- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #25.781
Bende 4. Gunumdeyim goguslerim cok yukarida ve dimdik duruyor ilk defa sporcu sutyeni bugun giydirdiler. Umarim benimkileride seninki gibi seklini alir boyle kalmaz umarim.Bugün 40. günümü doldurdum. Artık dikişlerimin çok iyileşmiş ve göğüslerimin formunun çok güzelleşmiş olduğunu farkettim.Demekki kırkı çıkarmak gerekiyormuş...Anladım ki sabretmek gerekiyor.Vücut göğüs formunu kendine uyduruyor.Ameliyat olanlarda hala büyükler sanki düşüncesini zaman zaman ben de yaşadım.Ancak bunun psikolojik olduğunu kıyafetlerimi giydikçe ve eski sütyenlerimi denedikçe farkettim.Gel gör ki göbek ve mide üstü yağlarımın çok olduğunu gördüm.Bu yağlanma memelerin damla formunu etkiliyor.Acilen bu bölgeye çalışmak gerekiyor.Yeni ameliyat olacaklar cesaretinizi asla kırmayın.Doktorunuzu bulduğunuz an hiç düşünmeyin.Bundan güzel mutluluk yok.Ne kadar bezdiysek artık...Mutluluğun tarifi bu oldu!!!
Asagi dogru inmeye baslayinca keske inmeseler diceksinBende 4. Gunumdeyim goguslerim cok yukarida ve dimdik duruyor ilk defa sporcu sutyeni bugun giydirdiler. Umarim benimkileride seninki gibi seklini alir boyle kalmaz umarim.
Suan beden olcunuz kac acaba
Benim evde 80 b cup vardi genis oldu.ama gorunuste sizinki daha kucuk gibi.benim bir ay oldu.ben 57 kiloyum85 B-C arası...% 10 daha inecek dedi doktorum.Zayıf değilim ben.87 kiloyum.
Masallah diyim sizin goruntu guzel.benim meme baslarinda potluk var.alt dikislerim cok duzgun olmamis sanki85 B-C arası...% 10 daha inecek dedi doktorum.Zayıf değilim ben.87 kiloyum.
Ne kadar oldu siz ameliyat olali ?
Teşekkür ederim.Kiyaslama yapamadim demiştiniz o yüzden gönderdim.Sizinkide iyi görünüyor bende kilolu bir bayanım goruntuden cok sirt agrilarimdan kurtuldum.Yaşam kalitem artti ona seviniyorum kendimi bildim bileli hiç bana olmaz dedigim şeyleri giyebiliyorum.Gözümde büyuktuğum gibi olmadi çok kolay bir sureçti ameliyat sonrasi yaptirmayi dusunenler hic tereddute dusmesin insanin hayati degisiyorGeçmiş olsun.İyi görünüyor...
Harikasiniz darisi basimiza cok gevmis olsun ideal göğüs büyüklüğünün rahatini her an yasamaniz dilegi ile ☺Bugün 40. günümü doldurdum. Artık dikişlerimin çok iyileşmiş ve göğüslerimin formunun çok güzelleşmiş olduğunu farkettim.Demekki kırkı çıkarmak gerekiyormuş...Anladım ki sabretmek gerekiyor.Vücut göğüs formunu kendine uyduruyor.Ameliyat olanlarda hala büyükler sanki düşüncesini zaman zaman ben de yaşadım.Ancak bunun psikolojik olduğunu kıyafetlerimi giydikçe ve eski sütyenlerimi denedikçe farkettim.Gel gör ki göbek ve mide üstü yağlarımın çok olduğunu gördüm.Bu yağlanma memelerin damla formunu etkiliyor.Acilen bu bölgeye çalışmak gerekiyor.Yeni ameliyat olacaklar cesaretinizi asla kırmayın.Doktorunuzu bulduğunuz an hiç düşünmeyin.Bundan güzel mutluluk yok.Ne kadar bezdiysek artık...Mutluluğun tarifi bu oldu!!!
Omuz hizanizdan gogus ucuna kadar 34 cm yi gecerse devlet karsiliyor.devlette ucretli olmak isterseniz 2700 liraya yakin odeme yapmaniz gerekiyorKızlar bende ameliyat olmak istiyorum ama kimisi devlette yok diyor kimisi fiyatlar çok yüksek diyo şaşırdım bu arada ben 95 c giyiyorum ama çok büyük göğüslerim var yardımcı olursanız sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?