- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #25.321
16 yaşımda koco koca memelerle yaşamaya başladım şuan 27 yaşındayım genç kızlık zamanımı yasayamadim hep kısıtlı giydim hayatımda hiç gömlek deri ceket ve boydan elbise giymedim neden o koca memelere sahip olduğum için.dugunlerde bir abiye elbise giyemedim çünkü hiç yakışmıyordu yapacak bir şey yoktu piskolojikmen kötüydüm yıllardır.saglik açısından sıkıntı olmaya başladı.temizlik yapamıyordum evi supuruyordum 1 kahve içip dinleniyordum sonra toz alıyordum biraz dinlenip sonra yer siliyordum biraz dinlenip dinlenip iş yapıyordum boyun bel fıtığı çıktı baktım olmuyor gittim amaliyat oldum iz falan umurumda değil benim sagligim ve piskolojim herşeyden önce geliyoYa kızlar yaa valla ameliyat günü yaklaştıkça kafam karışıyor biraz önce bir ablayla konuştum hemşire çok ağrılı oluyor 4 bir yanda kesik izi oluyor sonra psikolojin bozulursa geri dönüşü yok saydı döktü hiç içimde korku yoktu korkmaya başladım ya beğenmezsem çalandı filan ayy rahatlatıcak birsey söyleyin
Teşekkür ederim gerçekten kimseye soylemicem birdaha onlar benim çektiğim sıkıntıları bilmiyorlar kafa karıştırmak dışındaBen de çok korkuyorum ama birer hafta arayla iki ameliyat olmaktan korkuyorum sen bence son zamanlarında bu sayfa dışında kimseyle dertleşme bizi ancak biz anlıyoruz. Burada hepimiz her aşamayı empati yaparak değerlendiriyoruz bence o hemşire seni kıskanmış taş gibi olacaksın ya boşver sen onu güzel haberlerini bekliycez
Aynen benimde gençlik yıllarımi hep kısıtladı şimdi bu sikintilari yeniden okuyunca empati kurdum kesinlikle izler sıkıntı değil teşekkürler16 yaşımda koco koca memelerle yaşamaya başladım şuan 27 yaşındayım genç kızlık zamanımı yasayamadim hep kısıtlı giydim hayatımda hiç gömlek deri ceket ve boydan elbise giymedim neden o koca memelere sahip olduğum için.dugunlerde bir abiye elbise giyemedim çünkü hiç yakışmıyordu yapacak bir şey yoktu piskolojikmen kötüydüm yıllardır.saglik açısından sıkıntı olmaya başladı.temizlik yapamıyordum evi supuruyordum 1 kahve içip dinleniyordum sonra toz alıyordum biraz dinlenip sonra yer siliyordum biraz dinlenip dinlenip iş yapıyordum boyun bel fıtığı çıktı baktım olmuyor gittim amaliyat oldum iz falan umurumda değil benim sagligim ve piskolojim herşeyden önce geliyo
Doktorumda öyle dedi ama bu çatlak kadın niye öyle saçma birşey söylediyse neyse içimi ferah tutup güzel göğüslerime kavuşacağım günü bekleyeyim ben en iyisi iyi olucak biliyorum biran önce iyileşmen dileğiyleCanım 4 bir yanda kesik falan olmuyor göğüs ucu cevresi bi de aşağı inen duz bir kesik var yani benim öyle,ayrica bir hafta oldu gayet rahatim agrim sizim yok maşallah
rahatsız edici bir iz yok benim canım yokmu ayol önce göğüs ameliyatı , sonra liposakşın 2 ay içinde miyom ameliyatı ve kışa doğru da burun benm kesilmedik yerim kalmicak ama bu benim tercihim olucak napim sonra hiç umrumda değil allah dermansız dert vermesin.Değilim hiç değilim hemde sanki izleride kim görecek ben ve eşim dışında ama kadın benim kafamı karıştırdı işte 4 bir taraf kesiği bende anlamadım valla hayırlısı olsun diyorum artık çıktık bir yola senin adına da çok sevindim ne güzel ağrıların geçmiş darısı bize diyelim
İlahi :) öyle valla ben de hem korkuyorum hem kendime gülüyorum bu arada senin gibi dostu olmalı insanın gerçekten iyi ki varsın herkese moral veriyorsun herşey gömlünce olsunrahatsız edici bir iz yok benim canım yokmu ayol önce göğüs ameliyatı , sonra liposakşın 2 ay içinde miyom ameliyatı ve kışa doğru da burun benm kesilmedik yerim kalmicak ama bu benim tercihim olucak napim sonra hiç umrumda değil allah dermansız dert vermesin.
