Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Arkadaslar merhabalar hepinize.nihayet aylardir bekledigim gun geldi yarin ameliyat oluyorum.yalniz dun tarih belirlemek icin gittigimde doktorumun soyledikleri kafami karistirdi.ben egitim arastirma hastanesinde ameliyat olacagim ve saglik dolayisiyla yapilacagi icin rapor cikartti.bana dun dedi ki; "ben bu ameliyati saglik icin yapiyorum dolayisiyla yapabildigim kadar kucuk yapacagim.estetik icin istiyorsan burda yapamam iz kalacak haberin olsun" dedi.anladigim kadariyla ters t olacakmis ameliyat."lolipop olmaz mi?"dedim "onda yeteri kadar kuculme olmaz"dedi.benim kafama takilan su oldu.yani saglik icin olunca iz kalip kalmamasina cok onem vermeden mi dikiyorlar?ya da gogsum cok mu kucuk olacak anlayamadim ben.soramadim da kalabalik olunca fazla bi sey.tabii onemli olan kocaman bi yukten kurtulmak da yine de kotu bi goruntu olmasini istemiyorum.

Estetik açıdan yapılsa bile iz kalır ki. İz kaçınılmaz zaten, dikişlere özenmem mi demek istemiş anlamadım

Estetik açıdan yapılsa bile iz kalır ki. İz kaçınılmaz zaten, dikişlere özenmem mi demek istemiş anlamadım
Internetteki yorumlarda cok ovulmus doktorum ama ben de acaba oyle mi demek istedi ki diye merak ettim.ben de sizin gibi anladim.yarin ameliyat oncesi tekrar soracagim ne demek istediniz diye.oyle de boyle de yapacak bi sey yok artik.insaallah hayirlisiyla atlatirim da ben de burdaki arkadaslar gibi iyi ki olmusum cok mutlu oldum diyebilirim.

Benim doktorum devlet hastanelerinde fazla dikişe özenmiyorlar demişti. Özeller estetik dikiş yapıyomuş. Devlet hastaneleri dikip kapatıyormuş

cesurveguzel arkadasimiz da devlette olmustu ve o cok memnun kalmisti yanlis hatirlamiyorsam.bilmiyorum dediginiz gibi mi doktor o kadar yogun ki soru soracak vakit bile olmuyor.
Bnmki estetik dikiş ti dikiş alınmadı. Gayet özenilmiş ti ücret ödemedim. Devlet olduğu halde o doktordan geçiyor. Benden ücret alınmadı. ama sonuçta bedavada yapılmıyor sgk ödüyor. Doktor iyiyse gayet özeniyor. Bn daha önce dikişlerim in fotosunu atmıştım. Gayet iyiler. Pembe oldular. Bnce iz çok belirsiz olucak. Bn şuan hastanedeyim. Miyom aldırdım. Burası tıp Fak. Burda ücretsiz değil Prof. Yaptı ameliyatı. Doktor işin ehli tecrübeli olunca özeli tüzeli fark etmiyor. Sonuçta bunlar aynı yollardan geçiyor. Özelde olup memnun olmayanda var. Doktorunuza ikna olmadan soru işaretiyle olmayın. Yok değil ya doktor. Sizi rahatlatana gidin. Ona yok buna yok diyen kendine güvensiz olan bnce. bnmki melek gibi insan canlı biriydi. Allah razı olsun.

