Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

benimkide öyle yarımı kesmiş adam. yağ ve deri ne kadar çoksa kesi okadar uzun oluyo. kafanıza şunları takıp keyfini sürmüyosunuz şekerler. oysa nerden nereye geldik.

benimkide öyle yarımı kesmiş adam. yağ ve deri ne kadar çoksa kesi okadar uzun oluyo. kafanıza şunları takıp keyfini sürmüyosunuz şekerler. oysa nerden nereye geldik.
Çok üzgünüm bu gün ya 2 gün den beri sol göğüsüm çok ağrıyor du demin bir baktım şok oldum iltihap kapmış ağladım resmen

Kızlar yardım edin benim doktorum Isparta da ben Manisa da yaşıyorum göğüs iltihap kapmış ne yapmam lazım çok kötü ağrıyor

Merhaba,ben de yakın zamanda meme küçültme ve karın germe ameliyatı düşünüyorum.Bebegi olanlar emzirme dönemi bittikten ne kadar süre sonra operasyon gecirdiniz acaba?

zaten veremicem ozele o kadar para olcam olcam son 5 gün iyki buldum burayi ay bagimlilik yapti

ama sonra farklı bir hastanenin aciline gittim bana antibiyotik başlandı o bölge içinde antibiyotikli pomad verildi bende dikkatli oldum atlattım çok şükür . sonra tahlil için kendi doktoruma gittim temiz çıkmıştı.

Normalde hayatta bu kadar destek olan insanı bir arada bulmak imkansız oysa burada hepimiz birbirimizin yarasını hissedebiliyoruz çünkü hepimiz aynı sıkıntılarla boğuşuyoruz. En doğrusunu yapmışsın cesurvegüzel sıra bizde kendime hep cesur olmalıyım diyorum ben de. Umarım hayat sana tüm güzellikleriyle yeni kapılar açar tabi hepimize

kizlar kaşıntı tuttu yaralar kaynıyor diyorum normal dimi salı gunu oldum intihap kapanlar neyden kapti acaba dikkat ediyorum hala sargida benimkiler

geçmiş sayfalara bakıp aradığı cevabı tam bulamayan varsa;
üç gün oldu ameliyat olalı. evdeyim ve ses kısıklığı dışında hiç şikayetim yok. doktorum Celalettin Sever çok iyi bir iş çıkarttı. dürüst olayım ameliyattan önce korkudan bayılmıştım. herşey çok çabuk bitiyor ama yanınızda mutlaka bir refakatçi olmalı. altı saat ayağa kaldırmıyorlar narkoz etkisi geçene kadar. o sırada işlerinizi halledecek biri mutlaka lazım. doktorum 15 gne dikişlerin kaynayacağını söylüyor. ona güveniyorum ne dediyse oldu çünkü. sporcu sütyeninden gördüğüm kadarıyla harika göğüslerim var. contratubex i sezaryende kullandım ve memnun kalmamıştım o yüzden doktorum bana biooili tavsiye etti hani şu gretis ve watsonlarda rahatça bulacağını ürün. daha o aşamaya gelmedim ama deneyeceğim. biraz cesaretle harika memelere sahip olmak elimizde :))

Üçüncü doktora gittim ama malesef o da olmadı olacağına da inanmıyorum artık yaparız istediğimiz kadar küçültürüz ama küçültmem dedi şaka gibi para veriyorum ama yapmıyor ilerde pişman olursun diyor sanane benim pişmanlığımdan ki pişman olup olmamak bana kalmış olursam yine büyütürüm ayrıca izler vs umrumda değil diyorum yok diyor ben önemsiyorum diyor ben bu işten hiç bir şey anlaamdım ama d cup iken c cup olmak için hiç bir doktora para vercek kadar da ameliyat olup risk alacak kadarda aklımı kaybetmedim benim taktığın sutyen zaten c cup gibi gösteriyor insanlar erkek olmak istiyor gidiyor ameliyat oluyorlar onlara niye pişman olursun denmiyor 70 yaşında ki kadını 25 yaşında gösterecek hale getiriyorlar ajda pekkana niye demiyor sen yaşlısın artık olmaz o da pra veriyor bende vericem diyorum para önemli değil diyorum 20 bin diyo tamam benim istediğimi yap hemen olcam diyorum yok diyo başlarım böyle işe bu şekilde sarkık ve büyük kalırım daha iyi yoruldum doktorlara gitmekten artık hiç iyi değilim psikolojim bozuldu isteğim kalmadı yoruldum içimi dökmek istedm kızlar kusura bakmayın

tatlım imkanın varsa benim doktora bi gel karadeniz turu gibi düşün o sana olmaz derse gerçekten olmuyodur ama olmicak nedir anlamıyorum nasıl insanlara denk geldin öyle sen. nasıl üzüyolar seni bu şekilde. anlamıyorum sende dikleştirme yapılsa bile harika durur. ama sen küçük istiyorum diyorsun bence olmicak bişey olamaz. kime ne seninpişmanlığından bence yaşın genç diye risk almıyolar. imkanın varsa buralara gelmeye ben tanıştırayım seni doktorumla . üzülüyorum sana artık .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…