- 4 Şubat 2016
- 178
- 254
- 103
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #26.001
öncelikle cevap verdigin için teşekkür ederim kimse zaman ayırıp bişey yazmadı ve evet bugun kocaeli üniversitesine gittim ve 4000 tl istediler canım başka bildigin yerler varmı acaba
Canım sen tahlil yaptırdınmı ? Son hafta için yaptığın bi hazırlık bişey varmı, ben alkol sigara bıraktım bu hafta başında , onun haricinde kurbanlık koyun gibi bekliyorum. Düğmeli pijama bile almadımValla banada içinden bişey çekilecek sadece başla acısı Yok dedi doktor ama ben herşeyi abartmaya bayılırım
Yok valla hiçbirşey yaptırmadım ben.. zaten alkol sigara kullanmıyorum. Pijama falan filan bende almadım valla alacakta param kalmadı ameliyat için var sadece param :) bende kurbanlık koyun gibi bekliyorum açıkçasıCanım sen tahlil yaptırdınmı ? Son hafta için yaptığın bi hazırlık bişey varmı, ben alkol sigara bıraktım bu hafta başında , onun haricinde kurbanlık koyun gibi bekliyorum. Düğmeli pijama bile almadım, bide doktor kaç gün kalacaksın dedi hastanede?
Denizlideydin sen dimi? Ücreti ne kadar ? Bide benim doktorum bir yatış veriyor. 3 yaşında oğlum var açıkçası eve gitmeye tırstığım için iki gün kalmak istiyorum. Bide düğmeli pijama ilk hafta hayat kurtarıyormuş önden düğmeli fermuarlı bi eşortman tarzı bişey yoksa elinin altında pazardan bile 10-15 liraya edinmeni tavsiye ederim. Kolumuzu kaldırarak değiştiremeyeceğiz çünküYok valla hiçbirşey yaptırmadım ben.. zaten alkol sigara kullanmıyorum. Pijama falan filan bende almadım valla alacakta param kalmadı ameliyat için var sadece param :) bende kurbanlık koyun gibi bekliyorum açıkçası
Bide şuanki bedenin kaç ve doktor ne ölçüde yapmayı nasıl bi teknşk kullanmayı planlıyo?Yok valla hiçbirşey yaptırmadım ben.. zaten alkol sigara kullanmıyorum. Pijama falan filan bende almadım valla alacakta param kalmadı ameliyat için var sadece param :) bende kurbanlık koyun gibi bekliyorum açıkçası
Şu an 80 d kullanıyorum ama o bile küçük geliyo zaten. Göğüs çevrem 105 cm doktor 80 85 cm'ye düşürcem dedi. 27 cm sarkıklık var ve hacim olarak tek göğüsüm 600-650 gram varmış.. iki göğsümden toplam 800 gr civarı çıkarım yapılacakmış. Ters t uygulanacak ve koltuk altlarıma doğru bu iz devam edecekmiş oralarım çok kötü çünkü aşırı sarkık göğsüm. Yanlarını liposuction ile alırım ama bıçak kadar net olmaz dedi. O yüzden kesin olmuşken tam olsun diye yanlarımda da bıçak izi olacak maalesefBide şuanki bedenin kaç ve doktor ne ölçüde yapmayı nasıl bi teknşk kullanmayı planlıyo?
İzmir'de olucam ameliyatı. Denizli'de olmayacağım için bi gün yatış verdi doktor. Toplam 5000 tlDenizlideydin sen dimi? Ücreti ne kadar ? Bide benim doktorum bir yatış veriyor. 3 yaşında oğlum var açıkçası eve gitmeye tırstığım için iki gün kalmak istiyorum. Bide düğmeli pijama ilk hafta hayat kurtarıyormuş önden düğmeli fermuarlı bi eşortman tarzı bişey yoksa elinin altında pazardan bile 10-15 liraya edinmeni tavsiye ederim. Kolumuzu kaldırarak değiştiremeyeceğiz çünkü
Canim senin boyun ve kilon kaç? Birde sem dogum yapmamıştın dimi?Şu an 80 d kullanıyorum ama o bile küçük geliyo zaten. Göğüs çevrem 105 cm doktor 80 85 cm'ye düşürcem dedi. 27 cm sarkıklık var ve hacim olarak tek göğüsüm 600-650 gram varmış.. iki göğsümden toplam 800 gr civarı çıkarım yapılacakmış. Ters t uygulanacak ve koltuk altlarıma doğru bu iz devam edecekmiş oralarım çok kötü çünkü aşırı sarkık göğsüm. Yanlarını liposuction ile alırım ama bıçak kadar net olmaz dedi. O yüzden kesin olmuşken tam olsun diye yanlarımda da bıçak izi olacak maalesef
