- 8 Nisan 2008
- 1.118
- 416
- 648
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #25.941
o cup ölçüsüdür göğüs ölçüsü değişmezArkadaşlar göğüs çevrem 105 doktor ameliyat sonrası 80-85 cm arası olacak dedi. Bu mümkün müdür ? Sizinde göğüs çevreniz kaçtan kaça düştü ?
Cup ölçüm 80 d.. ama göğüs çevrem 105 çıkıyo ama 80 d kullanıyorum şimdilik o tam geliyoo cup ölçüsüdür göğüs ölçüsü değişmez
Sağol canım.Sigarayı bıraktım.Hastane personelinden sıra bi türlü bana gelmiyor.Hepsi sıraya girmiş göz kapaklarını kaldirtiyorlar.Canım nasılsın ne yaptın ameliyatı
Öncelikle çok geçmiş olsun.Gayet küçük olmuş bende bu kadar küçük olmasını isterdim.Ben henüz ameliyat olamadım ama gerçekçi olmak gerekirse şu an benimkiler daha dik.Yada bende fazla sarkma olmamış.Koca koca memelerdense küçük meme daha güzel.Güle güle kullanınCok mu ümitsiz durum
Tesekkur ederimÖncelikle çok geçmiş olsun.Gayet küçük olmuş bende bu kadar küçük olmasını isterdim.Ben henüz ameliyat olamadım ama gerçekçi olmak gerekirse şu an benimkiler daha dik.Yada bende fazla sarkma olmamış.Koca koca memelerdense küçük meme daha güzel.Güle güle kullanın
Antalyada kime ameliyat olacaksınız?Arkadaşlar merhaba, yıllardır kulubü takip ediyorum ama ilk defa bir post paylaşıyorum. 13 mayısta göğüs küçültme ameliyatı olacağım(antalya'da). Desteklerinizi, tecrübelerinizi ve önerilernizi bekliyorum. Mesela bu ameliyatı aktif sigara kullanırken geçiren oldumu? Dedikleri gibi sigara içmek yara iyileştirmesinde dezavantajmı?
Dr.Mahmut ulvi kayalıAntalyada kime ameliyat olacaksınız?
Bende Mahmut Beye oldum 24 martta.1 gece hastanede yattim. Ben sigara kullanmıyorum. O yuzden sorunuzu yanitlayamam.Doktor ile ilgili soyleyecegim dr ye ne istediginiz kesin bir dille ifade edin. Ben kucultme oldum b-c arasi bir olcu istedim ameliyatimin ustunden 46 gun gecmeaine ragmen camasir alisverisine ciktim d cup artik umudum kalmadiDr.Mahmut ulvi kayalı
Aynı gün aynı saat ameliyatımızArkadaşlar sonunda benimde ameliyat günüm belli oldu.. 13 mayıs Cumartesi saat 11 de olucam ama sanırım korkmaya başladım. Beni rahatlatacak cümlelerinize ihtiyacım var..
Yaaa çok üzüldüm, mutsuzmusunuz peki? bende her kadın gibi olabildiğinin en küçüğü dedim, Tek kesi kullanmayı planlıyor. Sizde t mi kullandı dik tek çizgimi?Bende Mahmut Beye oldum 24 martta.1 gece hastanede yattim. Ben sigara kullanmıyorum. O yuzden sorunuzu yanitlayamam.Doktor ile ilgili soyleyecegim dr ye ne istediginiz kesin bir dille ifade edin. Ben kucultme oldum b-c arasi bir olcu istedim ameliyatimin ustunden 46 gun gecmeaine ragmen camasir alisverisine ciktim d cup artik umudum kalmadisonuç istedigim gibi olmadı hala çok büyükler Onun haricinde kibar biri ve eli hafif ameliyattan sonra zorluk yaşamadim.
