- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #25.681
bana hemen sıra geldi 9 aralıkta muayeneye gitmiştim 27 sine gün verildi aynı ay çinde oldu bitti ilçe hastanesi pek younluk yoktu birde insanlar devlet hastanesinde bu uygulamaların olduğunu pek bilmiyor bu sebeple çok dolu değildi .Cesur ve güzel ne güzel anlatmışsın. Ben devlet hastanesine gittim. Doktorun iki senelik ameliyat listesi doluymuşve beni kabul edemedi. Açıkçası bu kadar sürüncemeye gireceğini tahmin etmiyordum. Senin bu sürecin ne kadar sürdü. Yani ilk muayenen ve ameliyat günün arasında ne kadar süre var
merhaba nasılsınSonuna kadar haklısın fakat günler yaklaştıkça sanki ben nasıl desemmtutsak gibiyim Son dört günüm ve ben fabrika bacası gibi tüttürüyorum
Teşekürler iyiyim fazlaca heyecnlı bugun yatış işlemlerim tamamlandı yrın büyük günmerhaba nasılsın
Hadi bize kısaca anlat lütfenMerhaba kızlar bende gogus kucultme ameliyati oldum cumartesi günü sormak istedikleriniz varsa seve seve yanıtlarım
Canım hiç tedirgin olma kendini kasma dilerim herşey gönlünce olur yarın bu saate herşey bitmiş olacak ne güzel bak ben de oldum bitti gittiTeşekürler iyiyim fazlaca heyecnlı bugun yatış işlemlerim tamamlandı yrın büyük gün
Sen ne yaptın hala haber yok mu doktordan hergün 10a kadar aç kal be olur ne olmaz aniden çağırırsa gidebilesinmerhaba nasılsın
Çok teşekkür ederim canım benim inşallah sorunsuz geçer SevgilerCanım hiç tedirgin olma kendini kasma dilerim herşey gönlünce olur yarın bu saate herşey bitmiş olacak ne güzel bak ben de oldum bitti gitti
Canım salı ve perşembe aç bekliyorum zaten.Bugune kadar hiç bir işim böyle sürüncemede kalmamıştı.Vardır bunda da bir hayır diyorum.Mayısa sarkarsa eğer eylüle ertelemek zorunda kalacağım. Sen nasılsın.Olaki ertelemek durumunda kalırsam Eylülde de olsam beni yalnız bırakmazsın değilmi.Temmuzda da Marmaris'e geleceğim siz Muğla merkezdemisiniz.Sen ne yaptın hala haber yok mu doktordan hergün 10a kadar aç kal be olur ne olmaz aniden çağırırsa gidebilesin
Hadi bakalım yarın bitti diye haber ver bu gece zor biliyorum ama iyi uyumaya çalışÇok teşekkür ederim canım benim inşallah sorunsuz geçer Sevgiler
Ertelememeye çalış ama ertelersen yine kontrol ederim arada yazın yoğun çalışıyorum beni etiketlersen ya da mesaj atarsan görebilmek daha olur hale gelir. Ben bodrumda yaşıyorum gelirsen görüşürüz elbetteCanım salı ve perşembe aç bekliyorum zaten.Bugune kadar hiç bir işim böyle sürüncemede kalmamıştı.Vardır bunda da bir hayır diyorum.Mayısa sarkarsa eğer eylüle ertelemek zorunda kalacağım. Sen nasılsın.Olaki ertelemek durumunda kalırsam Eylülde de olsam beni yalnız bırakmazsın değilmi.Temmuzda da Marmaris'e geleceğim siz Muğla merkezdemisiniz.
ben olalı 107 gün oldu yani 3 ayı geçtiKizlar amaliyat olali iki uc ay olan varmi
Ilk zamanlara göre nasil degisimler oldu.ben olalı 107 gün oldu yani 3 ayı geçti
Şuan dkiş izleri pembe et kavuşma izi var görünürde. llk zamanki kadar dik değil tabi kendi yerine oturuyor yavaş yavaş. daha yuvarlak olmaya başladı ilk zaman huni gibi uzunlamaydı. küçüklüğü baki kaldı ilk zaman yapıldığı gibi büyüme olmadı. inşallahda olmaz boyutu istediğim gibi oldu çünki.Ilk zamanlara göre nasil degisimler oldu.
Merhaba.benim ameliyatim ayin 22 sinde bir ay olacak.suan cok kasinti var.gece uyutmayacak boyutta.sizdede oyle oldumu.bide gpgus uclarim mantar gibi duruyor.sizinkide oylemiydi.Şuan dkiş izleri pembe et kavuşma izi var görünürde. llk zamanki kadar dik değil tabi kendi yerine oturuyor yavaş yavaş. daha yuvarlak olmaya başladı ilk zaman huni gibi uzunlamaydı. küçüklüğü baki kaldı ilk zaman yapıldığı gibi büyüme olmadı. inşallahda olmaz boyutu istediğim gibi oldu çünki.
Canim benden once amaliyat oldun sen burdakiler hala yardimci oluyosun takip ediyorsun masallah. Sonuctan memnunmusun o ilk fuze ve sert halleri kalmadi ya kalsa ne guzel olurduben olalı 107 gün oldu yani 3 ayı geçti
uçlar bnde normal duruyo r şuan bi sıkıntı yok kaşıntı bende de oluyor zaman zaman şiddetli zaman zaman hafifMerhaba.benim ameliyatim ayin 22 sinde bir ay olacak.suan cok kasinti var.gece uyutmayacak boyutta.sizdede oyle oldumu.bide gpgus uclarim mantar gibi duruyor.sizinkide oylemiydi.
o ztn anormal olan yerine oturunca o halleri kalmıyor ama eskiye göre çok farklı Nerde eeee en nereye diyorumCanim benden once amaliyat oldun sen burdakiler hala yardimci oluyosun takip ediyorsun masallah. Sonuctan memnunmusun o ilk fuze ve sert halleri kalmadi ya kalsa ne guzel olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?