- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #25.801
Kom serena tavsiye ederim.Bana voe marka takmış doktorum.Gördüğüm kadarıyla medikal sütyene en yakın yapıda kom serena.Burada okuduğum kadarıyla doktorların çoğu medikal sütyenin en az 6 hafta takılmasını öneriyor.Benim doktorum 2 ay dedi...Vardır bir bildikleri...Mrb.benim sorular bitmiyor.nbb nin sporcu sutyenini aldim.cok rahat.ama dogru secimmi bilemedim.cok sıkıp yukaridami tutmasi gerekiyor yoksa rahat olmasimi.askilarini biraz daralttim.ama hala cok rahat.beden olarak kucukmu almak gerekiyor
Banada voe takilmisti.onu kullaniyorum.askilarini falan iyice kisattim.ama sıkı degil gibi.rahat olmasimi gerekiyor sıkımıKom serena tavsiye ederim.Bana voe marka takmış doktorum.Gördüğüm kadarıyla medikal sütyene en yakın yapıda kom serena.Burada okuduğum kadarıyla doktorların çoğu medikal sütyenin en az 6 hafta takılmasını öneriyor.Benim doktorum 2 ay dedi...Vardır bir bildikleri...
Merhaba benimde eriyen dikiş heryeri ama ip bile görmedim ben nasil ip oluyor anlamadim doktorun ne diyorGunaydin.benim meme ucunun etrafi erimeyen dikis.doktor ara ara kesti kendi atar dedi ama hala cikmadi ipler.sizdede ayni durum oldumu
Bana doktorum ne medikal ne baska bir sutyen giydirdi askilari yukarda rahat oldugun her sutyeni giyebilirsin dedi benim ikibucuk ay oldu cogu zaman sutyen takmiyorumBanada voe takilmisti.onu kullaniyorum.askilarini falan iyice kisattim.ama sıkı degil gibi.rahat olmasimi gerekiyor sıkımı
Merhaba bende ameliyatdan sonra eksilmem gerekirken 4 kilo üstüne aldim 2buçuk ay oldu hala ameliyatdan onceki kiloma donemiyorum benim direnlerim ameliyat sabahi taburcu olurken cikarildi 24saat bile kalmadi yani benim heryeri eriyen dikisti ozel bir sutyen kullanmadim doktorumda onermedi rahat hissettigin sityen askilari gogsunu tasiyacak sarkmamasi icin yeterli dediMerhaba arkadaşlar perşembe günü ameliyat oldum . Bu operasyonu geçirmişlerse sorularım var. Direnler pazartesi çıkacak. Hangi sütyeni aldınız. Birde ben ameliyata girerken 61.800 kg dım. Toplamda 3400 çıkmış ama ben 63 kiloyum şimdi Nası oldu bu aklım almadı eksilmem gerekirken şişmanladım resmen.
Teşekkür ederim sizce bu ameliyatı olmalı mıyım 19 yaşındayım korkularım varOmuz hizanizdan gogus ucuna kadar 34 cm yi gecerse devlet karsiliyor.devlette ucretli olmak isterseniz 2700 liraya yakin odeme yapmaniz gerekiyor
Niye kilo aldık ki biz o kadar fazlalık çıktı gitti . Bi an düşünmeden edemedim göğüslerim küçüldü derken kilo aldım resmen serumlardan mı anesteziden mi ? Yarın görücem göğüslerim şekillerini meraklandım çokMerhaba bende ameliyatdan sonra eksilmem gerekirken 4 kilo üstüne aldim 2buçuk ay oldu hala ameliyatdan onceki kiloma donemiyorum benim direnlerim ameliyat sabahi taburcu olurken cikarildi 24saat bile kalmadi yani benim heryeri eriyen dikisti ozel bir sutyen kullanmadim doktorumda onermedi rahat hissettigin sityen askilari gogsunu tasiyacak sarkmamasi icin yeterli dedi
Eriyen kisimlar seffaf ip.meme basinda erimeyen var.kendi atar dedi.en son 10 gun once gitmistim.artik gelmene gerek yok dediMerhaba benimde eriyen dikiş heryeri ama ip bile görmedim ben nasil ip oluyor anlamadim doktorun ne diyor
Canim kisisine gore degisiyor.benim süt dokum yok denecek kadar azmis.doktorum keske bekarken olsaydin dedi.ama sende durum nasil bilmiyorum.benim bir ay oldu tam iyilesemedim ama hic pisman degilim iyiki oldum diyorum.Teşekkür ederim sizce bu ameliyatı olmalı mıyım 19 yaşındayım korkularım var
Bence doktoruna git veya resmini mesaj olarak gonder gel derse gidersin dedigim gibi ben hiç ip görmedim dikislerdeEriyen kisimlar seffaf ip.meme basinda erimeyen var.kendi atar dedi.en son 10 gun once gitmistim.artik gelmene gerek yok dedi
devlette var canısı ben oldum bir kuruş ödemeden işlemlerimde kolay oldu benimkisi bir ilçe hastanesi hastaneye göre işlemler değişiyor bnm işim bittikten sonra sgk dan şöyle bir mesaj aldım: sayın ...... yapılan sağlık işlemleriniz için ... hastanesine 1374 tl ödeme yapılmıştır.Kızlar bende ameliyat olmak istiyorum ama kimisi devlette yok diyor kimisi fiyatlar çok yüksek diyo şaşırdım bu arada ben 95 c giyiyorum ama çok büyük göğüslerim var yardımcı olursanız sevinirim.
ödem ve şişliklerin var serum aldın fazla kilo olman normal -diren çıkarken hiç hissetmiceksin sütyen olarak medikal giydiriyorlar ama sporcu sütyeni giyende var yeterki balensiz yani telsiz olsun yaralarına direnmesin sağlıcakla kalMerhaba arkadaşlar perşembe günü ameliyat oldum . Bu operasyonu geçirmişlerse sorularım var. Direnler pazartesi çıkacak. Hangi sütyeni aldınız. Birde ben ameliyata girerken 61.800 kg dım. Toplamda 3400 çıkmış ama ben 63 kiloyum şimdi Nası oldu bu aklım almadı eksilmem gerekirken şişmanladım resmen.
emin olmamakla birlikte kesip sonra belirlenen yere taşıyorlarArkadaşlar meme ucunu tamamen çıkartıp mı yapıyorlar ameliyatı ?
O zaman süt kanallarıyla bağlantısı kesilmiş olur ve Naasıl emzirme olacakemin olmamakla birlikte kesip sonra belirlenen yere taşıyorlar
Merhaba,O zaman süt kanallarıyla bağlantısı kesilmiş olur ve Naasıl emzirme olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?