- 8 Nisan 2008
- 1.118
- 416
- 648
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #25.161
ah keşke o köstekler olmasa bi söz var çok severim: " gönlüm gitmek isterken semavi ülkelere , ayağım takılıyor yerdeki gölgelere" o gölgeler hiç olmasın artık ona mecbur buna mecbur olmakla geçiyo ömrümüz hani derler ya asıl özgürlük istediğini yapmak değil , istemediğini yapmamakdiye hep mi istemediğimizi yapıcaz arada bizim de dediklerimiz olsaNormalde hayatta bu kadar destek olan insanı bir arada bulmak imkansız oysa burada hepimiz birbirimizin yarasını hissedebiliyoruz çünkü hepimiz aynı sıkıntılarla boğuşuyoruz. En doğrusunu yapmışsın cesurvegüzel sıra bizde kendime hep cesur olmalıyım diyorum ben de. Umarım hayat sana tüm güzellikleriyle yeni kapılar açar tabi hepimize
inan bunları bende yaşadım dikkatli olursan atlatılıyo tatlım. doktorunilk verdiği antibiyotik başla bana klamoks vermişti onu başladım 10 gün olanı sonra teramisin sürdüm o kısma . ve dokunmadım hiç kabuk bağladı ve soyuldu sonra . antibiyotik içmiyim diyorsn soğan suyu ,zencefil suyu filan da iyi geliyor pisliği atmayaÇok üzgünüm bu gün ya 2 gün den beri sol göğüsüm çok ağrıyor du demin bir baktım şok oldum iltihap kapmış ağladım resmen
Valla çok üzülüyorum ya keşke gelme imkanım olsa ama zor gözüküyor ya ben anlamıyorum neden kendi görsel zevklerine göre konuşuyorlar ve yapıyorlar ben onu istemiyorum ben a yada b cup istiyorum diyorum istersem yaparım ama yapmam dedi delirdim sinirden ya sonra baktı ki ben gerçekten olmayı düşünüyorum ve iatedği parayı veririm bana şey dedi ya bu kadar takma ameliyatı olursun baktın istediğin gibi olmadı boyutu ölüm değil yine olursun dalga geçer gvii bunu aöyledi madem yapabiliyorsun niye tek seferde yapmıyorsun bir çoğu yalancı düzenbaz güven olmaz . He tamam karşında ki hasta hiç bir şey bilmez yani çok küçülürse iz kalcağını çok iz olcağını süt kanalları vs vs riskleri bilmezse tamam bilgilendirirsin ama fikri yinede hastaya bırakırsın ben her bilgiye sahibim ve eminim psikolojimi düzeltecek beni mutlu edecek tek şey çok küçülmesi yok denecek kadar olması .. onlar erkek ve ne çektiğimi anlayamazlar hiç bir zaman anlamazlar ama kadınlarda anlamıyor sanki karşıma geçip ya büyük göğüs güzeldir küçülme fazla diyorlar ben bir rrkeği etkilemek için memeye ihtiyaç duymuyorum ki ne için yarıycak bana ben o tarz düşünen insanların memeyi sadece cinsel obje olarak kullandıklarını düşünüyorum . Bilmiyorum artık doktorada gitmek istemiyorum onlarda aynısını der diye ailem ısrar ediyor pes etme diyor ama bıktım artıktatlım imkanın varsa benim doktora bi gel karadeniz turu gibi düşün o sana olmaz derse gerçekten olmuyodur ama olmicak nedir anlamıyorum nasıl insanlara denk geldin öyle sen. nasıl üzüyolar seni bu şekilde. anlamıyorum sende dikleştirme yapılsa bile harika durur. ama sen küçük istiyorum diyorsun bence olmicak bişey olamaz. kime ne seninpişmanlığından bence yaşın genç diye risk almıyolar. imkanın varsa buralara gelmeye ben tanıştırayım seni doktorumla . üzülüyorum sana artık .
