- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #25.221
Valla cok haberdar ettim canım ama sen etiketleyip çıkıyorsun sanırım bir daha girmiyorsun.beni her sorduğunda ben girip yazdım cevap sana canım.geçmişe dönersen bulabilirsin...tomurcukkk ameliyat olalı 2 ay oluyor neredeyse.. Sanırım yoğunsun, eskisi kadar aktif olamıyorsun.. Haberdar et bizi..
@cesurveguzel bana ilk ayında yollamıştın foto. Müsait olduğunda tekrar gönderebilir misin? yara iyileşme ve meme oturma süreci hakkında bilgim olsun istiyorum.
bebeğim 11 aylık oldu, sütüm iyice azaldı.. en fazla 1 ay daha emer gibime geliyor. Tabi böylece hepten yumuşamaya ve sarkmaya başladı göğüslerim. eğer önümüzdek ay kesersem memeden, eylül-ekim gibi en geç kasımda ameliyat olmayı istiyorum nasipse..
@kaprihh seni de yakından takip ediyordum.. Keşke olmasaydı tabi böyle bir şey ama umarım hemencecik atlatıp unutursun bu günleri..
bu arada ameliyat olanlara bir an önce süpper ve sıkıntısız şekilde iyileşmelerini diliyorum.. Olacaklara da selam ederim =)
cesur ve güzel banada resim gönderebilirmisintomurcukkk ameliyat olalı 2 ay oluyor neredeyse.. Sanırım yoğunsun, eskisi kadar aktif olamıyorsun.. Haberdar et bizi..
@cesurveguzel bana ilk ayında yollamıştın foto. Müsait olduğunda tekrar gönderebilir misin? yara iyileşme ve meme oturma süreci hakkında bilgim olsun istiyorum.
bebeğim 11 aylık oldu, sütüm iyice azaldı.. en fazla 1 ay daha emer gibime geliyor. Tabi böylece hepten yumuşamaya ve sarkmaya başladı göğüslerim. eğer önümüzdek ay kesersem memeden, eylül-ekim gibi en geç kasımda ameliyat olmayı istiyorum nasipse..
@kaprihh seni de yakından takip ediyordum.. Keşke olmasaydı tabi böyle bir şey ama umarım hemencecik atlatıp unutursun bu günleri..
bu arada ameliyat olanlara bir an önce süpper ve sıkıntısız şekilde iyileşmelerini diliyorum.. Olacaklara da selam ederim =)
çoookkk geçmiş olsunn. kısa sürmüş ameliyatın genelde 4-5 saatten bahsediyor arkadaşlarMerhaba arkadaşlar bende cuma günü Basaksehir devlet hastanesinde doktor Nurettin Uzer e küçültme ameliyatı oldum 2 saat sürdü çok rahat bir ameliyat doktorum da çok iyiydi herhangi bir ücret odemedim 180 lira sutyen parasi odedik sadece
Teşekkür ederim tam 2 saat sürdü birinden 900 gr,birinden 1100 gr aldı ama çok rahat geçti kolumu kaldiramama gibi bi problemim hiç olmadıçoookkk geçmiş olsunn. kısa sürmüş ameliyatın genelde 4-5 saatten bahsediyor arkadaşlar
süper inşallah benimde öyle olur dikleştirmede oldumu sadece küçültmemi mesala ben bir bayanda gördüm memenin yanlarını hiç almamışlar toparlanmamış yanı neymiş sırt yağımış onlardan farklı bi ameliyat geriyormuş ki kolunun altında bildiğin meme yani sonra kendi doktoruma sordum bende altı üstü hepsini toparlıcam merak etme sen dediTeşekkür ederim tam 2 saat sürdü birinden 900 gr,birinden 1100 gr aldı ama çok rahat geçti kolumu kaldiramama gibi bi problemim hiç olmadı
Evet toparlandi ve diklesti canım daha tartilmadim ameliyat sisligi vardir diye mutlaka farkeder ama kendimi hafiflemis hissediyorum çünküsüper inşallah benimde öyle olur dikleştirmede oldumu sadece küçültmemi mesala ben bir bayanda gördüm memenin yanlarını hiç almamışlar toparlanmamış yanı neymiş sırt yağımış onlardan farklı bi ameliyat geriyormuş ki kolunun altında bildiğin meme yani sonra kendi doktoruma sordum bende altı üstü hepsini toparlıcam merak etme sen dedi
