Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Ya ben ameliyat gününe kadar delircem heralde panik olmaya başladım
tatlım ağrı sızı bünyeye göre değişiyor bende de hiç bi ağrı olmadı yani şöyleki adet olurken nasıl vücudunda bazı ağrılar oluyor göğüs filan sıkışıyor ilk zaman öyle bir ağrı dikkat eder zorlamazsan da etkilenmiyorsun aha ben pazar günü batın bölgesinden ameliyata giricem overim kist miyom dolu bi sürü çıkarım yapıcaklar. ilk zaman düşünüyodum ama şimdi tepkisizleştim düşünmedikçe daha kolay şükür çok şükür çözümsüz dert değil bunlar

kızlar bana yardımcı olur musunuz? bugün devlet hastanesine gittim gögüs küçültme ameliuatı için ve benden 4000 tl istediler o kadar verecek durumum yok istanbul kocaeli cibarında daha uyguna bunu yapacak devlet hastaneleri yokmu

dren en basiti pıt diye çekiyo çekerken bana soru soruyodu doktor sonra kalkabilirsin dedi bu mu dedim tabiki dedi kalkıp gittim ben sanmıştım ki ciğerlerim sökülecek=) iğne batması kadar sorun olmadı .
Valla banada içinden bişey çekilecek sadece başla acısı Yok dedi doktor ama ben herşeyi abartmaya bayılırım

Ya ben ameliyat gününe kadar delircem heralde panik olmaya başladım
Haklısın. Bendede heyecan oldu aslinda heyecanda degil garip bir duygu. Rahat ol anlamayaksin bile ameliyat em kolayi inan. Sonrasindada bir 10 gunluk zorluk o da dayanilmayacak degil hatta ben 3. Gunde agri kesici bile icmeyi biraktim. Ameliyattan sonra sirt ağrısı oluyor. 20 gun kadarda sirt istu yattigin icim sirtin agriyor hepsi bu kadar.

Selam kızlar ben ergenlikten beri meme büyüklüğü sıkıntısı yaşıyorum artık sırt ağrılarım dayanılmaz olmaya başladı 110b cup kullanıyorum küçülttürmek istiyorum ama biraz endişeliyim denizlide meme küçültme operasyonu olan var mı bana tavsiye edebileceğiniz doktor var mı aslında konyada da olur. Yardımlarınızı bekliyorum.

Canım bende Denizli'de oturuyorum.. serçin hanıma gittim tatmin olmadım pek. Tuğrul bey var özel Ege de ona iyi diyorlar ama ben hiç gitmedim. İzmir'de Görkem Çalışkan var ona gittim gecen Cumartesi.. o kadar ilgili ki inanamadım.. bu Cumartesi de ameliyat günü verdi bana. Eğer izmiri düşünüyorsan kesinlikle Görkem beye gidebilirsin.. whatsapptan bile o kadar çok ilgileniyor ki..

Canım çok teşekkür ederim cevap verdiğin için. Anladığım kadarıyla görkem bey özelde yapıyor ücretini öğrenebilir miyim ne kadara yapıyor.

Canım çok teşekkür ederim cevap verdiğin için. Anladığım kadarıyla görkem bey özelde yapıyor ücretini öğrenebilir miyim ne kadara yapıyor.
Görkem bey bana ilk 6500 tl dedi ama yardımcı olurum gelin muayene edeyim dedi. Muayene ücreti de almadı ayrıca.. en son siz söyleyin ameliyat ücretini dedi..5000 e bağladık.. serçin hanımda 5000 demişti direkt o indirim falan yapmadı.. Tuğrul bey de sanırım 4500-6000 arası yapıyordur, arkadaşımın ablası gitti 4500-5000 arası fiyat vermişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…