- 4 Haziran 2013
- 137
- 386
- 108
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #26.061
Ameliyatı atlatanlara geçmiş olsun, gününü bekleyenlere bol şans ve benim gibi henüz plan yapma & doktor bulma aşamasında olanlara da kolay gelsin diyerek başlayayım :)
Sanırım İzmir'de ameliyat oldunuz? Çok geçmiş olsun öncelikle. Ben de İzmir'e gideceğim ameliyat için ama doktor konusunda çok çok kararsızım tahmin ettiğiniz üzere. Henüz çok yeni ameliyatınız ama şu anki durumdan memnun musunuz? Doktorunuzla her şey yolunda gitti mi sizce?
evet İzmir'de oldum. Görkem Çalışkan'a gittim gayet memnunum kendisinden. Yardımcı olabileceğim başka bişey varsa yazabilirsinAmeliyatı atlatanlara geçmiş olsun, gününü bekleyenlere bol şans ve benim gibi henüz plan yapma & doktor bulma aşamasında olanlara da kolay gelsin diyerek başlayayım :)
Sanırım İzmir'de ameliyat oldunuz? Çok geçmiş olsun öncelikle. Ben de İzmir'e gideceğim ameliyat için ama doktor konusunda çok çok kararsızım tahmin ettiğiniz üzere. Henüz çok yeni ameliyatınız ama şu anki durumdan memnun musunuz? Doktorunuzla her şey yolunda gitti mi sizce?
Benimde öyle niye anlamış değilim sol daha dik ve şiş. Ödemden olabilir sanırımkizlar epeydir takip edemiyordum babamin saglik sorunlari sebebiyle ben olali 2 aydan biraz fazla oldu sol meme saga gore bi tik daha minik sanirim odem kaynaklidir insallah birde ilk zamanlarki kadar dimdik değil biraz asagiya iniyor sizindemi oyle oldu tecrubeli arkadaşlar
Canim cok gecmis olmuş iyi olduguna sevindim. Bende medstar topcularda olmustum ameliyati hastaneden cok memnun kalmıştım zaten doktor kibar eli hagif ve işçiliği güzel göğse güzel şekil veriyor ve dikisler cok basarili. Eger istedigin boyutta da olduysa ooh ne guzel simdiden yeni memislerinin tadini cikar güle güle yaşa :)Arkadaşlar merhabaa.. ben ameliyattan çıktım sabah yatış işlemleri yapıldıktan sonra çizimlerim yapıldı . Lolipop tekniği ile başladığım yolda çapa yöntemi ile sonlandı. Benim isteğim ile, lolipop da belli miktarda küçültma yapılabildiği için t istedim . 4 saat ameliyatın ardından sakince narkozun etksiinden kurtuldum. Yemek yedim yürüyüş yaptım. Evet ağrım var fakat dayanılmaz değil. Gördüğüm kadarı ile baya küçük şuan ama korseli sutyenin etkisinde de bu kadar küçük görünüyor olabilir. Şimdilik mutluyum hanımlar, doktorumdan ve hastanemden çok memnunum antalyada ameliyat düşünenlere şiddetle tavsiye ederim. Ertelemeyin diyorum her ameliyat olan bayan gibi...
geçmiş olsun ve ayırlı olsun canım:) kesinlikle tabi ki ödem en büyük etken. benim 3 hafta oldu bir biri bir diğeri daha büyük oluyor. Doktorum şekle girmeye başlamaları için 3 ay verdi. Tabi tam şeklini alması herkesin söylediği gibi 1 yıl.Arkadaşlar ameliyattan çıktım bende bugün. Sol göğsüm daha şiş ve dik duruyo sağa göre.. ödemden kaynaklı olabilir mi
İnsan panik oluyo ya ama daha yeni olduğundan bişey anlamadım :)geçmiş olsun ve ayırlı olsun canım:) kesinlikle tabi ki ödem en büyük etken. benim 3 hafta oldu bir biri bir diğeri daha büyük oluyor. Doktorum şekle girmeye başlamaları için 3 ay verdi. Tabi tam şeklini alması herkesin söylediği gibi 1 yıl.
