Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Nasıl güzel açıklamışsın
Üstüne diyecek birşey yok

güle güle kullanın o zaman darisi başına ben de bu sürece başlayınca burdan yazarım. böyle olumlu yazılar insana cesaret veriyor

Nasıl güzel açıklamışsın
Üstüne diyecek birşey yok
Kızlar bırakın bahaneyi sigarayı bırakın ben de bıraktım. İçmeyi de düşünmüyorum artık. Siz baştan yenilgiyi kabulleniyorsunuz zaten ve lütfen bırakılamayacağı konusunda birbirinize destek çıkmayın. Kadın isterse herşeyi başarır siz sigaradan mı korkuyorsunuz

Sonuna kadar haklısın fakat günler yaklaştıkça sanki ben nasıl desemmtutsak gibiyim Son dört günüm ve ben fabrika bacası gibi tüttürüyorum

merhaba ben nefise 27 yaşındayım. Daha evlenmedim, çocuğum yok. Meme küçültme operasyonu gerçekten tamamen benim hayatımın dönüm noktası oldu. İnanılmaz büyük ve sarkık göğüslerim vardı.Ve boyun 1.55. E birazda kiloluydum. Nasıl bir facia siz düşünün.Artık sırtımda artık kamburluk dışarıdan bakınca bile belli oluyordu. Arkadaşımın tavsiyesi üzerine Op. Dr. Serdar Bora Bayraktaroğlu'ndan bir randevu aldım. Bu arada bu ameliyatı çok istememe rağmen 2 tane endişem vardı. Birincisi ileride çocuk emzirememek, ikincisi İZ. Gerçekten izleri beni çok ürkütüyordu. Olan kişilerden duyduğum kadarı ile 1 ay yataktan kalkamayan bile varmış. Neyse gittim görüştüm. İnanılmaz sıcak kanlı bir doktor. Kesinlikle süt bezlerine dokunmayacağını belirtti ameliyatta. Hiç düşünmeden ay sonunda olmaya karar verdim. İnanılmaz içimi rahatlattı doktorum. Bu arada ameliyatı yazın sıcağında oldum. Ameliyattan sonra doktor bey kendimi çok yormamamı istedi. Ve ben ameliyattan resmen hafiflemiş şekilde pamuk gibi uyandım. Cuma günü ameliyat oldum. Cumartesi günü alışverişe gittim :) ( En özendiğim şey askılı elbise giymekti herhalde kendime 5-6 tane aldım) Ve pazartesi iş başı yaptım. 3 hafta boyunca sporcu atleti şeklinde korse kullandım. Emzirme konusunda doktorum hiç bir sorun yaşamayacağıma garanti veriyor. İzlere gelince ilk ay evet belirgin izlerim vardı ama kesinlikle rahatsız edici düzeyde değildi. Şu anda gösterdiğim kişiler izi seçemiyor bile :). Kesinlikle böyle bir sorununuz varsa muhakkak geç kalmadan yaptırın çünkü inanın dünya varmış dedirtiyor insana bu operasyon. İyi ki doktorum Serdar beyi tanımışım o olmasa hala daha kara kara düşünüyor olacaktım yaptırsam mı yaptırmasam mı diye :)

Merhaba arkadaşlar. Ben martın 24.de küçültme ameliyati oldum. 85 ee takiyordum.Boyum 165 cm kilom 70. 85 b ve 85 c arasında kararsız kalmıştım. Çünkü gittigim bir avm nin iç çamaşırı magazinindeki bir kac markanın 85b ve 85c kalıplarını inceledigimde 85 c nin benim bedenime daha uygun olacağını düşündüm ce reyondaki bayanda kesinlikle size c cup uygun olur demesiyle maalesefki c de karar kıldım Doktoruma b ve c arası olsun dedim. Çünkü vermem gereken bir 10 kilom var. Düşündüm o 10 kiloyuda verirsem 85b ye duserim tam standart olur dedim. Neyse ameliyat oldum ama bana hic kuculmrmisler gibi geliyor.Dr me soyledim ÷10 ödem var dedi ama yine buyuk yine buyuk. Sanki sacede diklesmis yani minimayzer takarkenki halimden az daha inik bir görüntü yani buzdaginin gorunmeyen kismi gitmis gibi.Bugun 19. Gün ve hic umudum kalmadı asagi indikce dahada buyuk görünüyorlar. Arkadaslarim, eşim iyi diyor ama ben mutlu degilim. Doktorum cok iyi aslinda ama benim yanlis izah etmem sonucu böyle oldu. Doktorum bana eger kilo vermeyi düşünüyorsanız kiloya bagli gogsunuzde kuculur dedi. Bilemiyorum ne hayal etmistim ne oldu. Cok mutsuzum. Annem geldi bana ve 2 cocuguma bakıyor sirf onu uzmemek icin belli etmemeye calisiyorum ama yalniz kaldikca ağlıyorum. Allahim nasil gecicek bu surec

