Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

önce 95 d di. şimdi 85 b oluyo ama sırtım geniş olduğundan 90 b veya kalıba göre c alıyorum b kalıplar güzel duruyo

Korkuyorum ben sigara çok içiyorum stresten
Merhaba stres olmayın
m

Merhaba çok büyük ve sarkık olunca ters T tekniği uyguluyor doktorlar lolipop tekniği büyük memelerde buzulme gibi şekilbozukluğu olabiliyor bende ters T ameliyatı oldum lolipopta aşağıya doğru tek çizgi olduğu için daha az iz oluyor sigarayı birakamadım bende sorun yaşamadım doktorumda pek onemsemedi zaten

Tesekkur ederim cevapladiginiz icin benim lolipop teknigi uygulanacak dr oyle dedi buzusme olasiligi var doktorda soyledi orasi artik genlerle ilgili insallah yasamam bu sorunu.sigara benim kafami karistirdi acikcasi o riski goze alamiyorum endiselerim var bu yuzden birakmak en iyisi dedim kendime ve bugun 3 gun oldu hic sigara icmedim

Güle oynaya girdim operasyona 2 saat sürdü operasyon ilk gün acayipti uyku ile agrı arasında geçti gecede zorlandım ama bakıyorum acayip mutlu oluyorum çok güzel olmuş elbette şişlikte var ama benden toplamda 360gr alınmış ben iyiki diyorum

Geçmiş olsun öncellikle. Gogusleriniz kac bedenden kac bedene indi. 360 gr az gibi geldi bana

Kısa sürmüş 360 grda çok az kaç beden kullanıyordun sütyeni.Bide yanılmıyorsam bir taşla iki kuş mevzusu vardı senin.Çok geçmiş olsun canım

ben ameliyat olalı 3 ayı geçti iz konusunu merak edenler için izlerimin fotosunu gönderiyorum böylece iz aşaması hakkında soru işaretleri olanlar fikir edinmiş olabilirler .

Eklentiler

• 20170415_170741.webp
    7 KB · Görüntüleme: 299
  • 20170415_170747.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 293
Benim gogusler 85 ee idi simdi 85c oldular ama benim gözüme hala cok buyuk geliyorlar b yaprirmadigima cok pismanim. Benim dikisler meme basindan asagi tek bir dikiş. Huni gibi duruyorlar. 3 hafta bitti benimde. Biraz indiler asagi ama tam yerini almadi. Acaba tam yerini alinca daha kucuk gorunurler mi

daha şişliğin vardır biraz daha iner diye düşünüyorum

Inşallah. Benim icin hayal kırıklığı oldu resmen. Bu arada senin izler iyi görünüyor 1 sene sonra o kirmiziliklar kalmayacak ten rengine uyumlu olacak. Güle güle yaşayın yeni memişlerinizle
hep beraber inş. istediğin gibi olur senin de Herkesin de lolipop keside çok küçülmüyor deniyor bilgim yok ama. ters t yağı derisi ve sarkması çok olanlarda uygulanıyor diye biliyorum. senin ki büyük olmadığı için bu yöntem tercih edilmiş olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…