Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Merhaba forumda istikrarlı bi şekilde paylaşımlarda bulunduğunuz için teşekkür ederim.ilk ameliyat sonrası resim de paylaşmıştınız mümkünse şu anki son halinin resmini gönderebilirmisiniz sizin için sakıncası yoksa.

Çok teşekkür ederim içimi rahatlattin

kizlar direnlerle ilgili yardiminiza ihtiyacim var yarin cikartilacak insallah cok korkuyorum agridan siz neler yasadiniz cok ağrı oldumu birde bugun 5. günüm halen bandajliyim sizde durum nasildi

kizlar direnlerle ilgili yardiminiza ihtiyacim var yarin cikartilacak insallah cok korkuyorum agridan siz neler yasadiniz cok ağrı oldumu birde bugun 5. günüm halen bandajliyim sizde durum nasildi
Hiç korkma benimde 5.gun çıkarttılar asla asla acı sizi olmadı bende çok korkuyordum çıktıktan sonra hatta sordum ciktimi diye evet aldık dediler inanmadım

Ya kızlar yaa valla ameliyat günü yaklaştıkça kafam karışıyor biraz önce bir ablayla konuştum hemşire çok ağrılı oluyor 4 bir yanda kesik izi oluyor sonra psikolojin bozulursa geri dönüşü yok saydı döktü hiç içimde korku yoktu korkmaya başladım ya beğenmezsem çalandı filan ayy rahatlatıcak birsey söyleyin

canim benim bugün 5. gunum ve agri kesici bile almiyorum henuz direnlerim var nasil dort bir yanda kesik oluyormus illaki agrin olcak ama simdiki halinden memnun musun o kisimla kiyasla bu durumu

canim benim bugün 5. gunum ve agri kesici bile almiyorum henuz direnlerim var nasil dort bir yanda kesik oluyormus illaki agrin olcak ama simdiki halinden memnun musun o kisimla kiyasla bu durumu
Değilim hiç değilim hemde sanki izleride kim görecek ben ve eşim dışında ama kadın benim kafamı karıştırdı işte 4 bir taraf kesiği bende anlamadım valla hayırlısı olsun diyorum artık çıktık bir yola senin adına da çok sevindim ne güzel ağrıların geçmiş darısı bize diyelim

Ben de çok korkuyorum ama birer hafta arayla iki ameliyat olmaktan korkuyorum sen bence son zamanlarında bu sayfa dışında kimseyle dertleşme bizi ancak biz anlıyoruz. Burada hepimiz her aşamayı empati yaparak değerlendiriyoruz bence o hemşire seni kıskanmış taş gibi olacaksın ya boşver sen onu güzel haberlerini bekliycez

Canım 4 bir yanda kesik falan olmuyor göğüs ucu cevresi bi de aşağı inen duz bir kesik var yani benim öyle,ayrica bir hafta oldu gayet rahatim agrim sizim yok maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…