- 3 Kasım 2011
- 1.352
- 3.137
- 333
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #26.121
Standardini bilmiyorum ama benimki baya buyuk ve sarkik oldugu icin doktor gorur gormez tamam yaparim dedi.Ben bir bucuk yil once egitim ve arastirma hastanesine gittim dilek senene.emzirmeye devam ediyodum o zamanlar daha.bakabilirmiyim dedi bakti ve tamam yaparim devlette karsilar ama emzirmeyi kes ve uzerinden bir yil gecsin oyle dedi.ben de bir yil sonra tekrar gittim beni hatirladi sen eski hasta oldugun icin one alacagim yoksa en az bir yil sonra sira gelir dedi.simdiye ameliyat olacaktim ben biraz agir davrandim ultrason mr genel cerrahtan onay falan.neyse en son kan tahlili yaptirip rapor cikartmak icin diger estetik cerrahlarin onayini da aldiktan sonra persembe gunu ameliyatimi oldum.dilek hanima gittiniz mi siz? Burda bazi arkadaslar istedigim kadar kuculmemis diyo ben ise biraz daha buyuk mu olsaydi cok mu kuculmus acaba dedim.zaten kendisi bana oyle dedi.estetik istiyosan baska yere git ben ne kadar kucultebilirsem o kadar kucuk olacak demisti.Merhaba bende antalyada ameliyat oldum, olmadan önce akdeniz üni. Ye gittim aneliyat için ama yapmadılar standartın dışında diye, belli ölçü ve sarkıklık kuralına uymadığını söyledir. Siz meltemdeki hast. Mi oldunuz ameliyatı? Standartı varmıydı? Ölçüleriniz nasıldı? Şimdiden teşekkürler
Bandajlar yokmuydu? Ben bir günde taburcu oldum ama bandajlar hala duruyor 10. Günde çıkacak ondan sonra tamduş alacakmışım. Kedi gibi silinmekten gına geldi4.gün taburcu oldum gelir gelmez banyoya atladım
Dilek hanıma hiç gitmedim duymadımda, ben hep özelleri araştırdım, 1 kerede belki para vermem boşu boşuna dye aldeniz üni. Ye gittim ondada, olmaz dediler. Bende başka devlet hastanelerine gitmedim Açıkçası hepsi aynıdır diye.Standardini bilmiyorum ama benimki baya buyuk ve sarkik oldugu icin doktor gorur gormez tamam yaparim dedi.Ben bir bucuk yil once egitim ve arastirma hastanesine gittim dilek senene.emzirmeye devam ediyodum o zamanlar daha.bakabilirmiyim dedi bakti ve tamam yaparim devlette karsilar ama emzirmeyi kes ve uzerinden bir yil gecsin oyle dedi.ben de bir yil sonra tekrar gittim beni hatirladi sen eski hasta oldugun icin one alacagim yoksa en az bir yil sonra sira gelir dedi.simdiye ameliyat olacaktim ben biraz agir davrandim ultrason mr genel cerrahtan onay falan.neyse en son kan tahlili yaptirip rapor cikartmak icin diger estetik cerrahlarin onayini da aldiktan sonra persembe gunu ameliyatimi oldum.dilek hanima gittiniz mi siz? Burda bazi arkadaslar istedigim kadar kuculmemis diyo ben ise biraz daha buyuk mu olsaydi cok mu kuculmus acaba dedim.zaten kendisi bana oyle dedi.estetik istiyosan baska yere git ben ne kadar kucultebilirsem o kadar kucuk olacak demisti.
Yazınızdan ne çok heyecalandım bilemezsinizOlmayanlar yada tereddütte kalanlar hemen olsun yaz gelmeden :) bende bi gün böyle bi mesaj atacağım aklıma gelmezdi..Hayaldi gerçek oldu :)
vardı tabi malesef o kısma su değdirememiştim ama kişisel temizliğimi yapmıştım koltuk altlarımı fln su ve peçete yardımıyla temizleyebildim ama hastane psikolijisnden de kurtuldum o sayedeBandajlar yokmuydu? Ben bir günde taburcu oldum ama bandajlar hala duruyor 10. Günde çıkacak ondan sonra tamduş alacakmışım. Kedi gibi silinmekten gına geldi
Teşekkür ederim :) inş darısı başınızaYazınızdan ne çok heyecalandım bilemezsiniz
merhaba. Ben de ameliyat düşünüyorum. 37 yaşındayım, bekarım ama evli, çocuk emzirmiş bayanlara göre çok daha sarkık göğüslerim var. Bu artık moralimi çok bozuyor. Hep büyüktüler ve kilo ile çok daha büyük oldular, zayıflayınca ssarktılar vs.. kısaca hiç mutlu değilim onlarla.
İnşallah bi 10 kilodan kurtuldum. Ekim gibi 65 olunca göğüslerimi yaptırmak istiyorum. Sizleri takibe koyuldum, burası insana hem cesaret hem güven veriyor. Paylaşımlarınız için teşekkürler arkadaşlar.
