- 18 Kasım 2016
- 156
- 74
- 48
- 45
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #25.701
Teşekürler iyiyim fazlaca heyecnlı bugun yatış işlemlerim tamamlandı yrın büyük gün[/Q
Ayyy bittimiiiÇok teşekkür ederim canım benim inşallah sorunsuz geçer Sevgiler
Canim kac beden sudyen takiyosun peki ben 90 kullaniyorumo ztn anormal olan yerine oturunca o halleri kalmıyor ama eskiye göre çok farklı Nerde eeee en nereye diyorum
GÖZÜN AYDINBen oldum bu sabah inanılmaz güzel duruyor
Merhaba stres olmayınKorkuyorum ben sigara çok içiyorum stresten
mSigara konusu içmeyen birine göre bırakmak çok basit gibi görünsede, içen kişi açısından zor bi süreç.Bende içmesem bırak derim sağlığına zarar veriyorsun derim.Allah yardım etsin hepimize.Ameliyat günü yaklaştıkça daha gerilip daha çok içmeye sebep oluyor.Bırakmak elbetteki iyi olacak.Sigara içmeyip dikişi açılanda var.Sigara içip iyileşende var.Sigara içen herkes bi çırpıda bu illetten kurtulmayı elbette ister.Bırakmaya çalışırken içilen her sigara zaten kişinin kendisini fazlasıyla kötü hissetmesine yetiyor En azından bunlar benim bu aşamada yaşadığım duygularım.
Merhaba sigara konusunda stres olmayın bende birakamadım belki bir fırsattı bırakmak için ama olmadı ameliyat öncesi son akşama kadara ameliyat sonrası üç gün içmedim sadece hiç sorun yaşamadım anestezide ve dikislerimde hiç sorun olmadı rahat olunMerhaba stres olmayın
m
Merhaba çok büyük ve sarkık olunca ters T tekniği uyguluyor doktorlar lolipop tekniği büyük memelerde buzulme gibi şekilbozukluğu olabiliyor bende ters T ameliyatı oldum lolipopta aşağıya doğru tek çizgi olduğu için daha az iz oluyor sigarayı birakamadım bende sorun yaşamadım doktorumda pek onemsemedi zatenBenim dr da lolipop kesi yapacagini söyledi bende merak ediyorum ikisi arasindaki far nedir bilen arkadaslar cevaplarsaniz sevinirm..bu arada benimde 5000 lira demisti doktorum. Hala sigara iciyormusunuz doktorunuz bisey dedimi sigara icin bende birakmayi deniyorum ama cok zor
. Sevindim sağlıkla atlat bundan sonraki süreci de. GözünaydınBen oldum bu sabah inanılmaz güzel duruyor
Geçmiş olsun.Gözün aydın.Ameliyathaneye girişinden uyanışına kadar anlatırmısın.Ben oldum bu sabah inanılmaz güzel duruyor
Tesekkur ederim cevapladiginiz icin benim lolipop teknigi uygulanacak dr oyle dedi buzusme olasiligi var doktorda soyledi orasi artik genlerle ilgili insallah yasamam bu sorunu.sigara benim kafami karistirdi acikcasi o riski goze alamiyorum endiselerim var bu yuzden birakmak en iyisi dedim kendime ve bugun 3 gun oldu hic sigara icmedimMerhaba çok büyük ve sarkık olunca ters T tekniği uyguluyor doktorlar lolipop tekniği büyük memelerde buzulme gibi şekilbozukluğu olabiliyor bende ters T ameliyatı oldum lolipopta aşağıya doğru tek çizgi olduğu için daha az iz oluyor sigarayı birakamadım bende sorun yaşamadım doktorumda pek onemsemedi zaten
Geçmiş olsun öncellikle. Gogusleriniz kac bedenden kac bedene indi. 360 gr az gibi geldi banaGüle oynaya girdim operasyona 2 saat sürdü operasyon ilk gün acayipti uyku ile agrı arasında geçti gecede zorlandım ama bakıyorum acayip mutlu oluyorum çok güzel olmuş elbette şişlikte var ama benden toplamda 360gr alınmış ben iyiki diyorum
Kısa sürmüş 360 grda çok az kaç beden kullanıyordun sütyeni.Bide yanılmıyorsam bir taşla iki kuş mevzusu vardı senin.Çok geçmiş olsun canımGüle oynaya girdim operasyona 2 saat sürdü operasyon ilk gün acayipti uyku ile agrı arasında geçti gecede zorlandım ama bakıyorum acayip mutlu oluyorum çok güzel olmuş elbette şişlikte var ama benden toplamda 360gr alınmış ben iyiki diyorum
Benim gogusler 85 ee idi simdi 85c oldular ama benim gözüme hala cok buyuk geliyorlar b yaprirmadigima cok pismanim. Benim dikisler meme basindan asagi tek bir dikiş. Huni gibi duruyorlar. 3 hafta bitti benimde. Biraz indiler asagi ama tam yerini almadi. Acaba tam yerini alinca daha kucuk gorunurler miŞuan dkiş izleri pembe et kavuşma izi var görünürde. llk zamanki kadar dik değil tabi kendi yerine oturuyor yavaş yavaş. daha yuvarlak olmaya başladı ilk zaman huni gibi uzunlamaydı. küçüklüğü baki kaldı ilk zaman yapıldığı gibi büyüme olmadı. inşallahda olmaz boyutu istediğim gibi oldu çünki.
daha şişliğin vardır biraz daha iner diye düşünüyorumBenim gogusler 85 ee idi simdi 85c oldular ama benim gözüme hala cok buyuk geliyorlar b yaprirmadigima cok pismanim. Benim dikisler meme basindan asagi tek bir dikiş. Huni gibi duruyorlar. 3 hafta bitti benimde. Biraz indiler asagi ama tam yerini almadi. Acaba tam yerini alinca daha kucuk gorunurler mi
Inşallah. Benim icin hayal kırıklığı oldu resmen. Bu arada senin izler iyi görünüyor 1 sene sonra o kirmiziliklar kalmayacak ten rengine uyumlu olacak. Güle güle yaşayın yeni memişlerinizledaha şişliğin vardır biraz daha iner diye düşünüyorum
hep beraber inş. istediğin gibi olur senin de Herkesin de lolipop keside çok küçülmüyor deniyor bilgim yok ama. ters t yağı derisi ve sarkması çok olanlarda uygulanıyor diye biliyorum. senin ki büyük olmadığı için bu yöntem tercih edilmiş olabilir.Inşallah. Benim icin hayal kırıklığı oldu resmen. Bu arada senin izler iyi görünüyor 1 sene sonra o kirmiziliklar kalmayacak ten rengine uyumlu olacak. Güle güle yaşayın yeni memişlerinizle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?