Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Tek kesi sebebiyle doktorun dediği hafif büzülme oldumu? Bide tek kesi yönteminde sanırım belli bir oran sonrasında küçültemiyorlarmış, o büzülme çok olduğu için

Tek kesi sebebiyle doktorun dediği hafif büzülme oldumu? Bide tek kesi yönteminde sanırım belli bir oran sonrasında küçültemiyorlarmış, o büzülme çok olduğu için
Sol gogsumde bitis dikiste potluk var ama dr olabileceginden bahsetmisti ce sonrasinda ufak bir kesi ile duzletilebilecegini soyledi. Dikisler iyi gorunuyor gayet basarili dikmiş. Doktorda uzuldu benim bu memnuniyetsizligime. Iste benimde acemiligime heyecanima denk geldi birbirimizi anlamayadik. Dr den korkmayin dedigim gibi eli hafif. Yinede ameliyattan sonraki 3 ay ve 6 ay sonra nasil gorunurler bilemiyorum. Belki hâla ödemdir inşllah öyle umud ediyorum.

İnşallah öyledir, teşekkür ederm bilgilendirmeler için

Ben tek olmadığımı düşünerek rahatlıyorum, milyonlarca insan sezeryanda bile genel anestezi alıyor. Allahın izniyle hiç bişey olmaz mutlu ve sağlıklı bişekilde çıkarız ameliyattan
O açıdan haklısın :) bide kan tahlillerin yapıldı mı henüz ?

Rica ederim. Ne istediginizden eminseniz ve doktorda anlamissa gayet iyi bir ameliyat gecirireceksinizdir. Doktorumuz iyidir. Size simdiden gecmis olsun. Ameliyattan sonra bilgilendirin.gorusmek uzere
Ameliyatta belden aşağımız çıplak mı oluyor bunu merak ediyorum ?

Merhaba sorumu cevaplamissin cok tesekkur ederim.Birkac bisey daha sormak istiyorum birgun sisip birgun iniyor mu goguslerin. Birde normal sutyene gectin mi yoksa sporcu sutyenine devam mi. Bu odemler ne zaman gidecek ya hala gergin goguslerim inmek bilmedi

Geçmiş olsun öncelikle, ödemler için 46 gün çok değil. Küçülmesinde çok etki eder mi bilmiyorum ama ödemler öyle hemen geçmiyor bence. Biraz bekleyin bakalım zaman ne gösterecek.

Kizlar merhaba bisey sorucam. Ben ameliyatimda 20. Gunumdeyim. Goguslerim hala şiş sanki boyle adet doneminde şişer de hassas olur ya dokununca hafiften acir oyle iste. Normal mi sizce hala ödem olur mu ki 20 gun gecti
tatlım ben olalı 4 ay oldu hala ödem var azaldı ama var yani 20 gün ne olmuş daha

kızlar ben 15 Mayıs ta yani bir hafta sonra myomektomi olucam batın bölgemde kocaman miyomlar var çıkarılması gereken ama korkuyomuyum tabiki hayır. Allaha emanetim önce. olacak varsa kim önüne geçebilmiş. Bn bi sorunumdan kurtulucam bu ameliyat la sizde öyle bakın KORKMAYIN anestezi filan hiç sorun değil püf noktası baya aç gidin ameliyat a o zmn anestezi etkilemiyor Bn 2 saatte kendime gelmiştim bol dua motivasyon ve moral gerisi sizinle alakalı değil. Allah yardımcımız olsun.

Cesaret veriyorsunuz teşekkür ederim..

Kızlar dren çıkartılırken acı ve ağrı oluyor mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…