- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #25.541
Tesekur ederim.benim meme ucumda degisik duruyor.yabanci bir sitede meme ucu kaybi resimleri gordum.sanirim o resimlerden etkilendim birazyaklasik 10 gun kadar kullandim meme ucu etrafinda dikis vardi benim hic ucu gozukmuyordu simdi yaralarim iylesti normal olmaya basladi
Çok teşekkür ederim. Geçmiş olsun.canim alttaki kesi hic rahatsiz etmiyor zaten o kadar dik oluyorki göğüsler medikal sutyende sporcu sutyenide denk gelmiyor ben 1 tane medikal sütyen edindim benim yasadigim sehirde temin etmem uzun surdu 5. gun bandajlarim acildi ve spor yaparken giydigim sutyenlerimden goturdum doktorum onu giydirdi ama ilk 10 gun her gun batikonla sildigim icin sutyen batiyordu bir gun medikal bir gun sporcu giydim bence 2. bi sutyen temin etmekte fayda var.
Tamamen büyük bir hayal kırıklığı yaşadım.o kadar adapte olmustumki ameliyat sonrası için bir sürü güzel hayallerim vardı.Yarın yada ptesi doktorla görüşmek için gideceğim.İlkinde ben vazgeçtim buda ikinci oldu.Utanıyorum doktordan artık.Hatta dün sabah doktor sizi ameliyat edebilecekmiyiz ya diye dalga geçtiğinde böbürlenerek evet yarın dedim.Ama olmadı.Çok üzüldüm gerçekten ama pes etme bırak hemen bugün sigarayı iki hafta sonra ol ameliyatı bak tüm testler tamam hem cesaretin kırılırsa bir daha deneyemezsin daha öncede söylemiştim bana da doktorum enaz 3 hafta içmeyin lütfen dedi ah keşke bıraksaydın şimdiye kadar üzme kendini ve bir iyilik yap kendine
Canım benim nasılsın gittin mi doktoraTamamen büyük bir hayal kırıklığı yaşadım.o kadar adapte olmustumki ameliyat sonrası için bir sürü güzel hayallerim vardı.Yarın yada ptesi doktorla görüşmek için gideceğim.İlkinde ben vazgeçtim buda ikinci oldu.Utanıyorum doktordan artık.Hatta dün sabah doktor sizi ameliyat edebilecekmiyiz ya diye dalga geçtiğinde böbürlenerek evet yarın dedim.Ama olmadı.
Merhabalar ben 32 yıldır sigara kullaniyorum.Malesef hiç birakamadım.ve yine maalesef gunde 1 paket kadar.2 ay once kucultme ve diklestirme ameliyati oldum.Olmadan once gorustugum doktorlar sigarayi en az bir ay onceden birakmadan ameliyat etmeyiz demislerdi.ben bir saat bile icmeden duramazken yapamam deyi vazgececektim.Son gorustugum doktor bir hafta oncesi bir hafta sonrasi icmeseniz yeterli dedi.Ben son gune kadar ictim doktorada soyledim ictigimi.Ameliyata girmeden 1 saat once falan anestezi doktoruyla gorustum.Gunde 1 paket sigara iciyorum dedim.Nefes acici falan verin bana dedim not falan aldi.Ameliyat cikisimda öksürük oldu ama cok degil rahat gecirdim.Ameliyattan sonra 3 gun dayanabildim 4.gun ictim ayni sekilde hic sorun yasamadim izlerim nerdeyse gecti gibi odem meme ucu sorunum hic olmadi korkmayin bence bende benim gibi bir yorum yapan sayesinde rahatlamistim sizede faydasi olur diye yaziyorum.Ben 48 yasindayim. Iyi günlerGeçmiş olsun.Bugün bende tüm tahliller yaptırdım Anestezi doktoru sigarayı bırak ve ikinci haftasından sonra gel.Sigara sebebiyle onay veremem ben dedi.Tüm hayallerim yıkıldı. Hatta göğüs hastalıkları doktoruna bile göründüm orta derecede risk diyerek onayladı.Ama anestezi doktoru buna rağmen onay vermedi. Otuz sekiz yaşım.20 yıldır sigara içiyorum sigara öykün uzun dedi.Offf.Genç bir bayan doktordu acaba benden çok kendine mi güvenemedi.Kapattım sanırım bu sayfayı.Tüm ameliyat olacak herkese şifalar diliyorum.Sevgiyle kalın.
