Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Çok şükür yavaş yavaş düzeliyor canım Allah razı olsun senden ve tüm merak edenlerden ilginiz için çok teşekkür ederim
Çok geçmiş olsun.Meme ucu problemleri tamamiyle doktor hatası olduğunu öğrendim. Doktorun çok iyi estetisyen profesyonel olmasi lazim.Cok ince damarlari taşiyabilmesi icin umarim cabucak iyileşirsin.

Çok geçmiş olsun.Meme ucu problemleri tamamiyle doktor hatası olduğunu öğrendim. Doktorun çok iyi estetisyen profesyonel olmasi lazim.Cok ince damarlari taşiyabilmesi icin umarim cabucak iyileşirsin.
merhaba. benimde en çok düşündüğüm nokta tamda buydu. Sigara içtiğim için bu korkum.ama doktorumla paylaştım bu konuyu çocuk düşünmediğimi his kaybını önemsemediğimi söyledim. Doktorumda bana yama şeklinde yapabileceğini bu durumdada herhangi bir tehlikenin oluşmayacağını söyledi.

Merhaba cnm zaten normalde de meme ucu küçültülüp yukarı taşındığında yama gibi dikilmiyor muydu

Merhaba 21 yasındayım bende bu konuda çok çekiyorum. acaba sgk karsılıyormu hangi doktora hangi şikayetle gitmeliyim heyet raporu falan dıyor etrafımda duyduğum kadarıyla bir bilgisi olan var mı

yardımcı olursanız çok sevınırım :)

Selam bir şey soracaktım biri diğerine göre karardı demişsin ya .Benim sol göğüs ucu sağ göğsü ucuna göre hafif kararma var sendede öyle mi oldu yoksa baya kararma var mı idi
Bende kan pıhtılaşması hastalığı olduğu için areolanın bir kısmını damarlar besleyemedi.o kısım nekroz oldu ve alındı.bir kısmı ve ucu kaldı.biraz iyileştikten sonra areolaya dövme yaptıracağım.senin durumun nedir bilemem canım doktoruna sordun mu ne dedi bu konuda ?

Egitim ve arastirma hastanesinden rapor aldim ben.sgk karsiladi hic ucret odemedim.belirli kriterler var tabi koprucuk kemiginden meme ucuna sarkiklik mesafesi yada kacar gram doku alinacagi ile ilgili.hangi ildeysen en yakin egitim ve arastirma hastanesinin plastik ve rekonstruktif cerrahi bolumune randevu al git bi gorus canim...

Benim sol göğüs ucu hafif esmer diğerine göre acaba sorun var mı diye düşündüm şimdilik iyiye gidiyo bakalım

Benim sol göğüs ucu hafif esmer diğerine göre acaba sorun var mı diye düşündüm şimdilik iyiye gidiyo bakalım
Ayni sey degil sanirim ama doktoruna sor en azindan icini rahatlatacak birseyler soylesin canim.cunku nekroz farkedilmezse derinlere iniyor yag nekrozu olarak.sonra ameliyatla aliyorlar meme iyice kuculuyor.benim cok erken farkedildigi icin yag nekrozum cok cok az oldu.sadece areolanin bir kismini kaybettim iste... dilersen ozelden resim at ona gore bi yorum yapayim

Keşke resim atabilsem olmuyor ki

Belki 5 cmazgelebilirama kızlar göğüsleriniz u şeklindeyseyani sarkıksa dikleştirme yaptırınca sanki 10cm gibi küçülüyor benimkisinin hikayesi şöyle ben 95 d kullanıyordum ama o bile küçük geliyodutaşıyodu onunüstü sütyenlerişekil olarak beğenmiyordum. bu sebeple 95 alıyordum . ameliyat öncesi doktor bana 90 beden tıbbi sütyen al diyince hayal kırıklığına uğradım ama hocam sadece 5 cm mi düşecek dedim. oda bana dediki ben cup ölçüsü yapmıyorum mezurayla ölçücem bakıcam senin vücuduna omuz genişliğine göre öçlüyü belirlicem dedi . ameliyata grerken de çizim yaparken baktı ben masum masum bakıyorum ozaman dediki söyle bakalım küçükmü olsun dedi bende boyun büküp güldüm evet hocam dedim. sonra çıkınca şişliklerim filan vardı 90 beden bile küçük gelmişti içimden dedim kesildim ettim bukadarcık mı olacaktı . ameliyattan 1 hafta sonra pansumana gittiğimde daha küçük daha şekilli daha sıkı geldi bana . 27 aralık 2016 da oldum ben yeni yıla ameliyatlı girdim 2 ayı geçti . bikaç hafta önce pentiye gittim sütyn almak için 85 bedenin cup ölçüsü oldu ama ben iri yapılı bi bayanım spor da yaptığım için omuzlarım geniş bu sebepten 90 bedenler sırt açısından daha iyi oturuyor aslında 85 im sanırım ama 90 kullanıyorum yanlız dikleştirme olduğu için çevreminyorumları" ayyyyy çok küçükmüüüüüüüş" şeklinde . buarada ben normal sütyene geçtim. veee artık toparlayıcı yerine o çok beğendiğim dantelli hoş görünüşlü güzel sütyenlerden giyiyorum şuan . ve daha hala şişliklerim de mevcut . ve sana resim gönderiyorum . kendine iyi bak

Kıyafet konusunda o kadar sıkıntı yaşıyorum ki artık sinirlerim bozuluyor. Bekar olduğum için evlenip çocuk olayını beklemek istiyordum ama yaş 28 belki de olmayacak boşuna bekliyorum
tatlım önce senin mutluluğun bende bekarım . zaten ameliyat olmasan bile sütün gelecek diye bi kural yok erteleme kendini pişman olma .

2 göğsünde de 500 gramdan fazla yağ ve deri fazlası var ise ve sırtına ağrı yapıyor ise sgk karşılıyor bendevlette oldum plastik cerrahi bölümüne gidiceksin . göğüslerimden dolayı sırtım çok ağrıyor , kambur gibi duruyorum filan dersin. plastik cerrah ikna olursa diğerleri seni muayene bile etmeden usulen imza atıyolar . doktor iyiyse özeldendaha çok memnun kalacaksın çünki özeller çok yoğun baştan da sağıyolar bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…