Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Hayır enfeksiyondan bahsetmedi. Sertlik olmasi acimasi normalmiş. Benim 20. Günüm ne zamana kadar devam edecek bilmiyorum. Birde isyedigim gibi küçülmediler zaten moralim sıfır
Kac beden olduki begenmediniz.benim dd cup ti.suab b kap genis geliyor.doktorum dahada kuculur dedi.a ile b arasi olacak sanirim

Hayır enfeksiyondan bahsetmedi. Sertlik olmasi acimasi normalmiş. Benim 20. Günüm ne zamana kadar devam edecek bilmiyorum. Birde isyedigim gibi küçülmediler zaten moralim sıfır
iyileşme süreci çok mu sürecek acaba benim çocuklar mağdur olur diye de çekiniyorum

Cesur ve güzel ne güzel anlatmışsın. Ben devlet hastanesine gittim. Doktorun iki senelik ameliyat listesi doluymuşve beni kabul edemedi. Açıkçası bu kadar sürüncemeye gireceğini tahmin etmiyordum. Senin bu sürecin ne kadar sürdü. Yani ilk muayenen ve ameliyat günün arasında ne kadar süre var

iyileşme süreci çok mu sürecek acaba benim çocuklar mağdur olur diye de çekiniyorum
Benimde biri 10 digeri 6 yasonda kizlarim var. Annem geldi o ilgileniyor herşeyle.Agir bir seyler kaldirmamak suretiyle yardimci olmaya çalışyorum. Iyilesme suresi 2 ay olacak gibi.2 aydan oncesi zor ve yorucu

Kac beden olduki begenmediniz.benim dd cup ti.suab b kap genis geliyor.doktorum dahada kuculur dedi.a ile b arasi olacak sanirim
Benim agirlik olarak çok degildi ama genis ve sarkikti. 85ee kullaniyordum.zDr 85b ve c arasi yapacagim dedi yani 85bb yaptigini söylüyor. Ama evde yeni inci markanın 95c si vardı denedim tam otururdu. Bugun 20. Günüm ameliyat olali ve ben resmen umudumu yitirdim. Kuaföre gidip saclarininkırıklarını aldirmK gibi oldu. Toparlayıcı sutyenimin icine sakladiklarim gitti yani. Disaridan goren kimse ameliyat olduğumu anlamıyor. Bilenlerede ben böyle buyuk seviyorum o yuzden bu sekilde diye gecistiriyorum. Derdimi sizlere ornek olsun diye birtek buradan yaziyorum. Allah baska dert vermesin tabi ama inanin cok mutsuzum. Şu cektigim çileye değmedi maalesef. Burdan ameliyat olacak arkadaslara tavsiyem hangi beden istiyorsanız onceden alın sütyen ve ben nu sutyene girmwk iatoyorum diye belirtin. Yoksa hem paraniza hem emeginize yazik olur.

Benimde biri 10 digeri 6 yasonda kizlarim var. Annem geldi o ilgileniyor herşeyle.Agir bir seyler kaldirmamak suretiyle yardimci olmaya çalışyorum. Iyilesme suresi 2 ay olacak gibi.2 aydan oncesi zor ve yorucu
benim en kucugu 2.5 yaşında annem............ yıllardır evime gelmez ondan hiç umudum yok kiz kardeslerimde annem yüzünden gelmez galiba çocukları büyütmek lazım biraz daha. oturduğum yer beldelik eşimin tayini merkezi bir yere çıkarsa 10 günlük bir bakıcı bulup seneye ancak

geçmiş olsun canım hem ameliyatın hem emeğin için nerde ameliyat oldun. ne kadar değişim oldu

Bende kizlari buyutmeyi beklemiştim. Eger bakacak kimsen yoksa kucuk kizinla zor olur. Oyle 10 lük bir süreç yeterli degil. Uzunca bir sure kucaginda kaldiramazsin cocugunu. Eger cok cok acileyetin yoksa cocugunu biraz daha buyutmeye bak
Sonra düşün derim

bende öyle düşünüyorum canım oğlum hala indir kaldır mecbur kendilerini biraz idare etmelerini bekliyecem

geçmiş olsun canım hem ameliyatın hem emeğin için nerde ameliyat oldun. ne kadar değişim oldu
Teşekkür ederim. Ben Antalyada özel bir doktora oldum 7000 lira verdim.Doktor iyi is çıkarmış asimetri güzel ama hala buyukler işte ve benden once duran, kiyafetlerimde hic bir degisme olmayan memelerim var.Cok uzgunum. Bu yazdiklarim kimsenin hevesini kırmasın. Ameliyat olduğum için pisman degilim ama bu bedende oldugu icin pişmanım. Doktorum henuz karar vermem icin erken oldugunu soylesede ben simdiden 2 sene sonra tekrar olacagim ameliyati düşünüyorum. Resmen takıntı oldu bende.Dedigim gibi istediginiz bedenin sutyenini alin gidin ben buna girmek istiyorum diye belirtin. Iste o zaman asla pisman olmazsiniz

bazen böyle talihsizlikler yaşanıyor baya da para vermissin antalya da üniversite de iyi plastik cerrah olduğunu biliyorum tv de çok gösteriyor gittin mi hiç

bazen böyle talihsizlikler yaşanıyor baya da para vermissin antalya da üniversite de iyi plastik cerrah olduğunu biliyorum tv de çok gösteriyor gittin mi hiç
Hayır universiteye gitmedim. Ama arastirma hastanesine gitmistim. Oradaki doktorlarin birinin onumuzdeki 4 yili digerinin 2 yili dolu oldugunu soyleyince direkt ozele yoneldim. Bir kac dr ile gorustum ve hepsi ayni fiyati verdi.Para muhim tabiki ama degdigini gorsen insanin gozune gelmez. Ustelik esimden daha boyle bir sey talep edemem . Artik kendim kenara para ata ata Allah nasip ederse 2 sene sonraki ameliyat olabilirsem olacagim.

4 yıl mi dolu sana da pek bu seçenek kalmamış desene iyi olsaydı zararı yok ama neyse herşey olacağına varır insallah bir dahaki senin beklentilerinin üstünde olur

Arkadaşlar başka bir doktorla görüştüm kesinlikle emzirmeden küçültme yaptırma dedi. Meme başını Yen'i yaptıkları memeye göre diktikleri için süt kanallarıyla bağlantısı kesiliyor dedi. Sonrada içinde süt birikimi ve galaktosel oluyormuş. Ben çok kararsız kaldım ya.

Gerçekten öyle mi ki? Hangi doktor söyledi çok merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…