Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Çok doğru diyon ben çok ihmal ettim bide terledim aynı gün yikanmadim ertesi gün duş aldım sonra böyle oldu çok çok çok pişman oldum keşke o gün duş alıp krem sürseydim ya ah kafam ahhhh

Benimdenöüm 85d bakalım ne olucak başak bana özelden atabilirmisin

Merhaba epeydir takip ediyorum burayı,emzirmeyi bırakalı 1,5 ay oldu,dun samatya egitim arastırmaya gittim,dr en az 6 ay hatta 1 yıl gecmeli dedi,90 dd suanda ölçum,agustos ayında tekrar gidip ameliyat günü alıcam ins.2 bebek emzirdim ve 2 ser yıldan 4 yıldır emziriyorum,göguslerim sarktıkca sarktı.sırt agrılarım cok fazla.ins bende kücültüp kurtulurum

bekleyenlerin işi zor Allah yardım etsin bu yüzden küçük yer avantajlı ben 2 hafta içinde randevu almıştım beklemedim işlemlerde kolay olmuştu şuan 2 ayı geçti ara ara zonk diye bi acı giriyor onun dışında bi ağrı sızı olmuyor. adet dönemine yakın şişlik oluyor sanki ameliyat olmamış gibi sonra iniyor. arada ödem topluyor şişiyor. maydanozdu lizik di derken attırıyorum. izlere gelince azaldı onlarda erimeyen dikişlerim var hala kremi devam ediyorum. artık oldu da bitti Maşallah nazar değmez inşallah diyorum. bekleyenlere sabır, olacaklara tez zamanda şifa olmuşlar a maşallah Allah tekrarını göstermesin diyor hepinizi öpüyorum. sağlıcakla kalın.

siz hangi kremi kullaniyordunuz

Valla cok haberdar ettim canım ama sen etiketleyip çıkıyorsun sanırım bir daha girmiyorsun.beni her sorduğunda ben girip yazdım cevap sana canım.geçmişe dönersen bulabilirsin...

başlık sık kullanılanlar listemde, hergün istisnasız kontrol ediyorum. daha önceki soruma yanıt verdiğini de gördüm, "açık yara halinde şimdilik bekliyoruz, belki ikinci bi ameliyat olabilir" demiştin yanılmıyorsam. Ama nerdeyse iyileştiğini, 2. ameliyata gerek olmadığını yazdığın diğer başlıkta (diyet günlükleri) gördüm. Adına çok çok sevindim. Bu arada yine de kesin konuşmak istemem; işe gelmediğim günlerde kaçırmışımdır, okumuş unutmuşumdur belki.. tekrardan geçmiş olsun, ayrıca geçmiş doğum günün de kutlu olsun..
Sürekli etiketleyerek bunalttıysam kusura bakma..

Estağfurullah canım etiketlenmekten bunalmadım yanlış anlama ama etiketlendikten sonra verdiğim cevaplara yanıt vermediğin için okumadığını düşündüm.ben de pek aktif olmasam da bu sayfada her gün girip okuyorum.
Diyet günlüğü benim kendi sayfam yaklaşık 5 yıldır oradayım ben.daha önce başka günlükteydim arkadaşlarla toplaşıp yeni bi günlük açtık.
2. ameliyatı oldum ben bu arada.3. ye gerek kalmadı.ikinciyi olduğımu yazmıştım burda.10 ocakta ilk 31 ocakta ikinci ameliyatı oldum.şuan hala yara açık ama 3. ameliyatta kasıktan deri alıp areola yapacaktı ona gerek duymadı doktor.ilerde dövme yaptıracağım.
Buraya çok sık girip yazmamamın sebebi de bu.kimseyi korkutmak hayalinden vazgeçirmek istemem.benimki iyi bi süreç olmadı.istediğim gibi gitmedi.bende isterdim herşey yolunda gitsin girip yazayım resim atayım ama olmadı maalesef öncesi resimleri bile çekmiştim burda sizlere önce sonra atacaktım ama sonrası istediğim gibi değil şuan.
Senin beni yakından takip ettiğini Kocaeli de olduğunu biliyorum canım.Bende seni kırdıysam özür dilerim.Şu ara psikolojik olarak çok iyi sayılmam çünkü...

ben 90 beden aldım variteks marka bulabilirsen onlarınki güzel oluyo bnmki çok sertti acil almıştım dikkat etmedim
şuanda normal sütyene geçtinmi belki geri ye dönük yazmışsındır ama ben çok okuyamadım birde 90 beden mi oldu göüğüslerin lütfen özelden görüntü atarmısın banada 90 olucak dedi o sebebden çok merak ediyorum vucuduna göre 90 uygun dedi ama benim şimdi 95 zaten çok sarkık tabi bakalım ikna etmeye çalışıcam 85 bedene tabi kiloda var bende adamda haklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…