- 19 Nisan 2017
- 102
- 18
- 98
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #25.861
Ya sizce yaşım çok mu genç ayrıca korkuyorum ne yapmam gerektiğini kestiremiyorumAdiyamanda devlet hastanesinde
Karari sen vereceksin.ama ben uzun zamandir dusunuyordum.34 yasindayim.keske bu kadar beklemeseydim diyorum.ama sut bezlerimin cok az oldugunu duyduktan sonra boyle dusunmeye basladim.evlat cok farkli bi duygu istersen bekleYa sizce yaşım çok mu genç ayrıca korkuyorum ne yapmam gerektiğini kestiremiyorum.bu arada bütün yanıtlarının için teşekkürler.
Benimde 35 gun oldu.benimde sol gogsum daha buyuk.zamanla dahada kuculecekler diye bekliyorum.benim doktorum artik gelmene gerek yok dedi.doktora gittikten sonra ne soyledigini yazarmisin.benzer durumdayiz bende agri var ama sertlik yokYaa arkadaslar ameliyat olali 33.gunum bugün. Ben isteğim kadar küçülmediginden bahsetmistim hatirlarsaniz. Suan benim dikisler fena görünmüyor ama bir sağ gogsum sol göğsume gore daha sekil aldi ve daha küçük. Sol gogsum sag gogsum kadar sekil almadi ve sağ gogsumden büyük görünüyor. Ayrica benim hala agri var goguslerimde ve gerginlik sanki icinde ceviz buyuklugunde gibi sertlik var her ikisindede ve arada agri yapıyor. Ameliyatin ilk 15 gununde kontrole gittigimde dr normal demişti ama bugun 33.gunum ve hala devam ediyor korkuyorum artık. Çünkü yag nekrozu diye bir seyler okudum internette. Yarin kontrolum var bakalim ne diyecek. Basina boyle bir sey gelen arkadas var mi aranizda?
Alındıktan sonra süt verebiliyoruz diye biliyorum benKarari sen vereceksin.ama ben uzun zamandir dusunuyordum.34 yasindayim.keske bu kadar beklemeseydim diyorum.ama sut bezlerimin cok az oldugunu duyduktan sonra boyle dusunmeye basladim.evlat cok farkli bi duygu istersen bekle
istediğim kadar diyebilirim vücuduma göre yaptı çokta memnun kaldımÖyle mı peki sizinki ne kadar küçüldü benimki vücuduma göre çok büyük herkes bakar bakmaz bunlar ne diyor artık bu durumdan sıkıldım Ağrı'da yapıyor.
bana takılmış tı.Hayir takmiyorlar.yani bende takmadilar.cunku ameliyattan bir saat sonra tuvaletine kendin gidebilirsin.
Çok teşekkür ederim peki ben şuan 19 yaşındayım şimdi olsam ilerde çocuk emzirme olur miyimistediğim kadar diyebilirim vücuduma göre yaptı çokta memnun kaldım
kimi verebiliyor kimi veremiyor süt kanallarının ne kadarının işlem gördüğüne bağlı bi arkadaş yaptırdı veriyor bebeğine ben yaptırdım bilmiyorum verir miyim çnki bekarımAlındıktan sonra süt verebiliyoruz diye biliyorum ben
bunu doktorunla görüşmelisin cnm dediğim gibi verebilen var veremeyen var kullanılan tekniğe süt kanallarına vs birçok sebebe bağlı bu. ben bu konuyu çok düşünmedim takmadım da 40 yaşında ve bekarım evlilik düşünmüyorum kaderde varsa da olursa bide üste bebek yaparsam illa bnm sütümle beslencek diye bişy yok Allah onun rızkını verir ayrıca sütün olacak diye de bi kural yok tabi bunlar bnm fikrim. herkese göre değişir.Çok teşekkür ederim peki ben şuan 19 yaşındayım şimdi olsam ilerde çocuk emzirme olur miyim
Öyle de süt doluyomuş goguslerinebunu doktorunla görüşmelisin cnm dediğim gibi verebilen var veremeyen var kullanılan tekniğe süt kanallarına vs birçok sebebe bağlı bu. ben bu konuyu çok düşünmedim takmadım da 40 yaşında ve bekarım evlilik düşünmüyorum kaderde varsa da olursa bide üste bebek yaparsam illa bnm sütümle beslencek diye bişy yok Allah onun rızkını verir ayrıca sütün olacak diye de bi kural yok tabi bunlar bnm fikrim. herkese göre değişir.
kanallarını almazsa doluyor alırsa nereye dolacak cnm sanırım bnmkini aldı yağ ve deri çok olduğu içinÖyle de süt doluyomuş goguslerine
Kartal lutfu kirdarda yapiliyor ama cok sira var bana bir yil beklersin dedilerMerhaba, bende bu operasyonu gecirmek istiyorum ve senelerdir arastirma yapiyorum . Lütfen Istanbulda Devlet hastanesinde bu ameliyati olanlar yardimci olabilirler mi şimdiden teşekkürler!!!!!!!!
Kartal lutfu kirdarda yapiliyor ama cok sira var bana bir yil beklersin dediler
Kartal lutfu kirdarda yapiliyor ama cok sira var bana bir yil beklersin dediler
Teşekkürler doktor bunla alakalı bir bilgi ve di mı peki size veya önceden bunu konuştunuz mukanallarını almazsa doluyor alırsa nereye dolacak cnm sanırım bnmkini aldı yağ ve deri çok olduğu için
Merhaba ben ameliyat olali 3 ay oldu hiç öyle bir problem yasamadim bence bir problem var doktorunuza acil ulasin meme ucu problemleri doktor hatasindan oldugunu biliyorum ben o yuzden cok doktor arastirdim zor karar verdimMerhaba ben yeni üye oldum Bugün ameliyattan sonraki üçüncü günüm. Hastaneden bugün çıltım. Eve gelip baltığımda sağ meme ucumun içe doğru göçük olduğunu gördüm. 4 gün sonra kontrolüm var doktora soracağım ama ameliyat olanlar böyle bir durumla karşılaştı mı? Zamanla düzelecektir sanırım ama kafama takıldıGenel olarak biraz takıntılı olduğum için çok tedirginim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?