- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #26.161
Benim icindeki parafin e alejim var gizkapagi ameliyatimda vermisti doktor kullanamamistim 4 ay once ameliyat oldum doktor iz kremi vermedi izleri genislettigini soyledi krem kullanmadimArkadaşlar contractubex kremi kullanmaya başladım. Bu kremi kullanan var mı?
Yok hayır işte Yeni başladım kullanmaya. Etkili bi kremmiş sanırım. Uzun Zamandır kullanıp etkisini olumlu hisseden var mı ?Evet hala kullaniyorum.bi sorunmu var
Etkisini henuz gormedim izlerim daha kirmizi ama bende cok kasinti oldu.dayanamadim doktora gittim.iyilesme belirtisi ve kremin etkisiymis.uzun sure nce ameliyat olanlar cvp verebilir sizeYok hayır işte Yeni başladım kullanmaya. Etkili bi kremmiş sanırım. Uzun Zamandır kullanıp etkisini olumlu hisseden var mı ?
Doktorum banada aynı kremi verdi henüz alıp başlamadım, başlasammı acaba artık, yara kabuklarım yeni döküldü iZlerim henüz pembe.Arkadaşlar contractubex kremi kullanmaya başladım. Bu kremi kullanan var mı?
Merhaba, ben 13 mayısda ameliyat oldum, bronz tenli öyle çok çabuk yara izleri geçen birisi değilim normalde. Henüz 20 gün bile olmamasına ragmen dikişlerim gayet iyi büzüşme yamulma falanda yok. Küçük ve dik, sütyen kullanmıyorum artık o derece . Şuan tek korkum tekrar büyüyüp sarkması . Umarım deforme olmaz ve bu yapıldığı gibi hep kalır. Kafan hiç karışmasın onları küçücük ve hafif gördükçe hiç bişey mutsuz etmez. Zaten doğal haline bırakıp inceleyip her dk onları kafana takmazsan doğanın kanunu psikolojik olarak mutlu olursun ve vücudun da çok sağlık bulur.Ameliyat olan herkese sormak istediğim bir şey var bugüne kadar hiç fotoğraf ya da videolara bakmıyodum bikaç tane fotoğraf gördüm ameliyat sonrası cekilmis ve koorkunc kocaman dikişler büzüş büzüş deriler beni inanılmaz korkuttu. Bu konuyla ilgili tecrübelerinizden bahseder misiniz biraz lütfen cidden çok kafama takıldı
Merhaba, ben 13 mayısda ameliyat oldum, bronz tenli öyle çok çabuk yara izleri geçen birisi değilim normalde. Henüz 20 gün bile olmamasına ragmen dikişlerim gayet iyi büzüşme yamulma falanda yok. Küçük ve dik, sütyen kullanmıyorum artık o derece . Şuan tek korkum tekrar büyüyüp sarkması . Umarım deforme olmaz ve bu yapıldığı gibi hep kalır. Kafan hiç karışmasın onları küçücük ve hafif gördükçe hiç bişey mutsuz etmez. Zaten doğal haline bırakıp inceleyip her dk onları kafana takmazsan doğanın kanunu psikolojik olarak mutlu olursun ve vücudun da çok sağlık bulur.
