- 8 Nisan 2008
- 1.118
- 416
- 648
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #25.081
öncelikle rica ederim. zevkle tecrübemi paylaşıyorum. burun ameliyatı işi bnm de var ama brz dinlenip öyle peşpeşe 2 anestezi aldım. 10 gün biraz erken değil mi. anestezi yi 6 günde atıyormuşsun ama göğüs bi toparlasa daha iyi olur sanki. zor bi ameliyat değil göğüs ama kısıtlı olucaksın. dinlenmek lazım birde burnun sıkıntısı. çok acil değilse biraz beklene bilir gibi ama önce burun olacaksa o sıkıntı yapmazsa göğüste korkmaMellmel umarım yarın istediğin şeyleri duyarsın cesurvegüzel ne güzel kalbin var senin ne çok yardımcı oldun bize seawoman sana da teşekkür ederim bilgilerini paylaştın bizimle. Kızlar bu arada doktorum iki çeşit meme büyüklüğü var dedi biri ergenlikle oluşan ki bu memede cilt daha sert olurmuş doktorun dikiş atması zor olsa da daha iyi sonuç verirmiş diğeri sonradan oluşan kilo ve bünyeye bağlı büyüme onda sarkma daha fazla oluyormuş. Bir de ben daha önce koltuk altında oluşan ve memedeki kistlerden patolojiye parça vermiştim 10 yıl önce doktorum sırf bunun için bile küçültme olmalı dedi bu meme yapısı zencilerde çok oluyormuş mesela bunu ilk defa duydum. Bir de size bir dorum var 28 martta burun zorunlu burun ameliyatım var burun ameliyatı beni zorlar mı ondan 10 gün sonrasında da meme ameliyatı yaparız dedi doktor iki aneliyat çok yorucu olmaz mı sizce
Burundan çok korkuyorum ana mecburum kulak kemiklerimde beyne ilerleyebilecek kemikleri eriten enfeksiyon var iki kulak zarım dada ciddi çökme var ve burun kıkırdağının biran evvel düzelmesi gerekşyormuş çünkü kulak zarlarına hava akımı gerekli ben hiç burun ameliyatı düşünmüyordum onca yıl meme ameliyatındüşünüp cesaret edemedim şimdi tam tamam dedim öncesine bu çıktı ben de abesteziden korkuyorum ama meme ameliyatı yapacak doktor olur dedi. En çok da beden korkuyorum biliyor musunuz burun ameliyatını herkes biliyor memeyi kimseye cesaret edip söyleyemedim hani aksilik olsa be diyeceğimi bilmiyorumöncelikle rica ederim. zevkle tecrübemi paylaşıyorum. burun ameliyatı işi bnm de var ama brz dinlenip öyle peşpeşe 2 anestezi aldım. 10 gün biraz erken değil mi. anestezi yi 6 günde atıyormuşsun ama göğüs bi toparlasa daha iyi olur sanki. zor bi ameliyat değil göğüs ama kısıtlı olucaksın. dinlenmek lazım birde burnun sıkıntısı. çok acil değilse biraz beklene bilir gibi ama önce burun olacaksa o sıkıntı yapmazsa göğüste korkma
Hayır muayene ücreti almıyor.Benim çülerim şu anda biraz şişlik var ama sütyen denedim mağazada b cup oldu d cup küçük geliyordu ameliyattan önceBende hatırlamaya çalıştım kim olmuştu diye daha öncede konuşmuştuk canım seninle evet ondan bi eandevu alıcam ücretli mi muayenesi birde senin ölçülerin ne oldu canım
Süpermiş ya o zaman ilk olarak sadullah beye gidicem acaba görsel atabilir misn bana özelden rica etsem canım birde olduğun yer nasıldı ben biraz hastaneden xe korkuyorum bazı doktorlar çok küçük yerlerde yapıyor klinik gibi olan yerlerdeHayır muayene ücreti almıyor.Benim çülerim şu anda biraz şişlik var ama sütyen denedim mağazada b cup oldu d cup küçük geliyordu ameliyattan önce
