- 18 Kasım 2016
- 156
- 74
- 48
- 45
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #25.601
Çokk geçmiş olsun canım. Epey çıkmış hafiflemişsindir.Kızlar ben çıktım çok iyiyim çok sukur 3.5 kilo çıkarmış doktorum
Evet takıldı diren biraz sıkıcı bir durumçok geçmiş olsun canım cok sevindim. dren takıldı mı ameliyatta
Umarım herşey gönlümüzce olur sevgilersende çabucak atlatırsın inşallah canım. bana da son 12 gün :)
Canım benim bunda gerilmenin nedeni sağlığını daha ciddi etkiliyor olması gerilme lütfen ben de burun ameliyatında gergindim çünkü bir anda çıktı. Sen hepimize yol gösterdin meleğimizsin bizim. Kendi adıma konuşayım seni hiç görmeden çok sevdim tüm kalbim dualarım seninle bir an evvel oldun bitsin sakın erteleme vazgeçme daha kötü olur. Ben burun ameliyatını hiç istemedim ama doktorum beyne ilerleyen ve kemikleri eriten enfeksiyon başlıyor dedi daha iki kulağımdan zamanı belli olmayan iki ameliyatım var ama sağlık için yapmak zorundayız umarım rahmi almaya ihtiyaç duyulmaz. Sen demiştin ya hani hep kardeşim için ailem için yaşadım diye bu yıl senin ruhunu sağlığını onardığın yıl olsun sürprizlerini sunsun artık sana hayat seni çok seviyoruzbugün myomektomi için samsun ondokuz Mayıs tıp fakültesi ne gittim. berbat pis bi hastane ama Prof da orda var işte. mecbur gün aldım. 15 Mayıs da bide karnımı açtırcam. kurbanlık koyun gibi bekliyorum kesilmeyi. göğüs ameliyatı olalı 3 ayı geçti yıl içinde bu 3.anestezim olucak. inş. bi sıkıntı yaşamam. bu yıl ameliyat yılım oldu. göğüs den memnun kaldım. liposakşın çok zor geçti hala şişliğim morluğum var. bunuda atlatsam. şanslı olucam. tıpta işlemler çok zormuş. karışık bi hastane. personelin burnu havalarda. her bi işlemi özel yaptırsınlar istiyorlar. n bilim. bu ameliyat için hislerim kötü. göğüs ameliyatı m gibi geçse keşke bu da. dua edin banada olur mu. Allah yardım etsin hepimize.
valla duygulandım. saolasın. artık yapılcak bişey yok. dün Kü yorgunlukla stres yapmıştım. ama bugün daha güçlüyüm. biz en zorunu başarıyoruz zaten. Türkiye'de kadın olmak en zoru. her pisliği yaşatıyor toplum sana. en ufak bişeyde dedikodun yapılıyor. sen kadınsın onu yapamazsın bunu yapamazsın şunu yapmalısın. hep programlanarak yaşatılıyoruz. evleniyoruz hizmetçi niyetine kullanılıyoruz. evlenmiyoruz altında çapanoğlu aranıyor. güzel giyinip süslensek ya obje haline getiriliyoruz ya kötü gözle bakılıyor. taciz bize, tecavüz bize, herşeyde kısıtlıyız. daha bu liste uzar gider. en ama en zoru kadın olmak iken 2 kesik mi korkutacak aman diyorum. kadın güçlü hayata bir sıfır yenikte başlasa...Canım benim bunda gerilmenin nedeni sağlığını daha ciddi etkiliyor olması gerilme lütfen ben de burun ameliyatında gergindim çünkü bir anda çıktı. Sen hepimize yol gösterdin meleğimizsin bizim. Kendi adıma konuşayım seni hiç görmeden çok sevdim tüm kalbim dualarım seninle bir an evvel oldun bitsin sakın