- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #25.261
çok geçmiş olsun ne gibi sorunlar yaşadınız doktorunuzdanmı kaynaklandı size göre yapılan yanlışlar neydi ben yeniyinde 24 martta olucam ameliyat heyacanlıyım o sebebden sürekli soru sorup öğreniyorum birde hayatta ölümden başka herşeyin telafisi vardır o sebebden bence hiç moralinizi bozmayın bazen herşey istediğimiz gibi gştmez engeller olur ama iyi düşünün pozitif olun emin olun sonuç iyi olucakEstağfurullah canım etiketlenmekten bunalmadım yanlış anlama ama etiketlendikten sonra verdiğim cevaplara yanıt vermediğin için okumadığını düşündüm.ben de pek aktif olmasam da bu sayfada her gün girip okuyorum.
Diyet günlüğü benim kendi sayfam yaklaşık 5 yıldır oradayım ben.daha önce başka günlükteydim arkadaşlarla toplaşıp yeni bi günlük açtık.
2. ameliyatı oldum ben bu arada.3. ye gerek kalmadı.ikinciyi olduğımu yazmıştım burda.10 ocakta ilk 31 ocakta ikinci ameliyatı oldum.şuan hala yara açık ama 3. ameliyatta kasıktan deri alıp areola yapacaktı ona gerek duymadı doktor.ilerde dövme yaptıracağım.
Buraya çok sık girip yazmamamın sebebi de bu.kimseyi korkutmak hayalinden vazgeçirmek istemem.benimki iyi bi süreç olmadı.istediğim gibi gitmedi.bende isterdim herşey yolunda gitsin girip yazayım resim atayım ama olmadı maaleseföncesi resimleri bile çekmiştim burda sizlere önce sonra atacaktım ama sonrası istediğim gibi değil şuan.
Senin beni yakından takip ettiğini Kocaeli de olduğunu biliyorum canım.Bende seni kırdıysam özür dilerim.Şu ara psikolojik olarak çok iyi sayılmam çünkü...
Merhaba,ben Behçet hastasıyım ve kan pıhtılaşması var.kan sulandırıcı iğneler oldum ameliyattan önce ama böyle bi komplikasyon gelişti işte.artık doktor hatası mı benim hastalıklarımdan mı kaynaklandı bilemedim.çok geçmiş olsun ne gibi sorunlar yaşadınız doktorunuzdanmı kaynaklandı size göre yapılan yanlışlar neydi ben yeniyinde 24 martta olucam ameliyat heyacanlıyım o sebebden sürekli soru sorup öğreniyorum birde hayatta ölümden başka herşeyin telafisi vardır o sebebden bence hiç moralinizi bozmayın bazen herşey istediğimiz gibi gştmez engeller olur ama iyi düşünün pozitif olun emin olun sonuç iyi olucak
anladım zor günler geçirmişsiniz buna şükür diyelim o zamanMerhaba,ben Behçet hastasıyım ve kan pıhtılaşması var.kan sulandırıcı iğneler oldum ameliyattan önce ama böyle bi komplikasyon gelişti işte.artık doktor hatası mı benim hastalıklarımdan mı kaynaklandı bilemedim.
Meme etrafındaki areolada nekroz oluştu.diğerine göre ucu karardı.2.kez ameliyat oldum.meme tekrar açıldı ve içinde ölen dokular toplanıp dikildi yine.şuan sağ tarafımda areola yok.kasıktan deri alıp yama şeklinde areola yapacaktı ama dövme yaptırmaya karar verdik.ucu bir miktar duruyor.
Tabi herşeye rağmen çok şükür.iyiyim toparlandım.iki ay sonra işe başlayabildim.küçüklüklerinden memnunum şuan
Estağfurullah canım etiketlenmekten bunalmadım yanlış anlama ama etiketlendikten sonra verdiğim cevaplara yanıt vermediğin için okumadığını düşündüm.ben de pek aktif olmasam da bu sayfada her gün girip okuyorum.
Diyet günlüğü benim kendi sayfam yaklaşık 5 yıldır oradayım ben.daha önce başka günlükteydim arkadaşlarla toplaşıp yeni bi günlük açtık.
