- 11 Mart 2013
- 153
- 33
- 48
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #25.581
Heyecanlıyım bir an önce bitsin istiyorum Hayırlısı yla çok teşekkür ederim
allah kolaylık versin.Sağlıkla kolayca geçer biter umarımHeyecanlıyım bir an önce bitsin istiyorum Hayırlısı yla çok teşekkür ederim
burcu sen nerde olmuştun ameliyatı20 günden sonra platese baslayablirsin ama agirlik kollari germe dedi doktorum ağır kaldirmaman iyi olur 3 ay kadar dedi.
Sen ne yaptın gittin mi doktoraallah kolaylık versin.Sağlıkla kolayca geçer biter umarım
Yarın sabah gidicem.Umarım doktorum bi çözüm üretir.Sinirlerim altüstoldu.Sen ne yaptın gittin mi doktora
Nasıl sevindim nasıl. İyisin dimi kucaklıyorum seniKızlar ben çıktım çok iyiyim çok sukur 3.5 kilo çıkarmış doktorum
Hiç ağrım yok diyebilirim.hemşire ağrı kesici yapalım mı dedi yatirmadim o kadar yani.çok mutluyum.darısı isteyen herkesin basinaNasıl sevindim nasıl. İyisin dimi kucaklıyorum seni
3,5 kilomu aa çok fazla nasıl rahat ediceksin nasıl
Agrın sızın varmı
hadi gözün aydin cok gecmis olsun.Kızlar ben çıktım çok iyiyim çok sukur 3.5 kilo çıkarmış doktorum
ben erzurumdayim canimburcu sen nerde olmuştun ameliyatı
Merhaba geçmiş olsun canım kaç kilo çıkarıldı cup ölçün kaçtı kaç oldu doktorun kim birdegünaydın arkadaşlar 24 martta ameliyat oldum çok rahat geçti ağrım olmadı korkuyordum ama iyiki olmuşum diyorum şuan çok iyiyim tabi aylar geçtikçe dahada iyi olucam yerine oturdukça göğüsler destek için burada bulunan arkadaşlara çok teşekkür ederim
cok gecmis olsun canim nasilsin su anda hareketlerinde varmi kisitlamagünaydın arkadaşlar 24 martta ameliyat oldum çok rahat geçti ağrım olmadı korkuyordum ama iyiki olmuşum diyorum şuan çok iyiyim tabi aylar geçtikçe dahada iyi olucam yerine oturdukça göğüsler destek için burada bulunan arkadaşlara çok teşekkür ederim
eveet bu sabah doktora gittim. Bana tam bir gün söylemedi önümüzdeki haftadan itibaren salı ve perşembe günleri kendini hazır tut sabah ona kadar bişey yiyip içme gelmeyen yada erteleyen biri muhakkak olacaktır dedi telefon numaramı aldı.Mayısa bırakmayacağınıda ekledi. Sigara ve anestezi içinde yeni gelen anestezi ekibi titiz davranıyorlar.ne kadar azaltırsan o kadar fayda görürsün dedi.Bende iki buçuk saatte bir tane sigara içiyorum.Mesafeyi dahada uzatmaya çalışıcamSen ne yaptın gittin mi doktora
Ayyyy çok sevindim Ne güzel hiç pes etme benim de kısmetse cumartesi günü umarım aksilik olmaz sevgilereveet bu sabah doktora gittim. Bana tam bir gün söylemedi önümüzdeki haftadan itibaren salı ve perşembe günleri kendini hazır tut sabah ona kadar bişey yiyip içme gelmeyen yada erteleyen biri muhakkak olacaktır dedi telefon numaramı aldı.Mayısa bırakmayacağınıda ekledi. Sigara ve anestezi içinde yeni gelen anestezi ekibi titiz davranıyorlar.ne kadar azaltırsan o kadar fayda görürsün dedi.Bende iki buçuk saatte bir tane sigara içiyorum.Mesafeyi dahada uzatmaya çalışıcam
Ohhh sefan oldun sıra bende umarım cumartesiye az kaldı heyecanla bekliyorumKızlar ben çıktım çok iyiyim çok sukur 3.5 kilo çıkarmış doktorum
çok geçmiş olsun canım cok sevindim. dren takıldı mı ameliyattaKızlar ben çıktım çok iyiyim çok sukur 3.5 kilo çıkarmış doktorum
sende çabucak atlatırsın inşallah canım. bana da son 12 gün :)Ohhh sefan oldun sıra bende umarım cumartesiye az kaldı heyecanla bekliyorum
inşallah canım herşey çok güzel olurOhhh sefan oldun sıra bende umarım cumartesiye az kaldı heyecanla bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?