iz mutlaka olucak ama belli belirsiz hal alıyor zamanla, ameliyat zor değil hatta fazlalık yağ ve deri gidince Bariz bir rahatlama oluyor sırt kısmında. iyileşme dönemi minimum 2 maksimum 3 hafta emzirmeye gelince süt kanallarının ne kadar alınacağına bağlı. bnm bi arkadaş oldu emziriyor. ben bekar olduğum için o konuyu bilmiyorum. bana emziremeye bilirsin bunu bilerek ameliyat ol dedi.kızlar merhaba forumda yeniyim aslında uzun yıllar önce üye olmuştum ama aktif değildim. bende 19 nisanda göğüs küçültme ameliyatı olucam. 75 d kullanıyorum ve sarkık göğüslerim. 25 yaşındayım evliyim ama çocuğum yok henüz. Doktorum doğumdan sonra ameliyat olmamı önersede ben beklemek istemiyorum artık çünkü hamilelikti emzirmekti derken en az 2 yıl geçicek aradan. kafamda çok sorular var daha önce ameliyat olan arkadaşlar bana yardımcı olabilirler mi acaba? en çok kafama takılan emzirme sorunu bu ameliyatı olup bebek emzirebilen varmı aranızda.Birde ameliyattan sonraki dönemden korkuyorum ağrılarınız yaralarınız ne kadar süre sonunda geçti çok iziniz kaldı mı
Canım nasılsın ameliyat ne zamaniz mutlaka olucak ama belli belirsiz hal alıyor zamanla, ameliyat zor değil hatta fazlalık yağ ve deri gidince Bariz bir rahatlama oluyor sırt kısmında. iyileşme dönemi minimum 2 maksimum 3 hafta emzirmeye gelince süt kanallarının ne kadar alınacağına bağlı. bnm bi arkadaş oldu emziriyor. ben bekar olduğum için o konuyu bilmiyorum. bana emziremeye bilirsin bunu bilerek ameliyat ol dedi.
Mrb canım şu anda tam benim durumumu açıklamışsın. Bende çok merak ediyorum. 10 Nisa'nda doktor randevum var, inş hepsinin cevabını doktordan alıcam. Bende senin dediğin gibi beklemek istemiyorum gerçekten emzirme falan derken iki yıl geçecek aradan.kızlar merhaba forumda yeniyim aslında uzun yıllar önce üye olmuştum ama aktif değildim. bende 19 nisanda göğüs küçültme ameliyatı olucam. 75 d kullanıyorum ve sarkık göğüslerim. 25 yaşındayım evliyim ama çocuğum yok henüz. Doktorum doğumdan sonra ameliyat olmamı önersede ben beklemek istemiyorum artık çünkü hamilelikti emzirmekti derken en az 2 yıl geçicek aradan. kafamda çok sorular var daha önce ameliyat olan arkadaşlar bana yardımcı olabilirler mi acaba? en çok kafama takılan emzirme sorunu bu ameliyatı olup bebek emzirebilen varmı aranızda.Birde ameliyattan sonraki dönemden korkuyorum ağrılarınız yaralarınız ne kadar süre sonunda geçti çok iziniz kaldı mı
Sağol canım iyi sayılırım.ptesi gideceğim.Canım benim nasılsın gittin mi doktora
Öncelikle çookkk teşekkür ediyorum elbette ki yorumunuz beni rahatlattı. Ben daha öncede ameliyat günü almıştım. 6 Aralıkta olacaktım 5 aralıkta yine tüm tahlilleri yaptırdım anestezi doktoruna onay vermişti sigara ictigimi de söylemiştim.Fakat ben vazgeçmiştir. Yine aynı hastanede farklı bi anestezi doktoruna denk geldi çok genç bi bayandı.Ya benim doktorumla bi sıkıntısı vardı onay vermedi.Ya da kendine güvenemedi.Açıkçası böyle düşünüyorum. Kendi doktorum sigarayı ameliyat öncesi sorun etmedi.Sadece ameliyat sonrası günlük 3 sigaraya izin veririm dedi.Merhabalar ben 32 yıldır sigara kullaniyorum.Malesef hiç birakamadım.ve yine maalesef gunde 1 paket kadar.2 ay once kucultme ve diklestirme ameliyati oldum.Olmadan once gorustugum doktorlar sigarayi en az bir ay onceden birakmadan ameliyat etmeyiz demislerdi.ben bir saat bile icmeden duramazken yapamam deyi vazgececektim.Son gorustugum doktor bir hafta oncesi bir hafta sonrasi icmeseniz yeterli dedi.Ben son gune kadar ictim doktorada soyledim ictigimi.Ameliyata girmeden 1 saat once falan anestezi doktoruyla gorustum.Gunde 1 paket sigara iciyorum dedim.Nefes acici falan verin bana dedim not falan aldi.Ameliyat cikisimda öksürük oldu ama cok degil rahat gecirdim.Ameliyattan sonra 3 gun dayanabildim 4.gun ictim ayni sekilde hic sorun yasamadim izlerim nerdeyse gecti gibi odem meme ucu sorunum hic olmadi korkmayin bence bende benim gibi bir yorum yapan sayesinde rahatlamistim sizede faydasi olur diye yaziyorum.Ben 48 yasindayim. Iyi günler
