Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Teşekkürler doktor bunla alakalı bir bilgi ve di mı peki size veya önceden bunu konuştunuz mu
evet biz ilk bunu konuştuk bana olabilecekleri söyledi. ameliyatın gidişatına göre süt kanallarının ne kadar alınacağı vs bende bunun önemli olmadığını söyleyince üzerinde durmadık.

Merhaba geçmiş hafta perşembe günü ameliyat oldum sol göğsümde ince bir sızı oluyor arada hani böyle içinden bişey çekiliyormuş gibi işin ilginç yanı dikiş olan yerlerde hissetmiyorum t şeklinde oldu ameliyat bu dediğim sızı sadece sol göğüste sağda hiç bi şey Yok ağrı sızı sıfır sizce neden birinde olması endişelendirdi beni dr ye göre bi sorun yok diyo korkuyorum ben ama

o sızı bende de oldu cnm benm ameliyatımın üzerinden tm 4 ay gçti hala ara ara sızılarım oluyor bazen kalp krizi geçirdiğimi sanıyorum sonra geçiyor adete yakın dönemde artıyor sanırım normal

o sızı bende de oldu cnm benm ameliyatımın üzerinden tm 4 ay gçti hala ara ara sızılarım oluyor bazen kalp krizi geçirdiğimi sanıyorum sonra geçiyor adete yakın dönemde artıyor sanırım normal
Teşekkür ederim tek göğüste olunca tırstım biraz içimden bişey kopuyo gibi oluyo ama görüntüde ikisi de aynı aslında geçecektir inşallha

Teşekkür ederim tek göğüste olunca tırstım biraz içimden bişey kopuyo gibi oluyo ama görüntüde ikisi de aynı aslında geçecektir inşallha
ben sorun olacağını düşünmüyorum evham yapıyorsan bir göster ama normal durumlar sonuçta kesi var bir sürü işlem gördü

Nefise hanım merhaba. Merak ettiğim bir şey var hiç doğum yaptiniz mı?

Merhaba, yok yapmadım ancak cevap verebildim kusura bakmayın. Ama doktorumun dediği şu meme küçültme iki doğum arasında yapılmış olsaydı evet sütümde azalma olurdu fakat ilk doğumumda bu farkı görmeyeceğim sütüm normal bir şekilde gelecek sadece çapı daraldığı için büyük bir memenin emzirme oranına göre daha az emzirmiş olacakmışım

Merhab
Merhaba. Ben emzirme açısından merak etmedim. Genelde dogum yapmamış bayanların küçültüğü memeler çok daha güzel oluyor. Ne zaman çok güzel oldu cok memnunun yazan biri olsa anladimki dogum yapmamış oluyorlar. Neticede dogumdan sonra sarkmanın yanı sıra genişlemede olduğu için küçültme ameliyatlarından sonra iyi bir sonuç alinsada harika bir görüntü oluşmuyor. O sebepten sormuştum. Evlenip dogum yapmayı beklemeyerek çok doğru bir karar verdiniz. Yeni memislerinizle güle güle yaşayın

Merhaba. Siz ameliyat olali epey oldu suan memelerinizde degisim ne durumda. Bedeniniz netlesti mi ? Kac beden sutyen kullaniyorsunuz şuan?

Merhaba ben ameliyat olali 3 ay oldu hiç öyle bir problem yasamadim bence bir problem var doktorunuza acil ulasin meme ucu problemleri doktor hatasindan oldugunu biliyorum ben o yuzden cok doktor arastirdim zor karar verdim
Merhaba, biraz geç yazabildim kusura bakmayın. Doktorumla görüştüm, normal bir durum olduğunu zamanla uç kısmının çılacağını söyledi. Sadece altı ayı bulabilirmiş. Hastaneden ilk çıktığım gibi değil durum. Çıkmaya başladı zaten. Kremimi annem sürüyor şu anda o da düzelmeye başladığını söyledi. Korkutucu bir durmdu açıkcası, şimdi daha rahatım

Çok sevindim bu ameliyatin en korkulani meme ucu kaybı i nşaAllah çabucak iyileşirsiniz bu arada ben hiç krem kullaadim doktorum gerek yok dedi siz ne kullaniyorsunuz ve ne için kullaniyorsunuz

Çok sevindim bu ameliyatin en korkulani meme ucu kaybı i nşaAllah çabucak iyileşirsiniz bu arada ben hiç krem kullaadim doktorum gerek yok dedi siz ne kullaniyorsunuz ve ne için kullaniyorsunuz
Thiocilline isimli antibiyotikli bir krem kullanıyorum. Hastaneden ilk çıkarken dikişlere sürmem için verilmişti. Dünkü kontrolümde sadece uçlarına nemlendirmesi için sürmeye devam edebilirsiniz isterseniz dediler. Yaraların kapanmasında gerçekten etkili bir krem.

Ben onu uc dort gun kullandim doktor fazla kullanma dedi yara izlerinin geçmesini yavaslatiyormus bilgin olsun

iyi geceler arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım ❤ bende gögüslerimi küçültmek istiyorum ama özel hastanelere yaptıramam o kadar maddi gücüm yok acaba her devlet hastanesi yapıyormu ve yapmak için belli bi ölçüleri varmı şimdiden teşekkür ederim

Gunaydin arkadaslar.daha once de yazmistim mayisin dokuzuna gun verdiler bana ameliyat icin.nisan sonunda arariz sizi dediler ama ayin dordu oldu ne arayan var ne soran.antalya egitim ve arastirma hastanesinde olacagim ameliyatimi.bir iki gun oncesinde mi ararlar ben mi gidip bi sorayim noldu diye ? Ameliyat surecini cok fazla bilmedigim icin acaba unuttular mi ki diyorum ama deftere yazdilar oyle bi sey olabilir mi?

Merhabalar bence hastaneye git.Ameliyat gunuyle ilgili eline bir belge verdilermi yok yazmadik bile doyebilirler

Merhabalar bence hastaneye git.Ameliyat gunuyle ilgili eline bir belge verdilermi yok yazmadik bile doyebilirler
Yok belge vermediler sadece asistan dedi ki ben mayisin dokuzuna yaziyorum nisan sonu gibi cagiririz kesin tarih o zaman belirlenir bi kac gun once ve ya sonra gibi dedi.olmazsa yarin bi gidip goruseyim doktorumla unuttular heralde.

Merhabalar herkese, bugün ameliyat sonrası 13. gün:) ameliyat sonrası dönemi şuana kadar çok şükür çok rahat geçirdim diebilirim. hareketlerimde kısıtlama ağrı acı vs yok. ama sürekli kendini hissettiriyor, yani ağrı-acı gibi değil de hafif bir sızlama arada iğne batması gibi bir his ve yan taraflarda şişkinlik (emziriken süt birikir de rahatsız eder öyle bir durum, sanırım ödem) bu sürekli sızlamamsı his oldu mu sizlerde de?
Bir de esas sorum şekil değişikliği. şuanki şekillerinin açıkçası çok hoşuma gittiğini söyleyemem biraz sarkık gibiler ve simetrik değiller. Dr meme ucunun şekil oturdukça dikleşeceğini söyledi. şuan çok erken dönemdeyim tabi değişiklik olacak ama bu ciddi bir değişiklik mi oluyor. Yani 1 ay - 3 ay- 6 ay sonra çok ciddi bir düzelme oluyor mu yoksa çok da bir beklentiye girmeyeyim mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…