- 8 Nisan 2008
- 1.118
- 416
- 648
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #26.041
aynen benim şansım doktorum en çokda ne diyim Allah herkesi iyilerle karşılaştırsın ama bizlerde biraz hakkımızı koruyalım ki böyle keyfi davranamasınlar . burda olan orda neden olmasın direk ticaret gözüyle bakmasınlar insanlar keyfinden hastane kapılarına gitmiyorçok dogru canım herkes senin kadar bilinçli degil işte bide şansına iyi bi doktora denk gelmişsin ben bide devlet hastanesine gideyim bakalım o ne diyecek bana
Aynen ödem kaynaklı bnm de öyle olmuştu sonra eşitlendi geçmiş olsunArkadaşlar ameliyattan çıktım bende bugün. Sol göğsüm daha şiş ve dik duruyo sağa göre.. ödemden kaynaklı olabilir mi
Oldum canım ameliyat.. drenler çıkacak birazdan sonra taburcu olucamMlkertgrl ne yaptı acaba nasıl oldu? Onunda ameliyatı bugündü?
Benim direnlerim çıktı şükür, damar yolundan falan kurtuldum. Şimdi eve dönüş yolundayımOldum canım ameliyat.. drenler çıkacak birazdan sonra taburcu olucam
Geçmiş olsun canım sabada.. istediğin gibi oldu mu peki ?Benim direnlerim çıktı şükür, damar yolundan falan kurtuldum. Şimdi eve dönüş yolundayım
Canım herkese yardımcı oluyorsun ya dilerim bir çırpıda biter ameliyat ve hemen sağlığına kavuşursun. Güzel haberlerini bekliyoruzKısmetse pazartesi . Ameliyat tecrübem olduğundan bu kez daha hazırlıklıyım . pazar yatış yapıcam. Bugün arayıp 2 de çağırdılar. Hazırlıklarım tamam tatile gider gibi bavul hazırladım. Sabundan peçeteye, ıslak mendile terliğe kadar herşeyi koydum. Neyle karşılaşacağımı bilemediğim için. Duamı okudum. Kan sulandırıcı ilaç vs hepsini kestim.bi gece önceden bişey yemicem. Bir hafta dinlendim. Benim yapacaklarım tamam. Allaha emanet ettim kendimi sonra da doktora bırakıcam. Uykuda olacağım için bişey anlamicam. Hooop odadayım. Sonrada evdeyim. İnşallah.
Saolasın yatışı yaptım tiksindiğim lavman işini de yaptılar böğğğk çok gıcık bişy o ultrason çekilecek bu gece burdayız koyun gibi bekliyorumCanım herkese yardımcı oluyorsun ya dilerim bir çırpıda biter ameliyat ve hemen sağlığına kavuşursun. Güzel haberlerini bekliyoruz
Artık hiçbir şey yemeyecek misinSaolasın yatışı yaptım tiksindiğim lavman işini de yaptılar böğğğk çok gıcık bişy o ultrason çekilecek bu gece burdayız koyun gibi bekliyorum
Geçmiş olsun canım sabada.. istediğin gibi oldu mu peki ?
Öle bişy demediler ama yemem heralde aç girmek iyi oluyoArtık hiçbir şey yemeyecek misin
Saolasın yatışı yaptım tiksindiğim lavman işini de yaptılar böğğğk çok gıcık bişy o ultrason çekilecek bu gece burdayız koyun gibi bekliyorum
Saol herkes için inşallahcok gecmis olsun insallah kolayca olup biter agrin sizin olmaz
canım allah yar ve yardımcın olsun aminSaolasın yatışı yaptım tiksindiğim lavman işini de yaptılar böğğğk çok gıcık bişy o ultrason çekilecek bu gece burdayız koyun gibi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?