aman benimde olup geçiverse çok iyi olucak beklemek daha sıkıntı merak ediyorum heyacanlıyımEvet toparlandi ve diklesti canım daha tartilmadim ameliyat sisligi vardir diye mutlaka farkeder ama kendimi hafiflemis hissediyorum çünkü
Sari kantron yaginida sordum kizlar faydaliymis gercekten
Başakkk aynı dr bende olucagım 28 nisandaa ne olur bana bilği verMerhaba arkadaşlar bende cuma günü Basaksehir devlet hastanesinde doktor Nurettin Uzer e küçültme ameliyatı oldum 2 saat sürdü çok rahat bir ameliyat doktorum da çok iyiydi herhangi bir ücret odemedim 180 lira sutyen parasi odedik sadece
Canım valla hiç korkma nurettin bey çok iyi çok ilgili zaten anlamissindir 2 saat sürdü ameliyatim cuma yattim pztsi çıktım diren takıyor mutlaka ama surekli antibiyotik ve ağrı kesici veriliyor cikicagin gün pansuman yapıp sutyeni giydiriyor rahat ol keske daha önce olsaydim diceksinBaşakkk aynı dr bende olucagım 28 nisandaa ne olur bana bilği ver
Cano ölçün kaçtı kaç oldu ah be gülüm altı aydır bekliyorum ben ama benim ücrete tabi olucak ssk karşılamıyor beni topitop gibi olucak dedi notuna baktı pazartesi günü senin dikleştirme dedi bana hayırr hıcam küçült ne olur dedim kan tahlilerimi verdim anestezi uzmanına yönlendirecek sonrasında ahh ya şuan nasılsın iyimisin agrın varmı başakCanım valla hiç korkma nurettin bey çok iyi çok ilgili zaten anlamissindir 2 saat sürdü ameliyatim cuma yattim pztsi çıktım diren takıyor mutlaka ama surekli antibiyotik ve ağrı kesici veriliyor cikicagin gün pansuman yapıp sutyeni giydiriyor rahat ol keske daha önce olsaydim diceksin
Merhaba 15 gun kadar sürüyor odemlerin atilmasi ameliyat sonrasi serum falan cok sivi verdikleri icin hemen ameliyat sonrasi kilo fazka cikiyor benden toplamda 2 kg kadar aldilar ama 4 kg dusuk ciktim 15 gun sonra diyet falanda yapmamistim liposaksinda yapmisti yan taraflara fazla almis herhaldeKızlar birşey daha sorucam ameliyat sonrası kilolarınızda değişiklik oldumu öreneğin 2 kilo aldı fark ediyormu tartıda
Bizim burda cok bulunur aktarlarda eczanelerde vardir. İki cesidi var kirmizi bide sari, sarisi iz icin daha iyiiz icinmi sari kantron nerde satılıyor banada bi ilac verdi daha almadım
ölçüm 80dd cup şimdi 80 b cup en az iki beden küçülüyor zaten hiç merak etme ölçüyü vücuduna göre yapıyor lolipop kesi olacak demiştir gogusucu çevresi ve aşağıya inen düzdikiş oluyor aynı lolipop şeklinde kesiyor yani hiçağrım falan yok çok rahatım kolumu falan da gayet rahat kaldırıyorumCano ölçün kaçtı kaç oldu ah be gülüm altı aydır bekliyorum ben ama benim ücrete tabi olucak ssk karşılamıyor beni topitop gibi olucak dedi notuna baktı pazartesi günü senin dikleştirme dedi bana hayırr hıcam küçült ne olur dedim kan tahlilerimi verdim anestezi uzmanına yönlendirecek sonrasında ahh ya şuan nasılsın iyimisin agrın varmı başak
bu arada bende ağustosdan beri bekliyorum mart da oldum işte zaten su an 2018e kadar yer yok canımBi
ölçüm 80dd cup şimdi 80 b cup en az iki beden küçülüyor zaten hiç merak etme ölçüyü vücuduna göre yapıyor lolipop kesi olacak demiştir gogusucu çevresi ve aşağıya inen düzdikiş oluyor aynı lolipop şeklinde kesiyor yani hiçağrım falan yok çok rahatım kolumu falan da gayet rahat kaldırıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?