Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

merhaba arkadaşlar ben göğüs küçültme amelyatı oldum.4.günğm buqün.2gece yatıp taburcu oldum.devlet hastanesinde ücretsiz oldum amelyatı.gerçekten doktorum çok güzel ve tatmin edici bir küçülme sağladı.hem dik hemde hemde istediğim ölçülerde oldu.zor bir amelyat değil benim 3saat sürdü.toplamda 1800 gr aldılar.amelyat sonrası çok az ağrınız oluyor ve dikişler estetik dikiş olduğu için kendisi eriyor.benim iyileşmeye başlafı bile.110beden ve sarkıktı şu an 80-85 b cup oldu:) özel bir sütyen kullanıyorsunuz amelyat sonrası 1ay kadar.ben hala onu takıyorum doğal olarak.fiyatı 180tl onun dışında 5kuruş ödemiyorsunuz.olmayı düşğnenler kesşnlikle olsun ben bu zamana kadar beklediğime pişmanım :)

Yok hayır işte Yeni başladım kullanmaya. Etkili bi kremmiş sanırım. Uzun Zamandır kullanıp etkisini olumlu hisseden var mı ?
Etkisini henuz gormedim izlerim daha kirmizi ama bende cok kasinti oldu.dayanamadim doktora gittim.iyilesme belirtisi ve kremin etkisiymis.uzun sure nce ameliyat olanlar cvp verebilir size

Merhaba, ben 13 mayısda ameliyat oldum, bronz tenli öyle çok çabuk yara izleri geçen birisi değilim normalde. Henüz 20 gün bile olmamasına ragmen dikişlerim gayet iyi büzüşme yamulma falanda yok. Küçük ve dik, sütyen kullanmıyorum artık o derece . Şuan tek korkum tekrar büyüyüp sarkması . Umarım deforme olmaz ve bu yapıldığı gibi hep kalır. Kafan hiç karışmasın onları küçücük ve hafif gördükçe hiç bişey mutsuz etmez. Zaten doğal haline bırakıp inceleyip her dk onları kafana takmazsan doğanın kanunu psikolojik olarak mutlu olursun ve vücudun da çok sağlık bulur.

Ayy allahım o günleri bana da göstersin inşallaah çoook geçmiş olsun bu arada :)

Nerede oldunuz acaba ameliyatı? Geçmiş olsun bu arada :)

Ben devletin göğüs küçültme ya da kısacası estetik ameliyatları karşıladığını bilmiyordum. Öğrendiğime gerçekten çok sevindim.

Nerede oldunuz acaba ameliyatı? Geçmiş olsun bu arada :)
Gecmis olsun bende orda olmayi dusunuyorum hangi doktora oldunuz acaba bide memnun kaldinizmi

Merhaba kizlar. Goguslerimden nefret ediyorum, evlenmeden oncede berbat durumdaydi zaten. Aman cocuk dogur sonra dedi millet ertelettiler ama inanin ki evlenince daha zor her sey. Kocamdan utaniyorum gormesini istemiyorum. Hele de hamile olunca kafam kadar oldular,cok cirkinler. İnsallah emziririm ve sure dolunca hic beklemeden hemen kurtulacam ins Allahin izni ile. İkinci cocugu beklemeyecegim. Hamileligimin tadini cikaramadim bu memelerden dolayi. Karn kucucuk memeler kocaman.

Merhaba kızlar, göğüs küçültme ameliyatı olmak istiyorum ama istsnbul için doktora bir türlü karar veremedim çok fazla doktor var.. bazılarıda aşırı pahalı.. tecrübesi olan veya bilgisi olan arkadaşlar doktor önebilirlerse çok çok mutlu olurum..

Merak kızlar sayfayi biraz takip ettim ama bişey sormak istiyorum ben de bu ameliyatı olmak istiyorum sırt ağrısı yapıyor yaz geldi bir de kabus geçiyor terlemek vs 29 yaşındayım bekarken küçük değildi normaldi evlendim hamilelik bebisten sonra çok farketti taşıyamıyorum vallahi ikinci gebelik falan bekleyemem daha da beter olur halim ilk önce nereye gitmeliyim muayene için hangi bölüme genel cerrah ki plastik cerrah mi bilgi verir misiniz aşamalar nasıl oluyor teşekkür ederim

Plastik cerrah

Arkadaşlar merhaba ilk öncelikle yeni üyeyim ve bende bu büyük göğüslerden çok çok sıkıntı cekıyorum utanıyorum artık psikolojim bozulmuş ameliyat olmak istiyorum ama maddi açıdan sıkıntım var ben İstanbula gelip önce çalisip ameliyat paramı çıkarıp amaliyet olmak istiyorum ama hangi doktor iyi nerde muayene olacak nasıl ocak hiç bilmiyorum lütfen yardımcı olunnnnn ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…