- 18 Kasım 2016
- 156
- 74
- 48
- 45
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #25.301
Merhaba forumda istikrarlı bi şekilde paylaşımlarda bulunduğunuz için teşekkür ederim.ilk ameliyat sonrası resim de paylaşmıştınız mümkünse şu anki son halinin resmini gönderebilirmisiniz sizin için sakıncası yoksa.2 göğsünde de 500 gramdan fazla yağ ve deri fazlası var ise ve sırtına ağrı yapıyor ise sgk karşılıyor bendevlette oldum plastik cerrahi bölümüne gidiceksin . göğüslerimden dolayı sırtım çok ağrıyor , kambur gibi duruyorum filan dersin. plastik cerrah ikna olursa diğerleri seni muayene bile etmeden usulen imza atıyolar . doktor iyiyse özeldendaha çok memnun kalacaksın çünki özeller çok yoğun baştan da sağıyolar bazen
Kaprihh iyi olmana sevindim arkadaşım :)Sağ ol canım inşallah gidersem sorarım
Çok yavaş bir şekilde iyi oluyorum sonuçta iyi olacak inşallah teşekkür ederim canım sen amaliyat oldun mu ben pek takip edemedim seniKaprihh iyi olmana sevindim arkadaşım :)
Çok teşekkür ederim içimi rahatlattinBelki 5 cmazgelebilirama kızlar göğüsleriniz u şeklindeyseyani sarkıksa dikleştirme yaptırınca sanki 10cm gibi küçülüyor benimkisinin hikayesi şöyle ben 95 d kullanıyordum ama o bile küçük geliyodutaşıyodu onunüstü sütyenlerişekil olarak beğenmiyordum. bu sebeple 95 alıyordum . ameliyat öncesi doktor bana 90 beden tıbbi sütyen al diyince hayal kırıklığına uğradım ama hocam sadece 5 cm mi düşecek dedim. oda bana dediki ben cup ölçüsü yapmıyorum mezurayla ölçücem bakıcam senin vücuduna omuz genişliğine göre öçlüyü belirlicem dedi . ameliyata grerken de çizim yaparken baktı ben masum masum bakıyorum ozaman dediki söyle bakalım küçükmü olsun dedi bende boyun büküp güldüm evet hocam dedim. sonra çıkınca şişliklerim filan vardı 90 beden bile küçük gelmişti içimden dedim kesildim ettim bukadarcık mı olacaktı . ameliyattan 1 hafta sonra pansumana gittiğimde daha küçük daha şekilli daha sıkı geldi bana . 27 aralık 2016 da oldum ben yeni yıla ameliyatlı girdim 2 ayı geçti . bikaç hafta önce pentiye gittim sütyn almak için 85 bedenin cup ölçüsü oldu ama ben iri yapılı bi bayanım spor da yaptığım için omuzlarım geniş bu sebepten 90 bedenler sırt açısından daha iyi oturuyor aslında 85 im sanırım ama 90 kullanıyorum yanlız dikleştirme olduğu için çevreminyorumları" ayyyyy çok küçükmüüüüüüüş" şeklinde . buarada ben normal sütyene geçtim. veee artık toparlayıcı yerine o çok beğendiğim dantelli hoş görünüşlü güzel sütyenlerden giyiyorum şuan . ve daha hala şişliklerim de mevcut . ve sana resim gönderiyorum . kendine iyi bak
30 martta olucam inşallahÇok yavaş bir şekilde iyi oluyorum sonuçta iyi olacak inşallah teşekkür ederim canım sen amaliyat oldun mu ben pek takip edemedim seni
Çok teşekkür ederim resim için.benimkide kocamandı bir lira kadar kaldı çok seviniyorum bu şikayetini doktora bildir .
inşallah seni rahatlatmışımdırÇok teşekkür ederim resim için.
