- 28 Mart 2017
- 22
- 29
- 88
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #25.521
Teşekkür ederim.Ankara' da da ablam oldu 1 ay önce.O da çok sigara içiyor ama hiçbir olumsuzluk yaşamadı.Geçmiş olsun.Bugün bende tüm tahliller yaptırdım Anestezi doktoru sigarayı bırak ve ikinci haftasından sonra gel.Sigara sebebiyle onay veremem ben dedi.Tüm hayallerim yıkıldı. Hatta göğüs hastalıkları doktoruna bile göründüm orta derecede risk diyerek onayladı.Ama anestezi doktoru buna rağmen onay vermedi. Otuz sekiz yaşım.20 yıldır sigara içiyorum sigara öykün uzun dedi.Offf.Genç bir bayan doktordu acaba benden çok kendine mi güvenemedi.Kapattım sanırım bu sayfayı.Tüm ameliyat olacak herkese şifalar diliyorum.Sevgiyle kalın.
Ameliyat olalı 17 gün oldu.Hayatımdan çok memnunum.Dikişlerim epey toparlandı.Lolipop tekniği ile kesilerim var.Çok rahat ettim.Kollarımı harekeket ettirme konusunda hiç şikayetim olmadı.Hastanede 24 saat bile kalmadım. 7.gün göreve başladım.1500 g meme dokusu ve yağ alındı.Tekirdağ da özelde oldum.5000 TL. Herşey dahil...Doktorum Uğur Tosun.İlgisinden ve bilgisinden çok memnunum.Sıkıntısı olan hiç durmasın.Taşımaya değmezmiş.Ben 53 yaşındayım.Adeta yeniden doğdum.Herkese sevgiler...
Teşekkürler...Tabii ki vardı ,sabah ilk saatlerde çıkarıldı.Ben de bu kadar sorunsuz olmasına şaşırıyorum ama sonuç mükemmel.Biraz şişliklerim ve sertlikler var.Ama bu süreç böyle olacak.Formunu almaya başladığını gözlemliyorum.3 ay sonra çok daha mutlu olacağımdan eminim.Çok çok sevindim geçmiş olsun
Ama nasıl 24 saat bile kalmadınız direnleriniz yokmuydu
Teşekkürler...Tabii ki vardı ,sabah ilk saatlerde çıkarıldı.Ben de bu kadar sorunsuz olmasına şaşırıyorum ama sonuç mükemmel.Biraz şişliklerim ve sertlikler var.Ama bu süreç böyle olacak.Formunu almaya başladığını gözlemliyorum.3 ay sonra çok daha mutlu olacağımdan eminim.
Tuba hanım diede çok geçmiş olsun be saman oldunuz amaliyatınızı amaliyat sürecini anlatırmısınızAmeliyattan once heyecanlanirim diye üye olmak istemedim.ama ameliyattan sonra artik rahat rahat okuyorum.iki sezeryan oldum.ikiside bu ameliyata gore daha agirdi.nerdeyse hic agrim olmadi.omuzlarimdaki agridan kurtuldum.insallah iyilesincede ayni guzel duygularda olurum.suan fuze gibiler
Ben hem psikolojik hemde fiziksel olarak cok rahatsizdim.arastirma yaparken bu siteyi buldum.gecen yil doktora gityim ama cesaret edemedim.bu sene omuzlarim cok agridi.devlet hastanesinde gecen carsamba ameliyat oldum.yaklasik 3 saat surdu.ciktigimda kesi yerlerimde agri vardi ama elime agri kesici pompasi verdiler.cok sukur hafif agrilarim disinda hicbir sorunum olmadi.drenlerde agri yapmiyor ama cikarlar diye korkmustum.3.gun cikardilar hic acimadi.bir haftadir dikkatli hareket ediyorum.goruntu olarak suan kotu.memeucu degisik duruyor.kontrolum vardi bugun sisler 6 ayda seklini alacak dedi.ama sirt agrilarim artik yok ve dekoltem cok guzel gozukuyor
Benimde iki cocugum var.encokta emzirme donemi de sorun yasadim.sutum azdi ama goguslerim buyuk oldugu icin herkes bilerek emzirmedigimi soylediler sinir oldum.sarkma 28cm di.ben sadece ameliyat masasina yatmaktan korktum.iki sezeryan oldugum halde.ama ameliyathanedi herkes cok cesaret verdi
yaklasik 10 gun kadar kullandim meme ucu etrafinda dikis vardi benim hic ucu gozukmuyordu simdi yaralarim iylesti normal olmaya basladiAmeliyat olan arkadaslar.antibiyotigi ne kadar süre kullandiniz.ameliyattan cikinca meme ucunuzun goruntusu nasildi.
Çok üzüldüm gerçekten ama pes etme bırak hemen bugün sigarayı iki hafta sonra ol ameliyatı bak tüm testler tamam hem cesaretin kırılırsa bir daha deneyemezsin daha öncede söylemiştim bana da doktorum enaz 3 hafta içmeyin lütfen dedi ah keşke bıraksaydın şimdiye kadar üzme kendini ve bir iyilik yap kendineGeçmiş olsun.Bugün bende tüm tahliller yaptırdım Anestezi doktoru sigarayı bırak ve ikinci haftasından sonra gel.Sigara sebebiyle onay veremem ben dedi.Tüm hayallerim yıkıldı. Hatta göğüs hastalıkları doktoruna bile göründüm orta derecede risk diyerek onayladı.Ama anestezi doktoru buna rağmen onay vermedi. Otuz sekiz yaşım.20 yıldır sigara içiyorum sigara öykün uzun dedi.Offf.Genç bir bayan doktordu acaba benden çok kendine mi güvenemedi.Kapattım sanırım bu sayfayı.Tüm ameliyat olacak herkese şifalar diliyorum.Sevgiyle kalın.
canim alttaki kesi hic rahatsiz etmiyor zaten o kadar dik oluyorki göğüsler medikal sutyende sporcu sutyenide denk gelmiyor ben 1 tane medikal sütyen edindim benim yasadigim sehirde temin etmem uzun surdu 5. gun bandajlarim acildi ve spor yaparken giydigim sutyenlerimden goturdum doktorum onu giydirdi ama ilk 10 gun her gun batikonla sildigim icin sutyen batiyordu bir gun medikal bir gun sporcu giydim bence 2. bi sutyen temin etmekte fayda var.Merhaba arkadaşlar,
Yaklaşık bir ay kadar sonra ben de sizler gibi meme küçültme / dikleştirme ameliyatı olacağım sonunda!
Doktorum uygulayacağı tekniğe göre meme başı çevresinde dairesel, meme başından meme altına doğru inen dikey ve meme altında da yatay kesi olacağını söyledi. Yani lolipop tekniği ile ters T tekniğinin birleştirilmiş hali gibi düşünün.
Beni özellikle meme altındaki kesi düşündürüyor. Sütyenin lastiği vs ilk günlerde çok rahatsız eder mi diyorum. Özellikle ters T tekniği ile ameliyat olmuş arkadaşların bu konuda önerilerini almayı çok isterim. Siz hangi marka, hangi tip sütyen kullandınız, canınız çok yandı mı?
Bir de burada okuduklarımdan anladığım kadarıyla ameliyattan çıktığınızda önce sargılarınız oluyor, daha sonra cerrahi / medikal sütyen takıyorsunuz. Onu bir süre kullandıktan sonra da 'cerrahi operasyon sonrası sporcu sütyeni'ne geçiyorsunuz, değil mi? Yani ameliyat sonrası için iki ayrı sütyen edinmemiz gerekiyor anladığım kadarıyla.
Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?