- 8 Nisan 2008
- 1.118
- 416
- 648
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #26.021
yok yok o hiç sıkıntı değilValla banada içinden bişey çekilecek sadece başla acısı Yok dedi doktor ama ben herşeyi abartmaya bayılırım
2 ay bittiğinde geçtimBirde normal sutyene ne zaman gectin acaba
Tamam canım çok teşekkür ederim gerçekten cesaret veriyorsun bana..yok yok o hiç sıkıntı değil
cok istemisler yaa ben özelde oldum canim ya orasi belki ücretsiz yapar dedim amaöncelikle cevap verdigin için teşekkür ederim kimse zaman ayırıp bişey yazmadı ve evet bugun kocaeli üniversitesine gittim ve 4000 tl istediler canım başka bildigin yerler varmı acaba
Ölçülerin tutuyorsa SSK karşılıyor onu ne parası istiyorlar kikızlar bana yardımcı olur musunuz? bugün devlet hastanesine gittim gögüs küçültme ameliuatı için ve benden 4000 tl istediler o kadar verecek durumum yok istanbul kocaeli cibarında daha uyguna bunu yapacak devlet hastaneleri yokmu
Kısmetse pazartesi . Ameliyat tecrübem olduğundan bu kez daha hazırlıklıyım . pazar yatış yapıcam. Bugün arayıp 2 de çağırdılar. Hazırlıklarım tamam tatile gider gibi bavul hazırladım. Sabundan peçeteye, ıslak mendile terliğe kadar herşeyi koydum. Neyle karşılaşacağımı bilemediğim için. Duamı okudum. Kan sulandırıcı ilaç vs hepsini kestim.bi gece önceden bişey yemicem. Bir hafta dinlendim. Benim yapacaklarım tamam. Allaha emanet ettim kendimi sonra da doktora bırakıcam. Uykuda olacağım için bişey anlamicam. Hooop odadayım. Sonrada evdeyim. İnşallah.cesurveguzel ameliyat ne zaman canım nasıl hissediyorsun? Lütfen haberdar et bizi
canım ne ölçü sordular ne muayene ettiler plastik cerraha randevu almıştım gittim gögüs küöültme ameliyatı olmak istiyorum dedim oda bana 4000 tl dedi bende arkama bakmadan kaçtımÖlçülerin tutuyorsa SSK karşılıyor onu ne parası istiyorlar ki
hayırdır canım bi sorun mu varKısmetse pazartesi.
Onlar yolmaya adam arıyo galiba olur mu öyle ölçme yok biçme yok. Benim doktorum ölçtü sonra seni sgk karşılıyor dedicanım ne ölçü sordular ne muayene ettiler plastik cerraha randevu almıştım gittim gögüs küöültme ameliyatı olmak istiyorum dedim oda bana 4000 tl dedi bende arkama bakmadan kaçtım
Göğüsle ilgili Sorun yok. miyomlarım var bu sefer batın bölgesinden ameliyat olucam.hayırdır canım bi sorun mu var
çok geçmiş olsun canım ya şifa ileGöğüsle ilgili Sorun yok. miyomlarım var bu sefer batın bölgesinden ameliyat olucam.
valla bende anlamadım canım kocaeli tarafında ameliyat olan biride yok ki bana yardımcı olsun ne yapıcam anlsmadım gittiOnlar yolmaya adam arıyo galiba olur mu öyle ölçme yok biçme yok. Benim doktorum ölçtü sonra seni sgk karşılıyor dedi
internetten baktım ünversite hastanesiymiş .cnm üniversite hstaneleri yarı özel döner sermayelerinde gerçekten neler dönüyor . mesela samsun tıpta da burun ameliyatına 4 bin verdi bi tanıdık kız. orda estetik tarzı ameliyatlar ücretli devlet hastanesinde de bazı estetikler ücretli mesela benim gittiğim hastane devlet orda bir bayan arkadaş burun ameliyatı için görüştü ona bin beşyüz dediler. ama özelden çok uygun fiyatlara yapıyorlar ama şuda var devlette eğer estetiğe girmiyorsa ssk karşılıyor. mesela benmki gibi benm göğsümden 500 er gram toplamda bir kilo yağ ve deri alındı dikleştirme yapıldı bu ssk için yeter bir kriterdi. ssk hastaneye göre değişmez kritere göre ödeme yapar. bence fazla istenen paralar doktorun marifeti. beniim doktorum kendi imzaladığı "estetik amaçlı değildir , hastanın sırt ve bel ağrısı şikayeti var" şeklindeki belgeyi 2 doktoradaha imzalatmamı istedi o doktorlar beni muayene bile etmeden usulen imzaladılar. bir doktor lüzum görmüşse doğrudur hesabı yaptılar. Allah razı olsun . ben istenen rakamı veremicek durumda değildim çok şükür çalışıyorum. ama ssk ya dünya para ödüyoruz her ay bu kadar da karşılasın artık. ayrıca niye para veriyim haksız yere niye alsınlar . yararlanma hakkım varsa tabi ki kullanırım .kocaeli de umuttepe ye gittim üniversite hastanesi yanlış bilmiyorsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?