evet İzmir'de oldum. Görkem Çalışkan'a gittim gayet memnunum kendisinden. Yardımcı olabileceğim başka bişey varsa yazabilirsin
Nerde ve kaça oldunuz acabaArkadaşlar merhabaa.. ben ameliyattan çıktım sabah yatış işlemleri yapıldıktan sonra çizimlerim yapıldı . Lolipop tekniği ile başladığım yolda çapa yöntemi ile sonlandı. Benim isteğim ile, lolipop da belli miktarda küçültma yapılabildiği için t istedim . 4 saat ameliyatın ardından sakince narkozun etksiinden kurtuldum. Yemek yedim yürüyüş yaptım. Evet ağrım var fakat dayanılmaz değil. Gördüğüm kadarı ile baya küçük şuan ama korseli sutyenin etkisinde de bu kadar küçük görünüyor olabilir. Şimdilik mutluyum hanımlar, doktorumdan ve hastanemden çok memnunum antalyada ameliyat düşünenlere şiddetle tavsiye ederim. Ertelemeyin diyorum her ameliyat olan bayan gibi...
Doktorunuz kimdi acabaSol gogsumde bitis dikiste potluk var ama dr olabileceginden bahsetmisti ce sonrasinda ufak bir kesi ile duzletilebilecegini soyledi. Dikisler iyi gorunuyor gayet basarili dikmiş. Doktorda uzuldu benim bu memnuniyetsizligime. Iste benimde acemiligime heyecanima denk geldi birbirimizi anlamayadik. Dr den korkmayin dedigim gibi eli hafif. Yinede ameliyattan sonraki 3 ay ve 6 ay sonra nasil gorunurler bilemiyorum. Belki hâla ödemdir inşllah öyle umud ediyorum.
Ben mediface de oldum sakin ve ilgili bi hastane, yani baya küçük 1.100 gr almış. İkisinin toplamından. Şimdi şekli ile ilgili bişey diyemiyorum çünkü anlamıyorum heryeri bandaj ve korseli sutyen var. Arkadaşlar biri şiş biri daha dik diyorlar ama ben bakıyorum bakıyorum anlamıyorum çünkü sargılardan bişey belli olmuyorCanim cok gecmis olmuş iyi olduguna sevindim. Bende medstar topcularda olmustum ameliyati hastaneden cok memnun kalmıştım zaten doktor kibar eli hagif ve işçiliği güzel göğse güzel şekil veriyor ve dikisler cok basarili. Eger istedigin boyutta da olduysa ooh ne guzel simdiden yeni memislerinin tadini cikar güle güle yaşa :)
Antalya'da mahmut ulvi kayalı doktara 6.500 tl ye oldumNerde ve kaça oldunuz acaba
Antalyada Mahmut Ulvi KayalıDoktorunuz kimdi acaba
Sana faydam dokunduysa ne mutlu bana . Şuan çok erken memelerin biribirlerinin arasindaki eğer fark varsa farkı görebilmek için. Umarim yoktur. Benim bu ayin 24 de 2 ay olacak sol göğsüm sagdan daha buyuk elliyorum sol saga gore daha ağır ama soldaki memede ic dikişte hala sertlik var insallah ondandirda aradako farki kapatmak icin liposalsina gerek kalmaz.Benimde iki göğsünden toplamda 1100 gr çıkartmış. Benim bedenim 85 e di hatta 85ee di. Senin kaçtı?
Ben mediface de oldum sakin ve ilgili bi hastane, yani baya küçük 1.100 gr almış. İkisinin toplamından. Şimdi şekli ile ilgili bişey diyemiyorum çünkü anlamıyorum heryeri bandaj ve korseli sutyen var. Arkadaşlar biri şiş biri daha dik diyorlar ama ben bakıyorum bakıyorum anlamıyorum çünkü sargılardan bişey belli olmuyorçok teşekkür ederim senin sayende teknik değiştirdim ve baya küçük olması adına direttim yoksa bi şok yaşayabilirdim ameliyat sonrası
Merhaba ben 2 şubatda Dr.Sadullah Karun a ameliyat oldum.Buyuk ve sarkikti ters T yapti.Cok iyi bir iyilesme sureci gecirdim hic sikayetim agrim sizim olmadi tavsiye ederim.Kızlar lütfen İstanbul'da ameliyat olup doktorundan memnun olanlar bilgi verse. Bende perşembe kalp doktoruma gidicem bakalım ameliyata izin verecek mi çok şikayetçiyim bende büyük göğüsten.inşallah bir sorun çıkmaz.
