Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

selam arkadaslar, oncelikle meme kucultme ameliyati olcaklara bol sans, olmus olanlara da gecmis olsun diyorum. uzun zamandir istedigim kucultme ameliyatini olmaya karar verdim. hamile kalmaya calisma, hamile kalma, dogum yapma sonra belki ikinci olur diye bekle derken cok bekledim. kismetse bu yaza olmaya karar verdim. nedir bu isin sirasi nerden baslamak gerekir. doktor olarak ercan karacaoglunu dusunuyorum kismetse. yardimci olur musunuz?
 

evet İzmir'de oldum. Görkem Çalışkan'a gittim gayet memnunum kendisinden. Yardımcı olabileceğim başka bişey varsa yazabilirsin
 
Benimde öyle niye anlamış değilim sol daha dik ve şiş. Ödemden olabilir sanırım
 
Canim cok gecmis olmuş iyi olduguna sevindim. Bende medstar topcularda olmustum ameliyati hastaneden cok memnun kalmıştım zaten doktor kibar eli hagif ve işçiliği güzel göğse güzel şekil veriyor ve dikisler cok basarili. Eger istedigin boyutta da olduysa ooh ne guzel simdiden yeni memislerinin tadini cikar güle güle yaşa :)
 
Arkadaşlar ameliyattan çıktım bende bugün. Sol göğsüm daha şiş ve dik duruyo sağa göre.. ödemden kaynaklı olabilir mi
geçmiş olsun ve ayırlı olsun canım:) kesinlikle tabi ki ödem en büyük etken. benim 3 hafta oldu bir biri bir diğeri daha büyük oluyor. Doktorum şekle girmeye başlamaları için 3 ay verdi. Tabi tam şeklini alması herkesin söylediği gibi 1 yıl.
 
İnsan panik oluyo ya ama daha yeni olduğundan bişey anlamadım :)
 
evet İzmir'de oldum. Görkem Çalışkan'a gittim gayet memnunum kendisinden. Yardımcı olabileceğim başka bişey varsa yazabilirsin

Geçmiş olsun öncelikle :) Bulunduğum şehir dışında bi tek İzmir'de yaptırabilirim bu ameliyatı ve araştırdığım doktorlarla ilgili güzel yorumlar görüyorum ama sonra birkaç olumsuz yorum okuyorum ve korkup vazgeçiyorum hemen. Görkem Bey'in ameliyat öncesinde planını size ayrıntısıyla açıklaması ve ameliyat ücretinin görece daha uygun olması yazın ilk olarak onunla görüşme kararı almama sebep oldu. Ameliyat sonrasında çok sıkıntı yaşadınız mı? Ağrınız sızınız var mı? Henüz çok yeni olduğu için şekli hakkında net bir şey söyleyemezsiniz, yukarda yazmışsınız zaten :) ama ilk bakışta memnun kaldınız mı sonuçtan yoksa içinize sinmeyen bir şeyler var mı?
 
Nerde ve kaça oldunuz acaba
 
Doktorunuz kimdi acaba
 
Ben mediface de oldum sakin ve ilgili bi hastane, yani baya küçük 1.100 gr almış. İkisinin toplamından. Şimdi şekli ile ilgili bişey diyemiyorum çünkü anlamıyorum heryeri bandaj ve korseli sutyen var. Arkadaşlar biri şiş biri daha dik diyorlar ama ben bakıyorum bakıyorum anlamıyorum çünkü sargılardan bişey belli olmuyor çok teşekkür ederim senin sayende teknik değiştirdim ve baya küçük olması adına direttim yoksa bi şok yaşayabilirdim ameliyat sonrası
 
Sana faydam dokunduysa ne mutlu bana . Şuan çok erken memelerin biribirlerinin arasindaki eğer fark varsa farkı görebilmek için. Umarim yoktur. Benim bu ayin 24 de 2 ay olacak sol göğsüm sagdan daha buyuk elliyorum sol saga gore daha ağır ama soldaki memede ic dikişte hala sertlik var insallah ondandirda aradako farki kapatmak icin liposalsina gerek kalmaz.Benimde iki göğsünden toplamda 1100 gr çıkartmış. Benim bedenim 85 e di hatta 85ee di. Senin kaçtı?
 
Merhaba ben 2 şubatda Dr.Sadullah Karun a ameliyat oldum.Buyuk ve sarkikti ters T yapti.Cok iyi bir iyilesme sureci gecirdim hic sikayetim agrim sizim olmadi tavsiye ederim.
 
Merhaba annemler de bana ameliyattan sonra sol mememin daha büyük olduğunu söylemişlerdi. İki yıl oldu halen öyle. Belki sizinki düzelir daha çok yeni. Şimdi hangi cup kullanıyosunuz?
 
Şimdilik içime sinmeyen bişey Yok. Zaten daha bandajlar duruyo. Şu anda iyiyim tabiki mutlaka ağrı sızı oluyo ama ben hemen bugün işe başladım.. 3 4 gün evde dinlenmeyle çok iyi olur
 
Merhaba annemler de bana ameliyattan sonra sol mememin daha büyük olduğunu söylemişlerdi. İki yıl oldu halen öyle. Belki sizinki düzelir daha çok yeni. Şimdi hangi cup kullanıyosunuz?
Aşırı bir büyüklük değil ama yinede beni rahatsız ediyor bakalim zamanla nasil olacak nasil görünecek insallah eşitlenir. Benim suan ölçüm 85c kalıba göre d
 
Teknik derken ? Ben uzağım da farklı ameliyat türleri mi var
 
Aşırı bir büyüklük değil ama yinede beni rahatsız ediyor bakalim zamanla nasil olacak nasil görünecek insallah eşitlenir. Benim suan ölçüm 85c kalıba göre d
Ölçülerimiz hemen hemen aynı öncesi ve sonrası. Şeklinin tam oturması için 1 yıl gerekli. Umarım şikayetiniz olmaz. Tekrar geçmiş olsun...
 
Arkadaşlar dikişler ne zaman düşer ? Ödemler ne zamana tamamen geçmiş olur? Sol göğüs ucumda his kaybım var ödem geçince düzelir mi ?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…