- 18 Kasım 2016
- 156
- 74
- 48
- 45
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #25.621
Günaydın nasılsın canımCanım benim bitti. Yalnızım şuan rahatlayınca tüm süreci yazacağım. Dilerim sen benden sonra olan ilk kişi olursun sakın pes etme. Ama lütfen sigAra içme hepinize sevgiler
Teşekkür ederim iyiyim gayet. Süreci anlatayım isterseniz; sabah 9:30 gibi ameliyata alındım 1:30 gibi çıkarıldım. Dren takılmadı, tıbbi sütyen yok sporcu sütyeni kullanıyorum. Dikişler meme ucu çevresi ve aşağı inen bir çizgi şeklindeymiş alttan kesi yok yani. 51 kilo olduğum halde meme altındaki yağları da liposuction yöntemiyle almış doktorum. Akşam hastanede kalmadım evime döndüm çarşamba günü bandajlar çıkarılınca banyo edebileceğim. Bandajlar sadece dikişlerin üzerindeymiş bu arada. İyi hissediyorum. Doktorum Tahsin Oğuz Acartürk Muğla'dan. Tüm süreçler konusunda bilgilendirildim. Hümanist tavrı ve yaklaşım şekli o kadar rahatlattı ki beni korkmadan girdim ameliyata. Muğla çevresinde yaşıyorsanız ya da imkanlarınız el veriyorsa Oğuz beyi tüm samimiyetimle tavsiye ederim. Araştırdığınız takdirde başarılarını ve kariyerini okuyabilirsiniz. Yalnız sigara konusunda lütfen azaltmak yerine bırakmayı tercih edin, çünkü bu kendinize ve anestezi doktoruna yaptığınız çok büyük bir kötülük. Üstelik daha kötüsü yarada açılmaya beden olabiliyor. Doktorumun gösterdiği fotoğraflar arasında sigara içen bir hastanın açılan yarası da vardı. Sağlıklı bir hayata adım atabilirsiniz ve bu ameliyat onun başlangıcı olabilir. Dilerim yeterince açıklayıcı olabilmişimdir. Hepinize sağlıklı günler dilerim.Günaydın nasılsın canım
Teşekkür ederim iyiyim gayet. Süreci anlatayım isterseniz; sabah 9:30 gibi ameliyata alındım 1:30 gibi çıkarıldım. Dren takılmadı, tıbbi sütyen yok sporcu sütyeni kullanıyorum. Dikişler meme ucu çevresi ve aşağı inen bir çizgi şeklindeymiş alttan kesi yok yani. 51 kilo olduğum halde meme altındaki yağları da liposuction yöntemiyle almış doktorum. Akşam hastanede kalmadım evime döndüm çarşamba günü bandajlar çıkarılınca banyo edebileceğim. Bandajlar sadece dikişlerin üzerindeymiş bu arada. İyi hissediyorum. Doktorum Tahsin Oğuz Acartürk Muğla'dan. Tüm süreçler konusunda bilgilendirildim. Hümanist tavrı ve yaklaşım şekli o kadar rahatlattı ki beni korkmadan girdim ameliyata. Muğla çevresinde yaşıyorsanız ya da imkanlarınız el veriyorsa Oğuz beyi tüm samimiyetimle tavsiye ederim. Araştırdığınız takdirde başarılarını ve kariyerini okuyabilirsiniz. Yalnız sigara konusunda lütfen azaltmak yerine bırakmayı tercih edin, çünkü bu kendinize ve anestezi doktoruna yaptığınız çok büyük bir kötülük. Üstelik daha kötüsü yarada açılmaya beden olabiliyor. Doktorumun gösterdiği fotoğraflar arasında sigara içen bir hastanın açılan yarası da vardı. Sağlıklı bir hayata adım atabilirsiniz ve bu ameliyat onun başlangıcı olabilir. Dilerim yeterince açıklayıcı olabilmişimdir. Hepinize sağlıklı günler dilerim.