İstanbulda iyi bir dr bulurum inş.
Teşekkür ederim :) inş darısı başınıza
Çok teşekkür ederim gerçekten :) aynen çok kararsızdım çünkü daha bebeğim Yok hiç emzirmedim.. tek mesele buydu benim için.. doktorum çok rahatlattı beni.. bende Buradaki yazıları her gün her an takip ettim.. gerçekten karar vermemde o kadar çok etkileri var ki. İnsanın hayatı değişiyor resmen.. inşallah sizde olursunuz, o zaman daha çok hak verirsiniz .. sevgiler :)Merhabalar.. Kasım ayından beri takipteyim bu sayfayı.. Oldukça aklı karışık ve endişeli biriydiniz yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla..
Şu an böyle konuşmanız inanın çok önemli.. Çoğu aklı karışık ve endişeli insana moral oluyorsunuz.. Umarım en sorunsuz şekilde atlatırsınız.
Bu arada ben de dün gece rüyamda gördüm; olmuştu ameliyatım ve şahanelerdi.. Realself i takip edenler bilir; hani böyle neredeyse hiç izi olmadan, süper simetri, şahane iyileşme süreci geçerin bi kısım insanlar varya, heh aynen öyleydim işte..
sütyensiz thisrt giyip resmen kendime hayran oluyordum.. en son 14-15 yaşlarında falandım herhalde o halde hatta belki daha da küçük..
"anca rüyamda görürüm işte öyle şahane memeleri" diye kendimi üzmek deği; "Allah rüyamda bile tattırdı bana mutluluğu, işte aynı olacak" diye düşünmek istiyorum.. 10 gün oldu emzirmeyi keseli.. umarım sonbaharda ameliyat olabilirim.. kışa girmeden halletmek istiyorum..
Herkese sevgiler..
Kizlar ben bugun taburcu oldum.sargilarim acildi kucucuk memeler beni cok sasirtti.en son sanirim onbes yasinda falandim goguslerimi boyle gordugumde:)saka bi yana goruntumden cok memnunum.ben egitim arastirma hastanesinde ameliyat oldum.ben uzun yillardir devlete gitmiyordum.aklimda hep azarlayan tersleyen sorduguna cevap vermeyen doktorlar ve hemsireler olarak yer etmis devlet hastaneleri.ama o kadar memnun kaldim ki hastaneden.tek kisilik odada kaldim.hemsireler cok nazik ve cana yakindi.doktorumdan da cok cok memnunum.antalyada olan herkese gonul rahatligi ile tavsiye edebilirim kendisini.isin en guzel tarafi da hem bu kadar memnun kalip hem de sadece ikiyuz elli lira odemis olmak.o da sargi bezi ve medikal sutyen icin.devlet bunlari odemiyormus.ameliyat hic korkulacak bisey degil.anesteziden uyanamama korkusu vardi ben de sadece.onda da hic bi zorluk yasamadim.direnler hep konu oluyordu burda ama inanin hissetmedim bile cikarilirken.velhasil ben burdan cok cesaret aldim ameliyat icin.olmayi dusunen arastiran burayi okuyan herkese kesinlikle tavsiye ediyorum.cunku bu cok guzel bir duygu.
Canim seve seve her konuda yardimci olurum tabii ki de.ben antalya egitim ve arastirma hastanesinde ameliyat oldum gectigimiz persembe gunu.doktorum dilek senen.cok iyi isinin ehli bir doktor olmasinin yani sira insanligi alcakgonullulugu ile de super birisi.asim uslu var bir de orada. onu da cok iyi diyorlar o da cok nazik kibar birisi uzaktan gordugum kadariyla.ama soyle bir sey var daha once nasildi bilmiyorum estetik icin yapmiyorlar saglik icin olursa oyle yapiyorlar.hatta odalarinin kapisinda da yaziyodu karin germe goz kapagi kaldirma meme estetigi yapilmiyor diye.eger olculerin rapor icin uygunsa saglik sorunlari da olusturuyorsa hic zorluk cikarmiyorlar.ben boynumda fitik duzlesme daralma kireclenme var dedim.boylelikle devlet karsiladi ameliyatimi.sadece medikal sutyen ve bandaj icin para odedim.Ay resmen aradığım kansınız günlerdir antalyada devlet hastanesine ameliyat olmak için doktor arıyorum nolursunuz hangi doktor nerede yaptı ameliyatınızı. Ayy heycanlandım simdi antalyayı hiç bilmiyorum annem orada orda olcam o yüzden lütfen yardımcı olursanız coooook sevinirim
Canim seve seve her konuda yardimci olurum tabii ki de.ben antalya egitim ve arastirma hastanesinde ameliyat oldum gectigimiz persembe gunu.doktorum dilek senen.cok iyi isinin ehli bir doktor olmasinin yani sira insanligi alcakgonullulugu ile de super birisi.asim uslu var bir de orada. onu da cok iyi diyorlar o da cok nazik kibar birisi uzaktan gordugum kadariyla.ama soyle bir sey var daha once nasildi bilmiyorum estetik icin yapmiyorlar saglik icin olursa oyle yapiyorlar.hatta odalarinin kapisinda da yaziyodu karin germe goz kapagi kaldirma meme estetigi yapilmiyor diye.eger olculerin rapor icin uygunsa saglik sorunlari da olusturuyorsa hic zorluk cikarmiyorlar.ben boynumda fitik duzlesme daralma kireclenme var dedim.boylelikle devlet karsiladi ameliyatimi.sadece medikal sutyen ve bandaj icin para odedim.
