- 11 Mart 2013
- 153
- 33
- 48
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #25.641
Sigara konusu içmeyen birine göre bırakmak çok basit gibi görünsede, içen kişi açısından zor bi süreç.Bende içmesem bırak derim sağlığına zarar veriyorsun derim.Allah yardım etsin hepimize.Ameliyat günü yaklaştıkça daha gerilip daha çok içmeye sebep oluyor.Bırakmak elbetteki iyi olacak.Sigara içmeyip dikişi açılanda var.Sigara içip iyileşende var.Sigara içen herkes bi çırpıda bu illetten kurtulmayı elbette ister.Bırakmaya çalışırken içilen her sigara zaten kişinin kendisini fazlasıyla kötü hissetmesine yetiyor En azından bunlar benim bu aşamada yaşadığım duygularım.
kıskanmana gerek yok yakında sende giyeceksin.Nasıl kıskandım bilemezsin. Şaka şaka güle güle giyin renkli lide al ne olur şüphesiz çok yakışır
Sevgiler
güle güle kullanın o zamanDün oldum. Ve eve döndüm meme çevresi ve aşağı inen dikiş olduğunu söyledi doktorum dren takılmadı medikal sütyen yok böylece daha rahat atlatıyorum. Beden konusuna gelince turizm sektöründe ve çok yoğun çalışıyorum doktoruma mümkün olduğunca küçülmesini istediğimi aktardım sanırım tam istediğim gibi oldu çok hafiflemiş hissediyorum. Meme burundan çok daha kolay emin olun. Doktorunuzla iletişiminiz sağlıklı olursa daha rahat edersiniz. Umarım faydam dokunur size çünkü bu süreçte ben bu forumdan cesaret aldım ilk etapta. Siz de cesur olun kendinizi bu iyilikten mahrum bırakmayın
Kesinlikle yazın süreci çünkü cesarete ihtiyacı olan o kadar kadın var ki dilerim bir an evvel sonuçlandırırsınızgüle güle kullanın o zamandarisi başına ben de bu sürece başlayınca burdan yazarım. böyle olumlu yazılar insana cesaret veriyor
Kızlar bırakın bahaneyi sigarayı bırakın ben de bıraktım. İçmeyi de düşünmüyorum artık. Siz baştan yenilgiyi kabulleniyorsunuz zaten ve lütfen bırakılamayacağı konusunda birbirinize destek çıkmayın. Kadın isterse herşeyi başarır siz sigaradan mı korkuyorsunuzNasıl güzel açıklamışsın
Üstüne diyecek birşey yok
Kızlar bırakın bahaneyi sigarayı bırakın ben de bıraktım. İçmeyi de düşünmüyorum artık. Siz baştan yenilgiyi kabulleniyorsunuz zaten ve lütfen bırakılamayacağı konusunda birbirinize destek çıkmayın. Kadın isterse herşeyi başarır siz sigaradan mı korkuyorsunuz
Benim dr da lolipop kesi yapacagini söyledi bende merak ediyorum ikisi arasindaki far nedir bilen arkadaslar cevaplarsaniz sevinirm..bu arada benimde 5000 lira demisti doktorum. Hala sigara iciyormusunuz doktorunuz bisey dedimi sigara icin bende birakmayi deniyorum ama cok zorMrb arkadaşlar biraz önce doktordan geldim muayeneye gitmiştim.. doktor ters t şeklinde iz olacağını söyledi. Bana o uygulanabilirmiş. Hangi durumlarda ters t oluyo bilen var mı ? Bide emzirme konusuna gelince, daha önce hiç emzirmediğin için süt bezlerinin nerelerden geçtiğini göremem o yüzden garanti veremem dedi. En kötüsüne hazırla kendini dedi.. bide ameliyat ücreti için 5000 tl dedi. Sizde nasıl arkadaşlar ?
Sigarayla ilgili bişey sormadı ama sigara içilmemesi gerektiğini biliyorumBenim dr da lolipop kesi yapacagini söyledi bende merak ediyorum ikisi arasindaki far nedir bilen arkadaslar cevaplarsaniz sevinirm..bu arada benimde 5000 lira demisti doktorum. Hala sigara iciyormusunuz doktorunuz bisey dedimi sigara icin bende birakmayi deniyorum ama cok zor
Bendr 24 msttta oldum.Ayni durum bende de mevcut icinde bir sertlik ve yürürken ağrı oluyor. Dr normal dedi ama beni çok rahatsız ediyorMerhaba.ben 22 martta meme kucultme oldum.enfeksiyon riski ne zamana kadar var.yürüdügüm zamanda ic kisimlarda agri oluyor normalmi
böyle önemli bir ameliyat için nasıl rahat davranıp hala devam ediyorsun ki o kadar emeğine yazık olacakSonuna kadar haklısın fakat günler yaklaştıkça sanki ben nasıl desemmtutsak gibiyim Son dört günüm ve ben fabrika bacası gibi tüttürüyorum
zaman az kalmış Allah kolaylık versinArkadaşlar merhaba. Meme küçültme ameliyatı olmama 10 gün kaldı. Dikişlerim ters T ve lolipop tekniğinin birleştirilmiş hali gibi olacak, yani hem meme başı çevresinde hem alta doğru T şeklinde. Şu an 110 F takıyorum ama ne kadar küçültülebileceği belli değil, bu yüzden sonrasında tam ölçü cup ne olur bilemiyorum. Sütyen konusunda yardımlarınıza ihtiyacım var. Ameliyattan sonra takılan cerrahi sütyeni çıkardıktan sonra nasıl bir sütyen takmalıyım? Özellikle marka, model ya da link verebilirseniz çok sevinirim. Teşekkürler.
Bende 80 d 85 d kullanıyorum. Doktorum dün b cup yapabilirim dedi. Sanki küçülmeyecekmiş günü hissettim ama gerçekten bi farkı hissettin mi ? Mesela istediğin kıyafetleri giyebiliyor müsün ?yok canim bense 85 d kullaniyordum su anda b cupum herkes bana ne kadar kilo vermissin bi degisik geldin gozume diyor ama ne olduginu anlamıyorlar bende kimseue söylemedim
Sertlik giderek azaldi.ama yurudugumde dikis yerlerinde degilde ic kisimda agri oluyor benimde.yakinda ise donucem.nasil olacak bilmiyorum.Bendr 24 msttta oldum.Ayni durum bende de mevcut icinde bir sertlik ve yürürken ağrı oluyor. Dr normal dedi ama beni çok rahatsız ediyor
Enfeksiyon riskiyle ilgili bisey soyledimi.sertlik giderek azaliyor.doktorum 6 ay sonra duzelecek.suan sislik ve odem var dedi.ben yakinda ise donucem nasil olacak bilmiyorumBendr 24 msttta oldum.Ayni durum bende de mevcut icinde bir sertlik ve yürürken ağrı oluyor. Dr normal dedi ama beni çok rahatsız ediyor
Hayır enfeksiyondan bahsetmedi. Sertlik olmasi acimasi normalmiş. Benim 20. Günüm ne zamana kadar devam edecek bilmiyorum. Birde isyedigim gibi küçülmediler zaten moralim sıfırEnfeksiyon riskiyle ilgili bisey soyledimi.sertlik giderek azaliyor.doktorum 6 ay sonra duzelecek.suan sislik ve odem var dedi.ben yakinda ise donucem nasil olacak bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?