Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Haklisin canim cesaretlendirdin beni cok sagol

Valla canım aynı şeyleri düşünüyoruz.. hadi birinci çocuğu hallettik diyelim, ikinci çocuk var. Ve en azından bi buçuk yıl emziriceksin valla zaman geçtikte uzayıp gidiyo mesele

Kızlar merhabaa... Uzun bi sürecin sonunda karar verdim 12 nisanda küçültme ve dikleştirme ameliyatım var :)) ama ameliyat sonrası görüntüden çok korkuyorum çok mu belli olacak fazla dik fazla şiş ben burdayım der gibi mi duracaklar çok yakınlarım hariç kimseye söylemeyi düşünmüyorum çünkü şuan 80DD. Beni biraz aydınlatın bu konuda lüttttfenn

Kafamda deli sorular ayni durumdayiz ☺

Merhabalar,
Şuan tam tarihi netleşmedi ancak Nisan sonu küçültmedikleştirme operasyonu olacağım. Mevcut meme dokusundan alınmayacak. Bu şekilde operasyon geçirdikten ne kadar sonra spor yapılabilir (Aletli Pilates - mat pilates - B-Fit)
Sevgiler

yok canim bense 85 d kullaniyordum su anda b cupum herkes bana ne kadar kilo vermissin bi degisik geldin gozume diyor ama ne olduginu anlamıyorlar bende kimseue söylemedim

20 günden sonra platese baslayablirsin ama agirlik kollari germe dedi doktorum ağır kaldirmaman iyi olur 3 ay kadar dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…