Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Mrb.benim sorular bitmiyor.nbb nin sporcu sutyenini aldim.cok rahat.ama dogru secimmi bilemedim.cok sıkıp yukaridami tutmasi gerekiyor yoksa rahat olmasimi.askilarini biraz daralttim.ama hala cok rahat.beden olarak kucukmu almak gerekiyor

Mrb.benim sorular bitmiyor.nbb nin sporcu sutyenini aldim.cok rahat.ama dogru secimmi bilemedim.cok sıkıp yukaridami tutmasi gerekiyor yoksa rahat olmasimi.askilarini biraz daralttim.ama hala cok rahat.beden olarak kucukmu almak gerekiyor
Kom serena tavsiye ederim.Bana voe marka takmış doktorum.Gördüğüm kadarıyla medikal sütyene en yakın yapıda kom serena.Burada okuduğum kadarıyla doktorların çoğu medikal sütyenin en az 6 hafta takılmasını öneriyor.Benim doktorum 2 ay dedi...Vardır bir bildikleri...

Banada voe takilmisti.onu kullaniyorum.askilarini falan iyice kisattim.ama sıkı degil gibi.rahat olmasimi gerekiyor sıkımı

Banada voe takilmisti.onu kullaniyorum.askilarini falan iyice kisattim.ama sıkı degil gibi.rahat olmasimi gerekiyor sıkımı
Bana doktorum ne medikal ne baska bir sutyen giydirdi askilari yukarda rahat oldugun her sutyeni giyebilirsin dedi benim ikibucuk ay oldu cogu zaman sutyen takmiyorum

Merhaba arkadaşlar perşembe günü ameliyat oldum . Bu operasyonu geçirmişlerse sorularım var. Direnler pazartesi çıkacak. Hangi sütyeni aldınız. Birde ben ameliyata girerken 61.800 kg dım. Toplamda 3400 çıkmış ama ben 63 kiloyum şimdi Nası oldu bu aklım almadı eksilmem gerekirken şişmanladım resmen.

Merhaba bende ameliyatdan sonra eksilmem gerekirken 4 kilo üstüne aldim 2buçuk ay oldu hala ameliyatdan onceki kiloma donemiyorum benim direnlerim ameliyat sabahi taburcu olurken cikarildi 24saat bile kalmadi yani benim heryeri eriyen dikisti ozel bir sutyen kullanmadim doktorumda onermedi rahat hissettigin sityen askilari gogsunu tasiyacak sarkmamasi icin yeterli dedi

Niye kilo aldık ki biz o kadar fazlalık çıktı gitti . Bi an düşünmeden edemedim göğüslerim küçüldü derken kilo aldım resmen serumlardan mı anesteziden mi ? Yarın görücem göğüslerim şekillerini meraklandım çok

Teşekkür ederim sizce bu ameliyatı olmalı mıyım 19 yaşındayım korkularım var
Canim kisisine gore degisiyor.benim süt dokum yok denecek kadar azmis.doktorum keske bekarken olsaydin dedi.ama sende durum nasil bilmiyorum.benim bir ay oldu tam iyilesemedim ama hic pisman degilim iyiki oldum diyorum.

Kızlar bende ameliyat olmak istiyorum ama kimisi devlette yok diyor kimisi fiyatlar çok yüksek diyo şaşırdım bu arada ben 95 c giyiyorum ama çok büyük göğüslerim var yardımcı olursanız sevinirim.
devlette var canısı ben oldum bir kuruş ödemeden işlemlerimde kolay oldu benimkisi bir ilçe hastanesi hastaneye göre işlemler değişiyor bnm işim bittikten sonra sgk dan şöyle bir mesaj aldım: sayın ...... yapılan sağlık işlemleriniz için ... hastanesine 1374 tl ödeme yapılmıştır.
demekki devlette 1500 e yakınbir masraf var ama eğer seninki sağlık sorununa giriyor estetik amaçlı değilse para da harcamıyorsun bu arada bende 95 c-d giyiyordum markaya göre.

ödem ve şişliklerin var serum aldın fazla kilo olman normal -diren çıkarken hiç hissetmiceksin sütyen olarak medikal giydiriyorlar ama sporcu sütyeni giyende var yeterki balensiz yani telsiz olsun yaralarına direnmesin sağlıcakla kal

Arkadaşlar meme ucunu tamamen çıkartıp mı yapıyorlar ameliyatı ?

O zaman süt kanallarıyla bağlantısı kesilmiş olur ve Naasıl emzirme olacak
Merhaba,
Artık doğum yapma durumu olmayan yaşlarda tamamen çıkarılıp tekrar takılıyormuş meme ucu. Doğurma-emzirme durumu olanlarda meme ucu etrafı kesiliyor ancak sinir uçları ve süt kanallarıyla bağı kesilmeden taşınıyor. Tabiki kimse bunun 100% garantisini veremez ancak bu şekilde çok rahat emzirebileceğin söyleniyor.

Selamlar,
Ameliyatı 2 gün önce oldum, diren takılmadı, şuanda şeffaf bandaj ve medikal sütyen var. Doktorum dün itibarı ile duş alabileceğimi, bandajın su geçirmez olduğunu söyledi. 1 hafta sonra kontrole gideceğim o zaman çıkaracak. ben henüz sütyeni çıkarıp duş almaya cesaret edemedim, sanki çıkararsam tekrar takamam gibi geliyor:) Ameliyat sonrası neredeyse hiçbir ağrı sızı sıkıntı olmadı çok şükür. Hatta doktorum aynı gün çıkabileceğimi söyledi ben kalmak istedim, evde 1,5 yaşında bir canavar var çünkü. Ertesi gün eve gidince de hiçbir sıkıntı olmadı, beşikten yatağa koyacak kadar 13kg oğlumu kucağıma bile aldım. özetle kollarda, memelerde ağrı sızı rahatsızlık yok çok şükür, gitsem bugün işe bile gidebilirdim yani. Bir de cesaret edip sütyeni çıkarıp duş aldım mı tamamdır. sütyenle şuanda süper görünüyorlar ama çıkarında karşılaşacağım görüntüden de korkuyorum açıkçası biraz. Bir de dünden beri belimde çok garip bir sızlama var, annem hemşire, ameliyat sonrası olabilir dedi, doktora da soracağım. Sizlerde de olmuş muydu bel ağrısı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…