geçmiş olsun. bu topigi daha önce çok takip ettim yıllardır ben de ameliyat olmak istiyorum ama cesaret edemiyorum tabi güvenilir bir doktor sıkıntım da var aynı gün taburcu olmanız çok güzel. benim üç tane çocuğum var boyun duzlesmem var ameliyat sonrası bakımdan korkuyorum ev işi çocuklar normal düzene dönüş geç olur diye hep geri duruyorum yanımda kalacak pek kimse yok..... darisi başıma olsun insallahTeşekkür ederim iyiyim gayet. Süreci anlatayım isterseniz; sabah 9:30 gibi ameliyata alındım 1:30 gibi çıkarıldım. Dren takılmadı, tıbbi sütyen yok sporcu sütyeni kullanıyorum. Dikişler meme ucu çevresi ve aşağı inen bir çizgi şeklindeymiş alttan kesi yok yani. 51 kilo olduğum halde meme altındaki yağları da liposuction yöntemiyle almış doktorum. Akşam hastanede kalmadım evime döndüm çarşamba günü bandajlar çıkarılınca banyo edebileceğim. Bandajlar sadece dikişlerin üzerindeymiş bu arada. İyi hissediyorum. Doktorum Tahsin Oğuz Acartürk Muğla'dan. Tüm süreçler konusunda bilgilendirildim. Hümanist tavrı ve yaklaşım şekli o kadar rahatlattı ki beni korkmadan girdim ameliyata. Muğla çevresinde yaşıyorsanız ya da imkanlarınız el veriyorsa Oğuz beyi tüm samimiyetimle tavsiye ederim. Araştırdığınız takdirde başarılarını ve kariyerini okuyabilirsiniz. Yalnız sigara konusunda lütfen azaltmak yerine bırakmayı tercih edin, çünkü bu kendinize ve anestezi doktoruna yaptığınız çok büyük bir kötülük. Üstelik daha kötüsü yarada açılmaya beden olabiliyor. Doktorumun gösterdiği fotoğraflar arasında sigara içen bir hastanın açılan yarası da vardı. Sağlıklı bir hayata adım atabilirsiniz ve bu ameliyat onun başlangıcı olabilir. Dilerim yeterince açıklayıcı olabilmişimdir. Hepinize sağlıklı günler dilerim.
Lütfen kendin için bırak. Sağlıklı atlatabilmek için bu süreci sigara içilen ortamda dahi bulunmaman gerekiyorKorkuyorum ben sigara çok içiyorum stresten
Şöyle açıklayayım o halde bende de oyun kireçlenmesi var.ameliyattan bir gün önce çizimler yapıldı ve evim muğlada olmadığından orada otelde kaldım ertesi gün ameliyata yalnız girdim eşim çıkışta bulundu bana kalsa sadece çıkışta beni alması dahi yeterliydi zaten kızımla beraber dışarı çıktılar daha sonra akşam doktorum kontrol etti ve çıkışımı onayladı çok zorlayan bir işlem değil aksine hafifleyeceksiniz doktor seçimi çok önemli benim doktorumu öneririm imkanınız varsa. Emin olun neden daha önce olmadığınız için pişman olacaksınızgeçmiş olsun. bu topigi daha önce çok takip ettim yıllardır ben de ameliyat olmak istiyorum ama cesaret edemiyorum tabi güvenilir bir doktor sıkıntım da var aynı gün taburcu olmanız çok güzel. benim üç tane çocuğum var boyun duzlesmem var ameliyat sonrası bakımdan korkuyorum ev işi çocuklar normal düzene dönüş geç olur diye hep geri duruyorum yanımda kalacak pek kimse yok..... darisi başıma olsun insallah
ben malatyada yaşıyorum çevreme burun ameliyatı karın germe ameliyatı olanları gördüm ama göğüs ameliyatı duymadım bir kişi çıkıp falan dr iyi dese olacam riske atmak istemiyorum gerçi dr bazen şans işi.Şöyle açıklayayım o halde bende de oyun kireçlenmesi var.ameliyattan bir gün önce çizimler yapıldı ve evim muğlada olmadığından orada otelde kaldım ertesi gün ameliyata yalnız girdim eşim çıkışta bulundu bana kalsa sadece çıkışta beni alması dahi yeterliydi zaten kızımla beraber dışarı çıktılar daha sonra akşam doktorum kontrol etti ve çıkışımı onayladı çok zorlayan bir işlem değil aksine hafifleyeceksiniz doktor seçimi çok önemli benim doktorumu öneririm imkanınız varsa. Emin olun neden daha önce olmadığınız için pişman olacaksınız
pazartesi işe dahi başlayabiliyorum birkaç gün dinleneceğim ama. Riske atmamak için bikaç gün işe gitmeyeceğim zaten kollar serbest sizin doktorunuzun ne diyeceğine bağlı ama forumda çok arkadaş bir hafta sonra işe başladı ev işine gelince bırakın ev dağılsın siz iyi olun yeterben malatyada yaşıyorum çevreme burun ameliyatı karın germe ameliyatı olanları gördüm ama göğüs ameliyatı duymadım bir kişi çıkıp falan dr iyi dese olacam riske atmak istemiyorum gerçi dr bazen şans işi.
normal ev işini yapmaya ne kadar zaman sonra baslayabileceksiniz doktorunuz bu konuda ne dedi.