erteleme vazgeçme daha kötü olur. Ben burun ameliyatını hiç istemedim ama doktorum beyne ilerleyen ve kemikleri eriten enfeksiyon başlıyor dedi daha iki kulağımdan zamanı belli olmayan iki ameliyatım var ama sağlık için yapmak zorundayız umarım rahmi almaya ihtiyaç duyulmaz. Sen demiştin ya hani hep kardeşim için ailem için yaşadım diye bu yıl senin ruhunu sağlığını onardığın yıl olsun sürprizlerini sunsun artık sana hayat seni çok seviyoruz
Günaydın ne olur sıkma canını burada bize an ve an durumu yaşadıgın süreci bize sen anlattın çoğu zaman güç verdin korkulacak birşey olmadığını sen anlattınbugün myomektomi için samsun ondokuz Mayıs tıp fakültesi ne gittim. berbat pis bi hastane ama Prof da orda var işte. mecbur gün aldım. 15 Mayıs da bide karnımı açtırcam. kurbanlık koyun gibi bekliyorum kesilmeyi. göğüs ameliyatı olalı 3 ayı geçti yıl içinde bu 3.anestezim olucak. inş. bi sıkıntı yaşamam. bu yıl ameliyat yılım oldu. göğüs den memnun kaldım. liposakşın çok zor geçti hala şişliğim morluğum var. bunuda atlatsam. şanslı olucam. tıpta işlemler çok zormuş. karışık bi hastane. personelin burnu havalarda. her bi işlemi özel yaptırsınlar istiyorlar. n bilim. bu ameliyat için hislerim kötü. göğüs ameliyatı m gibi geçse keşke bu da. dua edin banada olur mu. Allah yardım etsin hepimize.
Öyle güzel açıklamışsınki Ne denilebilirCanım benim bunda gerilmenin nedeni sağlığını daha ciddi etkiliyor olması gerilme lütfen ben de burun ameliyatında gergindim çünkü bir anda çıktı. Sen hepimize yol gösterdin meleğimizsin bizim. Kendi adıma konuşayım seni hiç görmeden çok sevdim tüm kalbim dualarım seninle bir an evvel oldun bitsin sakın erteleme vazgeçme daha kötü olur. Ben burun ameliyatını hiç istemedim ama doktorum beyne ilerleyen ve kemikleri eriten enfeksiyon başlıyor dedi daha iki kulağımdan zamanı belli olmayan iki ameliyatım var ama sağlık için yapmak zorundayız umarım rahmi almaya ihtiyaç duyulmaz. Sen demiştin ya hani hep kardeşim için ailem için yaşadım diye bu yıl senin ruhunu sağlığını onardığın yıl olsun sürprizlerini sunsun artık sana hayat seni çok seviyoruz
Canım allah yardımcın olsun inşallah bunların gepsi kolaylıkla geçmiş olan bir anı olurbugün myomektomi için samsun ondokuz Mayıs tıp fakültesi ne gittim. berbat pis bi hastane ama Prof da orda var işte. mecbur gün aldım. 15 Mayıs da bide karnımı açtırcam. kurbanlık koyun gibi bekliyorum kesilmeyi. göğüs ameliyatı olalı 3 ayı geçti yıl içinde bu 3.anestezim olucak. inş. bi sıkıntı yaşamam. bu yıl ameliyat yılım oldu. göğüs den memnun kaldım. liposakşın çok zor geçti hala şişliğim morluğum var. bunuda atlatsam. şanslı olucam. tıpta işlemler çok zormuş. karışık bi hastane. personelin burnu havalarda. her bi işlemi özel yaptırsınlar istiyorlar. n bilim. bu ameliyat için hislerim kötü. göğüs ameliyatı m gibi geçse keşke bu da. dua edin banada olur mu. Allah yardım etsin hepimize.
