Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Sanki birini doktor diğerini arş görevli doktor dikmiş gibi çok şüpheliyim bu konuda
beniimde sezeryan dikislerim öyleydi nasil cirkin anlatamam bakamiyodum o denli kocaman iri iri dikisler yamuk yumuk sanki alt karnimin sekli degismis gibi sen oyle deyince aklima geldi simdi dum duz oldu cok sukur insallah seninde öyle olur

beniimde sezeryan dikislerim öyleydi nasil cirkin anlatamam bakamiyodum o denli kocaman iri iri dikisler yamuk yumuk sanki alt karnimin sekli degismis gibi sen oyle deyince aklima geldi simdi dum duz oldu cok sukur insallah seninde öyle olur
İnşallah düzelir ya valla çok takıyorum eşime sorup duruyorum düzeliyor mu diye oda evet düzeliyor diyo ama sanki bana moral vermek için yapiyo gibi :--(inşallah dediğin gibi olur

İnşallah düzelir ya valla çok takıyorum eşime sorup duruyorum düzeliyor mu diye oda evet düzeliyor diyo ama sanki bana moral vermek için yapiyo gibi :--(inşallah dediğin gibi olur
vallha benim o cirkin sezeryanim düzeldiyse seninki kesin duzelir takma kafana☺ minik olmuslar ya en önemlisi o istedigim ebatta olmaz diye kafaya takiorum bende cok

Amaliyat sonrası iç giyim mağazası na gittim 90 b idi şimdi sanırım 85 b çok güzel dik sutyensiz bile çok güzel duruyor kıyafetlerim.

vallha benim o cirkin sezeryanim düzeldiyse seninki kesin duzelir takma kafana☺ minik olmuslar ya en önemlisi o istedigim ebatta olmaz diye kafaya takiorum bende cok
Bide ben amaliyat olmadan önce ters t şeklinde olacak dendi ama alakası yok benim alt dikişlerim bir koltuk altından diğer koltuk altına dikiş var aralıksız oda beni çok üzüyor.yanimda yatan başka hasta vardı onunki çok güzel di ters t idi süper olmuştu benimki niye böyle dediğimde senden çok aldık o yüzden dediler.1.5 kilo 1.5 kilo toplam 3 kilo aldık dediler

kesinlikle katılıyorum yillardir aklimda hep istiyorum bi tane cocugum oldu 2.de olsun dediler sonra bi anda karat verdim amann cocuk olana kadar genclik gidiyor bu sene istedigim bikiniyi giycem diye komseyede demedim anneme dedim simdi ogrenmeye başladı yakin çevrem cok bisi diyxeklerede parca vardi onu aldirdim diycem hic pismann degilim gene olaa geme yaparim

belkide meme buyuk oldugu icin cok dikisin vardir sanirim epey bağlantılı bakalim biizm nasil olacaak

canım iyi olmana çok sevindim.iki göğsün arasında da mı devam ediyor dikişlerin.burcu1303 'ün de dediği gibi benim sezeryan dikişlerimde teğel yapar gibi baştan savmaydı ama şükür şu an düz bir görünüme sahip.umarım sende bi sıkıntı yaşamazsın

İnşallah benimki de düzelir.dedim ya alt taraf dikişlerim bir koltuk altından diğer koltuk altına kadar dikişli

İnşallah benimki de düzelir.dedim ya alt taraf dikişlerim bir koltuk altından diğer koltuk altına kadar dikişli
canım yakın zamanda bi arkadaşım da ters t şeklinde ameliyat oldu her iki göğüste de her biri ayrı olarak göğüs altından koltuk altına kadar bi dikiş vegöğüs ucuna kadarbi dikiş daha vardı bide göğüs ucunda areola çevresi. yani kesintisiz bi koltuk altından diğerine kadar değildi dikişi. ama sıkma canını arkadaşım sigara içmemesine rağmen göğüs ucunu nerdeyse kaybediyordu Allahtan müdahale etti doktoru.senin dikişlerin alınacak mı yoksa eriyen dikişmi. Bide şöyle düşün en azından ağırlıktan kurtuldun hafifledin .Sen atlattın darısı bana ve benimki gibi ameliyat gününü korku ve heyecanla bekleyenlere

Amaliyat tan hiç korkma ben hiç ama hiç korkmadim sadece bi an önce olup kurtulmak istedim.bende sigara içiyorum çok şükür göğüs ucunda problem yaşamadım benim dikisler de öyle ters t şeklinde ama altı dikiş koltuk altından diğer koltuk altına kadar meme çevresinde de dikişlerim var o kahve rengi olan bölgeyi de küçülmüş ler iyi oldu ama işte umarım çok güzel olur ilerde

devlette doktor iyiyse ol niye çekiniyosun devlette doktor aynı eğitimi almış olmuyo mu çoğu özelde mahfolan bi sürü kadın tanıyorum doktoruna denk gel yeterki mis gibide oluyo. elle düğüne bayrama gidilir kafama göre hareket edeli beri oh be dyrm. her kafadan bi ses neymiş bu canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…