Canım merhaba bazı insanlar böyle kötü biyetli oluyor işte insanın olumlu enerjisini çalıyorlar herhangi bir ameliyatta önemli olan kişinin ameliyatı isteme sebebi ve bu sebebin ameliyat isteme noktasına gelmiş olması ötesi teferruat sadece keyfi olarakta isteyebiliriz bize göre kötü olan herkese kötü olcak diye bir şey yok. Bunu okuyan tüm kardeşlerim ablalarım öncelikle şunu düşünmeli izsiz sarkık ve büyük göğüsler mi ? Yoksa izli (ki iz durumu kişiye göre değişir bazılarında hiç kalmıyoryada çok az oluyor) ama dik, küçük göğüsler mi ? Eminim ki şuan ki büyük göğüslerimiz hiç bir güzel görüntüde değil aksine ben kendimi inek gibi hissediyorumDoktorumda öyle dedi ama bu çatlak kadın niye öyle saçma birşey söylediyse neyse içimi ferah tutup güzel göğüslerime kavuşacağım günü bekleyeyim ben en iyisi iyi olucak biliyorum biran önce iyileşmen dileğiyle
benim doktoruma ilk doktorun psikoloğa git dediğini söylediğimde hiç olur mu öyle şey dedi rahatsızlık kişiye göre değişir kiminden tek memeden 2 kg alınır kiminde iki göğüsten toplam 400 gr alınır dedi her denilene kulak asmamak lazım biz ne istiyoruz önemli olan oCanım merhaba bazı insanlar böyle kötü biyetli oluyor işte insanın olumlu enerjisini çalıyorlar herhangi bir ameliyatta önemli olan kişinin ameliyatı isteme sebebi ve bu sebebin ameliyat isteme noktasına gelmiş olması ötesi teferruat sadece keyfi olarakta isteyebiliriz bize göre kötü olan herkese kötü olcak diye bir şey yok. Bunu okuyan tüm kardeşlerim ablalarım öncelikle şunu düşünmeli izsiz sarkık ve büyük göğüsler mi ? Yoksa izli (ki iz durumu kişiye göre değişir bazılarında hiç kalmıyoryada çok az oluyor) ama dik, küçük göğüsler mi ? Eminim ki şuan ki büyük göğüslerimiz hiç bir güzel görüntüde değil aksine ben kendimi inek gibi hissediyorum
Aynen öyle hiç bir şey umursama ben ilk amaliyat oldum aynada baktım şok oldum hiç beğenmedim bir koltuk altından diğer koltuk altına kadar dikişli ve torba gibi buzmüşlerdi dikişler büzük büzük tü hiç ama hiç beğenmedim hatta doktora da dedim.oda takma kafana hepsi düzelecek iz falan kalmayacak ve bu büzük büzük yerlerde gidecek çünkü az değil 3 kilo meme dokusu aldık dedi.Ve şuan 1 ayı geçti gerçekten de izler azaldı en önemlisi büzuklük gitti çünkü en çok büzuklük kafama takıldı çok şükür oda düzeldi ve öyle mutluyum ki anlatamam çok rahatım.bu hafta ağır kaldirmamak şartıyla evimi temizledim yemin ederim ki sabahtan akşama kadar 2 oda bir salon evi pırıl pırıl yaptım hayatımda bu kadar temizliği aynı gün yapmadım ve yemin ederim ki hiç yorulmadim hatta çok çok şaşırdım ben nasıl yorulmadim diye ve bir kez daha mutlu oldum dedimki iyiki iyiki bu amaliyati olmuşum iz falan umurumda değil.ve artık güzel giyiyorum her giydiğim yakışıyor çok rahatım ve mutluyum sadece dikkat etmedim az enfeksiyon kaptı onuda ilaçla düzeltiyorm Allah'in izniyle :))Aynen benimde gençlik yıllarımi hep kısıtladı şimdi bu sikintilari yeniden okuyunca empati kurdum kesinlikle izler sıkıntı değil teşekkürler
insallah bi an evvel enfeksiyonunda duzelir bende korkuyorum enfeksiyondan super buzuklugi kafana takiyordun gecmesine cok sevindim soylemistim geçer diye.Aynen öyle hiç bir şey umursama ben ilk amaliyat oldum aynada baktım şok oldum hiç beğenmedim bir koltuk altından diğer koltuk altına kadar dikişli ve torba gibi buzmüşlerdi dikişler büzük büzük tü hiç ama hiç beğenmedim hatta doktora da dedim.oda takma kafana hepsi düzelecek iz falan kalmayacak ve bu büzük büzük yerlerde gidecek çünkü az değil 3 kilo meme dokusu aldık dedi.Ve şuan 1 ayı geçti gerçekten de izler azaldı en önemlisi büzuklük gitti çünkü en çok büzuklük kafama takıldı çok şükür oda düzeldi ve öyle mutluyum ki anlatamam çok rahatım.bu hafta ağır kaldirmamak şartıyla evimi temizledim yemin ederim ki sabahtan akşama kadar 2 oda bir salon evi pırıl pırıl yaptım hayatımda bu kadar temizliği aynı gün yapmadım ve yemin ederim ki hiç yorulmadim hatta çok çok şaşırdım ben nasıl yorulmadim diye ve bir kez daha mutlu oldum dedimki iyiki iyiki bu amaliyati olmuşum iz falan umurumda değil.ve artık güzel giyiyorum her giydiğim yakışıyor çok rahatım ve mutluyum sadece dikkat etmedim az enfeksiyon kaptı onuda ilaçla düzeltiyorm Allah'in izniyle :))
