- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #25.241
Çok doğru diyon ben çok ihmal ettim bide terledim aynı gün yikanmadim ertesi gün duş aldım sonra böyle oldu çok çok çok pişman oldum keşke o gün duş alıp krem sürseydim ya ah kafam ahhhhBen henüz ameliyat olmadım sna doktorum en az 3 hata hiç sigara içme dedi anwliyattan önce sındasında da asla içme hatta içilen yerde durma dedi sen hala içiyordun bildiğim kadarıyla bu işin şakası uok memeni kaybedersen ne yaptım dersin. Bir de acil doktorları çok işin ehli olmaz mutlaka kendi doktoruna ulaş orada başka cerraha git randevu alamıyorsan ameliyat oldum enfeksiyon kaptım de herkes sıra verir. Dürüst olmak gerekirse kızıyorum sana bu kadar gün acı çekip sonra acile gidilir mi hiç canının kıymeti yok mu senin için sigara kılcal damarlarda kan dolaşımı yapmıyormuş bu yüzden de meme ucu bile kaybedilebilirmiş. Nolur kızma biraz sert oldu ama her ameliyat olanı kendim oluyormuş gibi merak ediyorum ve senin önce kendine deper vermen gerektiğini hatırlatmak istedim bizi habersiz bırakma
Benimdenöüm 85d bakalım ne olucak başak bana özelden atabilirmisinBi
ölçüm 80dd cup şimdi 80 b cup en az iki beden küçülüyor zaten hiç merak etme ölçüyü vücuduna göre yapıyor lolipop kesi olacak demiştir gogusucu çevresi ve aşağıya inen düzdikiş oluyor aynı lolipop şeklinde kesiyor yani hiçağrım falan yok çok rahatım kolumu falan da gayet rahat kaldırıyorum
evetArkadaşlar o iltihap li yer kurumuş acaba iyileşiyor mu sizce
etmiyoKızlar birşey daha sorucam ameliyat sonrası kilolarınızda değişiklik oldumu öreneğin 2 kilo aldı fark ediyormu tartıda
Bizim burda cok bulunur aktarlarda eczanelerde vardir. İki cesidi var kirmizi bide sari, sarisi iz icin daha iyi
bekleyenlerin işi zor Allah yardım etsin bu yüzden küçük yer avantajlı ben 2 hafta içinde randevu almıştım beklemedim işlemlerde kolay olmuştu şuan 2 ayı geçti ara ara zonk diye bi acı giriyor onun dışında bi ağrı sızı olmuyor. adet dönemine yakın şişlik oluyor sanki ameliyat olmamış gibi sonra iniyor. arada ödem topluyor şişiyor. maydanozdu lizik di derken attırıyorum. izlere gelince azaldı onlarda erimeyen dikişlerim var hala kremi devam ediyorum. artık oldu da bitti Maşallah nazar değmez inşallah diyorum. bekleyenlere sabır, olacaklara tez zamanda şifa olmuşlar a maşallah Allah tekrarını göstermesin diyor hepinizi öpüyorum. sağlıcakla kalın.
Çok geçmiş olsun darısı bizim başımıza 4 saat süren ağrı sisdetlimi cokkizlar ciktim cok mutluyum henuz goremedim amaa toplam 1kg cikarmis ilk 4 4 saat agrim oldu merak edenlere
contractubexsiz hangi kremi kullaniyordunuz
insallah darisi basnza benm epey agridi ilk saatler ama şükür şimdi cok iyiyimÇok geçmiş olsun darısı bizim başımıza 4 saat süren ağrı sisdetlimi cok
canm medikal sutyen markani yazablrmsn bende alaym bugün dr alsan iyi olur dedi bide nasl beden almak gerekiyorcontractubex
Valla cok haberdar ettim canım ama sen etiketleyip çıkıyorsun sanırım bir daha girmiyorsun.beni her sorduğunda ben girip yazdım cevap sana canım.geçmişe dönersen bulabilirsin...
ben 90 beden aldım variteks marka bulabilirsen onlarınki güzel oluyo bnmki çok sertti acil almıştım dikkat etmedimcanm medikal sutyen markani yazablrmsn bende alaym bugün dr alsan iyi olur dedi bide nasl beden almak gerekiyor
Estağfurullah canım etiketlenmekten bunalmadım yanlış anlama ama etiketlendikten sonra verdiğim cevaplara yanıt vermediğin için okumadığını düşündüm.ben de pek aktif olmasam da bu sayfada her gün girip okuyorum.başlık sık kullanılanlar listemde, hergün istisnasız kontrol ediyorum. daha önceki soruma yanıt verdiğini de gördüm, "açık yara halinde şimdilik bekliyoruz, belki ikinci bi ameliyat olabilir" demiştin yanılmıyorsam. Ama nerdeyse iyileştiğini, 2. ameliyata gerek olmadığını yazdığın diğer başlıkta (diyet günlükleri) gördüm. Adına çok çok sevindim. Bu arada yine de kesin konuşmak istemem; işe gelmediğim günlerde kaçırmışımdır, okumuş unutmuşumdur belki.. tekrardan geçmiş olsun, ayrıca geçmiş doğum günün de kutlu olsun..
Sürekli etiketleyerek bunalttıysam kusura bakma..
şuanda normal sütyene geçtinmi belki geri ye dönük yazmışsındır ama ben çok okuyamadım birde 90 beden mi oldu göüğüslerin lütfen özelden görüntü atarmısın banada 90 olucak dedi o sebebden çok merak ediyorum vucuduna göre 90 uygun dedi ama benim şimdi 95 zaten çok sarkık tabi bakalım ikna etmeye çalışıcam 85 bedene tabi kiloda var bende adamda haklıben 90 beden aldım variteks marka bulabilirsen onlarınki güzel oluyo bnmki çok sertti acil almıştım dikkat etmedim
Bundan sonra dikkat et kendine lütfenÇok doğru diyon ben çok ihmal ettim bide terledim aynı gün yikanmadim ertesi gün duş aldım sonra böyle oldu çok çok çok pişman oldum keşke o gün duş alıp krem sürseydim ya ah kafam ahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?