- 4 Mart 2017
- 14
- 8
- 36
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #25.761
O bandajları çıkarınca bile fark edersin ineceklerKizlar ben oldum ameliyatimi dun. Cok sukur dayanikmauacak kadar agrim sizim olmadi sadece drenler cikartilirken problem yasadim baya. Su an evdeyim sutyeni henuz giydirmediler cumartesi kontrolde giydireceklermia elastik bandaj var su anda. Ama goguslerim su an yukarida ve cok dik duruyor cok gozume batiyor sizdede oldu mu boyle. Sonradan iniyor mu acaba dimdik oldular
Bandaj çıkınca bile inmiş gibi olacak şuan yukarıda basıktır evet ama düzeliyor yavaş yavaşKizlar ben oldum ameliyatimi dun. Cok sukur dayanikmauacak kadar agrim sizim olmadi sadece drenler cikartilirken problem yasadim baya. Su an evdeyim sutyeni henuz giydirmediler cumartesi kontrolde giydireceklermia elastik bandaj var su anda. Ama goguslerim su an yukarida ve cok dik duruyor cok gozume batiyor sizdede oldu mu boyle. Sonradan iniyor mu acaba dimdik oldular
Damar sorunlarınızı plastik cerrahınızla da paylaşın mutlaka ona göre bir yol izlersiniz. Ameliyatı olun inanın çok fayda göreceksinizSelam arkadaşlar. Valla sayenizde bana da bi cesaret geldi. uzun zamandır sırt agrilarin dan muzdaribim göğüslerimden dolayı benimde 75-80 D. Yazılanları okudukça bende karar verdim ameliyata yalnız benim de damarlarımda sorun var .yaklaşık 10 yıldır tedavi görüyorum.Hoş şimdilik bir problem yok ama yine de kendi doktoruma da danismam gerekiyor. Seyahatteyim döner dönmez ilk işim bu olacak inşallah. Ankara veya Istanbul doktor konusunda yardımlarınızı beklerim.
canım geçmiş olsun. İki hafta özellikle memeler yukarıda tutuluyor çünkü eski memen daha aşağıdaydı ve ondan kalan şişlik potluk böyle düzeltiliyorKizlar ben oldum ameliyatimi dun. Cok sukur dayanikmauacak kadar agrim sizim olmadi sadece drenler cikartilirken problem yasadim baya. Su an evdeyim sutyeni henuz giydirmediler cumartesi kontrolde giydireceklermia elastik bandaj var su anda. Ama goguslerim su an yukarida ve cok dik duruyor cok gozume batiyor sizdede oldu mu boyle. Sonradan iniyor mu acaba dimdik oldular
Benim drenleri 3.gun sabah cikardilar.hic acimadi hissetmedim bile.senin sanssizligin olmus.Cok sagolun kizlar icimi rahatlattniz valla boyle kalacak diye cok korktum. Ben nike nin sutyenini aldim 130 liraydi ama giydirmediler henuz drenler cikarilirken cok sorun yasadim o yuzden tampon yaptilar cumartesi giydireceklermis
Cok fazla hareket etmemen lazim.bende bir haftalikken araba kullanmistim.sag tarafim cok agridi.bir ay olana kadar agir hicbisey kaldirma.Günaydın canlar sizden ricam şişlikler için ne önerebilirsiniz bugun tam bir hafta oldu dün araç kullandım akşam bi baktık yanlar felan şişmiş ne yapabilirim
Merhaba ben 4 nisanda aleliyat oldum onkoloji hastanesinde inanılmaz memnunum ssk karşıladı ameliyatımi sadece sütyen ücreti verdim.benim de 22 aylık bir kızım var.ilk haftadan sonra doktorum kucağına alabilirsin dedi sadece kollarımı yukarı kqldirmiyorum onun dışında her şeyi yapiyorumarkadaşlar bana bu konuda biraz bilgi verebilirmiisniz ağrı durumu nedir.2 yaşında oğlum var onu kucağıma felan almam mumkun olmazmı ne kadar sürer vs vs ve dr fiyat:) birde ssk karşılıyormuş diye duydum bileniniz varmıdır
Aldigin sutyeni doktorm onerisiylemi aldin.hangi model almam gerektigini bilmiyorum.hangisi oldugunu mesaj atarmisinCok sagolun kizlar icimi rahatlattniz valla boyle kalacak diye cok korktum. Ben nike nin sutyenini aldim 130 liraydi ama giydirmediler henuz drenler cikarilirken cok sorun yasadim o yuzden tampon yaptilar cumartesi giydireceklermis
Sagol kuzum su an sisler odemden dolayi patlayacakmis gibi hissediyorum kendimi. Evet altta potluk var pazartesi ise donucem o yuzden birazda olsa inse iyi olacak sankiC
canım geçmiş olsun. İki hafta özellikle memeler yukarıda tutuluyor çünkü eski memen daha aşağıdaydı ve ondan kalan şişlik potluk böyle düzeltiliyor
Evet canim doktor tavsiyesiyle aldim onden fermuarlisini bulabilirsen daha iyi olur demisti ama bulamadim ben boyle kumasi siki olanlardan gogsu saracak bisey olmasi gerekiyor. Nike nin 2 yada 3 modeli var zaten. Benimki ustu siyah desenli memenin altina gelicek olan kisminda da turuncu seridi var . Resim ekledim umarim acilir ben bundan aldim.Aldigin sutyeni doktorm onerisiylemi aldin.hangi model almam gerektigini bilmiyorum.hangisi oldugunu mesaj atarmisin
Bir hafta sonra yaptim.gazlibezle kuruladim.bakimlarini duzenli yaparsan herhangi bi sorun olmuyor.hadtaneden cikarken buyuk bi poset gazli bez temizleyici ilac eldiven verdiler.hala gazli bez kullaniyorum.gunde iki sefer iz kremi iki seferde sarikantaron+saf zeytinyagi suruyorum.cok sukur bu zamana kadar sorun yasamadim.insallahbundan sonrada olmazBirde kizlar kacinci gunden sonra banyo yapabildiniz su degince agri aci yada acilma falan oldu mu dikislerinizde
on gün mü uzun süre değil mi benm 4.gün çıkmıştı doktorun bişey demiyor mu. belki içten tam temizlenemedin garanti olsun istemiştir . hemen evham yapma tatlım.ARKADAŞLAR!!!
MEME DİKLEŞTİRME AMELİYATI 10 GÜN ÖNCE OLDUM!
HALA DİRENLERİM ÇIKMADI!
bu sorunu yaşayan arkadaş varmı merak ediyorum???
Merhaba benim ertesi günü çıkardılar taburcu olmadan 10 gün nasil durdun direnlerle çok rahatsız edici doktoruna sordunmu neden çıkarmamış 10 gün çok fazla zarari olmazmiARKADAŞLAR!!!
HALA DİRENLERİM ÇIKMADI!
bu sorunu yaşayan arkadaş varmı merak ediyorum???
ARKADAŞLAR!!!
HALA DİRENLERİM ÇIKMADI!
bu sorunu yaşayan arkadaş varmı merak ediyorum???[/QUOTE
Doktorum normalde 2-3 yada max4-5 gün olur ama benim vucudum ufak bi tepki veriyormuş.mutlaka azalacakmış? Direnlerin 25 cc altına gelince cıkarılacakmış?
Zorlanmanın ötesinde beynim susmuyor acaba nasıl bi sorun bu ? Vucut kabul etmiyormu gibi?
Bu sorunu daha önce yaşayan arkadaşlar varmı acaba gerçekten zamanla azalacakmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?