Çapa Medilife Hastanesinde oldum.Çünkü doktor bey anestezisi çok iyi olduğunu söyledi.İstediğin başka bir hastane varsa oradada yapiyor alternatif hastaneleri var ben capa medilifeden memnun kaldim zaten bir gece kaldim hemşireler çok ilgili temiz bir hastane ben sigara içtiğim için anestezi çok önemliydi benim için ben çok iyi çekemiyorum resmi yakin falan oluyor becerebilirsem kendimi çekmeyi sana resim göndereceğim.Süpermiş ya o zaman ilk olarak sadullah beye gidicem acaba görsel atabilir misn bana özelden rica etsem canım birde olduğun yer nasıldı ben biraz hastaneden xe korkuyorum bazı doktorlar çok küçük yerlerde yapıyor klinik gibi olan yerlerde
Çok iyi olur canım atabilirsen ama atamazsanda sorun değil ben bi görüşmek istiyorum kendisi ile bakalım üçüncü doktor olcak inşallah hayırlısını bulurum umudumu yitirmek istemiyorum bakalımÇapa Medilife Hastanesinde oldum.Çünkü doktor bey anestezisi çok iyi olduğunu söyledi.İstediğin başka bir hastane varsa oradada yapiyor alternatif hastaneleri var ben capa medilifeden memnun kaldim zaten bir gece kaldim hemşireler çok ilgili temiz bir hastane ben sigara içtiğim için anestezi çok önemliydi benim için ben çok iyi çekemiyorum resmi yakin falan oluyor becerebilirsem kendimi çekmeyi sana resim göndereceğim.
Umarım gönlünce olur Ben doktora beni hayallerime kavuşturdunuz dedim çok dua ettim hala inanamiyorum seninde memnun kalacağına inaniyorum Benim çok sarkik ve büyüktü profesyonel bir doktor benim iki arkadaşım daha ona olmuştu tavsiye uzerine gittim zaten ayrica ist.en iyi estetik doktorlarinda biri secilmiş birkaç araştirmadaÇok iyi olur canım atabilirsen ama atamazsanda sorun değil ben bi görüşmek istiyorum kendisi ile bakalım üçüncü doktor olcak inşallah hayırlısını bulurum umudumu yitirmek istemiyorum bakalım
İnşallah ya çünkü her gittiğim doktor moralimi bozuyor o kadar paralar istiyorlar ama karşılığında iki dk konuşmadan bile tamam ben bir beden küçültürüm diyip işin içinden çıkıyorlar insan bir görsel bile göstermiyorlar şöyle mi istiyorsun vs diye sonuçta bir kez olmak ister insan ben neden sorun yaşıyıp tekrar küçültmek zorunda kalayım ki açıkcası ben bu tazr bir şey iatiyorum yok gibi bunu yapan doktor bulursam olcam yoksa böyle d cup kalırıö daha iyi benim için canımUmarım gönlünce olur Ben doktora beni hayallerime kavuşturdunuz dedim çok dua ettim hala inanamiyorum seninde memnun kalacağına inaniyorum Benim çok sarkik ve büyüktü profesyonel bir doktor benim iki arkadaşım daha ona olmuştu tavsiye uzerine gittim zaten ayrica ist.en iyi estetik doktorlarinda biri secilmiş birkaç araştirmada
Yaptiği ameliyatlarin oncesi sonrasini gosteriyor ben iri bir bayan oldugum icin bu resim kadar küçuk istemedim ama fizigime uygun oldu.d cup gorsellikten cok sırt omuz ve boyunda cok agri yapiyor ben agrilarim için oldum daha çok kac yasindasin bilmiyorum ama yas ilerledikçe agrilar artiyor ben Sadullah beyden memnun kalacagina inaniyorum yine haberleselim gorustukten sonraİnşallah ya çünkü her gittiğim doktor moralimi bozuyor o kadar paralar istiyorlar ama karşılığında iki dk konuşmadan bile tamam ben bir beden küçültürüm diyip işin içinden çıkıyorlar insan bir görsel bile göstermiyorlar şöyle mi istiyorsun vs diye sonuçta bir kez olmak ister insan ben neden sorun yaşıyıp tekrar küçültmek zorunda kalayım ki açıkcası ben bu tazr bir şey iatiyorum yok gibi bunu yapan doktor bulursam olcam yoksa böyle d cup kalırıö daha iyi benim için canım