Aslinda ben cok kucuk olmasini istemedim. 85 sirt ölçüm. 85b standart olanmis. Vermek istedigim bir 10 kilo var onu hesaba katarak b-c arasi bi olcu istedim belirttimde ama dr kıyamamış herhalde birakin bb yi c ye bile raziyim ama me mümkün cup olcum d olmuş. Benimki cok fazla sarkikti sarkiklar toplamış guzel bir sekil vermis ama hala cok büyükler hadi odemdir dedim ama 46 gun oldu odem falan kalmadi lakin artik hiç umudumsa kalmadiYaaa çok üzüldüm, mutsuzmusunuz peki? bende her kadın gibi olabildiğinin en küçüğü dedim, Tek kesi kullanmayı planlıyor. Sizde t mi kullandı dik tek çizgimi?
Benimde tek kesi olduAslinda ben cok kucuk olmasini istemedim. 85 sirt ölçüm. 85b standart olanmis. Vermek istedigim bir 10 kilo var onu hesaba katarak b-c arasi bi olcu istedim belirttimde ama dr kıyamamış herhalde birakin bb yi c ye bile raziyim ama me mümkün cup olcum d olmuş. Benimki cok fazla sarkikti sarkiklar toplamış guzel bir sekil vermis ama hala cok büyükler hadi odemdir dedim ama 46 gun oldu odem falan kalmadi lakin artik hiç umudumsa kalmadiGercekten çok mutsuzum hergün agliyorum..2.bir ameliyati düşünüyorum o derece..Siz benim bu yazdiklarimdan etkilenmeyin doktor iyi bir doktor istediginizi net bildirin ve doktorun anladigindan emin olun. Ameliyattan korkmayin 15 gunde iyice toparlanmis oluyorsunuz
Evet :)) ama ben korkuyorum sanırım ya anesteziden falanAynı gün aynı saat ameliyatımızUmarım güzel gelişmeler ile çıkarız ameliyattan , bende korku değilde merak , heyecan var sanırım. Sonuç ne olursa olsun hafiflik duygusu beni mutlu edecek sanırım.
Endişelenmeyin yaklaşık 40 gün şişlik devam ediyor.Hatta bazen birdenbire şişiveriyor.Kendinizi yormayın ve iyiyim diye güvenip fazla ev işi yapmayın.Benim 55.günüm hala iç dikişlerimde şişlik ve sertlik var.Sızlama varsa şişlik var demektir.Hepsi geçiyor merak etmeyin.Geçmiş olsun...Kizlar merhaba bisey sorucam. Ben ameliyatimda 20. Gunumdeyim. Goguslerim hala şiş sanki boyle adet doneminde şişer de hassas olur ya dokununca hafiften acir oyle iste. Normal mi sizce hala ödem olur mu ki 20 gun gecti
Anladım Çok üzüldüm umarım bendede aynı problem olmaz ama söylediğiniz çok iyi oldu ısrarla direteceğim küçük istediğimi, mahmut beye ameliyat olan başka kişiler varmı? Onlarında tecrübeleri önemli.Aslinda ben cok kucuk olmasini istemedim. 85 sirt ölçüm. 85b standart olanmis. Vermek istedigim bir 10 kilo var onu hesaba katarak b-c arasi bi olcu istedim belirttimde ama dr kıyamamış herhalde birakin bb yi c ye bile raziyim ama me mümkün cup olcum d olmuş. Benimki cok fazla sarkikti sarkiklar toplamış guzel bir sekil vermis ama hala cok büyükler hadi odemdir dedim ama 46 gun oldu odem falan kalmadi lakin artik hiç umudumsa kalmadiGercekten çok mutsuzum hergün agliyorum..2.bir ameliyati düşünüyorum o derece..Siz benim bu yazdiklarimdan etkilenmeyin doktor iyi bir doktor istediginizi net bildirin ve doktorun anladigindan emin olun. Ameliyattan korkmayin 15 gunde iyice toparlanmis oluyorsunuz
Ben tek olmadığımı düşünerek rahatlıyorum, milyonlarca insan sezeryanda bile genel anestezi alıyor. Allahın izniyle hiç bişey olmaz mutlu ve sağlıklı bişekilde çıkarız ameliyattanEvet :)) ama ben korkuyorum sanırım ya anesteziden falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?