- 11 Şubat 2017
- 110
- 67
- 28
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #25.101
Burun doktoru kbb doktoru ve iyi bir doktormuş üniversite hastanesinde meme için özel doktor ama o da iyiymiş çok stresliyim 1,5 ayım var umarım herşey yolunda gider sen nasılsın liposuction işe yaradı mı iyileştin mi tam olarak meme nasıl arada kendinden bahsettatlım burunu atlat meme zor değil iyi bi doktor ile hiç sorun Yaşamazsın inşallah. ayrıca kimseye açıklama yapmak zorunda değilsin.
Benimde sirt agrilarim ve maalesef zararsiz fibroadenomlar var.Vucuduma gore de buyukler.Ameliyat olmak istiyorum ama maddi imkanlar yuzunden olamiyorum.Fibroadenomlar zararsiz oldugu icin SSK da ameliyat olamiyorum. Para biriktirmeye calisiyorum.Hayirlisi bakalim.
Fibroadenom nedir? Kitle gibi mi? Ben de bir doktorla görüşmüştüm meme ultrasonu istedi iki tane kist çıktı. Sonra genel cerraha gösterdim sonucu o ameliyata engel değil dedi. Acaba ameliyatta onları da mı alacaklar sormayı unuttum doktora
gecmis olsun ben olmusdum 2011de aldirmisdim zararsiz bir kist
Fibroadenom nedir? Kitle gibi mi? Ben de bir doktorla görüşmüştüm meme ultrasonu istedi iki tane kist çıktı. Sonra genel cerraha gösterdim sonucu o ameliyata engel değil dedi. Acaba ameliyatta onları da mı alacaklar sormayı unuttum doktora
evet kitle bir cok yerde var 11 tane ve duzensiz. engel degil dogru bende cok fazla oldugu icin meme dokusu bozulacagindan ameliyat yapmadi Sgk ama ozelde olacagim.ayrica dogru ameliyata engel degil.
o kitleleri de temizliyorlar.gecmis olsun.umarim gonlunce olur.
göğüslerin kaçtı kaç oldu? ha bide kendi isteğin miydi cnm :)Sevgili Lily ben göğüs küçültme ameliyatı oldum. Aşağıda bu konu ile
ilgili yazımı göreceksin. Yinede aklına herhangi birşey gelirse sormakdan
çekinme.
Ayy kaprihh nerelerdesin bir gittin pir gittin3 kilo meme dokusu aldı doktor aynı zamanda dikleştirme yaptı çok güzel seksi oldular ama iyileşmesi kaldı :)
benim meme iyi durumda emin adımlarla ilerliyor. liposakşın ile ilgili yorum yapamıyorum daha erken çünki ama şunu tekrar diyim ben bu lipodan çektiğim sancının onda birini göğüs ameliyatında çekmedim. hala yanıyo kollarım korseside ayrı dert zaten . neyse katlanıcz artık sonuç güzel olsun da. yaza var daha toparlar iyice yaza kadar.buarada ameliyata stresli girme bırak kim ne derse desin kulak asma. şartlarını bilmiyorum tabi ama sana şunu diyim bende hep stres yapardım o ne der bu ne der önce şu iş bitsin şu kişi rahata ersin sonra ben diye diye kendimi hep 2.planda tuttum noldu sonu sıfır uğruna evlenip yuva kurmadığım , biyerlere gelsindiye herşeyimden kısıp ihtiyaçlarını karşıladığım erkek kardeşim bile sırtını döndü . ben ilk defa kendim için bişey yaptım . çok da mutluyum. gene olsa gene yaparım. artık kimse için değil kendim için bişeyler yapıcam. bi erkeğe güzel görüneyim değil. kadınlara hava atayım. kokoş kokoş olayım kıskansın herkes değil sadecee ben istedim diye ve böylesi çok daha huzur verici ve keyifliymiş. bana cenneti sunan olursa melek olurum olmazsa bundan sonra ya delek ya kelek olurum artık .kendimden başka bir anam ve kızkardeşim var onlarla mutluyum . ama onları dahi artık işime karıştırmam . okadar .Burun doktoru kbb doktoru ve iyi bir doktormuş üniversite hastanesinde meme için özel doktor ama o da iyiymiş çok stresliyim 1,5 ayım var umarım herşey yolunda gider sen nasılsın liposuction işe yaradı mı iyileştin mi tam olarak meme nasıl arada kendinden bahset
Ayyy canım burdayım da şifre yüzünden geç oluyor girişim buyur canım sorun varsa sorAyy kaprihh nerelerdesin bir gittin pir gittin
canim.nasil buzuk buzuk dikmisler yaa korktum.simdi vallha yamukmu olmus anlamadimKızlar beni merak edenler çok iyiyim çok şükür.sadece sol göğsümden pek memnun değilim büzük büzük dikmişler o beni çok üzüyor inşallah zaman la düzelir yoksa benim moraller hiç iyi olmaz(( benim sol göğüs sağ göğsüm den büyüktü acaba o yüzden mi öyle dikmişler bilmiyorum ama çok üzülüyorum böyle olan varmı aranızda
