Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Valla canım aynı şeyleri düşünüyoruz.. hadi birinci çocuğu hallettik diyelim, ikinci çocuk var. Ve en azından bi buçuk yıl emziriceksin valla zaman geçtikte uzayıp gidiyo mesele

. Kuşlar ben evliyim ve hamileyim. Evlenmeden önce asidi sarkik ve büyük olan goguslerimi çocuk doğurduktan sonra yaptirayim diye ertelemiştir ve su an asidi pismanim. Goguslerim hamilelik dönemimde balon GB oldular resmen agzima girecek o kadar utaniyorum ve igreniyorum ki halimdem karnimdan büyük göğüslerim var resmen. Çok pismanim keske evlenmeden önce yaptirsaydim. Güzel hamile elbiselerine bile giremiyorum göğüslerim olmuyor,igrenc ya,emzirme derken daha da sarkacak zaten sarkikti. Acaba bebek doğduktan ve emzirme isi bittikten sonra ben ameliyat olsam mi? Ama ikinci çocuk düşünürsem goguslerim tekrar bozulur mu ? Bilen var mi? İkinci hamileliği de rahat edeyim bari ya

Canlar benim bedenim 85 c bazende d medikal sütyenim dr iki beden denemiş sonra en küçük beden 80 b ye karar vermiş ben daha çok dikleşsin istiyordum yani nasıl anlatsam bilemiyorum ama şahane yusyuvarlak tatlımı tatlı yeni gögüslerim oldu dr bugun şişliklerin inicek dedi zamanla ama bilinki yaşlandıgınızda dahi sarkmıyacak memeleriniz olucak dedi. Bir taşla iki kuş daha ne
Geçmiş olsun öncellikle. Gogusleriniz kac bedenden kac bedene indi. 360 gr az gibi geldi bana

Kısa sürmüş 360 grda çok az kaç beden kullanıyordun sütyeni.Bide yanılmıyorsam bir taşla iki kuş mevzusu vardı senin.Çok geçmiş olsun canım
olsun dimi

benimde ameliyatım yarın kızlar hem heyecanlıyım hemde korkuyorum biraz. sabah 9 gibi alacaklarmiş (dua edin benim için) ameliyata.. doktorum medikal sütyen istemedi onun yerine kaliteli sporcu sütyeni al dedi hani su adidasta satılanlardan falan ama önden fermuarlı olursa daha rahat edersin dedi. ancakl aradım önden fermuarlısını bulamadım pansuman falan yaparken canımı acıtır mı acaba. siz nasıl sütyen kullandınız.

Şimdiden geçmiş olsun bende medikal sütyen kullanmadım fermuarlı sporcu bulamadım zaten ilk gün kollarda hareket kısıtlaması var sonrasında giyinmenize yardım edecek biri olursa hiç sorun yaşamazsınız bu arada şimdilik 1-2 tane alın ilk ödem atılınca oldukça farklı beden olacak ona göre yine alırsınız

Ben 250 lira verip medikal sutyen almistim.bakinca bunami bu kadar para verdim diye dusundum ama cok rahatmis.pansumanimi kendim yaptim halada krem sürerken cok rahat ediyorum.önden fermuarli ve baska sutyen takinca agrim oluyor medikali takinca rahatliyorum.simdide sporcu sutyeni aldim ama daha kullanmadim

Geçmiş ve hayırlı olsun :) Rica etsem en baştan anlatabilir misiniz? Karar verme, doktor seçimi, ücret, kullanılan yöntem vs herşey. İnşallah çok olmamışımdır.

Geçmiş olsun. Ücret olarak ne kadar bi meblağ tuttu acaba? En çok bunu düşünüyorum ben.

şişkinlik olduğuna eminiz dimi böyle kalacak diye korkuyorum şimdi de çünkü istediğim kadar küçülmedi
zaten anlarsın dikkatli bakınca böyle öbek öbek gözükür yumuşak olur fln ödem şeklinde bnmki öyle oldu sonra yavaş yavaş indi ilk zaman o şişlikler 90 d beden olmadı şimdi 85 b - C oluyo

zaten anlarsın dikkatli bakınca böyle öbek öbek gözükür yumuşak olur fln ödem şeklinde bnmki öyle oldu sonra yavaş yavaş indi ilk zaman o şişlikler 90 d beden olmadı şimdi 85 b - C oluyo
Ayy sen bana moral oluyorsun valla. O kadar uzgunum ki daha 1 ay olmadi ameliyat olalı. Dr nin dedigine göre 85 b-c arası yapmış. Ama evdeki 95c suyyeni denedim tam oldu. Çok üzüldüm. Ben cok.realist bir insanım. Oyle pek hayal kurmam zamani geldiginde tercihlerim ve zevlerim olur. 32 yasindayim bu yasima kadar uzun uzun hayal kurdugum ameliyatin gelecegi gunu bekledigim tek sey goguslerimdi. Benim icin tam bir hayal kırıklığı oldu. Insllah odemdir diyorum ve 3 ayda gecmesini bekliyorum.