sen bunu bikaç gün hiç düşünme zamanın varsa başka biryere git uzaklaş ve kafanı bi topla herşeyin bi çözümü var hayatta ne dalgalanmalar var tatlım daha neler göreceksin inşallah gğzel şeyler görürsün . ama bu konuyu bi süre düşünme . sonra yeniden heyecanlanacaksın pes etmiceksin şuan üzgünsün belliki doğru karar veremezsin .Valla çok üzülüyorum ya keşke gelme imkanım olsa ama zor gözüküyor ya ben anlamıyorum neden kendi görsel zevklerine göre konuşuyorlar ve yapıyorlar ben onu istemiyorum ben a yada b cup istiyorum diyorum istersem yaparım ama yapmam dedi delirdim sinirden ya sonra baktı ki ben gerçekten olmayı düşünüyorum ve iatedği parayı veririm bana şey dedi ya bu kadar takma ameliyatı olursun baktın istediğin gibi olmadı boyutu ölüm değil yine olursun dalga geçer gvii bunu aöyledi madem yapabiliyorsun niye tek seferde yapmıyorsun bir çoğu yalancı düzenbaz güven olmaz . He tamam karşında ki hasta hiç bir şey bilmez yani çok küçülürse iz kalcağını çok iz olcağını süt kanalları vs vs riskleri bilmezse tamam bilgilendirirsin ama fikri yinede hastaya bırakırsın ben her bilgiye sahibim ve eminim psikolojimi düzeltecek beni mutlu edecek tek şey çok küçülmesi yok denecek kadar olması .. onlar erkek ve ne çektiğimi anlayamazlar hiç bir zaman anlamazlar ama kadınlarda anlamıyor sanki karşıma geçip ya büyük göğüs güzeldir küçülme fazla diyorlar ben bir rrkeği etkilemek için memeye ihtiyaç duymuyorum ki ne için yarıycak bana ben o tarz düşünen insanların memeyi sadece cinsel obje olarak kullandıklarını düşünüyorum . Bilmiyorum artık doktorada gitmek istemiyorum onlarda aynısını der diye ailem ısrar ediyor pes etme diyor ama bıktım artık
Bana ilk gittiğim doktor psikoloğa gidin demişti pes etme sakın ama sadece bir tavsiyede bulunmak isterim b cup olması gereken a cup dediğinde doktor takımtılı olduğunu düşünüp sonradan pişman olup doktora sorun çıkarmandan çekiniyor olabilir b cupta diret bence ve lütfen vazgeçme ben yıllardır o kadar sakladım ki kendimi fıtık oluştu kireçlenme oluştu dahası kambur duruyorum sen başka doktorlara da bakÜçüncü doktora gittim ama malesef o da olmadı olacağına da inanmıyorum artık yaparız istediğimiz kadar küçültürüz ama küçültmem dedi şaka gibi para veriyorum ama yapmıyor ilerde pişman olursun diyor sanane benim pişmanlığımdan ki pişman olup olmamak bana kalmış olursam yine büyütürüm ayrıca izler vs umrumda değil diyorum yok diyor ben önemsiyorum diyor ben bu işten hiç bir şey anlaamdım ama d cup iken c cup olmak için hiç bir doktora para vercek kadar da ameliyat olup risk alacak kadarda aklımı kaybetmedim benim taktığın sutyen zaten c cup gibi gösteriyor insanlar erkek olmak istiyor gidiyor ameliyat oluyorlar onlara niye pişman olursun denmiyor 70 yaşında ki kadını 25 yaşında gösterecek hale getiriyorlar ajda pekkana niye demiyor sen yaşlısın artık olmaz o da pra veriyor bende vericem diyorum para önemli değil diyorum 20 bin diyo tamam benim istediğimi yap hemen olcam diyorum yok diyo başlarım böyle işe bu şekilde sarkık ve büyük kalırım daha iyi yoruldum doktorlara gitmekten artık hiç iyi değilim psikolojim bozuldu isteğim kalmadı yoruldum içimi dökmek istedm kızlar kusura bakmayın
Çok ama çok teşekkür ederim o kadar rahatlatıyorsun ki beni ce bir çok kişiyi iyi var olan insanlardansın sen hayat hep güzellikleriyle gelsin sana ve burda ki bir çok kadına bu hafta pek uğraşmayacağım aklımda bir doktor var sadece kadın o da nil erkoçların doktoru onun cinsiyet değişimini yapan ondan umutluyum zaten genelde kadın doktorlar küçültme konsunda bol davranıyormuş belki hemcinsi olduğum için derdimi anlar çünkü erkek doktorlar erkek olmanın kafasında onların gözleri farklı bakıyor olabilir birde diyete başladım iyice zayıflıyım belki orası biraz küçülür daha net olursen bunu bikaç gün hiç düşünme zamanın varsa başka biryere git uzaklaş ve kafanı bi topla herşeyin bi çözümü var hayatta ne dalgalanmalar var tatlım daha neler göreceksin inşallah gğzel şeyler görürsün . ama bu konuyu bi süre düşünme . sonra yeniden heyecanlanacaksın pes etmiceksin şuan üzgünsün belliki doğru karar veremezsin .