Valla bildiğin torba gibi buzmüşler alt dikişlerimi ama sadece sol göğüscanim.nasil buzuk buzuk dikmisler yaa korktum.simdi vallha yamukmu olmus anlamadim
kendim icin kendim icin bende hep öyle motivebenim meme iyi durumda emin adımlarla ilerliyor. liposakşın ile ilgili yorum yapamıyorum daha erken çünki ama şunu tekrar diyim ben bu lipodan çektiğim sancının onda birini göğüs ameliyatında çekmedim. hala yanıyo kollarım korseside ayrı dert zaten . neyse katlanıcz artık sonuç güzel olsun da. yaza var daha toparlar iyice yaza kadar.buarada ameliyata stresli girme bırak kim ne derse desin kulak asma. şartlarını bilmiyorum tabi ama sana şunu diyim bende hep stres yapardım o ne der bu ne der önce şu iş bitsin şu kişi rahata ersin sonra ben diye diye kendimi hep 2.planda tuttum noldu sonu sıfır uğruna evlenip yuva kurmadığım , biyerlere gelsindiye herşeyimden kısıp ihtiyaçlarını karşıladığım erkek kardeşim bile sırtını döndü . ben ilk defa kendim için bişey yaptım . çok da mutluyum. gene olsa gene yaparım. artık kimse için değil kendim için bişeyler yapıcam. bi erkeğe güzel görüneyim değil. kadınlara hava atayım. kokoş kokoş olayım kıskansın herkes değil sadecee ben istedim diye ve böylesi çok daha huzur verici ve keyifliymiş. bana cenneti sunan olursa melek olurum olmazsa bundan sonra ya delek ya kelek olurum artık .kendimden başka bir anam ve kızkardeşim var onlarla mutluyum . ama onları dahi artık işime karıştırmam . okadar .
=) biraz iç dökme gibi oldu ama ablanızdan ibret alın da yaptığım hataya düşmiyesiniz diye anlattım.
kendim icin kendim icin bende hep öyle motive ediyorum kuculsun mutlu olayim istedigimi giyeyim baska derdim yok iz kalmis o olmus bu olmuş boşver diyorum insanlar devlette sakin olma diyor umursamiyorum kendim.icin karar aldim yapicambenim meme iyi durumda emin adımlarla ilerliyor. liposakşın ile ilgili yorum yapamıyorum daha erken çünki ama şunu tekrar diyim ben bu lipodan çektiğim sancının onda birini göğüs ameliyatında çekmedim. hala yanıyo kollarım korseside ayrı dert zaten . neyse katlanıcz artık sonuç güzel olsun da. yaza var daha toparlar iyice yaza kadar.buarada ameliyata stresli girme bırak kim ne derse desin kulak asma. şartlarını bilmiyorum tabi ama sana şunu diyim bende hep stres yapardım o ne der bu ne der önce şu iş bitsin şu kişi rahata ersin sonra ben diye diye kendimi hep 2.planda tuttum noldu sonu sıfır uğruna evlenip yuva kurmadığım , biyerlere gelsindiye herşeyimden kısıp ihtiyaçlarını karşıladığım erkek kardeşim bile sırtını döndü . ben ilk defa kendim için bişey yaptım . çok da mutluyum. gene olsa gene yaparım. artık kimse için değil kendim için bişeyler yapıcam. bi erkeğe güzel görüneyim değil. kadınlara hava atayım. kokoş kokoş olayım kıskansın herkes değil sadecee ben istedim diye ve böylesi çok daha huzur verici ve keyifliymiş. bana cenneti sunan olursa melek olurum olmazsa bundan sonra ya delek ya kelek olurum artık .kendimden başka bir anam ve kızkardeşim var onlarla mutluyum . ama onları dahi artık işime karıştırmam . okadar .
=) biraz iç dökme gibi oldu ama ablanızdan ibret alın da yaptığım hataya düşmiyesiniz diye anlattım.
allah allah ölemi kalicakmis cok merak ettim sordunmu neden diye belki zamanla toparlancaktir ustten meme derisi buzukmu yoksa dikismi siikintiluValla bildiğin torba gibi buzmüşler alt dikişlerimi ama sadece sol göğüs
Yok yamuk değil çok şükür kıyafetlerim yakışıyor çok rahatım falan ama işte sol alt taraf dikişlerim büzük büzük ya torba gibi buzmüşler doktoruma bile dedim bu ne ya torba gibi buzmüşsuniz dedim kim dedi diyo biri mi dedi yoksa kendi düşüncen mi dedi.tabiki kendi düşüncem hocam baksaniza dedim aynaya döndüm.oda hiç düşünme takma kafana dedi düzelecek dedi bakalım inşallahcanim.nasil buzuk buzuk dikmisler yaa korktum.simdi vallha yamukmu olmus anlamadim
allah allah ölemi kalicakmis cok merak ettim sordunmu neden diye belki zamanla toparlancaktir ustten meme derisi buzukmu yoksa dikismi siikintilu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?