Merhaba annemler de bana ameliyattan sonra sol mememin daha büyük olduğunu söylemişlerdi. İki yıl oldu halen öyle. Belki sizinki düzelir daha çok yeni. Şimdi hangi cup kullanıyosunuz?Sana faydam dokunduysa ne mutlu bana . Şuan çok erken memelerin biribirlerinin arasindaki eğer fark varsa farkı görebilmek için. Umarim yoktur. Benim bu ayin 24 de 2 ay olacak sol göğsüm sagdan daha buyuk elliyorum sol saga gore daha ağır ama soldaki memede ic dikişte hala sertlik var insallah ondandirda aradako farki kapatmak icin liposalsina gerek kalmaz.Benimde iki göğsünden toplamda 1100 gr çıkartmış. Benim bedenim 85 e di hatta 85ee di. Senin kaçtı?
Şimdilik içime sinmeyen bişey Yok. Zaten daha bandajlar duruyo. Şu anda iyiyim tabiki mutlaka ağrı sızı oluyo ama ben hemen bugün işe başladım.. 3 4 gün evde dinlenmeyle çok iyi olurGeçmiş olsun öncelikle :) Bulunduğum şehir dışında bi tek İzmir'de yaptırabilirim bu ameliyatı ve araştırdığım doktorlarla ilgili güzel yorumlar görüyorum ama sonra birkaç olumsuz yorum okuyorum ve korkup vazgeçiyorum hemen. Görkem Bey'in ameliyat öncesinde planını size ayrıntısıyla açıklaması ve ameliyat ücretinin görece daha uygun olması yazın ilk olarak onunla görüşme kararı almama sebep oldu. Ameliyat sonrasında çok sıkıntı yaşadınız mı? Ağrınız sızınız var mı? Henüz çok yeni olduğu için şekli hakkında net bir şey söyleyemezsiniz, yukarda yazmışsınız zaten :) ama ilk bakışta memnun kaldınız mı sonuçtan yoksa içinize sinmeyen bir şeyler var mı?
Aşırı bir büyüklük değil ama yinede beni rahatsız ediyor bakalim zamanla nasil olacak nasil görünecek insallah eşitlenir. Benim suan ölçüm 85c kalıba göre dMerhaba annemler de bana ameliyattan sonra sol mememin daha büyük olduğunu söylemişlerdi. İki yıl oldu halen öyle. Belki sizinki düzelir daha çok yeni. Şimdi hangi cup kullanıyosunuz?
Teknik derken ? Ben uzağım da farklı ameliyat türleri mi var
Ben mediface de oldum sakin ve ilgili bi hastane, yani baya küçük 1.100 gr almış. İkisinin toplamından. Şimdi şekli ile ilgili bişey diyemiyorum çünkü anlamıyorum heryeri bandaj ve korseli sutyen var. Arkadaşlar biri şiş biri daha dik diyorlar ama ben bakıyorum bakıyorum anlamıyorum çünkü sargılardan bişey belli olmuyorçok teşekkür ederim senin sayende teknik değiştirdim ve baya küçük olması adına direttim yoksa bi şok yaşayabilirdim ameliyat sonrası
Ölçülerimiz hemen hemen aynı öncesi ve sonrası. Şeklinin tam oturması için 1 yıl gerekli. Umarım şikayetiniz olmaz. Tekrar geçmiş olsun...Aşırı bir büyüklük değil ama yinede beni rahatsız ediyor bakalim zamanla nasil olacak nasil görünecek insallah eşitlenir. Benim suan ölçüm 85c kalıba göre d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?