- 11 Mart 2013
- 153
- 33
- 48
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #25.201
merhabalar mutlaka komple onden dugmeli olmasi lazim doktorda soyluyor zatenkızlar birşey sorucam hastanede nasıl pijama ile rahat ederiz bu ameliyatta önden düğmeli falanmı yada nasıl tavsiye edeceğiniz bir ürün varmı
geçmiş olsun .bugün muayene olabildinmi?Bugün buradaki hastaneye gittim estetik doktoru İzmir'e gitmiş bu hastaneden ayrılmış çok üzüldüm muayene olamadım( genel cerrahi den sıra istedim doluydu vermedi sıra (
merhaba fermuarlı olsa sıkıntı olurmumerhabalar mutlaka komple onden dugmeli olmasi lazim doktorda soyluyor zaten
burcuuu Yarın ameliyat olucaksın kendini iyi hissettiğinde bize yazmayı unutma şimdiden allah yardımcın olsun.kizlar yarin anestezi testlerim var diger gunde buyuk gun bi kac gundur grip gibiyim insallah ertelenemez heycandan uyuyamuyorum günlerdir
sıkıntı olabilir bantlar olacak dikişlerin uzerinde takılabilir bence dugmeli tercih etmerhaba fermuarlı olsa sıkıntı olurmu
anladım o zaman evdede birsüre önden düğmeli fermuarlı kıyafetler giymek gerek rahatlık adınamerhabalar mutlaka komple onden dugmeli olmasi lazim doktorda soyluyor zaten
direk düğmeli fermuarlıda bakmayayım o zaman bendesıkıntı olabilir bantlar olacak dikişlerin uzerinde takılabilir bence dugmeli tercih et
sagol canim evet sbah 7 bucukta orda olucam pijama stresi basti simdide okudukca bugun yazilanlari yarin iyi hisseder hissetmez yazicam sizeburcuuu Yarın ameliyat olucaksın kendini iyi hissettiğinde bize yazmayı unutma şimdiden allah yardımcın olsun.
bakti kbbci gerçekten de bisey cikmadi strestendir dedi yarin buyuk gun bakalmbnde öyleydim stresten oluyo aile hekimine gitmiştim bi ağrı kesici bi pastil bi de gargara verdi boğaz ağrısı enfeksiyona sebep olabiliyormuş anesteziyle birleşince. önlem alırsan hiç bişey olmuyo korkma
Bir çırpıda olsun dileğince olsun herşey bizleri habersiz bırakmasagol canim evet sbah 7 bucukta orda olucam pijama stresi basti simdide okudukca bugun yazilanlari yarin iyi hisseder hissetmez yazicam size
Eşim araba bekliyor işten yeni geldi birazdan gidecem acile çok kötü durumdayim dua edingeçmiş olsun .bugün muayene olabildinmi?
Ah kaç gündür ağrı var diyorsun keşke acilden girseydin bir doktora umArım kötü birşey yoktur lütfen yaz bizeEşim araba bekliyor işten yeni geldi birazdan gidecem acile çok kötü durumdayim dua edin(
Habersiz bırakma olurmu .bide bişey sorucam doktorunla farklı şehirde olduğunuzu söylemiştin kontrole hiç gitmedinmiEşim araba bekliyor işten yeni geldi birazdan gidecem acile çok kötü durumdayim dua edin(
Ben henüz ameliyat olmadım sna doktorum en az 3 hata hiç sigara içme dedi anwliyattan önce sındasında da asla içme hatta içilen yerde durma dedi sen hala içiyordun bildiğim kadarıyla bu işin şakası uok memeni kaybedersen ne yaptım dersin. Bir de acil doktorları çok işin ehli olmaz mutlaka kendi doktoruna ulaş orada başka cerraha git randevu alamıyorsan ameliyat oldum enfeksiyon kaptım de herkes sıra verir. Dürüst olmak gerekirse kızıyorum sana bu kadar gün acı çekip sonra acile gidilir mi hiç canının kıymeti yok mu senin için sigara kılcal damarlarda kan dolaşımı yapmıyormuş bu yüzden de meme ucu bile kaybedilebilirmiş. Nolur kızma biraz sert oldu ama her ameliyat olanı kendim oluyormuş gibi merak ediyorum ve senin önce kendine deper vermen gerektiğini hatırlatmak istedim bizi habersiz bırakmaArkadaşlar o iltihap li yer kurumuş acaba iyileşiyor mu sizce
İyiyim canim ama gogus yerine oturmaya baslayinca eskisi kadar kucuk gelmedi sana sanada oyle oldumu ilk sertligide gitti ama dik hala. Bide alttaki kesi gorunmuyo artik buda iyi benim icin. Bide tum arkadaslarada duyurum olsun sari kantron yagi amaliyat izleri icin cok iyiymis onuda kullanmaya basliycam. İnternetim sıkıntılı biraz bu aralar giremeyebilirimnrdgl canım nasıl oldun? Ben yarın son dikişlerimi aldırmaya gideceğim her şey yolunda şimdilik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?