Valla benimde bilemiyorum tabi içilmese daha iyi ama olmuyor işte ameliyat sonrası az içmek zorlamıyor onu söyliyim çünkü verilen narkoz bir süre zaten gitmiyor vucuttan sigara isteği çok olmuyor ama ameliyat öncesi stresden daha çok içesi geliyor insanın bence çok takilmayin bunun için ameliyatı ertelemeyin insan yeniden dogmuş gibi oluyor o kadar memnun ve mutluyumki anlatamam daha once olmadigima pişmanımo hantal goruntuden kilolu gorunmekten sirt ve omuz agrilarindan kurtuldum kendime guvenim geldi. Boşuna senelerdir yük tasimisimÖncelikle çookkk teşekkür ediyorum elbette ki yorumunuz beni rahatlattı. Ben daha öncede ameliyat günü almıştım. 6 Aralıkta olacaktım 5 aralıkta yine tüm tahlilleri yaptırdım anestezi doktoruna onay vermişti sigara ictigimi de söylemiştim.Fakat ben vazgeçmiştir. Yine aynı hastanede farklı bi anestezi doktoruna denk geldi çok genç bi bayandı.Ya benim doktorumla bi sıkıntısı vardı onay vermedi.Ya da kendine güvenemedi.Açıkçası böyle düşünüyorum. Kendi doktorum sigarayı ameliyat öncesi sorun etmedi.Sadece ameliyat sonrası günlük 3 sigaraya izin veririm dedi.
Cok tesekkur ederim arkadasim en azindan ameliyattan sonra emzirebilen birileri oldugunu bilmek rahatlatti beni. Birde boyke adet donemlerinde siddetli agrin oluyor mu bicak saplanir gibi yada kollarini kaldirmada ne kadar sure zorlandiniz mutlaka olucak ama belli belirsiz hal alıyor zamanla, ameliyat zor değil hatta fazlalık yağ ve deri gidince Bariz bir rahatlama oluyor sırt kısmında. iyileşme dönemi minimum 2 maksimum 3 hafta emzirmeye gelince süt kanallarının ne kadar alınacağına bağlı. bnm bi arkadaş oldu emziriyor. ben bekar olduğum için o konuyu bilmiyorum. bana emziremeye bilirsin bunu bilerek ameliyat ol dedi.
Aynen oyle kuzum birde soyle dusunuyorum ilk bebegimi emzirdim diyelim sonra ameliyat oldum rabbim ikinciyide nasip ettiginde onu emziremeyecegim o zaman. Cok ikilemde kaldim halada kararsizim doktorum vazgecersen 1 hafta onceden haber ver dedi vazgecmektende korkuyorum acikcasi. Su anda zaten 1 yil kadar daha cocuk dusunmuyoruz oyle boyle derken yillar gecicek insallah vazgecmem. Seninde randevun guzel gecer insallah☺Mrb canım şu anda tam benim durumumu açıklamışsın. Bende çok merak ediyorum. 10 Nisa'nda doktor randevum var, inş hepsinin cevabını doktordan alıcam. Bende senin dediğin gibi beklemek istemiyorum gerçekten emzirme falan derken iki yıl geçecek aradan.
evet zonk diye bir sızı giriyor ama bunlar normal Bn kollarımla bir sıkıntı yaşamadım. ilk günden itibaren kullandım kolumu rahat oldu bnm sürecim.çok şükür. emzirmeye gelince tatlım Allah sana bir çocuk nasip ederse onu bi şekilde beslersin merak etme. ameliyat olmayıp sütü gelmeyen yok mu. hayallerini erteleme mutlu anne ol. böyle çocuğuna daha güzel bir dünya inşa edersin.Cok tesekkur ederim arkadasim en azindan ameliyattan sonra emzirebilen birileri oldugunu bilmek rahatlatti beni. Birde boyke adet donemlerinde siddetli agrin oluyor mu bicak saplanir gibi yada kollarini kaldirmada ne kadar sure zorlandin
sigara içenlere de bi abla tavsiyesi yapmayın! cebinize, sağlığınıza, gözünüzden sakındığınız yavrularınıza, cildinize zarar. her bakımdan kötü bi alışkanlık. bırakamıyorum diyen kadına da inanmıyorum. kadın milleti neleri başarıyoruz sigara da neymiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?