Bakıcam çok teşekkür ederim yardımların için inşallah bende benim isteğimi yapacak birisini bulurum artık çünkü bana kimse ya git memeni küçült dememişti yine ben rahatsız olduğum için yaptırıyorum bu yüzden de kişinin isteği ön planda olmalı başkalarının istediği şekile girmemiz gerekmiyor bakalım inşallah allahım banada kısmet edecektir o mutluluğı buraya kızlar ameliyat oldum dikişlerim vs vs diye yazcağım günleri iple çekiyorum bir daha gideceğim doktora girer girmez dediğini yapıxam a cup yada b cup istiyorum dicem yapabilir misn yok derse hemen çıkıcam uğraşmıycamBana ilk gittiğim doktor psikoloğa gidin demişti pes etme sakın ama sadece bir tavsiyede bulunmak isterim b cup olması gereken a cup dediğinde doktor takımtılı olduğunu düşünüp sonradan pişman olup doktora sorun çıkarmandan çekiniyor olabilir b cupta diret bence ve lütfen vazgeçme ben yıllardır o kadar sakladım ki kendimi fıtık oluştu kireçlenme oluştu dahası kambur duruyorum sen başka doktorlara da bak
İnternette araştırdım sen diyince rüzgar erkoçların doktoru için çok iyi şeyler yazılmamış ona gidip iyiden iyiye bozma sonra moralini tatlım ya da bu doktor da olmazsa başkasına bakarım de öyle git herşey gönlünce oldunBakıcam çok teşekkür ederim yardımların için inşallah bende benim isteğimi yapacak birisini bulurum artık çünkü bana kimse ya git memeni küçült dememişti yine ben rahatsız olduğum için yaptırıyorum bu yüzden de kişinin isteği ön planda olmalı başkalarının istediği şekile girmemiz gerekmiyor bakalım inşallah allahım banada kısmet edecektir o mutluluğı buraya kızlar ameliyat oldum dikişlerim vs vs diye yazcağım günleri iple çekiyorum bir daha gideceğim doktora girer girmez dediğini yapıxam a cup yada b cup istiyorum dicem yapabilir misn yok derse hemen çıkıcam uğraşmıycam
İnşallah çok sağol dediğin gibi yaparım bakalım o ne dicekİnternette araştırdım sen diyince rüzgar erkoçların doktoru için çok iyi şeyler yazılmamış ona gidip iyiden iyiye bozma sonra moralini tatlım ya da bu doktor da olmazsa başkasına bakarım de öyle git herşey gönlünce oldun
Allah karşına istediğin doktoru çıkarsın tatlım. bu çabaların boşuna değil. göreceksin.Çok ama çok teşekkür ederim o kadar rahatlatıyorsun ki beni ce bir çok kişiyi iyi var olan insanlardansın sen hayat hep güzellikleriyle gelsin sana ve burda ki bir çok kadına bu hafta pek uğraşmayacağım aklımda bir doktor var sadece kadın o da nil erkoçların doktoru onun cinsiyet değişimini yapan ondan umutluyum zaten genelde kadın doktorlar küçültme konsunda bol davranıyormuş belki hemcinsi olduğum için derdimi anlar çünkü erkek doktorlar erkek olmanın kafasında onların gözleri farklı bakıyor olabilir birde diyete başladım iyice zayıflıyım belki orası biraz küçülür daha net olur
Allahım sesini duysun inşallah dediğin gibi olur yaAllah karşına istediğin doktoru çıkarsın tatlım. bu çabaların boşuna değil. göreceksin.
yara iyi olurken kaşınıyo ben elimi alamıyodum. şimdi bile arada kaşınıyo hatır hatır
Canim arkadaslar belirtmis zaten ama ben de birsey eklemek istiyorum.benim dr da erkekti.sadece sut ve ilerde evlilik olayindan bahsetti benim troid prob old icin hemen olamadim ama Allah izin verirse temmuz -agustos gibi olurum sanirim.o nasil bi dr ki seni uzuyor.seni -zorunku-bilgilendirme yapar sonra sana birakir.bu kadar takma onu sen.pes etme.benim anneem karsi cikiyor ben anneme sen cekmiuorsun u agirligi diyorum :))) Allah hayirlsini versin sadece rahat ol.