Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

O bandajları çıkarınca bile fark edersin inecekler
Bandaj çıkınca bile inmiş gibi olacak şuan yukarıda basıktır evet ama düzeliyor yavaş yavaş

Merhaba.sporcu. sutyeni kullanan arkadaslar hangi marka aldiniz 20 lirayad var 200 lirayada.adidasin almayi dusunuyorum ama hangi modelini almaliyim sizce

Cok sagolun kizlar icimi rahatlattniz valla boyle kalacak diye cok korktum. Ben nike nin sutyenini aldim 130 liraydi ama giydirmediler henuz drenler cikarilirken cok sorun yasadim o yuzden tampon yaptilar cumartesi giydireceklermis

Damar sorunlarınızı plastik cerrahınızla da paylaşın mutlaka ona göre bir yol izlersiniz. Ameliyatı olun inanın çok fayda göreceksiniz

C
canım geçmiş olsun. İki hafta özellikle memeler yukarıda tutuluyor çünkü eski memen daha aşağıdaydı ve ondan kalan şişlik potluk böyle düzeltiliyor

Günaydın canlar sizden ricam şişlikler için ne önerebilirsiniz bugun tam bir hafta oldu dün araç kullandım akşam bi baktık yanlar felan şişmiş ne yapabilirim

Cok sagolun kizlar icimi rahatlattniz valla boyle kalacak diye cok korktum. Ben nike nin sutyenini aldim 130 liraydi ama giydirmediler henuz drenler cikarilirken cok sorun yasadim o yuzden tampon yaptilar cumartesi giydireceklermis
Benim drenleri 3.gun sabah cikardilar.hic acimadi hissetmedim bile.senin sanssizligin olmus.

Günaydın canlar sizden ricam şişlikler için ne önerebilirsiniz bugun tam bir hafta oldu dün araç kullandım akşam bi baktık yanlar felan şişmiş ne yapabilirim
Cok fazla hareket etmemen lazim.bende bir haftalikken araba kullanmistim.sag tarafim cok agridi.bir ay olana kadar agir hicbisey kaldirma.

Merhaba ben 4 nisanda aleliyat oldum onkoloji hastanesinde inanılmaz memnunum ssk karşıladı ameliyatımi sadece sütyen ücreti verdim.benim de 22 aylık bir kızım var.ilk haftadan sonra doktorum kucağına alabilirsin dedi sadece kollarımı yukarı kqldirmiyorum onun dışında her şeyi yapiyorum

Aldigin sutyeni doktorm onerisiylemi aldin.hangi model almam gerektigini bilmiyorum.hangisi oldugunu mesaj atarmisin

C

canım geçmiş olsun. İki hafta özellikle memeler yukarıda tutuluyor çünkü eski memen daha aşağıdaydı ve ondan kalan şişlik potluk böyle düzeltiliyor
Sagol kuzum su an sisler odemden dolayi patlayacakmis gibi hissediyorum kendimi. Evet altta potluk var pazartesi ise donucem o yuzden birazda olsa inse iyi olacak sanki

Aldigin sutyeni doktorm onerisiylemi aldin.hangi model almam gerektigini bilmiyorum.hangisi oldugunu mesaj atarmisin
Evet canim doktor tavsiyesiyle aldim onden fermuarlisini bulabilirsen daha iyi olur demisti ama bulamadim ben boyle kumasi siki olanlardan gogsu saracak bisey olmasi gerekiyor. Nike nin 2 yada 3 modeli var zaten. Benimki ustu siyah desenli memenin altina gelicek olan kisminda da turuncu seridi var . Resim ekledim umarim acilir ben bundan aldim.

Birde kizlar kacinci gunden sonra banyo yapabildiniz su degince agri aci yada acilma falan oldu mu dikislerinizde
Bir hafta sonra yaptim.gazlibezle kuruladim.bakimlarini duzenli yaparsan herhangi bi sorun olmuyor.hadtaneden cikarken buyuk bi poset gazli bez temizleyici ilac eldiven verdiler.hala gazli bez kullaniyorum.gunde iki sefer iz kremi iki seferde sarikantaron+saf zeytinyagi suruyorum.cok sukur bu zamana kadar sorun yasamadim.insallahbundan sonrada olmaz

Merhabalar dün sabah ameliyat oldum sonunda direnler duruyor pazar ya da pazartesi çıkacakmış. Öyle çok büyük bi ağrı Yok ama biraz yanma var bandajlar duruyor hala Nası bişey oldular bilemiyorum. Sanırım küçüldüler raporda sol 1800 sağ 1600 diyo ama anladım o kadar mı çıkarmışlar bilemedim doktora da sormayı unuttum sanırım hiç bişey kalmadı bende. Günlük hayatıma ne zaman dönücem hiç bi fikrim Yok tam bir bilinmezlik içimdeyim

ARKADAŞLAR!!!
MEME DİKLEŞTİRME AMELİYATI 10 GÜN ÖNCE OLDUM!
HALA DİRENLERİM ÇIKMADI!
bu sorunu yaşayan arkadaş varmı merak ediyorum???

ARKADAŞLAR!!!
HALA DİRENLERİM ÇIKMADI!
on gün mü uzun süre değil mi benm 4.gün çıkmıştı doktorun bişey demiyor mu. belki içten tam temizlenemedin garanti olsun istemiştir . hemen evham yapma tatlım.

Bugün 40. günümü doldurdum. Artık dikişlerimin çok iyileşmiş ve göğüslerimin formunun çok güzelleşmiş olduğunu farkettim.Demekki kırkı çıkarmak gerekiyormuş...Anladım ki sabretmek gerekiyor.Vücut göğüs formunu kendine uyduruyor.Ameliyat olanlarda hala büyükler sanki düşüncesini zaman zaman ben de yaşadım.Ancak bunun psikolojik olduğunu kıyafetlerimi giydikçe ve eski sütyenlerimi denedikçe farkettim.Gel gör ki göbek ve mide üstü yağlarımın çok olduğunu gördüm.Bu yağlanma memelerin damla formunu etkiliyor.Acilen bu bölgeye çalışmak gerekiyor.Yeni ameliyat olacaklar cesaretinizi asla kırmayın.Doktorunuzu bulduğunuz an hiç düşünmeyin.Bundan güzel mutluluk yok.Ne kadar bezdiysek artık...Mutluluğun tarifi bu oldu!!!

ARKADAŞLAR!!!
HALA DİRENLERİM ÇIKMADI!
Merhaba benim ertesi günü çıkardılar taburcu olmadan 10 gün nasil durdun direnlerle çok rahatsız edici doktoruna sordunmu neden çıkarmamış 10 gün çok fazla zarari olmazmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…