Elbette alabilirsin.sabah saatlerine alirsan dilek hocayi gorme sansin cok daha yuksek.ben de ayni sekildeydim iyi bilirim o sutyenin verdigi aciyi.ben iki cocuktan sonra boyle oldum sen daha bekarken boyleysen hemen hallet bence bu isi.hamilelik emzirme falan cok daha fena olur.dilek hanim muhtemelen tamam der.rapor icin de hic zorluk cikarmiyorlar ama sira bir yildan once gelmez.bir an once git canim.Sırt ağrılarımdan duramıyorum artık sütyen falan hak getire zaten sadece dısarı cıktığım bikaç saatte kullanabiliyorum o kadar canımı acıtıyo ki askı yerleri morardığını biliyorum. Evli değilim çocuğum da yok ama iki cocuk annesi annemin memeleri benimkiler kadar sarkık değillerinşallah devlet karşılar söylediğiniz doktordan internetten randevu falan alabiliyor muyuz normal bi sekilde peki?
Elbette alabilirsin.sabah saatlerine alirsan dilek hocayi gorme sansin cok daha yuksek.ben de ayni sekildeydim iyi bilirim o sutyenin verdigi aciyi.ben iki cocuktan sonra boyle oldum sen daha bekarken boyleysen hemen hallet bence bu isi.hamilelik emzirme falan cok daha fena olur.dilek hanim muhtemelen tamam der.rapor icin de hic zorluk cikarmiyorlar ama sira bir yildan once gelmez.bir an once git canim.
Rica ederim canim yardimim olduysa ne mutlu bana :) egitim arastirmada dilek hanim ve asim beyin haricinde bi de caglayan kahraman var ama o nasil hic bir fikrim yok.benim aklima su geldi cok rahatsizim dayanamiyorum artik desen ise yaramaz mi acaba bi sansini denesen oyle ? Ya da tanidigin falan varsa hastanede one aldirmaya calissan?Bir yıl mııııya cok uzun bi süre bir yıl peki sürenin doktorla bi ilgisi var mıdır acaba diğer doktordan alsam yine mi o kadar uzun süre beklerim resmen üzüldüm şuan. Neyse size rastlamam da büyük şans en azından doktor fikrim olustu :) belki bi yolunu bulur öne aldırmaya calısırım. Çoook tesekkür ederim yardımcı olduğunuz için :))
dediğiniz gibiyse karşılıyor aynı durumdaydım bi kuruş ödemedim.Sırt ağrılarımdan duramıyorum artık sütyen falan hak getire zaten sadece dısarı cıktığım bikaç saatte kullanabiliyorum o kadar canımı acıtıyo ki askı yerleri morardığını biliyorum. Evli değilim çocuğum da yok ama iki cocuk annesi annemin memeleri benimkiler kadar sarkık değillerinşallah devlet karşılar söylediğiniz doktordan internetten randevu falan alabiliyor muyuz normal bi sekilde peki?
ben ilçe devlet hastanesinde yaprtırdım 9 aralıkta gittim 27 aralıkta ameliyat oldum yani 2 hafta bekledim.Bir yıl mııııya cok uzun bi süre bir yıl peki sürenin doktorla bi ilgisi var mıdır acaba diğer doktordan alsam yine mi o kadar uzun süre beklerim resmen üzüldüm şuan. Neyse size rastlamam da büyük şans en azından doktor fikrim olustu :) belki bi yolunu bulur öne aldırmaya calısırım. Çoook tesekkür ederim yardımcı olduğunuz için :))
Rica ederim canim yardimim olduysa ne mutlu bana :) egitim arastirmada dilek hanim ve asim beyin haricinde bi de caglayan kahraman var ama o nasil hic bir fikrim yok.benim aklima su geldi cok rahatsizim dayanamiyorum artik desen ise yaramaz mi acaba bi sansini denesen oyle ? Ya da tanidigin falan varsa hastanede one aldirmaya calissan?
ben ilçe devlet hastanesinde yaprtırdım 9 aralıkta gittim 27 aralıkta ameliyat oldum yani 2 hafta bekledim.
Merhaba bende mustafa beye ameliyat olmayı düşünüyorum ramazan sonrası bazıları kötü yazmışlar göğüsletim 80 d-e ama ben b cup olmasını istiyorum okadar küçülürmü memnunmusunTakip ettiklerim görebilir sadece, bu konuda paylaşım yapan takip eden yorum yazan yani tanıdığım kişileri takip ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?