Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

kızlar birşey sorucam hastanede nasıl pijama ile rahat ederiz bu ameliyatta önden düğmeli falanmı yada nasıl tavsiye edeceğiniz bir ürün varmı

bnde öyleydim stresten oluyo aile hekimine gitmiştim bi ağrı kesici bi pastil bi de gargara verdi boğaz ağrısı enfeksiyona sebep olabiliyormuş anesteziyle birleşince. önlem alırsan hiç bişey olmuyo korkma
bakti kbbci gerçekten de bisey cikmadi strestendir dedi yarin buyuk gun bakalm

1 ay sonra gel dedi gidemedim.arkadaslar doktor bakmadan ilaç yazdı fucitec krem .dexiren ağrı kesici.stafine antibiyotik hap yazdı kullanan var mı aranızda

Arkadaşlar o iltihap li yer kurumuş acaba iyileşiyor mu sizce
Ben henüz ameliyat olmadım sna doktorum en az 3 hata hiç sigara içme dedi anwliyattan önce sındasında da asla içme hatta içilen yerde durma dedi sen hala içiyordun bildiğim kadarıyla bu işin şakası uok memeni kaybedersen ne yaptım dersin. Bir de acil doktorları çok işin ehli olmaz mutlaka kendi doktoruna ulaş orada başka cerraha git randevu alamıyorsan ameliyat oldum enfeksiyon kaptım de herkes sıra verir. Dürüst olmak gerekirse kızıyorum sana bu kadar gün acı çekip sonra acile gidilir mi hiç canının kıymeti yok mu senin için sigara kılcal damarlarda kan dolaşımı yapmıyormuş bu yüzden de meme ucu bile kaybedilebilirmiş. Nolur kızma biraz sert oldu ama her ameliyat olanı kendim oluyormuş gibi merak ediyorum ve senin önce kendine deper vermen gerektiğini hatırlatmak istedim bizi habersiz bırakma

nrdgl canım nasıl oldun? Ben yarın son dikişlerimi aldırmaya gideceğim her şey yolunda şimdilik.
İyiyim canim ama gogus yerine oturmaya baslayinca eskisi kadar kucuk gelmedi sana sanada oyle oldumu ilk sertligide gitti ama dik hala. Bide alttaki kesi gorunmuyo artik buda iyi benim icin. Bide tum arkadaslarada duyurum olsun sari kantron yagi amaliyat izleri icin cok iyiymis onuda kullanmaya basliycam. İnternetim sıkıntılı biraz bu aralar giremeyebilirim

tomurcukkk ameliyat olalı 2 ay oluyor neredeyse.. Sanırım yoğunsun, eskisi kadar aktif olamıyorsun.. Haberdar et bizi..
cesurveguzel bana ilk ayında yollamıştın foto. Müsait olduğunda tekrar gönderebilir misin? yara iyileşme ve meme oturma süreci hakkında bilgim olsun istiyorum.

bebeğim 11 aylık oldu, sütüm iyice azaldı.. en fazla 1 ay daha emer gibime geliyor. Tabi böylece hepten yumuşamaya ve sarkmaya başladı göğüslerim. eğer önümüzdek ay kesersem memeden, eylül-ekim gibi en geç kasımda ameliyat olmayı istiyorum nasipse..

A Asiye gs seni de yakından takip ediyordum.. Keşke olmasaydı tabi böyle bir şey ama umarım hemencecik atlatıp unutursun bu günleri..

bu arada ameliyat olanlara bir an önce süpper ve sıkıntısız şekilde iyileşmelerini diliyorum.. Olacaklara da selam ederim =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…