22 yaşındayım ben evet haklısın şuan sırtımda 5 tane kireçlenme var. Bu yaşta benim üst bölgem çok zayıf bende o yüzden zaten küçük istiyorum çünkü ilerde yine rahatsız eder beni c cup belki ilk hali mutlu eder ama sonradan yine rahatsız edebilir o yüzden baştan küçük istiyorum bugun bir arıycam kendisini bakalım en yakın hangi güne randevu verirse inşallah sadullah bey olumlu konuşur bu arada bana yerini tarif eder misin tam olarak nerde kalıyorYaptiği ameliyatlarin oncesi sonrasini gosteriyor ben iri bir bayan oldugum icin bu resim kadar küçuk istemedim ama fizigime uygun oldu.d cup gorsellikten cok sırt omuz ve boyunda cok agri yapiyor ben agrilarim için oldum daha çok kac yasindasin bilmiyorum ama yas ilerledikçe agrilar artiyor ben Sadullah beyden memnun kalacagina inaniyorum yine haberleselim gorustukten sonra
22 yaşındayım ben evet haklısın şuan sırtımda 5 tane kireçlenme var. Bu yaşta benim üst bölgem çok zayıf bende o yüzden zaten küçük istiyorum çünkü ilerde yine rahatsız eder beni c cup belki ilk hali mutlu eder ama sonradan yine rahatsız edebilir o yüzden baştan küçük istiyorum bugun bir arıycam kendisini bakalım en yakın hangi güne randevu verirse inşallah sadullah bey olumlu konuşur bu arada bana yerini tarif eder misin tam olarak nerde kalıyor
Bizi habersiz bırakma nasıl oldun iyi misin sabahtan beri bakıp duruyorum yazdın mı diye heyecanla bekliyorum
Tamamdır çok teşekkürler bugun arıycam kendisiniMerhaba Cevahir avmye çok yakın yürüme mesafesinde Fulya da yeri Ortaklar caddesi Mc donalds yanındaki apartmanda int.açık adresi var.Kolay bulursun
Oh ne güzel çok sevindim kendim olmuş gibi darısı da bize :)selam olduda bitti masallah gece agrim olmadi cok sukur suan hic bisi anlamiorum.annem fark var baya diyor
Oh ne güzel çok sevindim kendim olmuş gibi darısı da bize :)
Kaç bedendiniz önceden nerede ysptınız ameliyatı ne kadara mal oldu yazarsanız birçok kişiye faydası olur lütfen sonrasında da süreçle ilgili yazıninsallah kontrole geldi doktor oglen taburcu olucam korkulcak bisi degilmis simdilik sorunla karsilasmadik darisi başınıza
tatlım burunu atlat meme zor değil iyi bi doktor ile hiç sorun Yaşamazsın inşallah. ayrıca kimseye açıklama yapmak zorunda değilsin.Burundan çok korkuyorum ana mecburum kulak kemiklerimde beyne ilerleyebilecek kemikleri eriten enfeksiyon var iki kulak zarım dada ciddi çökme var ve burun kıkırdağının biran evvel düzelmesi gerekşyormuş çünkü kulak zarlarına hava akımı gerekli ben hiç burun ameliyatı düşünmüyordum onca yıl meme ameliyatındüşünüp cesaret edemedim şimdi tam tamam dedim öncesine bu çıktı ben de abesteziden korkuyorum ama meme ameliyatı yapacak doktor olur dedi. En çok da beden korkuyorum biliyor musunuz burun ameliyatını herkes biliyor memeyi kimseye cesaret edip söyleyemedim hani aksilik olsa be diyeceğimi bilmiyorumbi sizler sayesinde içimi döküp rahatlıyorum
Kaç bedendiniz önceden nerede ysptınız ameliyatı ne kadara mal oldu yazarsanız birçok kişiye faydası olur lütfen sonrasında da süreçle ilgili yazın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?