merhaba arkadaşlar ben göğüs küçültme amelyatı oldum.4.günğm buqün.2gece yatıp taburcu oldum.devlet hastanesinde ücretsiz oldum amelyatı.gerçekten doktorum çok güzel ve tatmin edici bir küçülme sağladı.hem dik hemde hemde istediğim ölçülerde oldu.zor bir amelyat değil benim 3saat sürdü.toplamda 1800 gr aldılar.amelyat sonrası çok az ağrınız oluyor ve dikişler estetik dikiş olduğu için kendisi eriyor.benim iyileşmeye başlafı bile.110beden ve sarkıktı şu an 80-85 b cup oldu:) özel bir sütyen kullanıyorsunuz amelyat sonrası 1ay kadar.ben hala onu takıyorum doğal olarak.fiyatı 180tl onun dışında 5kuruş ödemiyorsunuz.olmayı düşğnenler kesşnlikle olsun ben bu zamana kadar beklediğime pişmanım :)
ankara keçiören eğitim ve araştırma hastanesinde :)Nerede oldunuz acaba ameliyatı? Geçmiş olsun bu arada :)
Ben devletin göğüs küçültme ya da kısacası estetik ameliyatları karşıladığını bilmiyordum. Öğrendiğime gerçekten çok sevindim.ısrarcı olmak lazım sonuçta devlet böyle bir hak veriyorsa bu kişiye göre değil yani bütün hastaneler verilen kriterlere uymak zorunda, devlet demez ki biyerde 1 kilo yeterli biyerde şukadar ölçü olmalı beni ölçmedi doktor benim ücret meselem ameliyattan sonra ortaya çıktı . öncesinde ben raporumu aldım bu işin estetik amaçlı değil daha çok ağrıya sebep olması ve ileride yol açacağı problemleri ekarte etmek amaçlı olduğunu kanıtlamak içindi bu rapor . o rapor diğer belgelerimle beraber dosyama konuldu. ameliyata alındığımda doktor beni iyice ölçtü ama bu kriter belirlemek için değil göğüs ölçümü nasıl yapacağına karar vermek içindi . bana en başında söyledi zaten ben cup ölçüsü ile çalışmıyorum . kişinin omuz genişliğine , vücut yapısına bakıyor ve tercihini dikkate alıyorum demişti. iki göğsü de iyice ölçtü benim bir taraf diğerinden büyük ve daha sarkıktı beni uyutmadan önce bir kez daha sordu "nasıl olsun" bende küçük olsun hocam olabildiğinde küçük dedim. ve ameliyattan çıktığımda benden bir kilo yağ ve deri alındığını ücreti sgk nın karşılayacağını söyledi. sargılarım açıldığında tam istediğim ölçü ve şekilde bir göğüsle karşılaştım çok şükür inşallah sarkmaz,büyümez ve bozulmaz şuan izlerim var ama bu benim umurumda mı sanki yıllarca kafa gibi göğüslerle gezmişim ve beni okadar kilolu gösteriyormuş ki ...
Gerekli olanları karşılıyorBen devletin göğüs küçültme ya da kısacası estetik ameliyatları karşıladığını bilmiyordum. Öğrendiğime gerçekten çok sevindim.
Sanırım sadece meme küçültmeyi gerekli gördüğünde karşılıyor diğerleri tamamen ücretli :)Gerekli olanları karşılıyor
merhaba arkadaşlar ben göğüs küçültme amelyatı oldum.4.günğm buqün.2gece yatıp taburcu oldum.devlet hastanesinde ücretsiz oldum amelyatı.gerçekten doktorum çok güzel ve tatmin edici bir küçülme sağladı.hem dik hemde hemde istediğim ölçülerde oldu.zor bir amelyat değil benim 3saat sürdü.toplamda 1800 gr aldılar.amelyat sonrası çok az ağrınız oluyor ve dikişler estetik dikiş olduğu için kendisi eriyor.benim iyileşmeye başlafı bile.110beden ve sarkıktı şu an 80-85 b cup oldu:) özel bir sütyen kullanıyorsunuz amelyat sonrası 1ay kadar.ben hala onu takıyorum doğal olarak.fiyatı 180tl onun dışında 5kuruş ödemiyorsunuz.olmayı düşğnenler kesşnlikle olsun ben bu zamana kadar beklediğime pişmanım :)
Gecmis olsun bende orda olmayi dusunuyorum hangi doktora oldunuz acaba bide memnun kaldinizmiNerede oldunuz acaba ameliyatı? Geçmiş olsun bu arada :)
Plastik cerrahMerak kızlar sayfayi biraz takip ettim ama bişey sormak istiyorum ben de bu ameliyatı olmak istiyorum sırt ağrısı yapıyor yaz geldi bir de kabus geçiyor terlemek vs 29 yaşındayım bekarken küçük değildi normaldi evlendim hamilelik bebisten sonra çok farketti taşıyamıyorum vallahi ikinci gebelik falan bekleyemem daha da beter olur halim ilk önce nereye gitmeliyim muayene için hangi bölüme genel cerrah ki plastik cerrah mi bilgi verir misiniz aşamalar nasıl oluyor teşekkür ederim
Geçmiş olsun ameliyatınız nasıl geçtiBen bgn onkoloji hastanesi orhan hocadan ameliyat gunu aldim.4 nisan.insallah her sey guzel olur.sgk karsiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?