kaç gün oldu ameliyat olalı dikisleriniz ters t şeklinde mi dren de yapılmamış galiba o biraz zor oluyor.Pa
pazartesi işe dahi başlayabiliyorum birkaç gün dinleneceğim ama. Riske atmamak için bikaç gün işe gitmeyeceğim zaten kollar serbest sizin doktorunuzun ne diyeceğine bağlı ama forumda çok arkadaş bir hafta sonra işe başladı ev işine gelince bırakın ev dağılsın siz iyi olun yeter
Ters t daha zor tabi her açıdan.Kilonda yokmuş senin o da bi avantaj.Benim kilom senin kadar olsa hiç küçültme gereği duymuycam.Özeldemi oldun.İyi hissetmene çok sevindimTeşekkür ederim iyiyim gayet. Süreci anlatayım isterseniz; sabah 9:30 gibi ameliyata alındım 1:30 gibi çıkarıldım. Dren takılmadı, tıbbi sütyen yok sporcu sütyeni kullanıyorum. Dikişler meme ucu çevresi ve aşağı inen bir çizgi şeklindeymiş alttan kesi yok yani. 51 kilo olduğum halde meme altındaki yağları da liposuction yöntemiyle almış doktorum. Akşam hastanede kalmadım evime döndüm çarşamba günü bandajlar çıkarılınca banyo edebileceğim. Bandajlar sadece dikişlerin üzerindeymiş bu arada. İyi hissediyorum. Doktorum Tahsin Oğuz Acartürk Muğla'dan. Tüm süreçler konusunda bilgilendirildim. Hümanist tavrı ve yaklaşım şekli o kadar rahatlattı ki beni korkmadan girdim ameliyata. Muğla çevresinde yaşıyorsanız ya da imkanlarınız el veriyorsa Oğuz beyi tüm samimiyetimle tavsiye ederim. Araştırdığınız takdirde başarılarını ve kariyerini okuyabilirsiniz. Yalnız sigara konusunda lütfen azaltmak yerine bırakmayı tercih edin, çünkü bu kendinize ve anestezi doktoruna yaptığınız çok büyük bir kötülük. Üstelik daha kötüsü yarada açılmaya beden olabiliyor. Doktorumun gösterdiği fotoğraflar arasında sigara içen bir hastanın açılan yarası da vardı. Sağlıklı bir hayata adım atabilirsiniz ve bu ameliyat onun başlangıcı olabilir. Dilerim yeterince açıklayıcı olabilmişimdir. Hepinize sağlıklı günler dilerim.
aferin iç sen iç. kuzum sigara içilmesinin zararlarını bilmiyomusun özellikle bu ameliyatta. bişekilde hakim olmalısın kendine . iradenden büyükmü bi sigara hadi bi gayret.Korkuyorum ben sigara çok içiyorum stresten
Güle güle kullan.İki yıl öncesine kadar bu sütyenlerden kullaniyordum.Aldığım kilolar sonucunda toparlayıcılara mahkum oldum.Benim çok sarkık değil, ki doktorumda aynı kanıda.Eki Görüntüle 1979745 Eki Görüntüle 1979746 Eki Görüntüle 1979747 yeni aldıklarım bunlar kızlar vay be nerden nereye toparlayıcılardan - cicili bicili sütyenlere
Dün oldum. Ve eve döndüm meme çevresi ve aşağı inen dikiş olduğunu söyledi doktorum dren takılmadı medikal sütyen yok böylece daha rahat atlatıyorum. Beden konusuna gelince turizm sektöründe ve çok yoğun çalışıyorum doktoruma mümkün olduğunca küçülmesini istediğimi aktardım sanırım tam istediğim gibi oldu çok hafiflemiş hissediyorum. Meme burundan çok daha kolay emin olun. Doktorunuzla iletişiminiz sağlıklı olursa daha rahat edersiniz. Umarım faydam dokunur size çünkü bu süreçte ben bu forumdan cesaret aldım ilk etapta. Siz de cesur olun kendinizi bu iyilikten mahrum bırakmayınkaç gün oldu ameliyat olalı dikisleriniz ters t şeklinde mi dren de yapılmamış galiba o biraz zor oluyor.
kaç beden küçüldü sizin
Benim doktorum da en az 3 hafta öncesi bırak demişti öyle de yaptım artık hiç içmeyi düşünmüyorum güzel haberler bekliyoruz sizden deMerhaba arkadaslar uzun zamandir takip ediyorum forumu bende gogus kucultme surecinde olan biriyim aynen sizler gibi benimde korkularim var ama burada ameliyat olup olumlu sonuc alanlari okudukca buyuk moral kazandim. Birkac gun once muayene oldum ameliyat icin bir sıkıntı yok sigara disinda doktorum 3hafta kadar once sigarayi birakmam gerektigini soyledi bende riske atmak istemiyorum saglik sonucta bikac gundur azalttim bugun itibari ile hic icmiycem insallah irademe yenik dusmem. Hepimize bu sürecte bol şans diliyorum
Kilo yok ama memeler büyük ve zorluyordu özelde oldum evetTers t daha zor tabi her açıdan.Kilonda yokmuş senin o da bi avantaj.Benim kilom senin kadar olsa hiç küçültme gereği duymuycam.Özeldemi oldun.İyi hissetmene çok sevindim
Nasıl kıskandım bilemezsin. Şaka şaka güle güle giyin renkli lide al ne olur şüphesiz çok yakışırEki Görüntüle 1979745 Eki Görüntüle 1979746 Eki Görüntüle 1979747 yeni aldıklarım bunlar kızlar vay be nerden nereye toparlayıcılardan - cicili bicili sütyenlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?