- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #25.561
Haklisin canim cesaretlendirdin beni cok sagolevet zonk diye bir sızı giriyor ama bunlar normal Bn kollarımla bir sıkıntı yaşamadım. ilk günden itibaren kullandım kolumu rahat oldu bnm sürecim.çok şükür. emzirmeye gelince tatlım Allah sana bir çocuk nasip ederse onu bi şekilde beslersin merak etme. ameliyat olmayıp sütü gelmeyen yok mu. hayallerini erteleme mutlu anne ol. böyle çocuğuna daha güzel bir dünya inşa edersin.
Valla canım aynı şeyleri düşünüyoruz.. hadi birinci çocuğu hallettik diyelim, ikinci çocuk var. Ve en azından bi buçuk yıl emziriceksin valla zaman geçtikte uzayıp gidiyo meseleAynen oyle kuzum birde soyle dusunuyorum ilk bebegimi emzirdim diyelim sonra ameliyat oldum rabbim ikinciyide nasip ettiginde onu emziremeyecegim o zaman. Cok ikilemde kaldim halada kararsizim doktorum vazgecersen 1 hafta onceden haber ver dedi vazgecmektende korkuyorum acikcasi. Su anda zaten 1 yil kadar daha cocuk dusunmuyoruz oyle boyle derken yillar gecicek insallah vazgecmem. Seninde randevun guzel gecer insallah☺
Benimde 19 nisan carsamba canim bende korkuyorum insallah sorunsuz gecer ameliyatin.14 nisan cuma. Amaliyat günüm
Küçük bir operasyon sonrası dikleştirme ve küçültme yapılacak Ama korkuyorum
Son 12 gün
Sıkıntı yapma :) güzel gecer ve gecicekdir . Gulerek gir :)14 nisan cuma. Amaliyat günüm
Küçük bir operasyon sonrası dikleştirme ve küçültme yapılacak Ama korkuyorum
Son 12 gün
Aynen oyle kuzum birde soyle dusunuyorum ilk bebegimi emzirdim diyelim sonra ameliyat oldum rabbim ikinciyide nasip ettiginde onu emziremeyecegim o zaman. Cok ikilemde kaldim halada kararsizim doktorum vazgecersen 1 hafta onceden haber ver dedi vazgecmektende korkuyorum acikcasi. Su anda zaten 1 yil kadar daha cocuk dusunmuyoruz oyle boyle derken yillar gecicek insallah vazgecmem. Seninde randevun guzel gecer insallah
Ben büyük olduğu için emziremedim.37 yol emzirme için beklemistim ama olmadı o nedenle hicbirseyin garantisi yok.salı günü ameliyatım
Cok az kalmis biseycik anlamadan gecer gider insallah ameliyatin. Ameliyattan sonra iyilesme surecinde bizi de bilgilendir misin bende cok heyecanliyimBenim de 4 nisan salı kızlar heyecanlıyım
Kafamda deli sorular ayni durumdayiz ☺Kızlar merhabaa... Uzun bi sürecin sonunda karar verdim 12 nisanda küçültme ve dikleştirme ameliyatım var :)) ama ameliyat sonrası görüntüden çok korkuyorum çok mu belli olacak fazla dik fazla şiş ben burdayım der gibi mi duracaklar çok yakınlarım hariç kimseye söylemeyi düşünmüyorum çünkü şuan 80DD. Beni biraz aydınlatın bu konuda lüttttfenn
Hangi hastane hangi doktorcist acabaEvet İstanbul'da vede devlet hastanesinde
Ama ben ücretsiz olamıyorum özel olucagım gögüslerim devlet standartlarının altında bu yüzden ssk lı olmama ragmen ücretli olucagım
Benim de 4 nisan salı kızlar heyecanlıyım
Başakşehir devlet hastanesinde tek plastik cerrah var zaten nurettin beyHangi hastane hangi doktorcist acaba
yok canim bense 85 d kullaniyordum su anda b cupum herkes bana ne kadar kilo vermissin bi degisik geldin gozume diyor ama ne olduginu anlamıyorlar bende kimseue söylemedimKızlar merhabaa... Uzun bi sürecin sonunda karar verdim 12 nisanda küçültme ve dikleştirme ameliyatım var :)) ama ameliyat sonrası görüntüden çok korkuyorum çok mu belli olacak fazla dik fazla şiş ben burdayım der gibi mi duracaklar çok yakınlarım hariç kimseye söylemeyi düşünmüyorum çünkü şuan 80DD. Beni biraz aydınlatın bu konuda lüttttfenn
20 günden sonra platese baslayablirsin ama agirlik kollari germe dedi doktorum ağır kaldirmaman iyi olur 3 ay kadar dedi.Merhabalar,
Şuan tam tarihi netleşmedi ancak Nisan sonu küçültmedikleştirme operasyonu olacağım. Mevcut meme dokusundan alınmayacak. Bu şekilde operasyon geçirdikten ne kadar sonra spor yapılabilir (Aletli Pilates - mat pilates - B-Fit)
Sevgiler
yok canim bense 85 d kullaniyordum su anda b cupum herkes bana ne kadar kilo vermissin bi degisik geldin gozume diyor ama ne olduginu anlamıyorlar bende kimseue söylemedim
Nasılsın yarına hazır mısın şimdiden başarılı bir operasyon dileğiyleBenim de 4 nisan salı kızlar heyecanlıyım
Heyecanlıyım bir an önce bitsin istiyorum Hayırlısı yla çok teşekkür ederimNasılsın yarına hazır mısın şimdiden başarılı bir operasyon dileğiyle
Tabii ki bilgilendiririmCok az kalmis biseycik anlamadan gecer gider insallah ameliyatin. Ameliyattan sonra iyilesme surecinde bizi de bilgilendir misin bende cok heyecanliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?