Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Teşekkür ederim.Ankara' da da ablam oldu 1 ay önce.O da çok sigara içiyor ama hiçbir olumsuzluk yaşamadı.

Çok çok sevindim geçmiş olsun
Ama nasıl 24 saat bile kalmadınız direnleriniz yokmuydu

Mrb.gecen yildan bu yana takip ediyorum bu siteyi.hepinize tesekur ederim sizden cesaret aldim ve ameliyat olali bir hafta oldu.bugun kontrolum vardi.ama doktora antibiyotigi ne kadar kullanacagimi sormayi unuttum.bir kutu bitti.siz ne kadar kullandiniz

Çok çok sevindim geçmiş olsun
Ama nasıl 24 saat bile kalmadınız direnleriniz yokmuydu
Teşekkürler...Tabii ki vardı ,sabah ilk saatlerde çıkarıldı.Ben de bu kadar sorunsuz olmasına şaşırıyorum ama sonuç mükemmel.Biraz şişliklerim ve sertlikler var.Ama bu süreç böyle olacak.Formunu almaya başladığını gözlemliyorum.3 ay sonra çok daha mutlu olacağımdan eminim.

Ameliyattan once heyecanlanirim diye üye olmak istemedim.ama ameliyattan sonra artik rahat rahat okuyorum.iki sezeryan oldum.ikiside bu ameliyata gore daha agirdi.nerdeyse hic agrim olmadi.omuzlarimdaki agridan kurtuldum.insallah iyilesincede ayni guzel duygularda olurum.suan fuze gibiler

İnanın sizin mutlulugunuzu buradan hissetim

İnanın sizin mutlulugunuzu buradan hissetim
Tuba hanım diede çok geçmiş olsun be saman oldunuz amaliyatınızı amaliyat sürecini anlatırmısınız

Ben hem psikolojik hemde fiziksel olarak cok rahatsizdim.arastirma yaparken bu siteyi buldum.gecen yil doktora gityim ama cesaret edemedim.bu sene omuzlarim cok agridi.devlet hastanesinde gecen carsamba ameliyat oldum.yaklasik 3 saat surdu.ciktigimda kesi yerlerimde agri vardi ama elime agri kesici pompasi verdiler.cok sukur hafif agrilarim disinda hicbir sorunum olmadi.drenlerde agri yapmiyor ama cikarlar diye korkmustum.3.gun cikardilar hic acimadi.bir haftadir dikkatli hareket ediyorum.goruntu olarak suan kotu.memeucu degisik duruyor.kontrolum vardi bugun sisler 6 ayda seklini alacak dedi.ama sirt agrilarim artik yok ve dekoltem cok guzel gozukuyor

Yeniden çok gemiş olsun. Eminim çok güzel olmuştır hangi hastanede oldunuz acaba eski ölçünüz neydi şuanda ne ayy sorucak o kadar sorum varki affınıza sığınıyorum

Ben devlet hastanesinde oldum.ama ucretli.3000 tl.250 liraya medikal korse aldim.ameliyattan once 75 dd idi.simdi medikal sutyen 90 beden.ama sisliklerim var sanirim 85 beden falan olur.sis halleriyle bile fena degiller.ameliyattan once hem toparlayici kullandigim icin normal beden olcusu kacti bilmiyorum

Ayrica ne istiyorsaniz sorabilirsiniz.ben burda yazilanlari okuya okuya cesaret aldim.ilk haftam oldugu icin goruntu biraz kotu ama bugun disarida ilk defa rahat rahat gezdim.

Bende devlet hastanesinde olucagım giyatı 2698 lira devletin belirkediği ssk lıda olsam artı 30 lira yatış ücreti ama medikal sütyen bunların içinde değil sizde ücretsiz statüsünde değilsiniz yani ayy sevindim bende sarkma çok fazla 3 gebeliğe baglı emzirmeden dolayı az kaldı benimde İnanın sizlerin böyle iyi haberlerini okudugumda o kadar heyanlanıyorumki Bu arada ben istanbul Başakşehir devlet hastanesinde olucagım

Benimde iki cocugum var.encokta emzirme donemi de sorun yasadim.sutum azdi ama goguslerim buyuk oldugu icin herkes bilerek emzirmedigimi soylediler sinir oldum.sarkma 28cm di.ben sadece ameliyat masasina yatmaktan korktum.iki sezeryan oldugum halde.ama ameliyathanedi herkes cok cesaret verdi

Ben aslında korkmuyorum sezeryan olmadım hiç ama benim başka ufak kist operasyonumda var ikisi bir arada çıkıcak 33 yaşındayım rahat giyinmek istiyorum artık

Ben o rahatligi bugun yasadim cok sukur.ilk defa insanlar bakiyormu demeden rahat rahat yurudum.bende takinti haline gelmisti.insallah sonuda guzel olur

Çok üzüldüm gerçekten ama pes etme bırak hemen bugün sigarayı iki hafta sonra ol ameliyatı bak tüm testler tamam hem cesaretin kırılırsa bir daha deneyemezsin daha öncede söylemiştim bana da doktorum enaz 3 hafta içmeyin lütfen dedi ah keşke bıraksaydın şimdiye kadar üzme kendini ve bir iyilik yap kendine

canim alttaki kesi hic rahatsiz etmiyor zaten o kadar dik oluyorki göğüsler medikal sutyende sporcu sutyenide denk gelmiyor ben 1 tane medikal sütyen edindim benim yasadigim sehirde temin etmem uzun surdu 5. gun bandajlarim acildi ve spor yaparken giydigim sutyenlerimden goturdum doktorum onu giydirdi ama ilk 10 gun her gun batikonla sildigim icin sutyen batiyordu bir gun medikal bir gun sporcu giydim bence 2. bi sutyen temin etmekte fayda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…