- 11 Mart 2013
- 153
- 33
- 48
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #25.181
Merhabalar ben 2 şubatta küçültme ve dikleştirme ameliyatı oldum.Kafandaki sorulari biraz olsun aydınlatmak için yazıyorum kendimi bildim bileli büyük göğüslerimi hiç sevmedim.Kamburum çıktı istediğim kıyafetleri giyemedim ust bedenimle alt bedenim arasinda hep iki beden fark vardi bunun gibi rahatsizliklar yaşım ilerleyip artik sirt agrilarim baslayinca karar verdim cok doktor arastirdim ve Sadullah Karun u daha once bu ameliyati olmus arkadaslarimin onerisiyle buldum.Cok dogru karar verdigimi simdi daha iyi anliyorum.Cok sarkik ama D kap olan cok asiri buyuk degildi banada cok tepki geldi senin gibi şunu söyleyeyim hiç agrim olmadi iyi bir doktor yaparsa agri olmuyor ters T şeklinde bir izim var ama doktorum alt kisim kesisini cok az yapiyor inan bir ay oldu meme basi cevresindeki izlerim neredeyse kayboldu hic korkulacak bir ameliyat degil gunluk yasantimi hic kisitlamadi bir hafta dikkat ettim.Hatta sirt üstü uyuma agir kaldirmama kol hareketlerinde kisitlama ozel sutyen giyme gibi seylerde yasamadim su anda o kadar mutlu ve iyiyimki keske bu kadar ertelemeyip yillar once olsaydim hala inanamiyorum buyuk bir yukten kurtuldum.Ben hemen ol derim fikrimi sorarsan hic korkma verdigin en dogru karar oldugunu goreceksin.Aklina takilan herseyi sorabilirsin.SevgilerMerhaba arkadaşlar bende 24 martta ameliyat olucam göğüsler 95 ama çok sarkık hem küçültme hem diklestirme olucak çok heyecanlıyım birde çevre baskısı var bitmek tükenmeyen ne gerek var o kadar büyük değil değermi ağrı acı çekmeye ama bilmiyorlarki aynaya baktığımda onları öyle görünce mutsuz olduğumu sadece meme uçları yamuk olursa diye korkuyorum çok iz kalırsa pişman olurmu yum diyorum aklımda deli sorular
Merhabalar ben 2 şubatta küçültme ve dikleştirme ameliyatı oldum.Kafandaki sorulari biraz olsun aydınlatmak için yazıyorum kendimi bildim bileli büyük göğüslerimi hiç sevmedim.Kamburum çıktı istediğim kıyafetleri giyemedim ust bedenimle alt bedenim arasinda hep iki beden fark vardi bunun gibi rahatsizliklar yaşım ilerleyip artik sirt agrilarim baslayinca karar verdim cok doktor arastirdim ve Sadullah Karun u daha once bu ameliyati olmus arkadaslarimin onerisiyle buldum.Cok dogru karar verdigimi simdi daha iyi anliyorum.Cok sarkik ama D kap olan cok asiri buyuk degildi banada cok tepki geldi senin gibi şunu söyleyeyim hiç agrim olmadi iyi bir doktor yaparsa agri olmuyor ters T şeklinde bir izim var ama doktorum alt kisim kesisini cok az yapiyor inan bir ay oldu meme basi cevresindeki izlerim neredeyse kayboldu hic korkulacak bir ameliyat degil gunluk yasantimi hic kisitlamadi bir hafta dikkat ettim.Hatta sirt üstü uyuma agir kaldirmama kol hareketlerinde kisitlama ozel sutyen giyme gibi seylerde yasamadim su anda o kadar mutlu ve iyiyimki keske bu kadar ertelemeyip yillar once olsaydim hala inanamiyorum buyuk bir yukten kurtuldum.Ben hemen ol derim fikrimi sorarsan hic korkma verdigin en dogru karar oldugunu goreceksin.Aklina takilan herseyi sorabilirsin.Sevgiler
ben 3 hafta sonra başladım işe ama ameliyat sıkıntısı dan dğl hava kötüydü buzlanma vardı düşme riskini göze alamadım. yoksa 2 haftada toparlanma oluyorÇok teşekkür ederim herkez bir yorumda bulunuyor annem bile sinir ettiler beni bende olduğumda daha iyi olacağına inanıyorum senin yazdıklarını okuduKtan sonra daha bir güven geldi ben devlet hastanesinde olucam doktoruma güveniyorum bir çok ödülleri var elini gayet güzel olduğunu söylüyorlar ise başlamak için 10 gün rapor yeterlimi sizce masa başı iş yapıyorum çok izin kullanamam biraz sıkıntı oluyor
bnde öyleydim stresten oluyo aile hekimine gitmiştim bi ağrı kesici bi pastil bi de gargara verdi boğaz ağrısı enfeksiyona sebep olabiliyormuş anesteziyle birleşince. önlem alırsan hiç bişey olmuyo korkmakizlar yarin anestezi testlerim var diger gunde buyuk gun bi kac gundur grip gibiyim insallah ertelenemez heycandan uyuyamuyorum günlerdir
rahatsız edici bir iz kalmıyor mrk etme bmmkiler soldu baya. daha 2 aylığım böyle giderse 4.ay da mis gibiyim. krem veriyo ztn kullanırsın.Merhaba arkadaşlar bende 24 martta ameliyat olucam göğüsler 95 ama çok sarkık hem küçültme hem diklestirme olucak çok heyecanlıyım birde çevre baskısı var bitmek tükenmeyen ne gerek var o kadar büyük değil değermi ağrı acı çekmeye ama bilmiyorlarki aynaya baktığımda onları öyle görünce mutsuz olduğumu sadece meme uçları yamuk olursa diye korkuyorum çok iz kalırsa pişman olurmu yum diyorum aklımda deli sorular
Senin son halinle ilgili fotoğrafların var mı gerçi daha önce görmüştüm ama şimdi nasıl şekil değişikliği var mı kolların ne durumdarahatsız edici bir iz kalmıyor mrk etme bmmkiler soldu baya. daha 2 aylığım böyle giderse 4.ay da mis gibiyim. krem veriyo ztn kullanırsın.
