- 8 Nisan 2008
- 1.118
- 416
- 648
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #25.141
olur mu öyle şey kız düzelecek tabi et bu tatlım kaynadımı toparlayıp normal haline döner.Sanki birini doktor diğerini arş görevli doktor dikmiş gibi çok şüpheliyim bu konuda
benimkide öyle yarımı kesmiş adam. yağ ve deri ne kadar çoksa kesi okadar uzun oluyo. kafanıza şunları takıp keyfini sürmüyosunuz şekerler. oysa nerden nereye geldik.Bide ben amaliyat olmadan önce ters t şeklinde olacak dendi ama alakası yok benim alt dikişlerim bir koltuk altından diğer koltuk altına dikiş var aralıksız oda beni çok üzüyor.yanimda yatan başka hasta vardı onunki çok güzel di ters t idi süper olmuştu benimki niye böyle dediğimde senden çok aldık o yüzden dediler.1.5 kilo 1.5 kilo toplam 3 kilo aldık dediler
Çok üzgünüm bu gün ya 2 gün den beri sol göğüsüm çok ağrıyor du demin bir baktım şok oldum iltihap kapmış ağladım resmenbenimkide öyle yarımı kesmiş adam. yağ ve deri ne kadar çoksa kesi okadar uzun oluyo. kafanıza şunları takıp keyfini sürmüyosunuz şekerler. oysa nerden nereye geldik.
iltihapmi sanirim antibiyotik kullanman gerekiyor bence baskada olsa bi doktora görünKızlar yardım edin benim doktorum Isparta da ben Manisa da yaşıyorum göğüs iltihap kapmış ne yapmam lazım çok kötü ağrıyor
zaten veremicem ozele o kadar para olcam olcam son 5 gün iyki buldum burayi ay bagimlilik yaptidevlette doktor iyiyse ol niye çekiniyosun devlette doktor aynı eğitimi almış olmuyo mu çoğu özelde mahfolan bi sürü kadın tanıyorum doktoruna denk gel yeterki mis gibide oluyo. elle düğüne bayrama gidilir kafama göre hareket edeli beri oh be dyrm. her kafadan bi ses neymiş bu canım.
Bende de enfeksiyon kapmştıÇok üzgünüm bu gün ya 2 gün den beri sol göğüsüm çok ağrıyor du demin bir baktım şok oldum iltihap kapmış ağladım resmen
Çok üzgünüm bu gün ya 2 gün den beri sol göğüsüm çok ağrıyor du demin bir baktım şok oldum iltihap kapmış ağladım resmen
Normalde hayatta bu kadar destek olan insanı bir arada bulmak imkansız oysa burada hepimiz birbirimizin yarasını hissedebiliyoruz çünkü hepimiz aynı sıkıntılarla boğuşuyoruz. En doğrusunu yapmışsın cesurvegüzel sıra bizde kendime hep cesur olmalıyım diyorum ben de. Umarım hayat sana tüm güzellikleriyle yeni kapılar açar tabi hepimizebenim meme iyi durumda emin adımlarla ilerliyor. liposakşın ile ilgili yorum yapamıyorum daha erken çünki ama şunu tekrar diyim ben bu lipodan çektiğim sancının onda birini göğüs ameliyatında çekmedim. hala yanıyo kollarım korseside ayrı dert zaten . neyse katlanıcz artık sonuç güzel olsun da. yaza var daha toparlar iyice yaza kadar.buarada ameliyata stresli girme bırak kim ne derse desin kulak asma. şartlarını bilmiyorum tabi ama sana şunu diyim bende hep stres yapardım o ne der bu ne der önce şu iş bitsin şu kişi rahata ersin sonra ben diye diye kendimi hep 2.planda tuttum noldu sonu sıfır uğruna evlenip yuva kurmadığım , biyerlere gelsindiye herşeyimden kısıp ihtiyaçlarını karşıladığım erkek kardeşim bile sırtını döndü . ben ilk defa kendim için bişey yaptım . çok da mutluyum. gene olsa gene yaparım. artık kimse için değil kendim için bişeyler yapıcam. bi erkeğe güzel görüneyim değil. kadınlara hava atayım. kokoş kokoş olayım kıskansın herkes değil sadecee ben istedim diye ve böylesi çok daha huzur verici ve keyifliymiş. bana cenneti sunan olursa melek olurum olmazsa bundan sonra ya delek ya kelek olurum artık .kendimden başka bir anam ve kızkardeşim var onlarla mutluyum . ama onları dahi artık işime karıştırmam . okadar .
=) biraz iç dökme gibi oldu ama ablanızdan ibret alın da yaptığım hataya düşmiyesiniz diye anlattım.
Geçmiş olsun canım.bi doktora görün en azından kendi doktorun olmasada muhakkak tedavi uygularlar.habersiz bırakmaKızlar yardım edin benim doktorum Isparta da ben Manisa da yaşıyorum göğüs iltihap kapmış ne yapmam lazım çok kötü ağrıyor
sağol içimi rahatlattın:))anestezi nin etkisi o kısa sürüyor
tatlım imkanın varsa benim doktora bi gel karadeniz turu gibi düşün o sana olmaz derse gerçekten olmuyodur ama olmicak nedir anlamıyorum nasıl insanlara denk geldin öyle sen. nasıl üzüyolar seni bu şekilde. anlamıyorum sende dikleştirme yapılsa bile harika durur. ama sen küçük istiyorum diyorsun bence olmicak bişey olamaz. kime ne seninpişmanlığından bence yaşın genç diye risk almıyolar. imkanın varsa buralara gelmeye ben tanıştırayım seni doktorumla . üzülüyorum sana artık .Üçüncü doktora gittim ama malesef o da olmadı olacağına da inanmıyorum artık yaparız istediğimiz kadar küçültürüz ama küçültmem dedi şaka gibi para veriyorum ama yapmıyor ilerde pişman olursun diyor sanane benim pişmanlığımdan ki pişman olup olmamak bana kalmış olursam yine büyütürüm ayrıca izler vs umrumda değil diyorum yok diyor ben önemsiyorum diyor ben bu işten hiç bir şey anlaamdım ama d cup iken c cup olmak için hiç bir doktora para vercek kadar da ameliyat olup risk alacak kadarda aklımı kaybetmedim benim taktığın sutyen zaten c cup gibi gösteriyor insanlar erkek olmak istiyor gidiyor ameliyat oluyorlar onlara niye pişman olursun denmiyor 70 yaşında ki kadını 25 yaşında gösterecek hale getiriyorlar ajda pekkana niye demiyor sen yaşlısın artık olmaz o da pra veriyor bende vericem diyorum para önemli değil diyorum 20 bin diyo tamam benim istediğimi yap hemen olcam diyorum yok diyo başlarım böyle işe bu şekilde sarkık ve büyük kalırım daha iyi yoruldum doktorlara gitmekten artık hiç iyi değilim psikolojim bozuldu isteğim kalmadı yoruldum içimi dökmek istedm kızlar kusura bakmayın
normal 6 ay sonunda olursa değilBen ameliyat olali 3 ay oldu gogusumde hala bi hissizlik var normal mi acaba
yara iyi olurken kaşınıyo ben elimi alamıyodum. şimdi bile arada kaşınıyo hatır hatırkizlar kaşıntı tuttu yaralar kaynıyor diyorum normal dimi salı gunu oldum intihap kapanlar neyden kapti acaba dikkat ediyorum hala sargida benimkiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?