Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Ben 4. Gunumdeyim meme kucultme ameliyatinda bende 24 saat bile durmadi hemen cikarttilar taburcu olurken belli bir ccyi doldurmasi gerekiyor sanirim. Ama 10 gun uzun bi sure olmus bence cok kafana takiyorsun canim vucudun kabul etmeme gibi biseyi yok. Bu bir surec gecicek sonrasida cok guzel olucak canini sikma sakin. Goguslerin cok buyukse belki o yuzdendir o sivinin iyice akmasi gerekiyordur.

Bende 4. Gunumdeyim goguslerim cok yukarida ve dimdik duruyor ilk defa sporcu sutyeni bugun giydirdiler. Umarim benimkileride seninki gibi seklini alir boyle kalmaz umarim.

Belki bir fikir oluşturur.Başkalarıyla kıyaslama yapamadığım için nasıl oldu bilmiyorum...Ama bana göre ve doktoruma göre çok iyi.

85 B-C arası...% 10 daha inecek dedi doktorum.Zayıf değilim ben.87 kiloyum.

Bedenim geniş olduğu için öyle görünüyordur.Aramızda 30 kg var.1 aydan sonra mucizevi değişimler olmaya başlıyor.Hem dikişlerde hem formunda...Vücudunuz size uygun formu buluyor merak etmeyin...

Geçmiş olsun.İyi görünüyor...
Teşekkür ederim.Kiyaslama yapamadim demiştiniz o yüzden gönderdim.Sizinkide iyi görünüyor bende kilolu bir bayanım goruntuden cok sirt agrilarimdan kurtuldum.Yaşam kalitem artti ona seviniyorum kendimi bildim bileli hiç bana olmaz dedigim şeyleri giyebiliyorum.Gözümde büyuktuğum gibi olmadi çok kolay bir sureçti ameliyat sonrasi yaptirmayi dusunenler hic tereddute dusmesin insanin hayati degisiyor

Harikasiniz darisi basimiza cok gevmis olsun ideal göğüs büyüklüğünün rahatini her an yasamaniz dilegi ile ☺

Kızlar bende ameliyat olmak istiyorum ama kimisi devlette yok diyor kimisi fiyatlar çok yüksek diyo şaşırdım bu arada ben 95 c giyiyorum ama çok büyük göğüslerim var yardımcı olursanız sevinirim.

Kızlar bende ameliyat olmak istiyorum ama kimisi devlette yok diyor kimisi fiyatlar çok yüksek diyo şaşırdım bu arada ben 95 c giyiyorum ama çok büyük göğüslerim var yardımcı olursanız sevinirim.
Omuz hizanizdan gogus ucuna kadar 34 cm yi gecerse devlet karsiliyor.devlette ucretli olmak isterseniz 2700 liraya yakin odeme yapmaniz gerekiyor

Gunaydin.benim meme ucunun etrafi erimeyen dikis.doktor ara ara kesti kendi atar dedi ama hala cikmadi ipler.sizdede ayni durum oldumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…