Aaa ne güzel didik didik ölçmüş ne yapacağını net söylemiş daha benim ölçümüm falan yok bi tek muayanede görsel kontrolünü yaptı. Ameliyat günü çizip ölçüp netleştirip gireceğiz. Tabiki ben sudelayasmin in uyarısını da duyduktan sonra kesin kesin küçük istediğimi söyleyeceğim. İsterse 3 kesi yapsın ama baya küçük olsun . Zaten en büyük korkup yaptırıp ta aslında istediğim gibi olmaması.Şu an 80 d kullanıyorum ama o bile küçük geliyo zaten. Göğüs çevrem 105 cm doktor 80 85 cm'ye düşürcem dedi. 27 cm sarkıklık var ve hacim olarak tek göğüsüm 600-650 gram varmış.. iki göğsümden toplam 800 gr civarı çıkarım yapılacakmış. Ters t uygulanacak ve koltuk altlarıma doğru bu iz devam edecekmiş oralarım çok kötü çünkü aşırı sarkık göğsüm. Yanlarını liposuction ile alırım ama bıçak kadar net olmaz dedi. O yüzden kesin olmuşken tam olsun diye yanlarımda da bıçak izi olacak maalesef
Valla işte o çok kötü olur yA, bi yandan anestezi korkum var bi yandan da ya küçük olmazsaAaa ne güzel didik didik ölçmüş ne yapacağını net söylemiş daha benim ölçümüm falan yok bi tek muayanede görsel kontrolünü yaptı. Ameliyat günü çizip ölçüp netleştirip gireceğiz. Tabiki ben sudelayasmin in uyarısını da duyduktan sonra kesin kesin küçük istediğimi söyleyeceğim. İsterse 3 kesi yapsın ama baya küçük olsun . Zaten en büyük korkup yaptırıp ta aslında istediğim gibi olmaması.
yok yapmadım Doğum.. 160 boyum 60 kiloCanim.sen
Canim senin boyun ve kilon kaç? Birde sem dogum yapmamıştın dimi?
Yani dogumda yapmamisisin bir dogum yapmis kadar deforme oldugunu düşünmüyorum. Tamam sarkik olabilirler ama ter t gerekterecek kadarda buyuk değiller ustelik. Ters t yi neden tercih ediyor doktorun. Lolipop denen yukardan asagi tek kesiyi yapsa daha uygun olmazmiydi. Ne kadar az izli olursan o kadar iyi bence. Hem ters t cok buyuk memelerde uygulanıyor diye biliyorumY
yok yapmadım Doğum.. 160 boyum 60 kilo
izler benim için problem değil.. altta çizgi olmuş yada olmamış ilgilenmiyorum . Sadece sonrasında memnun kalayım bana yeter. Doktorum da senin göğüslerine bunu uygulayabilirim dediYani dogumda yapmamisisin bir dogum yapmis kadar deforme oldugunu düşünmüyorum. Tamam sarkik olabilirler ama ter t gerekterecek kadarda buyuk değiller ustelik. Ters t yi neden tercih ediyor doktorun. Lolipop denen yukardan asagi tek kesiyi yapsa daha uygun olmazmiydi. Ne kadar az izli olursan o kadar iyi bence. Hem ters t cok buyuk memelerde uygulanıyor diye biliyorum
Insllah gönlüne göre olur ve bir an önce sağlıkla atlatırsın canimG
izler benim için problem değil.. altta çizgi olmuş yada olmamış ilgilenmiyorum . Sadece sonrasında memnun kalayım bana yeter. Doktorum da senin göğüslerine bunu uygulayabilirim dedi
Teşekkür ederim sağolunInsllah gönlüne göre olur ve bir an önce sağlıkla atlatırsın canim
Aaa ne güzel didik didik ölçmüş ne yapacağını net söylemiş daha benim ölçümüm falan yok bi tek muayanede görsel kontrolünü yaptı. Ameliyat günü çizip ölçüp netleştirip gireceğiz. Tabiki ben sudelayasmin in uyarısını da duyduktan sonra kesin kesin küçük istediğimi söyleyeceğim. İsterse 3 kesi yapsın ama baya küçük olsun . Zaten en büyük korkup yaptırıp ta aslında istediğim gibi olmaması.
Yani dogumda yapmamisisin bir dogum yapmis kadar deforme oldugunu düşünmüyorum. Tamam sarkik olabilirler ama ter t gerekterecek kadarda buyuk değiller ustelik. Ters t yi neden tercih ediyor doktorun. Lolipop denen yukardan asagi tek kesiyi yapsa daha uygun olmazmiydi. Ne kadar az izli olursan o kadar iyi bence. Hem ters t cok buyuk memelerde uygulanıyor diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?