Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Benim liposaksinda yapmisti doktor gogsumun heryeri mosmordu ondan kotu goruntu olamaz herhalde ama şimdi çok beğeniyorum

Eklentiler

• 20170207_081923.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 244
Ameliyat olan arkadaşlar sohbet esnasinda doktor ve şehir isimlerini de paylaşsanız, ameliyat olmayı düşünenlere fikir olur

Hastaneniz ozel hastanemiydi basvurduktan ne kadar zaman sonra ameliyat oldunuz

C cankuss17 Ameliyat olalı neredeyse 2 ay oldu.. Nasılsın? Durumlar nasıl? memnuniyet derecen vs...

Bu arada ameliyat olmuş herkese de çok geçmiş olsun, biz ameliyat olacaklara büyük cesaret verip-moral oluyorsunuz.. Benim de bebeğim 13 aylık artık sadece iş dönüşünde emiyor. 1 aya kalmaz bırakır diye düşünüyorum. Sonbaharda ameliyat olmayı istiyorum nasipse..

Herkese geçmiş olsun.. Yaşasın istenen boyuttaki memeler... =)

Ay evet ya bende ilk defa dus aldim dun gogus ustundeki degilde altindaki goruntu cok fena. Canim acimasada bakamiyorum ben. nasil duzelecek acaba yada duzelsede nasil gorunecek cok merak ediyorum
ben ameliyat öncesi doktorun yaptığı eski ameliyat fotolarına baktım. 10. gün - 6. ay - 1. yıl şeklinde. 6. ayda aresmen evrim geçirmiş oluyorlar. muhtemelen ilk 1 ay sonra toparlanır da şuanki hali çok fena zaman çabuk geçsiiinn

Daha once ameliyat olan arkadaslar dikisleriniz alinirken cok aciyor mu acaba. Ameliyattan korkmadim dikislerden korkuyorum cok. Dikislerin uzerinde minim bantlar var ozellikle gogus altindakilerden cok korkuyorum. Dun bitane bandi kaldirayim dedim o zaman bile acidi dikisler alinirken dusunemiyorum

Öyle mı peki sizinki ne kadar küçüldü benimki vücuduma göre çok büyük herkes bakar bakmaz bunlar ne diyor artık bu durumdan sıkıldım Ağrı'da yapıyor.

Teşekkür ederim peki sizin şuan durumunuz nasıl
Dün baslayan bi agrim var.ise dun basladim.ondan olabilir.bana buyuk gibi geliyorlar suan.35 gun oldu.biri buyuk gibi ama onda sislik daha fazla.eskisinden eser yok tabiki.6 ay olmasinibekliyorum.dun iste arkadaslarim cok farketmis dedi.tek sorunum meme ucundaki dikislerimi ara ara kesmisti doktor onlar kendileri duser dedi.ama iki hafta oldu cok azi dustu.siz ameliyat olmadiniz sanirim.kesinlikle tavsiye ederim.az agrili bir ameliyat.ne omuzlarimda agri kaldi ne çökme nede dikkat cekiyormu takintisi.

Peki kaçtan kaça düştü veya onu siz mı belirliyorsunuz.

Peki kaçtan kaça düştü veya onu siz mı belirliyorsunuz.
Vucut yapinizda onemli.ben 75 dd cup kullaniyordum.normalde 100 un uzerindedir.omuzlarim dar oldugu icin doktorum sana kucuk yapicam sutyensizde kullanabilirsin demisti.ama o kadar kucuk degiller.sporcu sutyeninde s beden medikalde 90 kullaniyorum.aslinda guzel duruyor.evde 80 b cup var.yanlardan genis oluyor

merhaba olanlara geçmiş olsun, olacaklara da cesaret dolsun, benim sorum (memelerimi kesseler umrum değil çıkan eti THK'ye bağışlayacağım) tek derdim ameliyatta idrar sondası takıyorlar mı? 5 haziran'da olacağım yatıp kalkıp bunu düşünüyorum :)

Hayir takmiyorlar.yani bende takmadilar.cunku ameliyattan bir saat sonra tuvaletine kendin gidebilirsin.

Nefise hanım merhaba. Merak ettiğim bir şey var hiç doğum yaptiniz mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…