- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #25.121
beniimde sezeryan dikislerim öyleydi nasil cirkin anlatamam bakamiyodum o denli kocaman iri iri dikisler yamuk yumuk sanki alt karnimin sekli degismis gibi sen oyle deyince aklima geldi simdi dum duz oldu cok sukur insallah seninde öyle olurSanki birini doktor diğerini arş görevli doktor dikmiş gibi çok şüpheliyim bu konuda
İnşallah düzelir ya valla çok takıyorum eşime sorup duruyorum düzeliyor mu diye oda evet düzeliyor diyo ama sanki bana moral vermek için yapiyo gibi :-beniimde sezeryan dikislerim öyleydi nasil cirkin anlatamam bakamiyodum o denli kocaman iri iri dikisler yamuk yumuk sanki alt karnimin sekli degismis gibi sen oyle deyince aklima geldi simdi dum duz oldu cok sukur insallah seninde öyle olur
vallha benim o cirkin sezeryanim düzeldiyse seninki kesin duzelir takma kafana☺ minik olmuslar ya en önemlisi o istedigim ebatta olmaz diye kafaya takiorum bende cokİnşallah düzelir ya valla çok takıyorum eşime sorup duruyorum düzeliyor mu diye oda evet düzeliyor diyo ama sanki bana moral vermek için yapiyo gibi :--(inşallah dediğin gibi olur
Bide ben amaliyat olmadan önce ters t şeklinde olacak dendi ama alakası yok benim alt dikişlerim bir koltuk altından diğer koltuk altına dikiş var aralıksız oda beni çok üzüyor.yanimda yatan başka hasta vardı onunki çok güzel di ters t idi süper olmuştu benimki niye böyle dediğimde senden çok aldık o yüzden dediler.1.5 kilo 1.5 kilo toplam 3 kilo aldık dedilervallha benim o cirkin sezeryanim düzeldiyse seninki kesin duzelir takma kafana☺ minik olmuslar ya en önemlisi o istedigim ebatta olmaz diye kafaya takiorum bende cok
benim meme iyi durumda emin adımlarla ilerliyor. liposakşın ile ilgili yorum yapamıyorum daha erken çünki ama şunu tekrar diyim ben bu lipodan çektiğim sancının onda birini göğüs ameliyatında çekmedim. hala yanıyo kollarım korseside ayrı dert zaten . neyse katlanıcz artık sonuç güzel olsun da. yaza var daha toparlar iyice yaza kadar.buarada ameliyata stresli girme bırak kim ne derse desin kulak asma. şartlarını bilmiyorum tabi ama sana şunu diyim bende hep stres yapardım o ne der bu ne der önce şu iş bitsin şu kişi rahata ersin sonra ben diye diye kendimi hep 2.planda tuttum noldu sonu sıfır uğruna evlenip yuva kurmadığım , biyerlere gelsindiye herşeyimden kısıp ihtiyaçlarını karşıladığım erkek kardeşim bile sırtını döndü . ben ilk defa kendim için bişey yaptım . çok da mutluyum. gene olsa gene yaparım. artık kimse için değil kendim için bişeyler yapıcam. bi erkeğe güzel görüneyim değil. kadınlara hava atayım. kokoş kokoş olayım kıskansın herkes değil sadecee ben istedim diye ve böylesi çok daha huzur verici ve keyifliymiş. bana cenneti sunan olursa melek olurum olmazsa bundan sonra ya delek ya kelek olurum artık .kendimden başka bir anam ve kızkardeşim var onlarla mutluyum . ama onları dahi artık işime karıştırmam . okadar .
=) biraz iç dökme gibi oldu ama ablanızdan ibret alın da yaptığım hataya düşmiyesiniz diye anlattım.
