Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

çok dogru canım herkes senin kadar bilinçli degil işte bide şansına iyi bi doktora denk gelmişsin ben bide devlet hastanesine gideyim bakalım o ne diyecek bana
aynen benim şansım doktorum en çokda ne diyim Allah herkesi iyilerle karşılaştırsın ama bizlerde biraz hakkımızı koruyalım ki böyle keyfi davranamasınlar . burda olan orda neden olmasın direk ticaret gözüyle bakmasınlar insanlar keyfinden hastane kapılarına gitmiyor

Arkadaşlar ameliyattan çıktım bende bugün. Sol göğsüm daha şiş ve dik duruyo sağa göre.. ödemden kaynaklı olabilir mi

aynen canım bakalım bende her yolu deniycem sonuçta keyfi olmak istemiyorum bide yaz geldi gögüs altında terleme kaşıntı pişik ne sayayım ki valla bıktım ben ya

Arkadaşlar merhabaa.. ben ameliyattan çıktım sabah yatış işlemleri yapıldıktan sonra çizimlerim yapıldı . Lolipop tekniği ile başladığım yolda çapa yöntemi ile sonlandı. Benim isteğim ile, lolipop da belli miktarda küçültma yapılabildiği için t istedim . 4 saat ameliyatın ardından sakince narkozun etksiinden kurtuldum. Yemek yedim yürüyüş yaptım. Evet ağrım var fakat dayanılmaz değil. Gördüğüm kadarı ile baya küçük şuan ama korseli sutyenin etkisinde de bu kadar küçük görünüyor olabilir. Şimdilik mutluyum hanımlar, doktorumdan ve hastanemden çok memnunum antalyada ameliyat düşünenlere şiddetle tavsiye ederim. Ertelemeyin diyorum her ameliyat olan bayan gibi...

Kızlar lütfen İstanbul'da ameliyat olup doktorundan memnun olanlar bilgi verse. Bende perşembe kalp doktoruma gidicem bakalım ameliyata izin verecek mi çok şikayetçiyim bende büyük göğüsten.inşallah bir sorun çıkmaz.

Yani istediğim gibi ama tamda anlayamıyorum , ödem korseli sutyen bandajlar derken çokta anlaşılmıyo. Bandajlar çıkınca dahada net anlaşılır. Ama orantısı büyüklüğü şuanlık istediğim gibi.

Canım herkese yardımcı oluyorsun ya dilerim bir çırpıda biter ameliyat ve hemen sağlığına kavuşursun. Güzel haberlerini bekliyoruz

Ameliyatı atlatanlara geçmiş olsun, gününü bekleyenlere bol şans ve benim gibi henüz plan yapma & doktor bulma aşamasında olanlara da kolay gelsin diyerek başlayayım :)

Geçmiş olsun canım sabada.. istediğin gibi oldu mu peki ?

Sanırım İzmir'de ameliyat oldunuz? Çok geçmiş olsun öncelikle. Ben de İzmir'e gideceğim ameliyat için ama doktor konusunda çok çok kararsızım tahmin ettiğiniz üzere. Henüz çok yeni ameliyatınız ama şu anki durumdan memnun musunuz? Doktorunuzla her şey yolunda gitti mi sizce?

kizlar epeydir takip edemiyordum babamin saglik sorunlari sebebiyle ben olali 2 aydan biraz fazla oldu sol meme saga gore bi tik daha minik sanirim odem kaynaklidir insallah birde ilk zamanlarki kadar dimdik değil biraz asagiya iniyor sizindemi oyle oldu tecrubeli arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…