2. ameliyatı oldum ben bu arada.3. ye gerek kalmadı.ikinciyi olduğımu yazmıştım burda.10 ocakta ilk 31 ocakta ikinci ameliyatı oldum.şuan hala yara açık ama 3. ameliyatta kasıktan deri alıp areola yapacaktı ona gerek duymadı doktor.ilerde dövme yaptıracağım.
Buraya çok sık girip yazmamamın sebebi de bu.kimseyi korkutmak hayalinden vazgeçirmek istemem.benimki iyi bi süreç olmadı.istediğim gibi gitmedi.bende isterdim herşey yolunda gitsin girip yazayım resim atayım ama olmadı maaleseföncesi resimleri bile çekmiştim burda sizlere önce sonra atacaktım ama sonrası istediğim gibi değil şuan.
Senin beni yakından takip ettiğini Kocaeli de olduğunu biliyorum canım.Bende seni kırdıysam özür dilerim.Şu ara psikolojik olarak çok iyi sayılmam çünkü...
çok teşekkür ederim canım güzel dileklerin için.bende burcum gereği (balık) biraz fazla duygusalımBen burcum gereği (oğlak) biraz fazla karamsarım. Aklıma hep kötü şeyler gelir. Ameliyat olmadan önceki haline göre daha az aktif olunca kötü şeyler olduğunu düşündüm ve o yüzden daha çok merak ettim. Evet bahsettiklerine göre çok istenmeyen durumlarla karşılaşmışsın. "Bunda da bir hayır vardır, Rabbim beterinden korusun" diyelim.. Beterin beteri var çünkü.. Bu arada hassasiyetin için ayrıca teşekkür ederim. Nasıl ki iyi geçen ve çabuk atlatan kişilerin ameliyatı bizlere cesaret veriyorsa; yaşadıklarınla insanları korkutmak ya da soğutmak istememen takdire şayan.. Ama ameliyat olacak herkes bu riskleri biliyor..
Kırmak ne demek estağfirullah, yanlış anlaşıldığımdan korktum ben.. Psikolojin için de bir an önce toparlamanı diliyorum..
Seni çok az tanımama rağmen istediklerini başarabildiğin bir insan oldduğunu düşünüyorum.. Verdiğin kilolar, ameliyatın vs vs..
Allah yardımcın olsun tekrardan.. Acil şifalar, iyi günler dilerim..
çok teşekkür ederim canım güzel dileklerin için.bende burcum gereği (balık) biraz fazla duygusalımhepsi geçecek inşallah şuan görünüşünden giydiklerimin yakışmasından çok mutluyum.hep olumlu tarafından bakmaya çalışıyorum artık
benim en büyük dertim gömlek bulmaktı üstü olsa altı bol altı olsa üstü olmaz zaten o iki düğme hep firar etme durumunda valla ondan kurtulmayı dörtgözle bekliyorum dar badi giyersin herşey meydanda hep meme odaklısın üsten taşdımı alttan çıktımı bikini alayım dedim geçen yıl doğru düzgün üst olmaz herşey çıkıyor meydana hadi moyaya talim bazen düşünüyorum da bunların rahat bir şekilde giymek başlıbaşınca mutlulukçok teşekkür ederim canım güzel dileklerin için.bende burcum gereği (balık) biraz fazla duygusalımhepsi geçecek inşallah şuan görünüşünden giydiklerimin yakışmasından çok mutluyum.hep olumlu tarafından bakmaya çalışıyorum artık
contractubex
Bende bikini konusunda çok sıkıntı çektim geçen sene.ama bu sene giymek için sabırsızlanıyorum.gömlekler çok güzel duruyor artık.benim en büyük dertim gömlek bulmaktı üstü olsa altı bol altı olsa üstü olmaz zaten o iki düğme hep firar etme durumunda valla ondan kurtulmayı dörtgözle bekliyorum dar badi giyersin herşey meydanda hep meme odaklısın üsten taşdımı alttan çıktımı bikini alayım dedim geçen yıl doğru düzgün üst olmaz herşey çıkıyor meydana hadi moyaya talim bazen düşünüyorum da bunların rahat bir şekilde giymek başlıbaşınca mutluluk