Çok güzel özgür olmak utanmamak foto kesmemek darısı başımizabugün arkadaşın çocuğunun doğum gününe gittim vede güzelce giyindim eve geldiğimde sütyen in yarısı kapalı bi yeri çıkmış annem hayırdır dedi. dedim kadınlar tarafından sıkıştırılıp zorla göğüslerime bakıldı. ne dediler dedi bayıldılar dedim. bu duygunun tarifi yok. vede orda çektiğim fotoları surata kadar kırpmak zorunda kalmadan yayınladım. ooooh sefam olsun
Ne güzel anlatmışsın çok sağol içim rahatladı iyiki varsınızAynen öyle hiç bir şey umursama ben ilk amaliyat oldum aynada baktım şok oldum hiç beğenmedim bir koltuk altından diğer koltuk altına kadar dikişli ve torba gibi buzmüşlerdi dikişler büzük büzük tü hiç ama hiç beğenmedim hatta doktora da dedim.oda takma kafana hepsi düzelecek iz falan kalmayacak ve bu büzük büzük yerlerde gidecek çünkü az değil 3 kilo meme dokusu aldık dedi.Ve şuan 1 ayı geçti gerçekten de izler azaldı en önemlisi büzuklük gitti çünkü en çok büzuklük kafama takıldı çok şükür oda düzeldi ve öyle mutluyum ki anlatamam çok rahatım.bu hafta ağır kaldirmamak şartıyla evimi temizledim yemin ederim ki sabahtan akşama kadar 2 oda bir salon evi pırıl pırıl yaptım hayatımda bu kadar temizliği aynı gün yapmadım ve yemin ederim ki hiç yorulmadim hatta çok çok şaşırdım ben nasıl yorulmadim diye ve bir kez daha mutlu oldum dedimki iyiki iyiki bu amaliyati olmuşum iz falan umurumda değil.ve artık güzel giyiyorum her giydiğim yakışıyor çok rahatım ve mutluyum sadece dikkat etmedim az enfeksiyon kaptı onuda ilaçla düzeltiyorm Allah'in izniyle :))
Aynen sarkık sarkık ineğe benziyor valla taş gibi memelerimi kıskanıyorlar daha olmadanCanım merhaba bazı insanlar böyle kötü biyetli oluyor işte insanın olumlu enerjisini çalıyorlar herhangi bir ameliyatta önemli olan kişinin ameliyatı isteme sebebi ve bu sebebin ameliyat isteme noktasına gelmiş olması ötesi teferruat sadece keyfi olarakta isteyebiliriz bize göre kötü olan herkese kötü olcak diye bir şey yok. Bunu okuyan tüm kardeşlerim ablalarım öncelikle şunu düşünmeli izsiz sarkık ve büyük göğüsler mi ? Yoksa izli (ki iz durumu kişiye göre değişir bazılarında hiç kalmıyoryada çok az oluyor) ama dik, küçük göğüsler mi ? Eminim ki şuan ki büyük göğüslerimiz hiç bir güzel görüntüde değil aksine ben kendimi inek gibi hissediyorum
Senin için en hayırlısı en güzeli olsun inşallah allah isteyen herkese hepimize sağlıklı big şekilde nasip eylesinAynen sarkık sarkık ineğe benziyor valla taş gibi memelerimi kıskanıyorlar daha olmadan
Ne demek tabi anlatacam çünkü bende çok korkuyordum tedirgindim ve 1 yıl üye olmadan bu sayfayı takip ettim hep okudum okudum bu korktum bi sevindim cesaret meselesine gelince hep cesaretliydim valla hep diyordum bi doktor bana dese gece 3 te kalk şimdi amaliyat yapacam hiç düşünmem evet derim diyordum o kadar bıkmıştım ve korkum yoktu şükür Allah a sonuç güzel rahat huzurlu mutlu sağlıklı oldumNe güzel anlatmışsın çok sağol içim rahatladı iyiki varsınız
Kızlar ben dikleştirme ve slikon oldum 12.günüm üstler çok şiş yuvarlak surmuyo kare gibi duruyo sizce düzelir mi[/QUOT
Biz küçültmek isteyenler kulübüyüz şekerimKızlar ben dikleştirme ve slikon oldum 12.günüm üstler çok şiş yuvarlak surmuyo kare gibi duruyo sizce düzelir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?