- 7 Mayıs 2017
- 30
- 14
- 3
- 35
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #25.961
Sol gogsumde bitis dikiste potluk var ama dr olabileceginden bahsetmisti ce sonrasinda ufak bir kesi ile duzletilebilecegini soyledi. Dikisler iyi gorunuyor gayet basarili dikmiş. Doktorda uzuldu benim bu memnuniyetsizligime. Iste benimde acemiligime heyecanima denk geldi birbirimizi anlamayadik. Dr den korkmayin dedigim gibi eli hafif. Yinede ameliyattan sonraki 3 ay ve 6 ay sonra nasil gorunurler bilemiyorum. Belki hâla ödemdir inşllah öyle umud ediyorum.Tek kesi sebebiyle doktorun dediği hafif büzülme oldumu? Bide tek kesi yönteminde sanırım belli bir oran sonrasında küçültemiyorlarmış, o büzülme çok olduğu için
İnşallah öyledir, teşekkür ederm bilgilendirmeler içinSol gogsumde bitis dikiste potluk var ama dr olabileceginden bahsetmisti ce sonrasinda ufak bir kesi ile duzletilebilecegini soyledi. Dikisler iyi gorunuyor gayet basarili dikmiş. Doktorda uzuldu benim bu memnuniyetsizligime. Iste benimde acemiligime heyecanima denk geldi birbirimizi anlamayadik. Dr den korkmayin dedigim gibi eli hafif. Yinede ameliyattan sonraki 3 ay ve 6 ay sonra nasil gorunurler bilemiyorum. Belki hâla ödemdir inşllah öyle umud ediyorum.
Rica ederim. Ne istediginizden eminseniz ve doktorda anlamissa gayet iyi bir ameliyat gecirireceksinizdir. Doktorumuz iyidir. Size simdiden gecmis olsun. Ameliyattan sonra bilgilendirin.gorusmek uzereİnşallah öyledir, teşekkür ederm bilgilendirmeler için
O açıdan haklısın :) bide kan tahlillerin yapıldı mı henüz ?Ben tek olmadığımı düşünerek rahatlıyorum, milyonlarca insan sezeryanda bile genel anestezi alıyor. Allahın izniyle hiç bişey olmaz mutlu ve sağlıklı bişekilde çıkarız ameliyattan
Ameliyatta belden aşağımız çıplak mı oluyor bunu merak ediyorum ?Rica ederim. Ne istediginizden eminseniz ve doktorda anlamissa gayet iyi bir ameliyat gecirireceksinizdir. Doktorumuz iyidir. Size simdiden gecmis olsun. Ameliyattan sonra bilgilendirin.gorusmek uzere
Merhaba sorumu cevaplamissin cok tesekkur ederim.Birkac bisey daha sormak istiyorum birgun sisip birgun iniyor mu goguslerin. Birde normal sutyene gectin mi yoksa sporcu sutyenine devam mi. Bu odemler ne zaman gidecek ya hala gergin goguslerim inmek bilmediEndişelenmeyin yaklaşık 40 gün şişlik devam ediyor.Hatta bazen birdenbire şişiveriyor.Kendinizi yormayın ve iyiyim diye güvenip fazla ev işi yapmayın.Benim 55.günüm hala iç dikişlerimde şişlik ve sertlik var.Sızlama varsa şişlik var demektir.Hepsi geçiyor merak etmeyin.Geçmiş olsun...
Geçmiş olsun öncelikle, ödemler için 46 gün çok değil. Küçülmesinde çok etki eder mi bilmiyorum ama ödemler öyle hemen geçmiyor bence. Biraz bekleyin bakalım zaman ne gösterecek.Aslinda ben cok kucuk olmasini istemedim. 85 sirt ölçüm. 85b standart olanmis. Vermek istedigim bir 10 kilo var onu hesaba katarak b-c arasi bi olcu istedim belirttimde ama dr kıyamamış herhalde birakin bb yi c ye bile raziyim ama me mümkün cup olcum d olmuş. Benimki cok fazla sarkikti sarkiklar toplamış guzel bir sekil vermis ama hala cok büyükler hadi odemdir dedim ama 46 gun oldu odem falan kalmadi lakin artik hiç umudumsa kalmadiGercekten çok mutsuzum hergün agliyorum..2.bir ameliyati düşünüyorum o derece..Siz benim bu yazdiklarimdan etkilenmeyin doktor iyi bir doktor istediginizi net bildirin ve doktorun anladigindan emin olun. Ameliyattan korkmayin 15 gunde iyice toparlanmis oluyorsunuz
Hayır yapılmadı perşembe yada cuma gitmeyi planlıyorum.O açıdan haklısın :) bide kan tahlillerin yapıldı mı henüz ?
Tabiki , bilgilendiririm.Rica ederim. Ne istediginizden eminseniz ve doktorda anlamissa gayet iyi bir ameliyat gecirireceksinizdir. Doktorumuz iyidir. Size simdiden gecmis olsun. Ameliyattan sonra bilgilendirin.gorusmek uzere
tatlım ben olalı 4 ay oldu hala ödem var azaldı ama var yani 20 gün ne olmuş dahaKizlar merhaba bisey sorucam. Ben ameliyatimda 20. Gunumdeyim. Goguslerim hala şiş sanki boyle adet doneminde şişer de hassas olur ya dokununca hafiften acir oyle iste. Normal mi sizce hala ödem olur mu ki 20 gun gecti
Cesaret veriyorsunuz teşekkür ederim..kızlar ben 15 Mayıs ta yani bir hafta sonra myomektomi olucam batın bölgemde kocaman miyomlar var çıkarılması gereken ama korkuyomuyum tabiki hayır. Allaha emanetim önce. olacak varsa kim önüne geçebilmiş. Bn bi sorunumdan kurtulucam bu ameliyat la sizde öyle bakın KORKMAYIN anestezi filan hiç sorun değil püf noktası baya aç gidin ameliyat a o zmn anestezi etkilemiyor Bn 2 saatte kendime gelmiştim bol dua motivasyon ve moral gerisi sizinle alakalı değil. Allah yardımcımız olsun.
cesur olmalı türk kızıyız çoğumuz anne neler neler yaparız istersek ama önce sağlık. problemli bir vücut, düşünceli bir beyin hayatın tadını kaçırır. korkmayın hayatın kendisi risk ztnCesaret veriyorsunuz teşekkür ederim..
Ayy inşallah halâ odem vardır ve odemler gecince biraz daha kucuk görünürlerGeçmiş olsun öncelikle, ödemler için 46 gün çok değil. Küçülmesinde çok etki eder mi bilmiyorum ama ödemler öyle hemen geçmiyor bence. Biraz bekleyin bakalım zaman ne gösterecek.
en az 6 ay tam şekle girmesi 1 yıl.bunu doktorlar söylüyor ve özeli tüzeli hepsi söylüyorAyy inşallah halâ odem vardır ve odemler gecince biraz daha kucuk görünürler
Sagol canim ya valla icimi rahatlattin. Peki ödemler gittikce goguste kuculme oluyor mu belli olcude.tatlım ben olalı 4 ay oldu hala ödem var azaldı ama var yani 20 gün ne olmuş daha
Birde normal sutyene ne zaman gectin acabaSagol canim ya valla icimi rahatlattin. Peki ödemler gittikce goguste kuculme oluyor mu belli olcude.
MrbNisa'n 20 de ameliyat olmuştum ters t şeklinde şimdi aZcık iltihaplanma var ne yapmam Laz'ım (iltihaplanma çok az aslında ama endişe ettim biraz)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?