Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Canım öncelikle Allah yardımcın olsun.Benim fikrimi sorarsan ameliyatlari arka arkaya olman çok daha iyi meme ameliyatini zorlayici bir yani yok çünkü ilk birkaç gün oda anesteziden benim doktorun asistaniyla sohbet ederken ben hiç ağrim olmadi dedim oda burun ameliyati olan hastalarda ayni şeyi soyluyor dedi artık doktorun teknigindenmi bilmiyorum.Gerçi kuzenim yeni burun ameliyati oldu ağrisi olmadi.Yani ben ağridan korktuğum için bence en önemlisi .Ama bence ikisinide ol ve yaza bomba gibi gir. sevgiler

Yanımda hiç refakatçim yok eşim var ama o da kızımla ilgilenmeli biraz endişeliyim sadece içimi rahatlattınız. of şu birbuçuk ay gelse de geçse bir an evvel

Kızlar selam doktorumla randevum vardı bugun serhat bey 75 c yaparım dedi ama malesef benim için pek rahatlatıcı gözükmüyor bir beden sanırım başka doktor arayışına girmem lazım bana istanbul için doktor söylerseniz süper olur

Benim doktorum da b cup yaparım dedi belki küçük bir c cup olur dedi ne kadar küçülürse iz o kadar büyürmüş ve belli olurmuş. Bir de 75 b mesela 80 b den küçük oluyor bununda düşün. Her b cup aynı değil.

Haklısım canım ama asistanı bana bunu attı bu da pek istedğim boyut değil açıkcası sende bir bak fikrini merak ediyorum

Arkadaslar merhaba . Ben daha çok yeni uyeyim siteyi cok kavrayamadim.siz benden cok daha tecrubelisiniz.aranizda gecen muhabbet cok samimi . Cok hisuma gitti .bende o yuzden katilma istedim .konuyla ilgili bi soru sormak istiyorum bahsettiginz cup olculerini ben cok anlayamadım. Ben suan 95 c kullanıyorum ama artik bu olcu de olmamaya basladi 6 aylik bi kizim var emziriyorum.bende ameliyat olup kurtulmak istiyorum bu dertten bi an once. Yani bu olculere sahio ameliyat olan arkadaslar varsa eger ameluyattan sonra kac bedene kadar kuculme sagliyir doktorlar banayardimci olabikirmisinz :)

Bu tarz bir iey olur dedi boyutu
Bu fotoğraftaki kadın yaşlı ve deri deforme olduğu için dik olmamış mesela sen daha 20 li yaşların başındasın onun derisi daha fazla toplanamaz ki. Ayrıca bu kadının göğüs altı 75 ten büyük gibi bak şimdi göğüs altın 75 se c cupta meme çevren 15 cm civarı artar yani 90 cm gibi. Ben de tereddütlüyüm mümkün olduğunca küçülmesini istiyorum ama izler çok olurmuş öyle ben iç çamaşır magazasına gidip 32 b ve 32 c cup nasıl duruyor diye bakacağım

Ben baktım canım 75 c cup sutyenlere buyuk bana göre ana 75 b süper hem sütyensiz de durabilirim onunla ama eğer c cup olursa bana hiç yaramaz şuan ki sutyenli duruşu ne ise o olur yine ki autyenim en az bir beden toparlıyor başka soktorlar bulmam lazım sadullah diye biriai varmış ona bakıcam bu arada serhat bey 17 bin dedi ama bir beden küçültme için o parayı verip o riski alamam açıkcası ve benim için izler va hiç sorun değil sarkık ve büyük olacağına en küçüğü en izlişsi olsun valla bıktım

Aslında b cup yapabilmesi lazım haklısın tabi ben bodrumda yaşıyorum muğlada bir doktor buldum umarım sen de iyi bir doktor bukursun

Ben Dr.Sadullah Karun a ameliyat oldum.Cok memnunum görüşmeni tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…