Üçüncü doktora gittim ama malesef o da olmadı olacağına da inanmıyorum artık yaparız istediğimiz kadar küçültürüz ama küçültmem dedi şaka gibi para veriyorum ama yapmıyor ilerde pişman olursun diyor sanane benim pişmanlığımdan ki pişman olup olmamak bana kalmış olursam yine büyütürüm ayrıca izler vs umrumda değil diyorum yok diyor ben önemsiyorum diyor ben bu işten hiç bir şey anlaamdım ama d cup iken c cup olmak için hiç bir doktora para vercek kadar da ameliyat olup risk alacak kadarda aklımı kaybetmedim benim taktığın sutyen zaten c cup gibi gösteriyor insanlar erkek olmak istiyor gidiyor ameliyat oluyorlar onlara niye pişman olursun denmiyor 70 yaşında ki kadını 25 yaşında gösterecek hale getiriyorlar ajda pekkana niye demiyor sen yaşlısın artık olmaz o da pra veriyor bende vericem diyorum para önemli değil diyorum 20 bin diyo tamam benim istediğimi yap hemen olcam diyorum yok diyo başlarım böyle işe bu şekilde sarkık ve büyük kalırım daha iyi yoruldum doktorlara gitmekten artık hiç iyi değilim psikolojim bozuldu isteğim kalmadı yoruldum içimi dökmek istedm kızlar kusura bakmayın
Zaten bizim derdimizi anca biz anlıyoruz hemcinslerimiz bile anlıyamıyorken erkeklerin anlamasını zaten beklemek komik, ben sanırım çok fazla yoğun olan ve isim yapmış insanlara gittiğim için bunlar oldu çünkü sanırım uğraşmak istemiyorlar yani benimle neden 5 saat uğraşsın iki saatte yapmak varken o mantıktalar . Ben bir doktor daha buldum ona gidicem ve gider gitmezde küçük istediğimi söyliycem aynı zamanda bir yalan atıcam sporcuyum dicem ve bakalım ne dicek çünkü küçük göğüslü olmayı istemek sanırım onlar için sadece sporculara mahsus bakalım bu doktorda yapmam pişman olesın dicek mi ya sanki ben hepsini alın diyorum onlara pişman olcam .. ama 75 göğüs çevresi olan birisi olarak a yada b cup istemem çok normal çünkğ internete yazarsanız 75 c cup diye c bile bu göğüs çevresi için büyük bir ölçü sayılıyor ben zaten d takıyorum bir beden için neden ameliyat olayım salak mıyım artık yüz nakli yapılan bir çağa geldik benim istediğim küçük memeyi mi yapmak zor anlamadım gitti . Çok teşekkür ederim canım yorumların için desteğin için inşallah senin ki de çok iyi olur istediğinin de daha iyisi olur ağrısız acısız sıkıntısız geçer çabucak bu arada doktorun kim acaba aklımda bulunsun eğer istanbuldaysaCanim arkadaslar belirtmis zaten ama ben de birsey eklemek istiyorum.benim dr da erkekti.sadece sut ve ilerde evlilik olayindan bahsetti benim troid prob old icin hemen olamadim ama Allah izin verirse temmuz -agustos gibi olurum sanirim.o nasil bi dr ki seni uzuyor.seni -zorunku-bilgilendirme yapar sonra sana birakir.bu kadar takma onu sen.pes etme.benim anneem karsi cikiyor ben anneme sen cekmiuorsun u agirligi diyorum :))) Allah hayirlsini versin sadece rahat ol.
kaprihh canım nasılsın doktora gittinmiKızlar yardım edin benim doktorum Isparta da ben Manisa da yaşıyorum göğüs iltihap kapmış ne yapmam lazım çok kötü ağrıyor
Hangi doktora gittin en son?Üçüncü doktora gittim ama malesef o da olmadı olacağına da inanmıyorum artık yaparız istediğimiz kadar küçültürüz ama küçültmem dedi şaka gibi para veriyorum ama yapmıyor ilerde pişman olursun diyor sanane benim pişmanlığımdan ki pişman olup olmamak bana kalmış olursam yine büyütürüm ayrıca izler vs umrumda değil diyorum yok diyor ben önemsiyorum diyor ben bu işten hiç bir şey anlaamdım ama d cup iken c cup olmak için hiç bir doktora para vercek kadar da ameliyat olup risk alacak kadarda aklımı kaybetmedim benim taktığın sutyen zaten c cup gibi gösteriyor insanlar erkek olmak istiyor gidiyor ameliyat oluyorlar onlara niye pişman olursun denmiyor 70 yaşında ki kadını 25 yaşında gösterecek hale getiriyorlar ajda pekkana niye demiyor sen yaşlısın artık olmaz o da pra veriyor bende vericem diyorum para önemli değil diyorum 20 bin diyo tamam benim istediğimi yap hemen olcam diyorum yok diyo başlarım böyle işe bu şekilde sarkık ve büyük kalırım daha iyi yoruldum doktorlara gitmekten artık hiç iyi değilim psikolojim bozuldu isteğim kalmadı yoruldum içimi dökmek istedm kızlar kusura bakmayın
stresten grip gibi hissediyor olabilirsin.istersen boğazına tuzlu su ile gargara yap. hatta burnuna da çekebilirsin. bende işe yarıyorkizlar yarin anestezi testlerim var diger gunde buyuk gun bi kac gundur grip gibiyim insallah ertelenemez heycandan uyuyamuyorum günlerdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?