cnm özelimde sıkıntı var. burdanda malum erkekler kovalıyor. gözleri çıksın. zıkkımın kökü var her yerde. hayat bunlara güzel sıkıntıyı biz çekelim keyf i onlar sürsün neyse yine kızdım :) sorun çözülünce atarım resim. ama gayet hoş duruyorSenin son halinle ilgili fotoğrafların var mı gerçi daha önce görmüştüm ama şimdi nasıl şekil değişikliği var mı kolların ne durumda
Merhaba arkadaşlar bende 24 martta ameliyat olucam göğüsler 95 ama çok sarkık hem küçültme hem diklestirme olucak çok heyecanlıyım birde çevre baskısı var bitmek tükenmeyen ne gerek var o kadar büyük değil değermi ağrı acı çekmeye ama bilmiyorlarki aynaya baktığımda onları öyle görünce mutsuz olduğumu sadece meme uçları yamuk olursa diye korkuyorum çok iz kalırsa pişman olurmu yum diyorum aklımda deli sorular
Anladım canım bende başlarım herhal 10 güne kendimi kötü hissedersem izin alırım ne yapayım valla heyaxanlaniyolar bende taş gibi göğuslerimi bekliyorumben 3 hafta sonra başladım işe ama ameliyat sıkıntısı dan dğl hava kötüydü buzlanma vardı düşme riskini göze alamadım. yoksa 2 haftada toparlanma oluyor
Evet 10 gün yeterli ben çalışmıyorum ama olup çalişan arkadaşim 2 gün sonra işe başlamıştı. Rahat rahat başlarsın hemde büyük bir moralleÇok teşekkür ederim herkez bir yorumda bulunuyor annem bile sinir ettiler beni bende olduğumda daha iyi olacağına inanıyorum senin yazdıklarını okuduKtan sonra daha bir güven geldi ben devlet hastanesinde olucam doktoruma güveniyorum bir çok ödülleri var elini gayet güzel olduğunu söylüyorlar ise başlamak için 10 gün rapor yeterlimi sizce masa başı iş yapıyorum çok izin kullanamam biraz sıkıntı oluyor
benimde yarın 1 hafta olucak hiç ağrım olmadı cok sukur 3 gun yatarken skinti oldu ama suan hic biri kalmadi bugun disari ciktim uzun yuruyus yaptim cevre baskisini onlemek ixin kimseye haber vermedim kayinvalideme pazar gunu kistler vardi onlari aldirdim dedim duyan soran oldukca buna devam edicegim yıllarca beklemeseydim keske diyorum hersey gonlunuzce olsun
Ne güzel ya umarım benimde ağrım sızım olmadan olur biterbenimde yarın 1 hafta olucak hiç ağrım olmadı cok sukur 3 gun yatarken skinti oldu ama suan hic biri kalmadi bugun disari ciktim uzun yuruyus yaptim cevre baskisini onlemek ixin kimseye haber vermedim kayinvalideme pazar gunu kistler vardi onlari aldirdim dedim duyan soran oldukca buna devam edicegim yıllarca beklemeseydim keske diyorum hersey gonlunuzce olsun
2 gün süpermiş o zaman 10 güne bende daha rahat olur ağır bir isim yok zaten sürekli masa başı yoğunluğu anlamadan olsun bitsin inşallahEvet 10 gün yeterli ben çalışmıyorum ama olup çalişan arkadaşim 2 gün sonra işe başlamıştı. Rahat rahat başlarsın hemde büyük bir moralle
sağlıkla olsun inşaAllah senin adina sevindim.2 gün süpermiş o zaman 10 güne bende daha rahat olur ağır bir isim yok zaten sürekli masa başı yoğunluğu anlamadan olsun bitsin inşallah
İnşallah ya 6 yaşında bir kızım var ondan 2 gun ayrı kalmak düşüncesi bile üzüyor beni allahım sağlıklı bir şekilde çıkıp yanında olmayı nasip etsinsağlıkla olsun inşaAllah senin adina sevindim.
Amin canım Allah bağışlasınİnşallah ya 6 yaşında bir kızım var ondan 2 gun ayrı kalmak düşüncesi bile üzüyor beni allahım sağlıklı bir şekilde çıkıp yanında olmayı nasip etsin
doktorun iyiyse hiç korkma umarim iyi bir doktor denk gelir benim ameliyatım 4 saat sürdü 2 kilo kadar meme dokusu alindi. 1 gece kaldim sabahi taburcu oldum.Ters T şeklinde bir izim var ama alt kesiler cok uzun degil.ilk birkac gün anestezinin etkisi oluyor ama agrım olacak diye korkma basit bir ameliyat demiyorum ama agri sizi pek olmuyor sizi oluyor ilk gunler basit agri kesiciyle geciyor.sen neden korkuyorsun agridanmi şekli kötü olacak falan diyemiBende olmak istiyorum çokta korkuyorum
Adana balcalı hastanesinde başvurdunçm sıraya alıyorlarmış haziranda gün verecek
Hiç ameliyat olmuş birini görmedim de nası olacak korkuyorum açıkcası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?