Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

bana hemen sıra geldi 9 aralıkta muayeneye gitmiştim 27 sine gün verildi aynı ay çinde oldu bitti ilçe hastanesi pek younluk yoktu birde insanlar devlet hastanesinde bu uygulamaların olduğunu pek bilmiyor bu sebeple çok dolu değildi .
 
Sen ne yaptın hala haber yok mu doktordan hergün 10a kadar aç kal be olur ne olmaz aniden çağırırsa gidebilesin
Canım salı ve perşembe aç bekliyorum zaten.Bugune kadar hiç bir işim böyle sürüncemede kalmamıştı.Vardır bunda da bir hayır diyorum.Mayısa sarkarsa eğer eylüle ertelemek zorunda kalacağım. Sen nasılsın.Olaki ertelemek durumunda kalırsam Eylülde de olsam beni yalnız bırakmazsın değilmi.Temmuzda da Marmaris'e geleceğim siz Muğla merkezdemisiniz.
 
Ertelememeye çalış ama ertelersen yine kontrol ederim arada yazın yoğun çalışıyorum beni etiketlersen ya da mesaj atarsan görebilmek daha olur hale gelir. Ben bodrumda yaşıyorum gelirsen görüşürüz elbette
 
Ilk zamanlara göre nasil degisimler oldu.
Şuan dkiş izleri pembe et kavuşma izi var görünürde. llk zamanki kadar dik değil tabi kendi yerine oturuyor yavaş yavaş. daha yuvarlak olmaya başladı ilk zaman huni gibi uzunlamaydı. küçüklüğü baki kaldı ilk zaman yapıldığı gibi büyüme olmadı. inşallahda olmaz boyutu istediğim gibi oldu çünki.
 
Merhaba.benim ameliyatim ayin 22 sinde bir ay olacak.suan cok kasinti var.gece uyutmayacak boyutta.sizdede oyle oldumu.bide gpgus uclarim mantar gibi duruyor.sizinkide oylemiydi.
 
Merhaba.benim ameliyatim ayin 22 sinde bir ay olacak.suan cok kasinti var.gece uyutmayacak boyutta.sizdede oyle oldumu.bide gpgus uclarim mantar gibi duruyor.sizinkide oylemiydi.
uçlar bnde normal duruyo r şuan bi sıkıntı yok kaşıntı bende de oluyor zaman zaman şiddetli zaman zaman hafif
 
Canim benden once amaliyat oldun sen burdakiler hala yardimci oluyosun takip ediyorsun masallah. Sonuctan memnunmusun o ilk fuze ve sert halleri kalmadi ya kalsa ne guzel olurdu
o ztn anormal olan yerine oturunca o halleri kalmıyor ama eskiye göre çok farklı Nerde eeee en nereye diyorum
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…