyat.. Viraz daha araştırmacı olmak daha mantıklı olur bence..
Ben 1 sene geriye dönüşlü okuyorum ara ara.. Aralıktan beri de bu konudayım.. Hiç te zor değil okumak.
Bu yazıyı sadece size yazıyor gibi oldum yanlış anlamayın denk geldi.. Böyle armut piş ağzıma düş tarzındaki herkese söylüyorum aslında. Zaten her şehir, her kurum ve her doktorda ayrı bi protokol var anladığım kadarıyla. Belirli bir standart yok malesef. Konuyu uzun süre takip etmek, araştırmak ve incelemek en iyisi..
Yine söylüyorum, yanlış anlaşılmak istemem..
tatlım gözünekestirdiğin üyelere özel mesaj at yardımcı olacaklardır ben olurum mesela bazen insanlar iş yoğunluğu gibi sebeplerle nete giremiyor o sebeple bilgi alımın zorlaşabilir bu koularda tecrübelilerden yararlanmak çok önemli gerçek fikir verenleri bulabilirsen çok yardımı oluyor reklam amaçlı girenlerde var Allah onları ıslah etsin diyorum . insanlar bazen çok çaresizce buradan bilgialmaya ihtiyaç duyabiliyor bunu bile kullanabiliyorlar para uğruna . ama yinede iyi niyetli insanlar da var mutlaka . kolay gelsin Allah yardım etsin.Saygı duyuyorum :) lakin ben zaten çok çok eski hatta 2014e kadar gittiğimi hatırlıyorum konuyla alakalı. Ve yazılanlardan yola çıkarak izlediğim yollarda pek başarılı olamadım. Açıkcası gittiğim hastanelerde pek ilgilenilmedi. İstanbul'da ameliyat olan arkadaşlarımızın bi çoğu özelde. Özellerle de görüştüm ama ölçülerim sgk nın karşılayacağı şekilde. Bu yüzden yeni ameliyat olan bi arkadaş bulabilirsem daha sağlıklı olabilir diye düşündüm. Armut piş ağzıma düş gibi bi şey söz konusu değildi yani :) ama sizde haklısınız. Teşekkürler
Ben de doktor arıyorum ama şuan sekada Şükrü diye biri yok soy adı neydı acabaŞîmdiden hayırlısı olsun. Ama şunuda söylemek istiyorum. Seka devlet hastanesinde şükrü bey var plastik cerrah ve dalında tek numara. Ben kapalı olduğum için meral hanımı tercih ettim eğer erkek dr olur dersen şükrü beyi öncelikli değerlendir derim
Ayyy darısı bize ne güzel olmuş sağlıkla yaşayın ben de pazartesi gidiyorum doktora bakalım hatırlısıdaha net foto isteyen ler olmuş. en net bu en son hali. Eki Görüntüle 1959045
Ayyy darısı bize ne güzel olmuş sağlıkla yaşayın ben de pazartesi gidiyorum doktora bakalım hatırlısı
Beden b cup mı a cup mı şimdidaha net foto isteyen ler olmuş. en net bu en son hali. Eki Görüntüle 1959045
Gercekten cok guzel yaa resmi gorunce iyice heyecanlandim sabirsizlikla ameliyat olacagim gunu bekliyorum. insaallah benimki se boyle guzel olur.daha net foto isteyen ler olmuş. en net bu en son hali. Eki Görüntüle 1959045
ne dedim sana o ilk gittiğin kişinin doktorlukla alakası yok aşmış o kendini görev bilinci vs böle böle soğutuyolar insanları hayallerinden ,sağlığından vaz geçiriyolar. prim vermeyin lütfen haklarınızı isteyin ve alın .Arkadaşlar doktora gittim meme büyüklüğüm uygun küçültmeye ama tabi özelde olduğu için ücretli olacak 28 martta burun kıkırdak ameliyatım var bir hafta on gün sonrasında meme ameliyatı. Daha önceki doktorun psikoloğa git dediğini anlattım doktora hiç olur mu öyle şey dedi bariz belli sorununuz var dedi bu meme kilolu birinde dikkat çekmez ama siz çok zayıf olduğunuzdan dikkat çeker sizi rahatsız eder dedi bakalım meme için düşünürken kıkırdak ameliyatı da çktı umarım sorunsuz atlatırım ben de diğer arkadŞlara da tavsiyem pes etmeyin
Evet kızlar kesnlikle katılıyorum bayadır araştırıyorum benimde moralimi çok bozan bi doktor olmuştu ismi lazım değil baş harfi R. Yarın randevum var eski doktoruma gidiyorum ama önce ki doktor o kadar bozdu ki moralimi korkarak gidicem ya bu da olumsuz konuşursa vs diye bakalım inşallah duymak istediklerimi söyler .. bu arada internette çok araştırma yaptım yapıyoruz da ben bir kadın doktorun konuşmasını dinledim bir doktor eğer sizin iatediğinizi yapamam olmaz vs diyorsa o doktor ameliyat tekniklerinden sadece birini iyi bilen doktordur bu sebeple de ameliyatı yapmak istemez örn herkesten aynı kiloda yağ çıkartır memenin büyüklüğüne göre kiloyu değiştirmezmiş bu röportaj da benim keyfimi yerine getirdi ve aynı zamanda benim gbi morali bozuk olan biriler varsa bu onlara da yardımcı olsun dilerim hepimizin ki en hayırlı şekilde iyi acısız güzel geçsin[/QUOTE
aba bEvet kızlar kesnlikle katılıyorum bayadır araştırıyorum benimde moralimi çok bozan bi doktor olmuştu ismi lazım değil baş harfi R. Yarın randevum var eski doktoruma gidiyorum ama önce ki doktor o kadar bozdu ki moralimi korkarak gidicem ya bu da olumsuz konuşursa vs diye bakalım inşallah duymak istediklerimi söyler .. bu arada internette çok araştırma yaptım yapıyoruz da ben bir kadın doktorun konuşmasını dinledim bir doktor eğer sizin iatediğinizi yapamam olmaz vs diyorsa o doktor ameliyat tekniklerinden sadece birini iyi bilen doktordur bu sebeple de ameliyatı yapmak istemez örn herkesten aynı kiloda yağ çıkartır memenin büyüklüğüne göre kiloyu değiştirmezmiş bu röportaj da benim keyfimi yerine getirdi ve aynı zamanda benim gbi morali bozuk olan biriler varsa bu onlara da yardımcı olsun dilerim hepimizin ki en hayırlı şekilde iyi acısız güzel geçsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?