Bu şişkinlik ne kadar sürede iniyor acaba.benim bir ay oldu son zamanlarda dahada büyüdu gibi geliyor.ama doktorum dahada kücülecek demisti.son günlerde biraz zorluyorum kollarimi galiba ondan olabilirmi
Tugba hanim sizde benim gibi memnun kalmayanlardansıniz sanirim. Benim gogusler 85ee di dr nin dedigine gore 85 b-c arasi ama gic oyke görünmüyor hala kocamanlar evdeki 95c sutyen tam oluyor benimde ayın 24.de tam 1 ay olacak ve cok mutsuzum. Sizin kac bedendi kaç bedene indi acaba?

Kızlar başka moral verecek olan yok mu? Şu ödemler herkeste mi oluyor bunu öğrenmek istiyorum inşallah bizdekiler de ödemdir de iner bir an önce

İlk ödem ne zaman atılıyor tahminen ödem atmak için yaptığınız şeyler var mı çay falan. Ne gerekiyorsa yapayım küçülsünler ne olur

İlk ödem ne zaman atılıyor tahminen ödem atmak için yaptığınız şeyler var mı çay falan. Ne gerekiyorsa yapayım küçülsünler ne olur
Ben olalı 11 gün oldu hala ödem ve şekil bozukluğu var ama bunlar çok normal aylar süren bir süreç bu sabırlı olmak gerekiyor birde hekimle doğru iletişim çok önemli

Merhaba
Bişey sormak istiyorum belki daha önce paylaşılmıştır ancak tüm mesajları okuyamadım yarın sabah göğüs küçültme ameliyatı olacağım . Sizden ricam ameliyat ile ilgili bilgi yani sonrasındaki ilk dakikalar ilk gün neler götürmeliyiz yanımızda vs ( özelde olucam ameliyatı) çok heyecanlı be gerginim bu arada

Ben olalı 11 gün oldu hala ödem ve şekil bozukluğu var ama bunlar çok normal aylar süren bir süreç bu sabırlı olmak gerekiyor birde hekimle doğru iletişim çok önemli
Ben de dua edicem bunun için emin olsam kesinlikle daha küçülecek dendiğini duysam aylarca sabrederim hiç sorun değil de işte belirsizlik öldürüyor beni

Merhaba ben olalı 2 ay gibi bir sure oldu özelde oldum. 1 gece kaliyorsun zaten mutlaka önden dügmeli bir pijama gotur cikista giymek icinde onden dugmeli gomlek hic agri sizi olmuyor anestezi sonrasi biraz ayilma falan sarsiyor ama ben en cok agridan korktugum icin onu yasamadim ben ameliyattan ayilip doktor yanima geldiginde yan yatabilirsin dedi kol hareketlerimde bir kisitlama olmadi 3.gunu araba kullandim yasayinca korktugun gibi olmadigini goreceksin ben hayatimda verdigim en dogru karar olduguna inaniyorum cok mutluyum sanada hersey gonlunce olsun diyorum rahat ol mutlu olacagin bir ameliyat mutlu gir mutlu çik biz ne selfiler cektik ne gulduk eglendik ameliyat oncesi sonrasi doktoruna güven sevgiler

Öncelikle şimdiden geçmiş olsun.Hiç heyecanlanmayın.Bence ameliyat ve hastane kısmı çok kolay.Ben ameliyattan sonra narkozdan dolayı mide bulantısı yaşadım ve dilim damağım kurumuştu.Suyunuzu içebilmek için bir pipet bulundurmanızı öneririm.Vişne suyu içmiştim biraz ve midem iyice bulandı.Çok ta iyi oldu bu sayede istifra ettim.Ondan sonra gözüm gönlüm açıldı.Sanki hiç ameliyat olmamış gibiydim.24 saat bile kalmadan hastaneden çıktım.Ha birde odanıza gelince çok üşüme gelebilir.1-2 saat ısınamamıştım ben.Ameliyat olalı 36 gün oldu.Yeniden doğmuş gibiyim.Hiç pişman olmayacaksınız merak etmeyin.Hayırlısıyla atlatırsınız inşallah.Sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…