belkide meme buyuk oldugu icin cok dikisin vardir sanirim epey bağlantılı bakalim biizm nasil olacaakBide ben amaliyat olmadan önce ters t şeklinde olacak dendi ama alakası yok benim alt dikişlerim bir koltuk altından diğer koltuk altına dikiş var aralıksız oda beni çok üzüyor.yanimda yatan başka hasta vardı onunki çok güzel di ters t idi süper olmuştu benimki niye böyle dediğimde senden çok aldık o yüzden dediler.1.5 kilo 1.5 kilo toplam 3 kilo aldık dediler
canım iyi olmana çok sevindim.iki göğsün arasında da mı devam ediyor dikişlerin.burcu1303 'ün de dediği gibi benim sezeryan dikişlerimde teğel yapar gibi baştan savmaydı ama şükür şu an düz bir görünüme sahip.umarım sende bi sıkıntı yaşamazsınBide ben amaliyat olmadan önce ters t şeklinde olacak dendi ama alakası yok benim alt dikişlerim bir koltuk altından diğer koltuk altına dikiş var aralıksız oda beni çok üzüyor.yanimda yatan başka hasta vardı onunki çok güzel di ters t idi süper olmuştu benimki niye böyle dediğimde senden çok aldık o yüzden dediler.1.5 kilo 1.5 kilo toplam 3 kilo aldık dediler
İnşallah benimki de düzelir.dedim ya alt taraf dikişlerim bir koltuk altından diğer koltuk altına kadar dikişlicanım iyi olmana çok sevindim.iki göğsün arasında da mı devam ediyor dikişlerin.burcu1303 'ün de dediği gibi benim sezeryan dikişlerimde teğel yapar gibi baştan savmaydı ama şükür şu an düz bir görünüme sahip.umarım sende bi sıkıntı yaşamazsın
canım yakın zamanda bi arkadaşım da ters t şeklinde ameliyat oldu her iki göğüste de her biri ayrı olarak göğüs altından koltuk altına kadar bi dikiş vegöğüs ucuna kadarbi dikiş daha vardı bide göğüs ucunda areola çevresi. yani kesintisiz bi koltuk altından diğerine kadar değildi dikişi. ama sıkma canını arkadaşım sigara içmemesine rağmen göğüs ucunu nerdeyse kaybediyordu Allahtan müdahale etti doktoru.senin dikişlerin alınacak mı yoksa eriyen dikişmi. Bide şöyle düşün en azından ağırlıktan kurtuldun hafifledin .Sen atlattın darısı bana ve benimki gibi ameliyat gününü korku ve heyecanla bekleyenlereİnşallah benimki de düzelir.dedim ya alt taraf dikişlerim bir koltuk altından diğer koltuk altına kadar dikişli
Meraba arkadaşlar ben yeni katılımcının Pamukkale üniversitesinde ameliyat olan var mıÜzgün smaylisi koydum gülme çıktı tövbe estağfurullah ya
Amaliyat tan hiç korkma ben hiç ama hiç korkmadim sadece bi an önce olup kurtulmak istedim.bende sigara içiyorum çok şükür göğüs ucunda problem yaşamadım benim dikisler de öyle ters t şeklinde ama altı dikiş koltuk altından diğer koltuk altına kadar meme çevresinde de dikişlerim var o kahve rengi olan bölgeyi de küçülmüş ler iyi oldu ama işte umarım çok güzel olur ilerdecanım yakın zamanda bi arkadaşım da ters t şeklinde ameliyat oldu her iki göğüste de her biri ayrı olarak göğüs altından koltuk altına kadar bi dikiş vegöğüs ucuna kadarbi dikiş daha vardı bide göğüs ucunda areola çevresi. yani kesintisiz bi koltuk altından diğerine kadar değildi dikişi. ama sıkma canını arkadaşım sigara içmemesine rağmen göğüs ucunu nerdeyse kaybediyordu Allahtan müdahale etti doktoru.senin dikişlerin alınacak mı yoksa eriyen dikişmi. Bide şöyle düşün en azından ağırlıktan kurtuldun hafifledin .Sen atlattın darısı bana ve benimki gibi ameliyat gününü korku ve heyecanla bekleyenlere
özelden resim atabilirmisin sakıncası yoksaBenimkisi eriyen dikiş baya gitti 1 ay sonra sanırım dikiş falan kalmayacak gibime geliyor
sağolun benimki özelde 7000 e oldu. ama şimdi başka bir kliniğe geçecekmiş daha pahalı olabilir.Umarım herşey gönlünüzce olur doktor özel mi ne kadara yapıyor acaba
devlette doktor iyiyse ol niye çekiniyosun devlette doktor aynı eğitimi almış olmuyo mu çoğu özelde mahfolan bi sürü kadın tanıyorum doktoruna denk gel yeterki mis gibide oluyo. elle düğüne bayrama gidilir kafama göre hareket edeli beri oh be dyrm. her kafadan bi ses neymiş bu canım.kendim icin kendim icin bende hep öyle motive
kendim icin kendim icin bende hep öyle motive ediyorum kuculsun mutlu olayim istedigimi giyeyim baska derdim yok iz kalmis o olmus bu olmuş boşver diyorum insanlar devlette sakin olma diyor umursamiyorum kendim.icin karar aldim yapicam
anestezi nin etkisi o kısa sürüyorbu arada ameliyattan sonra ses kısıklığı yaşayan varmı sesim kısıldı ne kadar sürecek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?