Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Hiç korkmayın ilk gün anestezi etkisiyle uyku halinde geçecek sonra zaten herşey yoluna girer. Diğer arkadaşlar pijama vs bahsetmiş zaten emin olun keşke çok önceden olsaydım diyeceksiniz. Gece 12 Den sonra yiyip içmeyin ama o saate kadar bol sıvı tüketin özellikle su ve heyecandan zor biliyorum ama iyi uyumaya çalışın şimdiden geçmiş olsun

Doktorum ödemler gidince %20 daha küçüleceğini söyledi. Siz de doktorunuza aklınıza takılanları sorun ve en önemlisi güvenin ona
Sizin kac bedenden kac bedene indiki memnun degilsiniz. Birde siz ne kadar oldu ameliyat olalı
80D'ydi bedenim bugün 10. Gün oluyor... gözüme baya şiş büyük geliyo nedense hala evde 85b beden bi sütyen buldum denedim bugün içim rahatladı biraz tam oldu 80b'ye de girebilirim inşallah ödemse bunlar. %20 tam yerinde bir oran doktorum şehir dışında cumartesi günü görüşebilicem sağolun cevaplarınız içiiin

Endişelenme benim biri diğerinden çok farklı duruyor çünkü onda daha fazla ödem var ve diğerinden bikaç gün sonra değişimler oluyor ama biliyorum ki o memede daha fazla sarkma vardı

Benim 75 dd cupti.simdi tam bilmiyorum ama evde 80 b cup var o birazcik genis geliyor.ama hala buyuk hissediyorum

Geçmiş olsun. Ücret olarak ne kadar bi meblağ tuttu acaba? En çok bunu düşünüyorum ben.

Ortamala 11 bine denk geldi. Ama inanın yine olsa yine o parayı veririm kredi çektim öyle ödedim. Şu anda dik oturabiliyorum askısız südyen takabiliyorum askılı elbise giyebiliyorum. Ne bir dikiş izim kaldı ki bembeyaz bir tenim var ona ramen iz kalmaması kesinlikle doktorun profesyonelliğinden kaynaklanıyor. Ve inanın ameliyat akşamı hastanenin bahçesinde oturup kahve içebildim. Hatta şimdi bu ay sonunda göğüslerimi gören akrabamda bora beye ameliyat oluyor :)

merhabalar siz hangi hastanee kime ameliyat olmuştunuz bende göğüs küçültme ameliyatı araştırmasına girdim 90 d takıyorum ve sırt ağrılarım var2 yaşında oğlum var o nedenlede açıkçası endişeliyim.kucağımdan inmeyen bi maymun:)acaba ameliyat sonrası ağrı çok oluyormu bana biraz bilgi verebilirmisinz

arkadaşlar bana bu konuda biraz bilgi verebilirmiisniz ağrı durumu nedir.2 yaşında oğlum var onu kucağıma felan almam mumkun olmazmı ne kadar sürer vs vs ve dr fiyat:) birde ssk karşılıyormuş diye duydum bileniniz varmıdır

merhaba ben Dr. Serdar Bora Bayraktaroğlu'na ameliyat oldum. Tekrardan söylemek isterim ki 3. günü cevahirde o magaza senin bu magaza benim dolastım bir sürü askılı elbise aldım :) annemler ile beraber yaşamıyorum annem 10 gün yanında kalırım demişti en azından biraz toparlarsın demişti. alışverişimden sonraki gün gitti sende birşey yok diyerek :) kesinlikle doktorun eli bu konuda çooooook önemli. Tanıdığım aynı operasyonu olup 1.5 ay kolunu kıpırdatamadı. Ameliyatlarını özel balat hastanesinde yapıyor doktorum. hastane cok güzel ve temizdi çok memnun kaldım. Bahçesi muhtesem oturup ameliyatın akşamı kahve keyfi yaptım :) kliniği nişantaşında Bora beyin bir bence randevu alıp gidip görüşün derim kesinlikle referansım

çok teşekkür ederim en kısa zaman da gidicem.muayene ucreti alıyormu.en çok ağrıdan korkuyorum açıkçası senelerce korkudan hep iptal ettim ama artık küçük memeler istiyorummm.

benim gittiğim zaman muayene ücretsizdi. Kesinlikle gitmelisin en azından fikir danışmış olursun. Doktorumdan çok memnun kalacağına emin olabilirsin.

Selam arkadaşlar. Valla sayenizde bana da bi cesaret geldi. uzun zamandır sırt agrilarin dan muzdaribim göğüslerimden dolayı benimde 75-80 D. Yazılanları okudukça bende karar verdim ameliyata yalnız benim de damarlarımda sorun var .yaklaşık 10 yıldır tedavi görüyorum.Hoş şimdilik bir problem yok ama yine de kendi doktoruma da danismam gerekiyor. Seyahatteyim döner dönmez ilk işim bu olacak inşallah. Ankara veya Istanbul doktor konusunda yardımlarınızı beklerim.

Kizlar ben oldum ameliyatimi dun. Cok sukur dayanikmauacak kadar agrim sizim olmadi sadece drenler cikartilirken problem yasadim baya. Su an evdeyim sutyeni henuz giydirmediler cumartesi kontrolde giydireceklermia elastik bandaj var su anda. Ama goguslerim su an yukarida ve cok dik duruyor cok gozume batiyor sizdede oldu mu boyle. Sonradan iniyor mu acaba dimdik oldular

Ameliyattan ciktigimda annem cok korkmustu fuze gibiler diye.benim bir ay oldu yavas yavas iniyor.diklik azaliyor

Benimde oyle iste hem cok yukarida hemde fuze gibi duruyor umarim duzelir kendine gelir. Sen nasilsin peki 1 ayin sonunda normal sutyene gectin mi
Hala medikal sutyen kullaniyorum.sporcu sutyeni aldim ama kullanmadim henuz.medikal sutyen yikandigi zaman normal kullaniyorum ama rahatsizlik veriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…