- 8 Nisan 2008
- 1.118
- 416
- 648
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #25.921
yok cnm gayet iyi küçük işte sarkık fln da değil zamanla bizmki de düştü zaten. ama önceden belime kadar iniyordu şimdi koltuk altı hizası bin şükürCok mu ümitsiz durum
Icimi rahatlattin cok tesekkur ederim gercekten su anki haline bin sukur herseye ragmenyok cnm gayet iyi küçük işte sarkık fln da değil zamanla bizmki de düştü zaten. ama önceden belime kadar iniyordu şimdi koltuk altı hizası bin şükür
gerçek görüşümü yazdım inan gayet güzel duruyor hiç canını sıkma ayrıca şekillenme için biraz süre ver şişlik olabilir ödem olabilirIcimi rahatlattin cok tesekkur ederim gercekten su anki haline bin sukur herseye ragmen
Evet zamana bırakıp şu anki hallerine şükretmek en güzeligerçek görüşümü yazdım inan gayet güzel duruyor hiç canını sıkma ayrıca şekillenme için biraz süre ver şişlik olabilir ödem olabilir
Cok tesekkur ederim yorumlarin icin yumuşaklık konusunda haklisin, hep yumusaktilar benim de. ben emzirmeyi aralikta biraktim ve sonraki ilk isim bu operasyon oldu. Suanki goruntu hakkinda kafama takilanlar olsa da, kesinlikle eski haliyle kıyas etmez ve kesinlikle cok mutluyum minik kızın memelerle vedalastiktan sonra hic bekleme yaptir (tabi bi kac ay beklemen gerekiyor da, cok erteleme) kendim icin yaptigim en guzel sey oldumerhaba P pinaryy
Öncelikle geçmiş olsun..
Bence küçüklüğü aşırı ideal olmuş..Şahsi düşüncem; size sarkık gelmesinin nedeni memelerin yumuşak olması. anladığım kadarıyla çok fazla ödem oluşup gerginleşmemiş memeleriniz.. Bu iyi mi kötü mü; bence iyi. Başta gergin ve ödem dolu olup sonradan süneceğine baştan neyse o olsun..
Mesela benim de bekarlığımda bile çok yumuşaktı memelerim. Yani 16-17 yaşımda bile öyleydi. Şimdi bi kızım var, sağolsun bi türlü bıraktıramıyorum emzirmeyi. Aşk yaşıyor memelerle. Hepten cıvıdı gitti. Büyüklüğünü bahsetmeyeyim. Köprücük kemiğinden ölçtüğümde 31cm falan çıkıyo. Bi de emzirmeyi bıraksam hepten sünecek..
Önümüzdeki kasım gibi düşünüyorum ben ameliyat.. Umarım sorunsuz atlatırsınız..
Darısı başıma..
Elbette bir doktor görüşü almanı tavsiye ederim ama bana meme ucu yerleşimi hatalı gibi geldi sanki biraz daha yukarı taşınsaymış sarkık izlenimi olmazmış gibi geliyor. Hangi hastane ve hangi doktorda oldunuz ameliyatı?Cok mu ümitsiz durum
İzlerin ne alemde canım?ameliyat öncesine ait bir tane fotomu buldum aynı çamaşırla bugün bir foto daha çekerek ikisini birleştirdim. busize bir fikir verebilir umuduyla buraya koyuyorum fotolarımı bakın ne kadar değişiklik olmuş.
Moralinizi bozmak istemem ama sanki banada meme başları aşağıda kalmış gibi geldi. Biraz daha yukarı taşınsaymış daha güzel olurmuş. Belki de fotoğraf çekiş açısından öyle gözüküyodur.Cok mu ümitsiz durum
Çok rahatlatmıştır seni çok iyi görünüyor gerçekten.sağlıkla yaşaameliyat öncesine ait bir tane fotomu buldum aynı çamaşırla bugün bir foto daha çekerek ikisini birleştirdim. busize bir fikir verebilir umuduyla buraya koyuyorum fotolarımı bakın ne kadar değişiklik olmuş.
İstanbul kadıköy Florans Nightingale'de oldum, doktorum Hakan Gündoğan. Doktor en başından beri ısrarla ilk anda uçların aşağıya bakacağını zaman içerisinde toparlanıp yukarı kalkacağını söylüyor. Ameliyat öncesi de söylemişti. Eğer uçlar şuan dik olursa zaman içerisinde çok yukarı bakar diyor. Salı günü konuşacağım bakalım yine.Elbette bir doktor görüşü almanı tavsiye ederim ama bana meme ucu yerleşimi hatalı gibi geldi sanki biraz daha yukarı taşınsaymış sarkık izlenimi olmazmış gibi geliyor. Hangi hastane ve hangi doktorda oldunuz ameliyatı?
Canım nasılsın ne yaptın ameliyatıGünaydın nasılsın canım
ameliyattan önce de bunu demişse bir bildiği vardır mutlaka umarım istediğin sonuca varırsın sıkma canını zamanla çok değişiyor meme iyileşme sürecinin geçmesi de önemliİstanbul kadıköy Florans Nightingale'de oldum, doktorum Hakan Gündoğan. Doktor en başından beri ısrarla ilk anda uçların aşağıya bakacağını zaman içerisinde toparlanıp yukarı kalkacağını söylüyor. Ameliyat öncesi de söylemişti. Eğer uçlar şuan dik olursa zaman içerisinde çok yukarı bakar diyor. Salı günü konuşacağım bakalım yine.
çok teşekkür ederim:) ay ay gelişmeleri paylaşırım:)A
ameliyattan önce de bunu demişse bir bildiği vardır mutlaka umarım istediğin sonuca varırsın sıkma canını zamanla çok değişiyor meme iyileşme sürecinin geçmesi de önemli
Öncesi kaçtı bilmiyorum ama sonrası ölçtüğümde 91 di galiba.Arkadaşlar göğüs çevrem 105 doktor ameliyat sonrası 80-85 cm arası olacak dedi. Bu mümkün müdür ? Sizinde göğüs çevreniz kaçtan kaça düştü ?
Göğüslerin çok mu büyüktü peki kaç sütyen ölçüsü kullanıyordun?Öncesi kaçtı bilmiyorum ama sonrası ölçtüğümde 91 di galiba.
Ben balenli sütyen hic kullanamiyordum ameliyat oncesi. Doktor onceki olcumun E cup oldugunu söylemişti. Bir bucuk kiloya yakın alındı. Biraz daha küçülmelerini isterdim açıkcası.Göğüslerin çok mu büyüktü peki kaç sütyen ölçüsü kullanıyordun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?