kaprihh şimdi nasılsın . iltihap kurumaya başladı mıÇok doğru diyon ben çok ihmal ettim bide terledim aynı gün yikanmadim ertesi gün duş aldım sonra böyle oldu çok çok çok pişman oldum keşke o gün duş alıp krem sürseydim ya ah kafam ahhhh
Canım ben cevaplayayim evet küçültüyor bu arada ozelden resim atamiyorum maalesef resim istemistin amaYa kızlar lütfen biri yardımcı olsun benim meme başı çok g niş açık kahve rengi sizce onuda küçültürmü
Yok mahremiyet icin değil canım olmuyor beceremedim yani sislikler azalmaya basladi ama ağrı sızı herhangi bişey yok hemen hemen her işimi yapiyorum çok ağır işler hariçBaşak mahremiyet içinmi cano yoksa mesaj sayın dolmadıgı içinmi şuan nasılsın şişliklerin hala varmı
Çok hızlı maşllah bir hafta olmadı daha valla çok sevindim dışarı çıkabilşyormusun pekiYok mahremiyet icin değil canım olmuyor beceremedim yani sislikler azalmaya basladi ama ağrı sızı herhangi bişey yok hemen hemen her işimi yapiyorum çok ağır işler hariç
Merhabalar size bir şey soracaktım ben de gazi düşünüyordum (750 tl dediler;o da medikal ürün için) sizin dr nuz kimdi acaba ? mamografi için çabuk sıra veriyorlar mı? ocakta muayene oldum temmuza mamografi günü verildi.Merhaba anım bende çok ataştırdım ücretli diye baya bekledim ama gaziye gittim paralı olur dediler ank üniye gittim ücretsiz sadece südyen parası istediler.bide ben eğitim ve araştırma hastanedinde oldum su an su an 5.günüm çok memnunun eğitim ve araştrma hasaneleride ücretsi yapıyor.yengem özel estetik merkeznde oldu ama istedği gbi yapmadılar o kadar para verdi memnun değil.İyice araştır bence
S Sosyolog_hatun Hangi dr ve ne kadar ödediniz acaba? Biraz bili verir msnz?Merhabalar, bende ameliyatı yıllarca düşündüm ölçtüm tarttım veeee oldum iyi ki de olmuşum. Bu konuyu kadınlar kulübünde çok takip ettim ve kendimi buraya borçlu hissettim ben de yazmalıyım yardımcı olmalıyım dedim. Ben 20 temmuz Ankara eğitim araştırma hastanesinde oldum ameliyatımı 2 gece kaldım. Sormak istedikleriniz varsa yardımcı seve seve olurum bende olmuş arkadaşlardan izler hakkında bilgi almak isterim sevgiler...
Selam bir şey soracaktım biri diğerine göre karardı demişsin ya .Benim sol göğüs ucu sağ göğsü ucuna göre hafif kararma var sendede öyle mi oldu yoksa baya kararma var mı idiMerhaba,ben Behçet hastasıyım ve kan pıhtılaşması var.kan sulandırıcı iğneler oldum ameliyattan önce ama böyle bi komplikasyon gelişti işte.artık doktor hatası mı benim hastalıklarımdan mı kaynaklandı bilemedim.
Meme etrafındaki areolada nekroz oluştu.diğerine göre ucu karardı.2.kez ameliyat oldum.meme tekrar açıldı ve içinde ölen dokular toplanıp dikildi yine.şuan sağ tarafımda areola yok.kasıktan deri alıp yama şeklinde areola yapacaktı ama dövme yaptırmaya karar verdik.ucu bir miktar duruyor.
Tabi herşeye rağmen çok şükür.iyiyim toparlandım.iki ay sonra işe başlayabildim.küçüklüklerinden memnunum şuan
Çok şükür yavaş yavaş düzeliyor canım Allah razı olsun senden ve tüm merak edenlerden ilginiz için çok teşekkür ederimkaprihh şimdi nasılsın . iltihap kurumaya başladı mı
gözün aydın canım.Sevindim iyileşiyor olmana. ayy keşke bide resim atabilseydinÇok şükür yavaş yavaş düzeliyor canım Allah razı olsun senden ve tüm merak edenlerden ilginiz için çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?