- 27 Mart 2017
- 46
- 26
- 88
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #25.741
Sizin kac bedenden kac bedene indiki memnun degilsiniz. Birde siz ne kadar oldu ameliyat olalıKızlar başka moral verecek olan yok mu? Şu ödemler herkeste mi oluyor bunu öğrenmek istiyorum inşallah bizdekiler de ödemdir de iner bir an önce
Doktorum ödemler gidince %20 daha küçüleceğini söyledi. Siz de doktorunuza aklınıza takılanları sorun ve en önemlisi güvenin onaBen de dua edicem bunun için emin olsam kesinlikle daha küçülecek dendiğini duysam aylarca sabrederim hiç sorun değil de işte belirsizlik öldürüyor beni
Hiç korkmayın ilk gün anestezi etkisiyle uyku halinde geçecek sonra zaten herşey yoluna girer. Diğer arkadaşlar pijama vs bahsetmiş zaten emin olun keşke çok önceden olsaydım diyeceksiniz. Gece 12 Den sonra yiyip içmeyin ama o saate kadar bol sıvı tüketin özellikle su ve heyecandan zor biliyorum ama iyi uyumaya çalışın şimdiden geçmiş olsunMerhaba
Bişey sormak istiyorum belki daha önce paylaşılmıştır ancak tüm mesajları okuyamadım yarın sabah göğüs küçültme ameliyatı olacağım . Sizden ricam ameliyat ile ilgili bilgi yani sonrasındaki ilk dakikalar ilk gün neler götürmeliyiz yanımızda vs ( özelde olucam ameliyatı) çok heyecanlı be gerginim bu arada
Doktorum ödemler gidince %20 daha küçüleceğini söyledi. Siz de doktorunuza aklınıza takılanları sorun ve en önemlisi güvenin ona
80D'ydi bedenim bugün 10. Gün oluyor... gözüme baya şiş büyük geliyo nedense hala evde 85b beden bi sütyen buldum denedim bugün içim rahatladı biraz tam oldu 80b'ye de girebilirim inşallah ödemse bunlar. %20 tam yerinde bir oran doktorum şehir dışında cumartesi günü görüşebilicem sağolun cevaplarınız içiiinSizin kac bedenden kac bedene indiki memnun degilsiniz. Birde siz ne kadar oldu ameliyat olalı
Endişelenme benim biri diğerinden çok farklı duruyor çünkü onda daha fazla ödem var ve diğerinden bikaç gün sonra değişimler oluyor ama biliyorum ki o memede daha fazla sarkma vardı80D'ydi bedenim bugün 10. Gün oluyor... gözüme baya şiş büyük geliyo nedense hala evde 85b beden bi sütyen buldum denedim bugün içim rahatladı biraz tam oldu 80b'ye de girebilirim inşallah ödemse bunlar. %20 tam yerinde bir oran doktorum şehir dışında cumartesi günü görüşebilicem sağolun cevaplarınız içiiin
Benim 75 dd cupti.simdi tam bilmiyorum ama evde 80 b cup var o birazcik genis geliyor.ama hala buyuk hissediyorumTugba hanim sizde benim gibi memnun kalmayanlardansıniz sanirim. Benim gogusler 85ee di dr nin dedigine gore 85 b-c arasi ama gic oyke görünmüyor hala kocamanlar evdeki 95c sutyen tam oluyor benimde ayın 24.de tam 1 ay olacak ve cok mutsuzum. Sizin kac bedendi kaç bedene indi acaba?
Geçmiş olsun. Ücret olarak ne kadar bi meblağ tuttu acaba? En çok bunu düşünüyorum ben.
Merhaba.ben 22 martta meme kucultme oldum.enfeksiyon riski ne zamana kadar var.yürüdügüm zamanda ic kisimlarda agri oluyor normalmi
Ortamala 11 bine denk geldi. Ama inanın yine olsa yine o parayı veririm kredi çektim öyle ödedim. Şu anda dik oturabiliyorum askısız südyen takabiliyorum askılı elbise giyebiliyorum. Ne bir dikiş izim kaldı ki bembeyaz bir tenim var ona ramen iz kalmaması kesinlikle doktorun profesyonelliğinden kaynaklanıyor. Ve inanın ameliyat akşamı hastanenin bahçesinde oturup kahve içebildim. Hatta şimdi bu ay sonunda göğüslerimi gören akrabamda bora beye ameliyat oluyor :)
Merhaba cok agrim ve enfeksiyonum yokcok sukur.sadece risk suresi ne kadar diye merak etmistim.cevapladiginiz icin tesekur ederimmerhaba şu ana kadar ağrın ve enfeksiyon riskinin çoktan geçmiş olması gerekirdi bence onu doktoruna danış
merhabalar siz hangi hastanee kime ameliyat olmuştunuz bende göğüs küçültme ameliyatı araştırmasına girdim 90 d takıyorum ve sırt ağrılarım var2 yaşında oğlum var o nedenlede açıkçası endişeliyim.kucağımdan inmeyen bi maymun:)acaba ameliyat sonrası ağrı çok oluyormu bana biraz bilgi verebilirmisinz
merhaba ben Dr. Serdar Bora Bayraktaroğlu'na ameliyat oldum. Tekrardan söylemek isterim ki 3. günü cevahirde o magaza senin bu magaza benim dolastım bir sürü askılı elbise aldım :) annemler ile beraber yaşamıyorum annem 10 gün yanında kalırım demişti en azından biraz toparlarsın demişti. alışverişimden sonraki gün gitti sende birşey yok diyerek :) kesinlikle doktorun eli bu konuda çooooook önemli. Tanıdığım aynı operasyonu olup 1.5 ay kolunu kıpırdatamadı. Ameliyatlarını özel balat hastanesinde yapıyor doktorum. hastane cok güzel ve temizdi çok memnun kaldım. Bahçesi muhtesem oturup ameliyatın akşamı kahve keyfi yaptım :) kliniği nişantaşında Bora beyin bir bence randevu alıp gidip görüşün derim kesinlikle referansım
Ameliyattan ciktigimda annem cok korkmustu fuze gibiler diye.benim bir ay oldu yavas yavas iniyor.diklik azaliyorKizlar ben oldum ameliyatimi dun. Cok sukur dayanikmauacak kadar agrim sizim olmadi sadece drenler cikartilirken problem yasadim baya. Su an evdeyim sutyeni henuz giydirmediler cumartesi kontrolde giydireceklermia elastik bandaj var su anda. Ama goguslerim su an yukarida ve cok dik duruyor cok gozume batiyor sizdede oldu mu boyle. Sonradan iniyor mu acaba dimdik oldular
6 ayda seklini aliyor dedi doktorumAmeliyattan ciktigimda annem cok korkmustu fuze gibiler diye.benim bir ay oldu yavas yavas iniyor.diklik azaliyor
Benimde oyle iste hem cok yukarida hemde fuze gibi duruyor umarim duzelir kendine gelir. Sen nasilsin peki 1 ayin sonunda normal sutyene gectin miAmeliyattan ciktigimda annem cok korkmustu fuze gibiler diye.benim bir ay oldu yavas yavas iniyor.diklik azaliyor
Hala medikal sutyen kullaniyorum.sporcu sutyeni aldim ama kullanmadim henuz.medikal sutyen yikandigi zaman normal kullaniyorum ama rahatsizlik veriyorBenimde oyle iste hem cok yukarida hemde fuze gibi duruyor umarim duzelir kendine gelir. Sen nasilsin peki 1 ayin sonunda normal sutyene gectin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?