Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Valla cok haberdar ettim canım ama sen etiketleyip çıkıyorsun sanırım bir daha girmiyorsun.beni her sorduğunda ben girip yazdım cevap sana canım.geçmişe dönersen bulabilirsin...

Merhaba arkadaşlar bende cuma günü Basaksehir devlet hastanesinde doktor Nurettin Uzer e küçültme ameliyatı oldum 2 saat sürdü çok rahat bir ameliyat doktorum da çok iyiydi herhangi bir ücret odemedim 180 lira sutyen parasi odedik sadece

cesur ve güzel banada resim gönderebilirmisin

çoookkk geçmiş olsunn. kısa sürmüş ameliyatın genelde 4-5 saatten bahsediyor arkadaşlar

Teşekkür ederim tam 2 saat sürdü birinden 900 gr,birinden 1100 gr aldı ama çok rahat geçti kolumu kaldiramama gibi bi problemim hiç olmadı
süper inşallah benimde öyle olur dikleştirmede oldumu sadece küçültmemi mesala ben bir bayanda gördüm memenin yanlarını hiç almamışlar toparlanmamış yanı neymiş sırt yağımış onlardan farklı bi ameliyat geriyormuş ki kolunun altında bildiğin meme yani sonra kendi doktoruma sordum bende altı üstü hepsini toparlıcam merak etme sen dedi

Kızlar birşey daha sorucam ameliyat sonrası kilolarınızda değişiklik oldumu öreneğin 2 kilo aldı fark ediyormu tartıda

Evet toparlandi ve diklesti canım daha tartilmadim ameliyat sisligi vardir diye mutlaka farkeder ama kendimi hafiflemis hissediyorum çünkü

2.bebeğimi emzirmeyi 3 ay once biraktim.ve hala sutum geliyor...doktor sutun kesilmesi lazim.dedi..malesef bnm sutum 1 yili askin gelir sıktım mi gelio..ilacla kesicem heralde ilkinde oldugu gibi..yillardir okuyorum bu forumu...bana da ozelden ftg atabilirmi olanlar.ve denizlide olan varmi ben tugrul celebiye olmayi dusunuyorum...simdiden teşekkürler. Gaza ohtiyacim var c

Sevgili kadinlar kulubu doktorumun ricasi uzerine yaziyorum bugun kontrole gittim cok guzel dedi hastalarimizdan pasta borek kisir bekliyoruz dedi :):) ben soylemeden kadinlar kulubune yaz bunu dedi artik doktorlarda burayi kesfetmis. İzmir katip celebi egitim arastirma hastanesi doktorum cuneyt bey cok memnum kaldim gercekten

Başakkk aynı dr bende olucagım 28 nisandaa ne olur bana bilği ver

Başakkk aynı dr bende olucagım 28 nisandaa ne olur bana bilği ver
Canım valla hiç korkma nurettin bey çok iyi çok ilgili zaten anlamissindir 2 saat sürdü ameliyatim cuma yattim pztsi çıktım diren takıyor mutlaka ama surekli antibiyotik ve ağrı kesici veriliyor cikicagin gün pansuman yapıp sutyeni giydiriyor rahat ol keske daha önce olsaydim diceksin

Cano ölçün kaçtı kaç oldu ah be gülüm altı aydır bekliyorum ben ama benim ücrete tabi olucak ssk karşılamıyor beni topitop gibi olucak dedi notuna baktı pazartesi günü senin dikleştirme dedi bana hayırr hıcam küçült ne olur dedim kan tahlilerimi verdim anestezi uzmanına yönlendirecek sonrasında ahh ya şuan nasılsın iyimisin agrın varmı başak

Kızlar birşey daha sorucam ameliyat sonrası kilolarınızda değişiklik oldumu öreneğin 2 kilo aldı fark ediyormu tartıda
Merhaba 15 gun kadar sürüyor odemlerin atilmasi ameliyat sonrasi serum falan cok sivi verdikleri icin hemen ameliyat sonrasi kilo fazka cikiyor benden toplamda 2 kg kadar aldilar ama 4 kg dusuk ciktim 15 gun sonra diyet falanda yapmamistim liposaksinda yapmisti yan taraflara fazla almis herhalde

Bi
ölçüm 80dd cup şimdi 80 b cup en az iki beden küçülüyor zaten hiç merak etme ölçüyü vücuduna göre yapıyor lolipop kesi olacak demiştir gogusucu çevresi ve aşağıya inen düzdikiş oluyor aynı lolipop şeklinde kesiyor yani hiçağrım falan yok çok rahatım kolumu falan da gayet rahat kaldırıyorum

bu arada bende ağustosdan beri bekliyorum mart da oldum işte zaten su an 2018e kadar yer yok canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…