Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

günaydın arkadaşlar 24 martta ameliyat oldum çok rahat geçti ağrım olmadı korkuyordum ama iyiki olmuşum diyorum şuan çok iyiyim tabi aylar geçtikçe dahada iyi olucam yerine oturdukça göğüsler destek için burada bulunan arkadaşlara çok teşekkür ederim

Merhaba geçmiş olsun canım kaç kilo çıkarıldı cup ölçün kaçtı kaç oldu doktorun kim birde

cok gecmis olsun canim nasilsin su anda hareketlerinde varmi kisitlama

Meme Küçültme Ameliyatı Teknikleri

Meme Küçültme Ameliyatı Tekniklerini Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Eser Aydoğdu Kadınlar Kulübü Tv için anlattı.

Sen ne yaptın gittin mi doktora
eveet bu sabah doktora gittim. Bana tam bir gün söylemedi önümüzdeki haftadan itibaren salı ve perşembe günleri kendini hazır tut sabah ona kadar bişey yiyip içme gelmeyen yada erteleyen biri muhakkak olacaktır dedi telefon numaramı aldı.Mayısa bırakmayacağınıda ekledi. Sigara ve anestezi içinde yeni gelen anestezi ekibi titiz davranıyorlar.ne kadar azaltırsan o kadar fayda görürsün dedi.Bende iki buçuk saatte bir tane sigara içiyorum.Mesafeyi dahada uzatmaya çalışıcam

Ayyyy çok sevindim Ne güzel hiç pes etme benim de kısmetse cumartesi günü umarım aksilik olmaz sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…