Mrb arkadaşlar biraz önce doktordan geldim muayeneye gitmiştim.. doktor ters t şeklinde iz olacağını söyledi. Bana o uygulanabilirmiş. Hangi durumlarda ters t oluyo bilen var mı ? Bide emzirme konusuna gelince, daha önce hiç emzirmediğin için süt bezlerinin nerelerden geçtiğini göremem o yüzden garanti veremem dedi. En kötüsüne hazırla kendini dedi.. bide ameliyat ücreti için 5000 tl dedi. Sizde nasıl arkadaşlar ?

Merhaba.ben 22 martta meme kucultme oldum.enfeksiyon riski ne zamana kadar var.yürüdügüm zamanda ic kisimlarda agri oluyor normalmi

Benim dr da lolipop kesi yapacagini söyledi bende merak ediyorum ikisi arasindaki far nedir bilen arkadaslar cevaplarsaniz sevinirm..bu arada benimde 5000 lira demisti doktorum. Hala sigara iciyormusunuz doktorunuz bisey dedimi sigara icin bende birakmayi deniyorum ama cok zor

Sigarayla ilgili bişey sormadı ama sigara içilmemesi gerektiğini biliyorum

Arkadaşlar merhaba. Meme küçültme ameliyatı olmama 10 gün kaldı. Dikişlerim ters T ve lolipop tekniğinin birleştirilmiş hali gibi olacak, yani hem meme başı çevresinde hem alta doğru T şeklinde. Şu an 110 F takıyorum ama ne kadar küçültülebileceği belli değil, bu yüzden sonrasında tam ölçü cup ne olur bilemiyorum. Sütyen konusunda yardımlarınıza ihtiyacım var. Ameliyattan sonra takılan cerrahi sütyeni çıkardıktan sonra nasıl bir sütyen takmalıyım? Özellikle marka, model ya da link verebilirseniz çok sevinirim. Teşekkürler.

zaman az kalmış Allah kolaylık versin

yok canim bense 85 d kullaniyordum su anda b cupum herkes bana ne kadar kilo vermissin bi degisik geldin gozume diyor ama ne olduginu anlamıyorlar bende kimseue söylemedim
Bende 80 d 85 d kullanıyorum. Doktorum dün b cup yapabilirim dedi. Sanki küçülmeyecekmiş günü hissettim ama gerçekten bi farkı hissettin mi ? Mesela istediğin kıyafetleri giyebiliyor müsün ?

Bendr 24 msttta oldum.Ayni durum bende de mevcut icinde bir sertlik ve yürürken ağrı oluyor. Dr normal dedi ama beni çok rahatsız ediyor
Enfeksiyon riskiyle ilgili bisey soyledimi.sertlik giderek azaliyor.doktorum 6 ay sonra duzelecek.suan sislik ve odem var dedi.ben yakinda ise donucem nasil olacak bilmiyorum

Enfeksiyon riskiyle ilgili bisey soyledimi.sertlik giderek azaliyor.doktorum 6 ay sonra duzelecek.suan sislik ve odem var dedi.ben yakinda ise donucem nasil olacak bilmiyorum
Hayır enfeksiyondan bahsetmedi. Sertlik olmasi acimasi normalmiş. Benim 20. Günüm ne zamana kadar devam edecek bilmiyorum. Birde isyedigim gibi küçülmediler zaten moralim sıfır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…