amin insallah hersey gonlune gore olur yuregini ferah tut en önemlisi sagligin.Allah'ın izniyle bir an evvel bu derttende kurtul bi cirpida insallah❤❤bugün myomektomi için samsun ondokuz Mayıs tıp fakültesi ne gittim. berbat pis bi hastane ama Prof da orda var işte. mecbur gün aldım. 15 Mayıs da bide karnımı açtırcam. kurbanlık koyun gibi bekliyorum kesilmeyi. göğüs ameliyatı olalı 3 ayı geçti yıl içinde bu 3.anestezim olucak. inş. bi sıkıntı yaşamam. bu yıl ameliyat yılım oldu. göğüs den memnun kaldım. liposakşın çok zor geçti hala şişliğim morluğum var. bunuda atlatsam. şanslı olucam. tıpta işlemler çok zormuş. karışık bi hastane. personelin burnu havalarda. her bi işlemi özel yaptırsınlar istiyorlar. n bilim. bu ameliyat için hislerim kötü. göğüs ameliyatı m gibi geçse keşke bu da. dua edin banada olur mu. Allah yardım etsin hepimize.
Öncelikle geçmiş olsun canım.7 yıl önce kist nedeniyle ameliyat oldum kist sol yumurtalığa yapıştığı için yumurtalığımın üçte ikisini de aldılar.Kapalı yapıldı ameliyatım.Herkes tek drenle dolanırken bende iki dren vardı.O ameliyata hiç korkmadan tereddütsüz girmiştim.Çünkü göğüs e göre çok daha acil ve onemliydi.Bunu neden paylaşmak istedim göğüs ameliyatı daha uzun süren bi ameliyat kesi ve dikiş daha fazla.Sen açık ameliyat olsan bile emin ol daha az dikiş ve kesi boyutun daha küçük olacak.Çok saolasınız. düşünmeme kararı aldım ameliyat gününe kadar stres yapmicam.
Canım büyük gun yarın.İnsallah çabucak olup biter.Muhakkak yaz tmm mı.Dualarım seninleOhhh sefan oldun sıra bende umarım cumartesiye az kaldı heyecanla bekliyorum
Evet çok heyecanlıyım elbette yazarım umarım bir çırpıda biter hepimizinkiCanım büyük gun yarın.İnsallah çabucak olup biter.Muhakkak yaz tmm mı.Dualarım seninle
Hadi Allah yardımcın olsunEvet çok heyecanlıyım elbette yazarım umarım bir çırpıda biter hepimizinki
Merak ettigimden surekli foruma bakıyorum.Güzel haberlerini merakla bekliyorumEvet çok heyecanlıyım elbette yazarım umarım bir çırpıda biter hepimizinki
Canım benim bitti. Yalnızım şuan rahatlayınca tüm süreci yazacağım. Dilerim sen benden sonra olan ilk kişi olursun sakın pes etme. Ama lütfen sigAra içme hepinize sevgilerMerak ettigimden surekli foruma bakıyorum.Güzel haberlerini merakla bekliyorum
Ayyy canım benim çok geçmiş olsun.elimden geldiğince az içiyorum. Güzel dileklerin için teşekkür ederim.İyice dinlen ve yazCanım benim bitti. Yalnızım şuan rahatlayınca tüm süreci yazacağım. Dilerim sen benden sonra olan ilk kişi olursun sakın pes etme. Ama lütfen sigAra içme hepinize sevgiler
Ben çok içiyorum aksilik olmazsa şafak 5 günAyyy canım benim çok geçmiş olsun.elimden geldiğince az içiyorum. Güzel dileklerin için teşekkür ederim.İyice dinlen ve yaz
İnşallah bi aksilik olmaz benimki gibi olacağını sanmıyorum.Yeni mezun bi anestezi doktoruydu.Malum her meslekte pratik çok önemli.Ne kadar içiyorsun ben günlük 7-8 e indirdim daha fazla azaltmak biraz zor benim için.Bu sefer yine sıkıntı yaşarsam cidden vazgeçeceğim.Ben çok içiyorum aksilik olmazsa şafak 5 gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?