Hiç korkma benimde 5.gun çıkarttılar asla asla acı sizi olmadı bende çok korkuyordum çıktıktan sonra hatta sordum ciktimi diye evet aldık dediler inanmadımkizlar direnlerle ilgili yardiminiza ihtiyacim var yarin cikartilacak insallah cok korkuyorum agridan siz neler yasadiniz cok ağrı oldumu birde bugun 5. günüm halen bandajliyim sizde durum nasildi
Hadi hayırlısı olsun inşallah korkulacak bir şey yok girmeden önce ayetelkursi oku sürekli emin ol çok iyi olacaksın30 martta olucam inşallah
Elbette ki.çok sagolinşallah seni rahatlatmışımdır
ay icime su serpildi tesekkurler.Hiç korkma benimde 5.gun çıkarttılar asla asla acı sizi olmadı bende çok korkuyordum çıktıktan sonra hatta sordum ciktimi diye evet aldık dediler inanmadım
Sen ve senin gibi samimi insanların Allah yokluğunu göstermesin.çok sağol canım inşallah.Hadi hayırlısı olsun inşallah korkulacak bir şey yok girmeden önce ayetelkursi oku sürekli emin ol çok iyi olacaksın
Rica ederim ne demek rahatlamana sevindimay icime su serpildi tesekkurler.
AminnnnnnnnnSen ve senin gibi samimi insanların Allah yokluğunu göstermesin.çok sağol canım inşallah.
canim benim bugün 5. gunum ve agri kesici bile almiyorum henuz direnlerim var nasil dort bir yanda kesik oluyormus illaki agrin olcak ama simdiki halinden memnun musun o kisimla kiyasla bu durumuYa kızlar yaa valla ameliyat günü yaklaştıkça kafam karışıyor biraz önce bir ablayla konuştum hemşire çok ağrılı oluyor 4 bir yanda kesik izi oluyor sonra psikolojin bozulursa geri dönüşü yok saydı döktü hiç içimde korku yoktu korkmaya başladım ya beğenmezsem çalandı filan ayy rahatlatıcak birsey söyleyin
Değilim hiç değilim hemde sanki izleride kim görecek ben ve eşim dışında ama kadın benim kafamı karıştırdı işte 4 bir taraf kesiği bende anlamadım valla hayırlısı olsun diyorum artık çıktık bir yola senin adına da çok sevindim ne güzel ağrıların geçmiş darısı bize diyelimcanim benim bugün 5. gunum ve agri kesici bile almiyorum henuz direnlerim var nasil dort bir yanda kesik oluyormus illaki agrin olcak ama simdiki halinden memnun musun o kisimla kiyasla bu durumu
Ben de çok korkuyorum ama birer hafta arayla iki ameliyat olmaktan korkuyorum sen bence son zamanlarında bu sayfa dışında kimseyle dertleşme bizi ancak biz anlıyoruz. Burada hepimiz her aşamayı empati yaparak değerlendiriyoruz bence o hemşire seni kıskanmış taş gibi olacaksın ya boşver sen onu güzel haberlerini bekliycezDeğilim hiç değilim hemde sanki izleride kim görecek ben ve eşim dışında ama kadın benim kafamı karıştırdı işte 4 bir taraf kesiği bende anlamadım valla hayırlısı olsun diyorum artık çıktık bir yola senin adına da çok sevindim ne güzel ağrıların geçmiş darısı bize diyelim
Canım 4 bir yanda kesik falan olmuyor göğüs ucu cevresi bi de aşağı inen duz bir kesik var yani benim öyle,ayrica bir hafta oldu gayet rahatim agrim sizim yok maşallahDeğilim hiç değilim hemde sanki izleride kim görecek ben ve eşim dışında ama kadın benim kafamı karıştırdı işte 4 bir taraf kesiği bende anlamadım valla hayırlısı olsun diyorum artık çıktık bir yola senin adına da çok sevindim ne güzel ağrıların geçmiş darısı bize diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?