Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

13. günde sarkık gelmesi çok tuhaf. Genelde ilk zamanlar daha dik olurlar. Tam olarak şekillenmesi bence altıncı aydan sonra başlıyor.

cnm ilk zaman füze gibi dimdik oluyor daha sonra oturdukça sarkıyor seninki tersine mi oldu öyle

tatlım ben bekarım doayısıyla doğum d yapmadım ama benim çok sarkık ve de büyük göğüslerim vardı yağ ve deri fazlamda vardı kilo alıp vermeden iyice deforme olmuş adeta sünmüştü emziren bir anneden çok daha sarkıktı yani ben se şekilden memnunum nerden nereye geldi göğüslerim ey gidi

Merhaba ben ameliyat olali üç ay oldu sızlama gibi şikayetim hiç olmadı yani ben ameliyatda anestezi sonrasi mide bulantisi disinda hiç sıkıntı yaşamadım.Benim liposaksinda olduğum için morarma çoktu onlar bir süre sonra geçti benim göğüs çizgim aşağida olduğu için doktor ameliyatdan önce çizgiye göre şekillendirecegi icin çok dik olmayacagini söyledi şekil olarak ameliyatdan ciktiktan sonra nasilsa şimdide ögle sadece ameliyat izleri daha iyi durumda doktor cok onemli bu ameliyatda.Meme uclarimda hic içe çöküklük veya hissizlikte olmadi. bir estetik doktorunun yaptigi en buyuk ameliyat ben çok arastirip karar verdim şu anda dik ve diri durmuyorsa zamanla yer çekiminden dolayi yüzde 10 kadar daha gevseyip sarkacak yani sekil olarak daha iyibir goruntu beklemeyin derim buyuk ve rahatsiz edici goguslerden kurtuldugunuza sevinin bunlara cok takilmayin bence gecmis olsun

teşekkürler cevapladıgınız için bende gögüslerimi küçültmek istiyorum devlet hastanelerinde bu ameliyatı olmak için herhangi bi kriter varmı acaba
pardon netim gitmişti. kriter ölçü. 500 er gram fazlan varsa devlet karşılıyor o zaman da ücret ödemiyor sun ben de devlette oldum bi kuruş ödemedim. çok da memnun kaldım

pardon netim gitmişti. kriter ölçü. 500 er gram fazlan varsa devlet karşılıyor o zaman da ücret ödemiyor sun ben de devlette oldum bi kuruş ödemedim. çok da memnun kaldım
her devlet hastanesinde yaptırabilir miyim peki ben gebzede oturuyorum burada bu ameliyatı yapacak hastane oldugunu sanmıyorum onu nasıl ögrenebilirim acaba

benim doktor sordu nasıl olsun diye bende olabildiğince küçük olsun dedim dediğimi yapmış memnunum çok şükür
çok teşekkür ederim inan o kadar nefret ediyorum ki gögüsten hepsibi alsa sesim çıkmaz ayın 15 şinde doktora gidicem bi hastane buldum plastik cerrah bakalım yapacaklar mı pek umudum yok ama

Nisa'n 20 de ameliyat olmuştum ters t şeklinde şimdi aZcık iltihaplanma var ne yapmam Laz'ım (iltihaplanma çok az aslında ama endişe ettim biraz)

Eski haliyle kesinlikle kıyas kabul etmez tabiki de:) yapacak birşey yok zaten bekleyip göreceğim:) Neyseki sütyen, bikini hatta sütyensiz tshirt ile gayet iyi. Çıplak hali sarkık gibi geliyor ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…