Son düzenleme:
Merhaba, Forumu uzun süredir takip ediyorum ancak bugün üyelik yapabildim..Ben de bu forumda yazanların tecrübelerinden oldukça faydalanarak 2 Mart'da Denizli Özel Sağlık Hastanesinde Serçin Hn'a ameliyat oldum.. hem ameliyat öncesi görüşmelerimiz, ameliyata gireceğim günkü rahatlatıcı ve dostça yaklaşımları, ameliyat sonrası ilgisi...vs son derece memnun kaldım ve en önemlisi de çok çok başarılı bir ameliyat geçirdim..85/90 D cup'tan 75 B cup'a düşürdü ve her ikisi aynı büyüklükte , meme başları simetrik ve dik, izler hafif.... Sercin Hn'ın söylediklerine harfiyen uyarak ameliyat sonrasını da çok sorunsuz atlattım ve 5. gün işbaşı yapmıştım bile..Hala kontrollerim devam ediyor, bir sorum olduğunda gece gündüz yazıyorum kendisine içtenlikle cevaplıyor...Benden cesaret alan bir arkadaşım daha geçen hafta küçültme ameliyatı oldu..o da çok memnun..Denizli'de yaşayanlara Serçin Hn'ı gönül rahatlığıyla tavsiye ederim..

Cok gecmis olsun allah sifalik versin.yazmasam da yorumlarinizi hep takip ettim ve hem moral motivasyon hem de bilgilenme acisindan cok faydaniz oldu inanin.doktoruma cok guveniyorum aslinda.ben devleti sirf bu doktor icin sectim ve insaallah ben de memnun kalirim.

Bende ilk serçin hanıma gitmiştim emzirme konusunda bilgi veremedi bana.

Bende ilk serçin hanıma gitmiştim emzirme konusunda bilgi veremedi bana.
Ben 44 yasında ve ıkı ergen annesi oldugumdan bunu hiç sormamıştım ama bu ameliyat doktoruna güvenmeden olmamalı o yüzden kimle nerde kendinizi rahat ve güvende hissederseniz orda olunmalı, gecmiş olsun size de...umarım sonuç gönlünüzce olur

Benim bedenim d cup sağ, e cup sol göğüstü. İkisi farklıydı herkezin olduğu gibi. Dün kontrole gittiğimde doktor ve yardımcısı kendisi bana gösterdi sol daha dolgun ve dik diye. Ben anlamamıştım söyleyene kadar. genelde vucudun kullanılmayan kısmı kullanılana göre daha farklı oluyor ya benimde sol göğsüm daha büyüktü ameliyatta eşitleyerek almaya çalışmış fakat alt taraftan müdahale olduğu için üst kısında kalan dolgunluğa müdahale edilmiyormuş. Sayfada baya kişi yazmış sol göğüs büyük diye sebebide bu sanırım. Zamanla şekillendikçe göze batmayacak hale gelirmiş fakat doğamızda da olduğu gibi hafif büyük olurmuş.

Teknik derken ? Ben uzağım da farklı ameliyat türleri mi var
Küçültme yapılırken farklı kesiler kullanılıyor. Ters t kesilerek küçültme gibi, memebaşından aşağıya tek kesi ile küçüktme gibi... netten de araştırırsanız görselleri ile birlikte bilgi sahibi olabilirsiniz.

Arkadaşlar dikişler ne zaman düşer ? Ödemler ne zamana tamamen geçmiş olur? Sol göğüs ucumda his kaybım var ödem geçince düzelir mi ?
His kaybını nasıl anladın? Benim henüz sargılar duruyor ve hiç dokunmadım bandajsız halini görmedim bile.

His kaybını nasıl anladın? Benim henüz sargılar duruyor ve hiç dokunmadım bandajsız halini görmedim bile.
Göğüs ucum açıkta o yüzden bi iki kere dokundum hissetmiyorum bişey (sol taraf) ama doktora sordum normal bişey zamanla düzelicek dedi.

Çok teşekkür ederim

Göğüs ucum açıkta o yüzden bi iki kere dokundum hissetmiyorum bişey (sol taraf) ama doktora sordum normal bişey zamanla düzelicek dedi.
benim ameliyat olalı 1 ay olmak üzre, sol uçta normal hissediyorum dokunduğumda ama sağ tarafta hala his yok. bu durum 3 ay - 6 ay hatta 1 yıl da sürebiliyormuş. Zamana bırakacağız:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…